'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nası olıyım kuzum işte iş güç sorunları hasret ozlem karmakarısık neyseki paydos vakti gelio sen nasılsınnn

kuzumm yaa Allah kavuştursun sizi ve hep dua ediyorum inşallah bundan sonra yakın bir yere gelir enişte ve bu kadar çok özlem çekmek zorunda kalmazsınızz bende iyiyim canımm çııyorum şimdi ve eve uçuyorumm

bu akşam da adana makarnası yapçammm
isminin böyle olduğuna bakmayın bildiğiniz kıymalı, soğanlı, salçalı soslu makarna
yanına da tavıklı bişiler yapçam ama henüz karar veremedim
her akşam yemek yapmaya çalışçam ki sevdiceğe her akşam yapacağım zamanlar sıkıntı çekmeyeyim

ohh eline sağlık.
ben bilmem yemek :)

Oyy özgecan döktürmüşsün yine kaptın sen bu işi bende bütün gün iş yerinde yemek tariflerine bakıyorum bir sürü tarif aldım sırada yapılmayı bekliyo...
Elcazlarına sağlık canımmm....

Minikkk kuşşşş....

Herkese Hayırlı, Bereketli İftarlar...

Bugünn çok acıkmadıımmm acıcıkkk acıktımmm susamadım daaa sadece fenaaa şekildeee uykucuumm vaar hattaaa nazlımlaaa msjlasırkeenn uyumusumm ahahah

bu gecee cokk mutluyummm.. aylardırr görüşemediğim görüştürülmediğimm abimin kız arkadası ile buluşçazzz... sağ olsun abimi güç belaa ikna etmiş şurayaaa bakkk neyse ezan vakti sinirlenmicem... Allah dualarımızı kabul etsin inşallah... :116:

özbgeee ballım elcağzına sağlıkkk kiiiiiiii

ben regl oldğm için oruç tutamıyorum 2 gündür fena ağrı çektimmm çağlam sanırsam dün sende ağrı çekmiştin iyisindr inşallah ben yatıyorm heppp

bugünn halley tatlısını yaptımmm ezgim nurayım öperim sizi ikinziinknden ortaya karışık bir harleycik çıktı çikolota sosunuda kendi el cağzımla yaptım

günlerin geçmesini inanın istemiyorum sevgilimle son 1 hafta kaldı biraz acı çekiyorum gidiyor bilinmezlk kötü nereye gidiceği napcağı belli değil sivil hayattan kopması demek beni kaygılandırıyor çok yollar oldu aramızda ama iletişim kanalları kopmamıştı dua edinde feraha ereyim hiç iyi hissetmyorm kendimi ama bir şekilde bununda iyi biryerinden bakıp üstesinden gelicem

kübracımm bu arada kıbrıs tatlısını deniycem perşembe akşamı yakında yemek listesi isticem sevgiliciğin sevdiği yemekleri yapayımda özgeminde deiği gibi ilerde zorluk çekmeyeyyim ondan bugün liste istedim haftasoları yemek yapcam yürüyüşe çıkcam bol bol kitap alcaz o gelene kadar okuycam annişle çeyiz bakcaz sonra gelcek inşallah

oyyy oyyy peloşmmm canımcım yengesiyle buluşuyor pelom abin tam bir inatçı ikizler onuda anlamak lazım ama anlamıyorum gaddar abicik ama akıllancaktaaaa işte odun sana yapıyosa yengeyede yapar dicemde o kıza kıymasın yaaaaa şanslı abin öyle iyi yürekli kız bulmuş

Gizoşum geçmiş olsun ahh o ağrılar yok mu... Yaa bende ramazandan 1 hafta önce olmuştum umarım ramazan geçtikten sonra olurum hiç fire vermedim inşallah da vermem bünye alıştı...

Pelininnn sen şimdi görümcek mi oluyon bakiiimmm...

Ben fena dadandım yemek sitesine akşama kadar işte durup durup bakıyorum.. Bir sürü tarif aldım... Hele bi kıymalı krep vardı ona bittim.. Hafta sonu ya içli köfte yada ondan yapıcam...

karnımı doyurdumm ve geldiimmmm

gizoomm zaman gecicekk balım ben sana yardımcı olcam her gun her saat seni mail bombardımanınaa tutcammm hiç rahat bırakmıcam seni ve biliosun her halini çekerim bugun de soledimmm canım arkadasım üzülmene dayanamam... sana kötü şeyler soledimki sen askerlikte iyisinn... azıcık bekleyeceksin evet göz acıp kapayncaya kadar gecıcek zaman gizommm peki 460 gun bekleyenlerr meselaa nazıımmm? ne zordurr kimbiliirr güzel yanından bak balım belki gunde 10 kere telefonda konusamayacksnz ama o seni her imkan buldugunda arıcak aramazsaaa zaten kafayı yer orda eminimmm sana çok düşkünnn

gelelim abime... evett gaddar aşırı gaddar bi insan. bu sabah şirket aracını beklerken yanımdan gecti ve bi gunaydın bile demedi apartmanın onunde... birisi kapıyı açtı inanamadım benden sonra giderdi o hep işe... kapıyı örttü ve gitti. görünüşte kardeş miyiz evet... ama allahın bi selamını bile esirgiyor benden... Allahım bu guzel akşamlarda dualarımızı kabul etsin o da yumusasın artıkkk... aynı sofrada yemek yiyoruz ama biz iki yabancıyız
neyse ben yine saçma sapan ailevi meselemle mesgul etmicem topici... yengemlee buluşcaamm cok mutluyuummmm oylee çok ozledim ki onu... o da beniii.... bugun bitmek bilmedi sanki onla gorusucem dieee

Son düzenleme:
gizommm ben de halley tatlısını yaptım bu akşam sonunda
son hüsrandan sonra o miksere sarılıp öpecektim nerdeyse
buzdolabında dinlensin de ailecek yiyelim
ayrıca gizom benim kardeşçik de gidiyo askere senin sevdicek gibi
yarın da sınava giricek bakalım..dilerim enişte de benim kardeşim de bize yakın yerlere giderler

Pelinim siz 2 kardeşsiniz dimi abin ve sen... sen yengeyle daha iyi anlaşıyosun galiba...
Evet canım iki kardeşiz. Ben abimin kız arkadaşı ile daha iyi anlaşıyorum.
pelinim ben bilmiyom mevzuyu, abinle aranız niye böyle ki canım benim :26:

Canım aslında çok uzun bi hikaye... Kısaca şöyle söyleyeyim. Onun onaylamadığı bi ilişki yaşıyorum ben. ve beni bu şekilde cezalandırıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…