'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim adamım işte bile kimseye kıyamıyo kız... askerlerine cikolata alan biri o dusun arkadasları dalga geciodu

ama askerler de en cok onu seviolarmıs gemide... hiç insan ayrımı yapmaz benim paşam kimseyi kıramaz.. düşün ya o kadar yumusak baslı ki birkeresinde askerin biri gelip komutanım bana neden bugune nöbet yazdınız ki diye sormus hesap soruyo benden cocuk diyo... hahahaha

annesi aniden parladıgını sölerdi hep ama ben yeni yeni gormeye basladım o parlamaları...

bende parlıyorum o zaman cok parlak oluyoruz

çağlanın dediği gibi kendini saklayan, gerçek yüzünü göstermeyen insanlarda var.. sen dört dörtlük adam diye evleniyosun ama türlü türlü huyları çıkıyo.. artık bundan sonrasına kader diyorum ben.
onu tanımak için elinden geleni yapmışsındır çünkü ve doğru kişi olduğuna karar vermişsindir..
bunun yanında daha o tanıma aşamasında böyle hakarete, paranoyaklık derecesindeki kıskançlığa, şiddete göz yumup, evlenince değişir umuduyla (bunu söyleyenlerde ki zihniyeti de anlayamıyorum) birlikte bir ömre evet dedikten sonra napayım kaderimmiş, seviyorum vazgeçemiyorum demek budalalık.

kadınlar niye ezdiriyo kendini

canım koınunun başında da dediğim gibi iş konularında çok kıskanç benim eski çalıştığı işlerde çok düzensiz çalışıyordum bayramda seyranda akşamları 11 de işten çıkıyordum.haliyle bu iş durumundeaki endişe yerini kıskançlığa bıraktı. iş konusunda ben bayan olduğum için erkek gibi çalışmamı istemiyor şimdi de iki erkeğin içinde tek bayan ben çalışıyorum.biz de askerlik dönemini atlattık senin bahsettiğin şey kıskançlık değil resmen hastalık!! böyle bir şeye ben izin vermem asla. kıyafet konusunda da minicik etekler giymem. dikkat çeken bi bayanım haklı olarak istemiyor.dekolte giyinip bi kumaş parçası için kalbini kırmaya hiç değmez diyorum,geçiyorum. ama şu iş konularında bi anlaşamıyoruz yani.

tatlım yukarıda yazdıklarımıı oku sende anlıcaksın:))

evet tatlımm ben makine de kullandım zzaman zaman ondan oldu galiba. şimdi kurtulmam şart çünkü görselliği tehdit ediyor
Anlıyorum canımm.. Cesaretini topla da lazere başla iyi gelicektir sana :)

Benimki abukk subuk şeyleri kıskanıyor canım. Bu sene benim canım mayo giymek istedi istanbula gittiğimde şu mayoyu aldım kendime

hayır yani normal zzamanda giydiğim ipli ipli straplez bikinilerden çok daha kapalı ve masumane bi mayo ama neymiş göğüs kısmının ortası delikmiş hıı hııı diorm geçiştiriorm
seninkiii epeeyyy kıskançmışş canım yaaaa

Onlar bizim güneşimiz... Karanlık günlerden sonra doğan...

ya o diil de mayo cok güzelmiş kuşummm

böle bişey istiyorum ben de alıcııım kesin bi puantişli... bana bikini yasakmıs zaten mayo giycekmişim

selam kızlar konu kıskançlık benim sevgilimde kıskanç ben değilim farklıyız size örneklerle anlatayım hattaha

sibelcim arkadaşın ayrılsın bıraksın sürüne sürüne o kıskanç denen denyo döncek adam olup hemde giz sölemişti dersin aklı başına gelir benimkini ilk zamanlar kıskanç diye terketmiştim ki arkdşnnkisi gibi değildi çok şükür arkdaşı demiş ki benmkine sen bu kıza naptın bu kız seni terketmedimi diye o kızı bırakma düzelt aranızı demişlerdi hepsi

