aynenn canım bende bir erkeğin değişmeyeceği kanaatindeyim
askerleri çok sert sinirli hattaa pskoljisi bozuk bile derler aama şükürr benimkii hött dedimmi oturann cinstennn
ama beni iş yerınde görsen tanıyamazsın dıyoöle olması gerek saten işte iş evde ev
canım koınunun başında da dediğim gibi iş konularında çok kıskanç benim eski çalıştığı işlerde çok düzensiz çalışıyordum bayramda seyranda akşamları 11 de işten çıkıyordum.haliyle bu iş durumundeaki endişe yerini kıskançlığa bıraktı. iş konusunda ben bayan olduğum için erkek gibi çalışmamı istemiyor şimdi de iki erkeğin içinde tek bayan ben çalışıyorum.biz de askerlik dönemini atlattık senin bahsettiğin şey kıskançlık değil resmen hastalık!! böyle bir şeye ben izin vermem asla. kıyafet konusunda da minicik etekler giymem. dikkat çeken bi bayanım haklı olarak istemiyor.dekolte giyinip bi kumaş parçası için kalbini kırmaya hiç değmez diyorum,geçiyorum. ama şu iş konularında bi anlaşamıyoruz yani.burcuuuuu ! o ne ya anandan emdiğin sütü ağzından burnundan getirmesi
kesinlikle taviz verme yani nurayımın dediği gibi şimdiden böleyse ohoo
yeri gelmişken yazım size benim çoçukluk arkdasım var hergün görüştüğüm konuştugum
sevgilisi asker onunda 1,5 yıldır birlikteler ama çoçuk öle bişiki kızdan istediği evden çıkmıcak asla !
ne bakkal çakkal anneyle biyere gitme 2 adım var aramızda bize gelmesine abisinin düğünü var kızın eylülde ona bile gitme abiye giyersen seni öldürürüm dyen ve daha neler neler ! ilişkilerini hiç onaylamıyorum arkadasımla hergun konusuyoruz bu konuyuda ama
ve herşeyın en ıyısıne layık cok kalbi temız bir kızdır seviyorum sibel diyo sadece bana sevgi biyere kadar diyorum mantıgın geçmesi lazım bi yerden sonra..şiddet bile görüyo bu kız bunca şeye rağmen o cocukla beraber !
konusmaktan anlatmaktan ben yoruldum ama öyle bi ilşkileri var onlarında allah kimseye yaşatmasın en yakın arkdasım ama malesef çook farklıyız
şahsen ben şimdi beğenmediğim bir huyunu 'evlenince geçer' diyerek göz ardı edemem.. insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur.. evlenince kişiliğimi değişecek bu insanların.. yok canım sen tedbirini al. al karşına konuş.. orta yolu bulun..
örneğin straplez giyemezsin yarım kollu giyebilirsin diyorsa, tamam straplez giymeyeyim ama askılı giyebilirim, nasıl fikrine saygı duyuyor yerine getiriyorsam sen de aynı olgunluğu göstermelisin gibiisnden konuşmalısın.
zaten herşey yerine göre değil mi.. sen bunu bilmiyor musun.. öz güvenine saygısızlık bu.. tabiki aşırısından bahsediyorum.
