anladım kuzum benim, kimi insanlar kinci olur ve kolay kolay yumuşamazlar abin de öyle demek ki
dilerim tez zamanda yumuşar kalbi..o da çok mutlu olsun sen de çok mutlu ol canımıniçi
Albüm yapim mi ?Ben sizin güzel çehrelerinizi gördüm,ama ben kapalı kutuyum halen.
albüm güzel oluyor canım benim vardı dün kaldırdım ama profildeki benimsende yapabilirsinnn
Gizoşş sen kaç kilosun canım... Ben 1.69 boy 56-57 arası kilolardayım... Bikaç kilo versem süpper olu ama benim iştahımın maşallahı var.. Kapanmıyo bi türlü özellikle abur cubur meselesinde.. Bide şimdi ramazan da tatlı işlerine girişiyorum bakalım sonu hayır olsun 60 kiloyu görmekten korkuyorumm..
Bence kilon normal Hayatcım.
Ben 159'um,53 kiloyum.
Anaaammm sende minnaksın yani... Severim seni...
Hadi yapta görekkk...Heee.Albüm yapınca görürsün,ufak tefek bir şeyim.
kübram boyun ve kilon doğru orantılı aynıyız seninle canım herhalde yanyana gelsek fark bulamazlar gibi geldi düşünnce benim bel kopcak gibi alt bölge yana doğru geniş malesef ben 50 kiloya inmekten korkuyorum normal kilom 55 olması gerekiyor ama şimdi hala tartıya çıkmadım korkuyorum 50 benim için alarm demek 53 52 bile hasta gibi hissediyorum kendimi yüzüm çöküyor üst bölgem yok gibi karnım içe göçük yüüryorum 3 gündür halimi görsen acırsın bişiler atıştırayım ben
içli köfte tarifi bende bulmuştum haşlayıp kızartıcazmı yokssa tek haşlıcazmı ballım çünkü bu nette karışık yapılmış bir bir tarife bakarak gidelim bence
nazom canım atlatcaz dahada güçlendim gibi şimdi doğru bu ne ki dimi neler neler atlatılıyorrr buda gidicek günler çabuk geçsinnnn diyorum kuzum seni seviyorum iyiki varsın ballım
nazom canım atlatcaz dahada güçlendim gibi şimdi doğru bu ne ki dimi neler neler atlatılıyorrr buda gidicek günler çabuk geçsinnnn diyorum kuzum seni seviyorum iyiki varsın ballım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?