annem kısıtlanan yerde sevgi olmaz gül dediğin çiçekler soluyor mutluğada böyle davranışlar gölge düşürür der doğruda der bizimde etrafımızda var çok aşık çok gözü hiçbişi görmezler evleniyorlar sonra hepsi aman erken evlenme aman saltanat sür aman aman hepsi aynı gibi sanki

benim erkek arkadaşım kıskanç ama ikimzde birbimizi anlayıp ona göre davranıyoruz ben gezeblyorm gece dışarda anlaması gerekyor normal istnbllu bir kız değilim ben yazlık biryerde yaşıyorum saygı duyması gerekiyor annemler gece gezer yemeklere giderler bende gidicem ama erkek konusunda çok katı haklıda zaman çok kötü ben ilk anlamıyordum ama sonra onun gibi oldum ve anladım zaten karakterim onunkiyle şu sıra aynı aynı şeylere kzııp aynılarına gülüyoruz farklılığmz kalmadı ama yinede monoton gitmiyor

eskiden kıyafetti erkekti sorun çıkardı ama bide şu var straplez mini hayatımın hiçbir evresinde giymiş değilim benimki boyum uzun diye naptıysa yaptı dikkat çekiyorsun dedi makyaj yapmam ben kızlar ama onla görşceğm zaman hafif yapar saçlarmı fönletir kuaföre giderm makyajada saçada karışmıyor allah şükür ama en ufak değişikliği sorgular ve anlar herşeyi hisseder

bide kız arkdşlarmla yemeğe çıktğmzda dışarda gezceksekte giderim kuaföre bazen der hani bana süslencektin diye sonrada birtanem gizim sen kendini nasıl mutlu hissedyorsan öyle yap der bakım seviyorum ben saçım düz seviyorum öyle yani:))))))))))

karakter değişmesi var evlenince benim babam aşırı kıskançmış hattaha annem arkdaşlarıyla plaja gidicekmiş o sıra babamda istnbla karşıya geçmiş annem dediki ben gitseydm o gün plaja baban yüzüğü atıcaktı dedi babam gelince demiş ki eğer gitseydin biticekti bu ilişki bensiz biryere gidemezsin demiş anneme ben şok oldum babam özgürlükçüdür kıskançtır ama özgür yetiştim ben eeee dedim naptı başka çok kısıtladı kıskandı ama evlenince değişti dedi klalmıyor öyle eski kıskançlıkları dedi

benim kuzenlerde gözlemlediğim çok medeni adamlarla evlendiler ama çok kıskançmışlar kuzenm saçını bile yaptırammş evlenmeden önce nedenide adaya gelyoo millet bakar ama evlendi minisine varasıya giyiyor eniştem kendisi diyor bayram geliyor aşkım boyat saçını felan şok oluyorum adamların içine evlenmeden önce bişi kaçıyor

yani evlennince kötü olanda var düzelende

benimkinin karakterine benzer bir ilişkisi vardı arkadaşmn kavga ederlerdi abi şirketn kapısında arabasyla alırdı arkadaşı heryere o bırkrdı allah sizi inandırsın nişan oldu yüzük bir takıldı bir rahatlık bir rahatlık kapıda kimseler göremedi sorun çıkarmadı kıskançlk yapmadı çünkü benmsedi herkes öğrendi nede olsa çocukta rahatladı şimdi evliler mutlular ama arkadaşımın içinde ukte kız arkadaşlaryla tatile gidemedi nedenmi 19 yaşından beri beraber aynı benim gibi

içimde tek ukte kız arkadaşlarmla tatil yapamamak oldu galiba kızlar

ben zaten başladım cesaret sorunum yok :)) haticeye cesaret vermeye çalışıyordum :))

benimkide normalde kılıbıktırr ama başkasının yanında ailemin arkdasların yanında öle olmamayaa çalışır dalga konusu oluyorum diyee bende ezdirirmiyimm erkeeeemiii maço erkeeemm diyee dolaşıyorummm
sadece çatal görinmiceekk diz kapaağını geçmicek kurallrıı vardır

ayyy o parlama bendede var hiç beklemediği bir anda kızcağım olay geçiyor düşün ondan 1 saat sonra bir parlıyorum benimkinin gözler böylesonra ben böyleee sonra oda böyleeeee oluyoruzzz

sonra 4 saat bağırmadan sesizce didişip laf sokan ama hala birbirine istediğini yaptıramayan çift olarak eve böle dönüyoruz

