kızlar selam ben yeni katıldım buraya:) 2 eylülde nişenım olacak bana ipuçları verirmisiniz? Dış mekanda fotoğraf çekileceğiz nasıl zenginleştirebilir daha özel nasıl yaparım..yardıma ihtiyacım var..
Selamlarrrr...
Hoş geldin tuğçe
Bebişimmm boyundann askısı vaarr olmaz mı hiiiçç:)) ben güzelce straplez şekilde yandımm simdi gidince askısıyla denize giriorum kenarlardan boyundan askısı en kenardan ole dusun mayo 60 ları andırıooo nazlımlaaaaa banaaa göre bebek seksiliğiii var mayodaaa
Çağlacım bana da 4 seans dediler ama hiiiiççççç sanmıyoıum.Millet 8-12 seanstan bahsediyor.Bir arkadaşım 1 yıldır gidiyor,diğeri diyor bitmesi için 1,5 yılı gözden çıkaracaksın.Doktor da diyor ki 4 seans.Saçma yani :) Neyse bakalım göreceğiz.Ben yaşadığım şehirden kalkıp başka şehre gidiyorum bu iş için.Memnun kalmazsam 4 seansımı tamamlarım,iehrimde devam ederim olaya.Evet azalma ve incelme var ama hayal ettiğmi gibi dğeil.Demekki ço kşey hayal etmişim,hayal kırıklığı oldu,belki normali buydu 2 seans için.2 seans gittim ben ,derecemi çok yüksek tutamıyorlar,benim cildimin reaksiyonuna belli olmaz diye.Umarım memnun kalırız hepimiz.
Hoşbulduk canım...
ahali izleyici olarak var sanırım herkesin işi yoğunlaştı.
ben varım ve çoook sıkılıyorum
korku filmi çekecek kadar tenha:) pek kimseler yok canımm...
ben varım ve çoook sıkılıyorum
özgecimm hayırdır kusum????
ben de aşk özlemi patlaması sendromu yasıyorum... deli gibi özledim onu Allahım daha iki gün oldu napıcam ben taaa eylüle kadar onsuz
düşündükçe cıldırcak gibi oluyorummm... cuma günü yine eve giderkena aglarım kesingecmez koca ay
korku filmi severim. Gece yarısı izledikten sonra kardeşimle kafada canlandırmaya devam ediyoruz sessiz birde ev o saatteKorku filmimiii?
özgecimm hayırdır kusum????
ben de aşk özlemi patlaması sendromu yasıyorum... deli gibi özledim onu Allahım daha iki gün oldu napıcam ben taaa eylüle kadar onsuz
düşündükçe cıldırcak gibi oluyorummm... cuma günü yine eve giderkena aglarım kesingecmez koca ay
korku filmi severim.
ben sevmem canım. korkarımm.
canım bizde aynı özlemi paylaşıyoruz.
neden ayrısınız canım? iş için mi?
canım bizde aynı özlemi paylaşıyoruz.
evet canım yine sefer midir nedir o zıkkıma gitti... deli ediolar beni zaten bi haftasonumuz var ondada alıp goturuolar bir de dugun oncesi var 4 ay oh masallah
hımm zormuş canım. Allah kavuştursun sizi.
her mesleğin bir olumsuz tarafı oluyor işte.
yok bişey kızlar korkmayın
iş yok öyle kös kös oturuyom ondan canım sıkılıyo çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?