'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

anladım kuzum benim, kimi insanlar kinci olur ve kolay kolay yumuşamazlar abin de öyle demek ki
dilerim tez zamanda yumuşar kalbi..o da çok mutlu olsun sen de çok mutlu ol canımıniçi

anladım kuzum benim, kimi insanlar kinci olur ve kolay kolay yumuşamazlar abin de öyle demek ki
dilerim tez zamanda yumuşar kalbi..o da çok mutlu olsun sen de çok mutlu ol canımıniçi

Sabrediyorum... Sabredicem... 1 yıl oldu, daha dayanabilirim. Kendimde o gücü görüyorum. Çok mutlu olsun herkes canım benim kimsenin mutluluğunda gözüm yok...

Kardeş kardeşe bıçaklaşır, döner yine kucaklaşırmış... :132:

Pelinim sen sabret elbet abin de görecek yüreğindeki o aşkı ve sana hak verecek canımmm...

Güzel yüreklimmm....

kübra aynı benm geçen yılki halimsin 1 ay fire vermeden tuttum ben resmen kuzum hattaha ilk günler hastalığım bitmişti ilk 3 gün ara kanama oldum hayatımda ilk kez canım ama yine tuttum çünkü benim adetim 7 gün sürer fazlası yok bunlar fazlaydı ve ara araydı o yüzden dinsel açıdan bir sorun değilmiş araştırmıştım bide onlar kist çatlamasıymış pimpirikli oldğm için oruç halimle doktora koşmuştum sonrada 1 ay olmadım ohh mis tuttumda tuttum şükür ama şimdi çok kötü tam sabrım güzelleşmişken bozduk resmen

bide 2 gündür 4 bardak su içmişimdir öğlen 2 bardak şimdi 1 bardak bile değil kendime zarar verdğmi hissetim sabah yarım ekmek yedm bak saat kaç oldu hala bişi atmadam ağzıma çubuk krakerle duruyorm uyumadan bişiler yiyim tutamıyorm diye cezamı veriyorum neyapıyorum bide tartıya çıkıcam kimbilir ne haldeyim suratıma bakamıyorum çöktüm

özge yolları açık olsun ben çok tedirginim canım inşallah kısa dönem olur benim aşkım perşembe günü tuzla yada çorluda gircek ikisinden birinde bakalım ne zaman terhis olcak inşallah haftasonuna denk gelir yolcu ederim haftaiçine denk gelirsede izin alcam ama herkes izinde özgecim durumum çok kötüüü çok

pelom abine kızsamda bende bazen böyle oluyorum bu huy mevcut ve kötü bişi kardeşime kıyamasamda istediğimi yapmazsa katı olurum ama sana kıyamam kuzum ayyy o abini gelip dövmek yüzüne yüzüne vurmak istiyorum laflarımda onada kıymayalım anneciğin üzülür ki bu durumda annişini uzuyodur bide o beyfendiye sebep her akşam iftarda aynı masada oturmaya özen gösteryorsun adam babadanda beter haaa

pelommm biliyorum beni yalnız bırakmıcağnı kıyamam kuzum yansıtmıcaktım ama anlıyosun seni seviyorum bir yandan üzülüyorum ama iyiki burası var doğru daha çok ayrı kalanlar oldu nazlım yedi ondan öğrenceğim çok şey var belki 5 ay belki 12 ay dayancam napalım gidip gelcem 1,5 ayda bir görmeye söz verdik birimizi inşallah görcezzz

nazlımmmm özledimmm nerelerdesiiin iş kadını gelinim

aaaaaaa 5 tane kalpp olmuşum görmemişim ne ara oldummm kalplensin heryer

kübraaaaaa içli köfteee yapalımmm hattahhhaaa tariiffffff tariffffff isterimmm

özgem çikolota sosuma güya az şeker koycaktım tarife uydum ama biraz tatlı olduuuuuuu sanki ben pek tatlı sevmem kardeşcağzım kapıda arkadaşalryla oturuyor verim onlar yesin istiyorlardı ama çok kolay hep yapılası tatlılardan oldu

bide ben krem şantiyi elimle çırptım sonra yoruldum miksere geçtim mikseri icad edene saygılar