Son düzenleme:
ne diyeceğimi bilemiyorum
adam buna para verir, bu da paranın karşılığını öder işte, dayak yer, hakarete uğrar.. gül gibi geçinip giderler.

burcum sen başta demedin ki 11 de çıkıyorum işten, erkek gibi çalışıyorum o da endişe ediyor diye.. sen çok kıskanıyo dedin çalıştığım ortamdan.
dikkat çeken bir bayanım haklı olarak istemiyo, dekolte giyip bi kumaş parçası için kalbini kırmaya hiç değmez dedikten sonra artık onurun bu davranışını kıskançlık olarak görmüyosun ki sen, zaten hak vermişsin ona.. o zaman sorun yok canım

meeeeh maçolukları batsın

benimki de kılıbık aslında ama şöle... önce yapıo yapcanı ondan sonra dedigime gelio önceden tam kedi gibiydi höt desem aman askım modunda olurdu ama şimdi hiç öle diil o da bana höt diyebiliooooo

heeh aynı biz işte.... laf sokmalrımız da hiç bitmez

bir de ben taa aylar once yaptıgı bişeyin bile lafını sokabiliorum o yuzden bana fil hafızalısın sen işine geleni nası da unutmuosun dio

kız hatice alemsin valla heee

Napim canım utangaçım birazcık
yaptıracağım ama canımın acımasından çok kızarmamayı nasıl önleyeceğim merak ediyorum.

Aşkım "evlenene kadar burnumdan getiriyorsun evlenince ben sana göstereceğim" diyor. "Canım evlenmeyelim istersen. böyle korkut sen daha çok beklersin beni" dedim.

Mayo yasaklandı ilk etapda denizi yasaklamıştı. Olmaz öyle şey diyince mayoya taktı. Sonra ben alışmışım bodrumda, didimde,alaçatıda denize girmeye asla evlenince oralara gidemeyecegiz dedi.Neyse baktı ben kızlarla tek giderim kabul etti. Sonuç yarım haşemayla gireceğim kapanana kadar.

Son düzenleme:
çağlam benimkine sesizce yapıyorum yaptırcağımı o diyorki sinsi sinsi işliyorsun farkedemiyorum ailem ile ilgili beğnmediğin birşey olursa bana böyle işleme emi diyor bende cadımıyım yahu sen çok zeki çocuksun diyorum çakalsın diyorum ıhhh beni gözünde büyütmüş halbusi onla başedemediğimi düşünüyorum ama diyorki her dediğin oluyor görmyormusun zavallım yaaa benden tırsıyor iyimi kötümü bilmiyorum cadılığımdan korkuyorda ona kıyamam

haticecim sen kapanmayımı düşünüyorsun canım

Son düzenleme:

batsınn kuşummm valla
benimkide dermiki ilerde :26: şimdi demio diyemio ama değişmez gibi yaa değişirse yinee hööött derim ki hahaa

nurayımm yorumsuz dimi ! arkadaşım ama çok farklı karakterdeyız bana cok ters gelenler ona çok doğru gelio.böyle mutlu sanırım
ama anlıcak parayla mutlu olamıcagını

Napim canım utangaçım birazcık
yaptıracağım ama canımın acımasından çok kızarmamayı nasıl önleyeceğim merak ediyorum.

canım lazeri diosan krem falan suruosun merak etme kızarık kalmıyo....