yoksa her eş arasında olur ufak tefek kıskançlık adı altında seni fazlaca benimseme durumu
Anlıyorum canımm.. Cesaretini topla da lazere başla iyi gelicektir sana :)evet tatlımm ben makine de kullandım zzaman zaman ondan oldu galiba. şimdi kurtulmam şart çünkü görselliği tehdit ediyor
ya canımmmm bu tür durumlarda sakın ayrılık lafını ağzına alma..sen babana sinirlenmiş enişteden çıkarmışsın resmenn
pelincimmm sen ne şanslı kızsın öyle maşallah :) tayt straplez etek yüzücü atlet göğüs dekoltesi bacak dekoltesi bunların hepsi benim hem lugatımdan hemde gardrobumdan çıktı
en çok dikkatimi çeken de Pelinimle Özgemin dedikleri oldubende kötü deneyim yaşadıktan sonra cennete düştüğümü düşünüyorum aşkımla tanışarak demek ki onları da yaşamamız lazımmış diyorum şimdi, bu günlerin değerini anlamak için
Anlıyorum canımm.. Cesaretini topla da lazere başla iyi gelicektir sana :)
Benimki abukk subuk şeyleri kıskanıyor canım. Bu sene benim canım mayo giymek istedi istanbula gittiğimde şu mayoyu aldım kendime
Eki Görüntüle 476126
hayır yani normal zzamanda giydiğim ipli ipli straplez bikinilerden çok daha kapalı ve masumane bi mayo ama neymiş göğüs kısmının ortası delikmişhıı hııı diorm geçiştiriorm
seninkiii epeeyyy kıskançmışş canım yaaaa
Onlar bizim güneşimiz...Karanlık günlerden sonra doğan...
Benimki abukk subuk şeyleri kıskanıyor canım. Bu sene benim canım mayo giymek istedi istanbula gittiğimde şu mayoyu aldım kendime
Eki Görüntüle 476126
hayır yani normal zzamanda giydiğim ipli ipli straplez bikinilerden çok daha kapalı ve masumane bi mayo ama neymiş göğüs kısmının ortası delikmişhıı hııı diorm geçiştiriorm
benim adamım işte bile kimseye kıyamıyo kız... askerlerine cikolata alan biri o dusun arkadasları dalga geciodu
ama askerler de en cok onu seviolarmıs gemide... hiç insan ayrımı yapmaz benim paşam kimseyi kıramaz.. düşün ya o kadar yumusak baslı ki birkeresinde askerin biri gelip komutanım bana neden bugune nöbet yazdınız ki diye sormushesap soruyo benden cocuk diyo... hahahaha
annesi aniden parladıgını sölerdi hep ama ben yeni yeni gormeye basladım o parlamaları...
bende parlıyorum o zaman cok parlak oluyoruz
benim adamım işte bile kimseye kıyamıyo kız... askerlerine cikolata alan biri o dusun arkadasları dalga geciodu
ama askerler de en cok onu seviolarmıs gemide... hiç insan ayrımı yapmaz benim paşam kimseyi kıramaz.. düşün ya o kadar yumusak baslı ki birkeresinde askerin biri gelip komutanım bana neden bugune nöbet yazdınız ki diye sormushesap soruyo benden cocuk diyo... hahahaha
annesi aniden parladıgını sölerdi hep ama ben yeni yeni gormeye basladım o parlamaları...
bende parlıyorum o zaman cok parlak oluyoruz
ne diyeceğimi bilemiyorum
canım hiç anlam veremiyorum ve biraz çıkar ilşkisi oldugunu düşünüyorum böyle bi ilşkileri var evlilik düşünüolar çoçuğun maddiyatına düşkün gibi malesef. yoksa 1,5 sene oldu dilimde tüy bitti benim yani her allahın günü ayrıolar kesin bu sefer sibel dio ertesi gün barıştık diyo.ağlıyo zırlıyo ama herşeyi kabullenıyo artık yorum yapmıyorum onada hayırlısı olsun diyip geçiyorum çok tuhaf gerçekten anlam vermek zor..
