ayy giziiiimmm ifadelerle anlatışını yerimm seninnbak işte yüzükle ilgili enişte dese naparsın üzülürsün belki sende gaza gelir dersin bişiler ama onlar daha olgun çağlam ne dersek diyelim bizim kadar evlilik çeyizdi üstlerine gidip kafa patlatmıyorlar ama bizden daha farkllılar kalpleri yaralansa bile can yakıcı kırıcı konşmyolar gibi geliyor bana
ayyy benimkinee yazık değilll bişide yapmıyorum yahuubeni zaten hürreme benzetiyolr huylar aynı kedi gibiyim sevgiliciğin yanında ama normal hayatta kaplan gibi bütün herşeyi farkeden atılgan ama sevgilicğin yanında alıcılar kapalı gönlünü hoş eden bir kızçeyim ben kedicikimmmm
bişi yapsam benimki böle olcakkk :18::18::18::18::18::18:
ama biz hep böyle olallımmm:13:
azcıkta ben böyle olayımmmm
birazda şöyleee
bide bu olsun
ezo geliniiiimmmmmnurayımm seni yerimmm ben tamam mı baakbana ilkokulda arkadaşlarımda ezo gelin derlerdii ama hala o ezo bi gelin olamadı
kızlar birileri geldi danışmaya da çok ilginç bi boşanma davam olabilir geri gelirlerse eğer
sır tutma yükümlülüğüm var ama isim vermeden aöyleyebilirim tabi
kocası kadını erkeklerle aldatıyomuş
kızlar birileri geldi danışmaya da çok ilginç bi boşanma davam olabilir geri gelirlerse eğer
Emla kremden mi bahsediyorsun yoksa yanık kreminden mi?
silverdin, fito falan mı canım?
sibelcim benimkilerde öyle işte ama ben o diz boyunu biraz kaçırınca üffffffffff ne kavgalar ne kagalarrrbenimkide normalde kılıbıktırr ama başkasının yanında ailemin arkdasların yanında öle olmamayaa çalışır dalga konusu oluyorum diyee bende ezdirirmiyimm erkeeeemiii maço erkeeemm diyee dolaşıyorummm
sadece çatal görinmiceekk diz kapaağını geçmicek kurallrıı vardır
hoş geldin cnm ben de merak ediyorum aslında bu sorunu:)kızlar selam ben yeni katıldım buraya:) 2 eylülde nişenım olacak bana ipuçları verirmisiniz? Dış mekanda fotoğraf çekileceğiz nasıl zenginleştirebilir daha özel nasıl yaparım..yardıma ihtiyacım var..
emlayı bilmiorum .. yanık kremleri var onlardan aldırıolar sana sürüosun seans bitince... bir hafta boyunca da surekli suruosun bişeycik kalmıo
zaten tenine uygun frekansda calıstıkları surece sorun yok
ay valla Allah korusun özgecim yaaaaaa töbe töbe
ya o diil de mayo cok güzelmiş kuşummm
böle bişey istiyorum ben de alıcııım kesin bi puantişli... bana bikini yasakmıs zaten mayo giycekmişim
Ayy canım çok özür dilerim karıştırdım ben galiba o an.ben zaten başladım cesaret sorunum yok :)) haticeye cesaret vermeye çalışıyordum :))
Ben de bir öneride bulunabilirim.Eminimki benim cildim hepinizden de hassas.Çünkü senelerdir,cildimle alakalı problemler yaşıyorum.lzaerden sonra antibiyotikli krem kullanıyorum.Adı fucidin.Lazerden hemen sonra kabarcıklar,kızarıklıklar oluyor.Fucidin rahatlatıyor,ateşini alıyor,acısını azaltıyor.Tavsiye edebilirim.Bu arada lazerde kaç derece uyguluyorlar size,sorabilir miyim?Kaçıncı seansınız?Kaç seans önerdiler?Sonuçlar nasıl?
Evet hayatımm çok güzel bi mayo... O mayoyu bulanaa dek nazomlaa istanbulun altını ustune getirdik... Sonra bi gün ortaköyde kumpirciden çıktık kız kulesine gitmek için bi baktım kyo my friendBunu gördük başkada bişi görmedi gözümüz çok da hoş duruyo, sevdiceğim çok yakıştırıyoooo sen de al hadiiii çeyizlik olsun kurabiyem
ben razıyımmmm onur isterse artık beni çok kıskanabilirbunları duyduktan sonraa aman allah korusun yarabbimmm... cnmm avukat mısın sen
canım kac derece bilmiorum hiç hatılarmıorum yaa
5 seans dediler... genital 3 dier yerler 2 gordum
sadece incelme ve hafif azlma var... simdi makineleri bozuldu devam edemiyorum 3 aydır... paramı geri alabilrsem baska yerde devam edicem ama benm gorusum 5 de bitmeyecegi yonunde malesef
ayy kusuuuuuum o zamaaan gozum kyo my friend deeeeeeeeeeyaa bunun boyundan baglamalı ya da askılı olanı yokmu limonataaammm ben de ust kısımda pek bişi olmadıgı icin bu duser bende durmaz
gerci evlenene kadar kilo alcam diomusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?