ay gizom koptum yaaaa

yazık eniştemeeeeeee.... bizimki de bazen bana dio valla ben sen korkuyorum sen bana bu huylarını niye en bastan gostermedin diyo

ne alaka ben hep aynıydım dedim ben de ama hosnut deilsen o yuzugu parmagına kimse mıhlamadı bak cekersen cıkıyo bu kadar basit kolayı var dedimmm

o da ters ters baktı ve parmagıma deil ama kalbime mıhladılar hanfendi ordan cıkmıo napsak da dedi ayyyy böörtlen sosum benim yaaa

siboşum dese nolcak işte senin dedigin gibi ben de ona höt diorum gecinip gidioruz... bukalemn gibi olduk her tavra ayak uyduruoruz biz artık

bak işte yüzükle ilgili enişte dese naparsın üzülürsün belki sende gaza gelir dersin bişiler ama onlar daha olgun çağlam ne dersek diyelim bizim kadar evlilik çeyizdi üstlerine gidip kafa patlatmıyorlar ama bizden daha farkllılar kalpleri yaralansa bile can yakıcı kırıcı konşmyolar gibi geliyor bana

ayyy benimkinee yazık değilll bişide yapmıyorum yahuu beni zaten hürreme benzetiyolr huylar aynı kedi gibiyim sevgiliciğin yanında ama normal hayatta kaplan gibi bütün herşeyi farkeden atılgan ama sevgilicğin yanında alıcılar kapalı gönlünü hoş eden bir kızçeyim ben kedicikimmmm

bişi yapsam benimki böle olcakkk :18::18::18::18::18::18:

ama biz hep böyle olallımmm:13:

azcıkta ben böyle olayımmmm

birazda şöyleee

bide bu olsun

Son düzenleme:
nurayımm seni yerimmm ben tamam mı baak bana ilkokulda arkadaşlarımda ezo gelin derlerdii ama hala o ezo bi gelin olamadı
Sadece ikinizmiydiniz tatilde?Bu tatil ilişkinizde önemli bir dönüm noktası oldu mu?Böyle bir tatilin hayalini kuruyorum desem yalan olmaz.Ama evlenmeden önce böyle bir şey bizim için imkansız maalesef .
yalnız değildik annemde vardı ama genelde başbaşaydık ve kesinlikle çok etkili oldu bu tatil.zaten emin olduklarımdan iki kat emin oldum ve acabalarımdan kurtuldum.benim içinde imkansız görünüyordu bir tatil ama sürpriz oldu kızlar biliyor umarım seninde fırsatın olur

gizz yazdıklarını okurken aklıma aşkımın çok sık söylediği bir söz geldi "haklıda olsam haksızda olsam hep özür dileyen taraf ben oluyorum.bunu nasıl başarıyorsun?" diyor bana

ayrıca ayrıca sibelcim arkadaşına kızdım yanlış anlamada.ya insanlar bunlar için evliliklerini bile yıkabiliyorlar kaldı ki sevgililik bu!!!eleştirmek istemiyorum çünkü hep korkmuşumdur insanları kınamaktan ama kardeşim akıl var mantık var.böyle nesiller yetiştiği sürece kadına şiddet daha çoook doldurur gazete sayfalarını

Son düzenleme:

Evet canım kapanmayı düşünüyorum ama iş konusunda sıkıntı olacağı için cesaret edemiyorum. Gerçi aşkım benim hemen kapanmamı istiyor bense en az 1-2 yıl bekleyeceğim konusunda kararlı olduğumu söyledim. Birazcık inatçı olduğumu bildiği için (aslında baya inatçıyım) cesaret edip üstüme gelmiyor.
bende bizimkinin kararlarının %70 değiştirdim. Bana "sen hep bir şekilde beni kandırıyorsun. Bana hep evet sen diyorsun ama sonuç senin istediğin gibi oluyor anlamıyorum." diyor.

Canım maddiyat konusunda emin ol şunu tüm kalbimle söyleyebilirim. Zenginlikle kimse mutlu olmamış. Ben çok zengin bir ailede doğdum. Ekonomik krizler sonucunda tüm mal varlığını kaybetti babam. Kalbi bu duruma dayanamadı vefat etti.
Şimdi eskisi kadar zengin değiliz. Bırak eskisinin çeyreği bile değiliz. Fakat babam kısmı hariç eskisinden daha mutluyuz. Zaman zaman abimlerin eski yaşam tarzında yaşamaya çalışmaları sonucu oldukça sıkıntı yaşadığım zamanlarda oluyor. Paranın azlığıda, fazlalığıda mutsuz ediyor insanı bilgine

Emla kremden mi bahsediyorsun yoksa yanık kreminden mi?

aynen katılıroum kusum hürrem candırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…