Gizoşş sen kaç kilosun canım... Ben 1.69 boy 56-57 arası kilolardayım... Bikaç kilo versem süpper olu ama benim iştahımın maşallahı var.. Kapanmıyo bi türlü özellikle abur cubur meselesinde.. Bide şimdi ramazan da tatlı işlerine girişiyorum bakalım sonu hayır olsun 60 kiloyu görmekten korkuyorumm..

Bence kilon normal Hayatcım.

Ben 159'um,53 kiloyum.

giziiiiiimmm yaa çok saçma sapan bi ruh halindeyim şuan inan bende böle gözlerim dolu dolu olduuu hep beraber atlatıcaz gözümün nuruuu herzaman her an yanındayız bilioosunnn inş kısa dönem olucak ve rahat yerde olucaak Rabbime hep duaam bu cok rahat olsunn hemende gelsın bıtanecık eniştemiizz.. Hem daha nişan hazırlıklarımda yanımda oliciiksiiinn sendeee beraber bohçaa yapcazz nası geççek zaman anlamıcaksın bileee benim tatlı kız kardeşleriiiimmm neler aşştıııkk biizz neleeeerr

Tamam gizoşumm yapalım netten aldım tarifi hafta sonu yapıcam inşallah... Umarım güzel olur ilk deneme nede olsa....:109:

kübram boyun ve kilon doğru orantılı aynıyız seninle canım herhalde yanyana gelsek fark bulamazlar gibi geldi düşünnce benim bel kopcak gibi alt bölge yana doğru geniş malesef ben 50 kiloya inmekten korkuyorum normal kilom 55 olması gerekiyor ama şimdi hala tartıya çıkmadım korkuyorum 50 benim için alarm demek 53 52 bile hasta gibi hissediyorum kendimi yüzüm çöküyor üst bölgem yok gibi karnım içe göçük yüüryorum 3 gündür halimi görsen acırsın bişiler atıştırayım ben

içli köfte tarifi bende bulmuştum haşlayıp kızartıcazmı yokssa tek haşlıcazmı ballım çünkü bu nette karışık yapılmış bir bir tarife bakarak gidelim bence

nazom canım atlatcaz dahada güçlendim gibi şimdi doğru bu ne ki dimi neler neler atlatılıyorrr buda gidicek günler çabuk geçsinnnn diyorum kuzum seni seviyorum iyiki varsın ballım

benim kilo alınca göbeğe alıyorum... Tşörtlerde falan bırt diye çıkıyo sinir oluyorum o göbek olmasa fevkaledeyim ammaaa.... Yok yok yinede fena sayılmam...

Ben içli köfteyi biraz daha araştırayım iş yerinde arkadaşlara sorayım bi yapan varsa onlardan alırım tarifi ...

nazom canım atlatcaz dahada güçlendim gibi şimdi doğru bu ne ki dimi neler neler atlatılıyorrr buda gidicek günler çabuk geçsinnnn diyorum kuzum seni seviyorum iyiki varsın ballım

canım benııııııııııııııııımmmm bense senii çoook fazla seviyooruum kiiiii her ayrılıkk kötü ama bunun sonuuu güzel olucaak hiçbi engel kalmıcaaakkk içindeyken geçiyo gibi gelmesede ne kadar çabuk geçti dicekkksiin inan bana bebeğiiimm atlatıcaz bunuda hepberaberceneee

Gizimmm sen asker yolu beklerkene böyle börek, çörek, tatlıya falan dadanırız geçer günler hem bahanecek enişte gelene kadar dört dörtlük aşcı olur çıkarsın fena mı...:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…