'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhaba canım hoşgeldin.Allah tamamına erdirsin.Bu işi profesyonel yapan fotoğrafçılar var.Facebooktan da bulabilirsin.Onlar yönlendirirler sizi.Fotoğrafları nasıl zenginleştirebilirler bu onların işi :)Ben görüyorum,çok beğeniyorum öyle fotoğrafları.Hatta en son arkadaşlarım çektirmiş,tek kelimeyle bayıldım..Prens ve prenses gibiydiler..

ahaaaa tabirinizi yerim sizinnnn cok sevindim bu işe işteeee kesin bakıcım kuzuuumm

bir de kırmızı beyaz çizgili istiyoreeeee bissürü bissürü mayo alıcıııımmm yaa aslında bu aralar sezon sonu yaklasırken alsam en mantıklısı heee balayına simdiden yatırım hem daha ucuz olur

canım gidilen makineyle de alakalı... ipl lazer alexe gore daha yavasmıs mesela...

alexin son sistem makineleri cok daha hızlı ben yine alexle devam edicem... fellik fellik o makineyi arıyorum

tamamen bitmesi bile her ay agdaya gitceime 3-4 ayda lazere giderim daha rahat geliyo bana... ki agda korkumdan hiç yapmadımmmm hep makineyle alırdım o da lanet bişey her yanımı batık yaptı... lazer batıklarda da cok basarılı cazır cuzur yakıyo cıkarıo ne varsa

özgecimm hayırdır kusum????

ben de aşk özlemi patlaması sendromu yasıyorum... deli gibi özledim onu Allahım daha iki gün oldu napıcam ben taaa eylüle kadar onsuz

düşündükçe cıldırcak gibi oluyorummm... cuma günü yine eve giderkena aglarım kesin gecmez koca ay

neden ayrısınız canım? iş için mi?

Korku filmimiii?
korku filmi severim. Gece yarısı izledikten sonra kardeşimle kafada canlandırmaya devam ediyoruz sessiz birde ev o saatte

canım bizde aynı özlemi paylaşıyoruz.

Son düzenleme:
kızlar sanki deprem oldu biz sallandık gibi hissediyoruz haberlerde yok ama bir sallantı hissetiik geçen seferde böle olmuştuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…