AminnAllah kavuştursun hepinizi, sabır versin.
evet canım yine sefer midir nedir o zıkkıma gitti... deli ediolar beni zaten bi haftasonumuz var ondada alıp goturuolar bir de dugun oncesi var 4 ay oh masallah
seninki nerde canım yoksa aile meselesinden gorusememe olayı mı :44:
hımm zormuş canım. Allah kavuştursun sizi.
her mesleğin bir olumsuz tarafı oluyor işte.
kızlar sanki deprem oldu biz sallandık gibi hissediyoruz haberlerde yok ama bir sallantı hissetiik geçen seferde böle olmuştuuuu
kuzuuuuuuuuuuuuum sana ne olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Biz ayrıldık kurabiyem.
ay kusum ne oldu niye ayrıldınız dur bakim ole hemen ayrılınmaz kiii anlatmak istersen anlat bi bakalım üzme kendini hemeeen
aklı sıra onu kaybetmekten korkasın diye söylemiş bunu
bundan dolayı ayrılınmaz canım ama güzel bi ders verilir diye düşünüyorum
sen üzme kendini hiç..eşşek gibi pişman olacaktır bunu dediğine
Böyle şey denir mi kuzum ya ?
Aynısını ben desem...Ben diyemem,yakıştıramam.
tabi ki denmez canım benim ama bu erkekler bazen naptıklarının bilincinde olamıyolar malesef
senin bu kadar üzüleceğini akıl edememiştir
ne kadar üzüldüğünü anlasın zaten telafi etmeye çalışacaktır
kimi erkeklerin böyle saçma sapan ksıkandırmaya çalışma huyları oluyo
bugucum evet cok ayıp etmiş hem de cok ama bunun icin ilişki bitirilmez cunku ben de ozge gibi kotu niyetli değilde kaybetme korkusu vermek icin dedigini dunuyorum
gercekten o amacla sölese sana acıklaama yapma geregi duymazdı kuzum
hoşbuldum canikommmay kusum ne oldu niye ayrıldınız dur bakim ole hemen ayrılınmaz kiii anlatmak istersen anlat bi bakalım üzme kendini hemeeen
hoşgeldin tubişimmmm
Bilmiyorum.Sineye çektikçe sustukça daha kötü mü olur ilerde bilmiyorum.
Bak kaç aydır görmüyorum.
Böyle saçma sapan şeyler yerine neler yapabilir oysa...
hoşbuldum canikommmnasılsın bakalımm
bugucum, bence de bu sebepten ilişki bitmemeli.. evet söylememesi gereken birşey ama erkekleri anlamak zor olabiliyor kimi zaman..
Bende kırmızı beyaz mavi istiodumahaaaa tabirinizi yerim sizinnnn cok sevindim bu işe işteeee kesin bakıcım kuzuuumm
bir de kırmızı beyaz çizgili istiyoreeeeebissürü bissürü mayo alıcıııımmm yaa aslında bu aralar sezon sonu yaklasırken alsam en mantıklısı heee balayına simdiden yatırım hem daha ucuz olur
canım gidilen makineyle de alakalı... ipl lazer alexe gore daha yavasmıs mesela...
alexin son sistem makineleri cok daha hızlıben yine alexle devam edicem... fellik fellik o makineyi arıyorum
tamamen bitmesi bile her ay agdaya gitceime 3-4 ayda lazere giderim daha rahat geliyo bana... ki agda korkumdan hiç yapmadımmmm hep makineyle alırdım o da lanet bişey her yanımı batık yaptı... lazer batıklarda da cok basarılı cazır cuzur yakıyo cıkarıo ne varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?