burcum sen başta demedin ki 11 de çıkıyorum işten, erkek gibi çalışıyorum o da endişe ediyor diye.. sen çok kıskanıyo dedin çalıştığım ortamdan.canım koınunun başında da dediğim gibi iş konularında çok kıskanç benim eski çalıştığı işlerde çok düzensiz çalışıyordum bayramda seyranda akşamları 11 de işten çıkıyordum.haliyle bu iş durumundeaki endişe yerini kıskançlığa bıraktı. iş konusunda ben bayan olduğum için erkek gibi çalışmamı istemiyor şimdi de iki erkeğin içinde tek bayan ben çalışıyorum.biz de askerlik dönemini atlattık senin bahsettiğin şey kıskançlık değil resmen hastalık!! böyle bir şeye ben izin vermem asla. kıyafet konusunda da minicik etekler giymem. dikkat çeken bi bayanım haklı olarak istemiyor.dekolte giyinip bi kumaş parçası için kalbini kırmaya hiç değmez diyorum,geçiyorum. ama şu iş konularında bi anlaşamıyoruz yani.
tatlım yukarıda yazdıklarımıı oku sende anlıcaksın:))
benimkide normalde kılıbıktırr ama başkasının yanında ailemin arkdasların yanında öle olmamayaa çalışır dalga konusu oluyorum diyee bende ezdirirmiyimm erkeeeemiii maço erkeeemm diyee dolaşıyorummm
sadece çatal görinmiceekk diz kapaağını geçmicek kurallrıı vardır
ayyy o parlama bendede var hiç beklemediği bir anda kızcağım olay geçiyor düşün ondan 1 saat önce bir parlıyorum benimkinin gözler böylesonra ben böyleee sonra oda böyleeeee oluyoruzzz
sonra 4 saat bağırmadan sesizce didişip laf sokan ama hala birbirine istediğini yaptıramayan çift olarak eve böle dönüyoruz
kız hatice alemsin valla heee
3 Onur'lu bi topik burasıvalla baktım gözlemledim, en iyisi bunu söyliyim anlasın istemediğimi dedim, e doğruu amaa
Haticem evet aynı mantıktayız
utangaçlığı bırak git derim, ben ağdaya gitmiştim, çok zor geldi ilk sefer sonra alıştım. bence git lazere kesinlikle. evlenince hergün onunla mı uğraşıcaz, sanki uğraşacağımız şey azmış gibi. o işi yapan kadınlar zaten alışmışlar görmeye hiç sorun değil onlara. birde şöyle düşündüm ben batıklardan olan kötü görüntüyü "biri" görünce daha kötü hissedicektim kendimi:26:
Eki Görüntüle 476126
meeeeh maçolukları batsın
benimki de kılıbık aslında ama şöle... önce yapıo yapcanı ondan sonra dedigime gelioönceden tam kedi gibiydi höt desem aman askım modunda olurdu ama şimdi hiç öle diil o da bana höt diyebiliooooo
heeh aynı biz işte.... laf sokmalrımız da hiç bitmez
bir de ben taa aylar once yaptıgı bişeyin bile lafını sokabiliorum o yuzden bana fil hafızalısın sen işine geleni nası da unutmuosun dio
Napim canım utangaçım birazcık
yaptıracağım ama canımın acımasından çok kızarmamayı nasıl önleyeceğim merak ediyorum.
çağlam benimkine sesizce yapıyorum yaptırcağımı o diyorki sinsi sinsi işliyorsun farkedemiyorum ailem ile ilgili beğnmediğin birşey olursa bana böyle işleme emi diyor bende cadımıyım yahu sen çok zeki çocuksun diyorum çakalsın diyorum ıhhh beni gözünde büyütmüş halbusi onla başedemediğimi düşünüyorum ama diyorki her dediğin oluyor görmyormusunzavallım yaaa benden tırsıyor iyimi kötümü bilmiyorum cadılığımdan korkuyorda ona kıyamam
haticecim sen kapanmayımı düşünüyorsun canım
canım lazeri diosan krem falan suruosun merak etme kızarık kalmıyo....
