- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
nası olıyım kuzum işte iş güç sorunları hasret ozlem karmakarısıkneyseki paydos vakti gelio sen nasılsınnn
amante03 biz seninle tanışmadık sanırım...?
sanırsım öyle oldu canımcımmm tuba ben
memnun oldum tatlımcımmm
bu akşam da adana makarnası yapçammm
isminin böyle olduğuna bakmayın bildiğiniz kıymalı, soğanlı, salçalı soslu makarna
yanına da tavıklı bişiler yapçam ama henüz karar veremedim
her akşam yemek yapmaya çalışçam ki sevdiceğe her akşam yapacağım zamanlar sıkıntı çekmeyeyim
özbgeee ballım elcağzına sağlıkkk kiiiiiiii
ben regl oldğm için oruç tutamıyorum 2 gündür fena ağrı çektimmm çağlam sanırsam dün sende ağrı çekmiştin iyisindr inşallah ben yatıyorm heppp
bugünn halley tatlısını yaptımmm ezgim nurayım öperim sizi ikinziinknden ortaya karışık bir harleycik çıktı çikolota sosunuda kendi el cağzımla yaptım
günlerin geçmesini inanın istemiyorum sevgilimle son 1 hafta kaldı biraz acı çekiyorum gidiyor bilinmezlk kötü nereye gidiceği napcağı belli değil sivil hayattan kopması demek beni kaygılandırıyor çok yollar oldu aramızda ama iletişim kanalları kopmamıştı dua edinde feraha ereyim hiç iyi hissetmyorm kendimi ama bir şekilde bununda iyi biryerinden bakıp üstesinden gelicem
kübracımm bu arada kıbrıs tatlısını deniycem perşembe akşamıyakında yemek listesi isticem sevgiliciğin sevdiği yemekleri yapayımda özgeminde deiği gibi ilerde zorluk çekmeyeyyim ondan bugün liste istedim haftasoları yemek yapcam yürüyüşe çıkcam bol bol kitap alcaz o gelene kadar okuycam annişle çeyiz bakcaz sonra gelcek inşallah
oyyy oyyy peloşmmm canımcım yengesiyle buluşuyor pelom abin tam bir inatçı ikizler onuda anlamak lazım ama anlamıyorum gaddar abicik ama akıllancaktaaaa işte odun sana yapıyosa yengeyede yapar dicemde o kıza kıymasın yaaaaa şanslı abin öyle iyi yürekli kız bulmuş
Evet canım iki kardeşiz. Ben abimin kız arkadaşı ile daha iyi anlaşıyorum.Pelinim siz 2 kardeşsiniz dimi abin ve sen... sen yengeyle daha iyi anlaşıyosun galiba...
pelinim ben bilmiyom mevzuyu, abinle aranız niye böyle ki canım benim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?