ay gizom koptum yaaaa
yazık eniştemeeeeeee.... bizimki de bazen bana dio valla ben sen korkuyorum sen bana bu huylarını niye en bastan gostermedin diyo
ne alaka ben hep aynıydım dedim ben de ama hosnut deilsen o yuzugu parmagına kimse mıhlamadı bak cekersen cıkıyo bu kadar basit kolayı var dedimmm
o da ters ters baktı ve parmagıma deil ama kalbime mıhladılar hanfendi ordan cıkmıo napsak da dediayyyy böörtlen sosum benim yaaa
siboşum dese nolcak işte senin dedigin gibi ben de ona höt diorum gecinip gidioruz... bukalemn gibi olduk her tavra ayak uyduruoruz biz artık
yalnız değildik annemde vardı ama genelde başbaşaydık ve kesinlikle çok etkili oldu bu tatil.zaten emin olduklarımdan iki kat emin oldum ve acabalarımdan kurtuldum.benim içinde imkansız görünüyordu bir tatil ama sürpriz oldu kızlar biliyorSadece ikinizmiydiniz tatilde?Bu tatil ilişkinizde önemli bir dönüm noktası oldu mu?Böyle bir tatilin hayalini kuruyorum desem yalan olmaz.Ama evlenmeden önce böyle bir şey bizim için imkansız maalesef.
çağlam benimkine sesizce yapıyorum yaptırcağımı o diyorki sinsi sinsi işliyorsun farkedemiyorum ailem ile ilgili beğnmediğin birşey olursa bana böyle işleme emi diyor bende cadımıyım yahu sen çok zeki çocuksun diyorum çakalsın diyorum ıhhh beni gözünde büyütmüş halbusi onla başedemediğimi düşünüyorum ama diyorki her dediğin oluyor görmyormusunzavallım yaaa benden tırsıyor iyimi kötümü bilmiyorum cadılığımdan korkuyorda ona kıyamam
batsınn kuşummm valla
benimkide dermiki ilerde :26: şimdi demio diyemio ama değişmez gibi yaa değişirse yinee hööött derim ki hahaa
nurayımm yorumsuz dimi ! arkadaşım ama çok farklı karakterdeyız bana cok ters gelenler ona çok doğru gelio.böyle mutlu sanırım
ama anlıcak parayla mutlu olamıcagını
canım lazeri diosan krem falan suruosun merak etme kızarık kalmıyo....
ay gizom koptum yaaaa
yazık eniştemeeeeeee.... bizimki de bazen bana dio valla ben sen korkuyorum sen bana bu huylarını niye en bastan gostermedin diyo
ne alaka ben hep aynıydım dedim ben de ama hosnut deilsen o yuzugu parmagına kimse mıhlamadı bak cekersen cıkıyo bu kadar basit kolayı var dedimmm
o da ters ters baktı ve parmagıma deil ama kalbime mıhladılar hanfendi ordan cıkmıo napsak da dediayyyy böörtlen sosum benim yaaa
siboşum dese nolcak işte senin dedigin gibi ben de ona höt diorum gecinip gidioruz... bukalemn gibi olduk her tavra ayak uyduruoruz biz artık
bak işte yüzükle ilgili enişte dese naparsın üzülürsün belki sende gaza gelir dersin bişiler ama onlar daha olgun çağlam ne dersek diyelim bizim kadar evlilik çeyizdi üstlerine gidip kafa patlatmıyorlar ama bizden daha farkllılar kalpleri yaralansa bile can yakıcı kırıcı konşmyolar gibi geliyor bana
ayyy benimkinee yazık değilll bişide yapmıyorum yahuubeni zaten hürreme benzetiyolr huylar aynı kedi gibiyim sevgiliciğin yanında ama normal hayatta kaplan gibi bütün herşeyi farkeden atılgan ama sevgilicğin yanında alıcılar kapalı gönlünü hoş eden bir kızçeyim ben kedicikimmmm
bişi yapsam benimki böle olcakkk :18::18::18::18::18::18:
ama biz hep böyle olallımmm:13:
azcıkta ben böyle olayımmmm
birazda şöyleee
bide bu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?