Yapamadım ya.
Niye koyamadın ki... ?:26:
Ne bileyim kafam dağınık,yarın bakarım artık.:26:
Askerlik...Üzülme gizim bence çok güzel bir yerde yapacak sevdiceğin askerliğini...
Bi ara baktığımda biz ayrıldık falan yazmıştın noldu sorunu çözdünüz mü ?
Ben tek taraflı ayrıldım.Adamda hiç değişme yok;canım cicim devam ediyor.
Pazartesi cildiyeye gidecekmiş,kansızlık falan çıkmış.
Geçmiş olsun dedim,bu kadar .
Ben de bilmiyorum ne durumdayız.
Umarım düzelirsinizzz....
Dahiliye demek istedin sanırım kansızlık için cildiyeye mi gidilir kısss...
Nur yuzlum benimm coook tesekkurler aminn diyorum kocamannn hepimiz cok mutku olalim ben suan cok mutluyum dedigimde bile yarimim ama olsun gecicek bu gunlerde...Kardeş kardeşe bıçaklaşır, döner yine kucaklaşırmış... :132:
Pelinim sen sabret elbet abin de görecek yüreğindeki o aşkı ve sana hak verecek canımmm...
Güzel yüreklimmm....
Eneeeee meraktan olebiliriiimmm meraklaa bekliorumm kestane sekeriiimmm cok sevindim bu habere..Albüm yapim mi ?Ben sizin güzel çehrelerinizi gördüm,ama ben kapalı kutuyum halen.
Gizoomm cnm abime kizdigini bliorum mese odunuyla guzel bi dayagi haketse de kiyamiyorum ona:) arada olan anneme oluyor tabii sozum meclisten disari ama erkegin ikizleri fena oluyor gercekten tam 1 iki yuzlukübra aynı benm geçen yılki halimsin 1 ay fire vermeden tuttum ben resmen kuzum hattaha ilk günler hastalığım bitmişti ilk 3 gün ara kanama oldum hayatımda ilk kez canım ama yine tuttum çünkü benim adetim 7 gün sürer fazlası yok bunlar fazlaydı ve ara araydı o yüzden dinsel açıdan bir sorun değilmiş araştırmıştım bide onlar kist çatlamasıymış pimpirikli oldğm için oruç halimle doktora koşmuştumsonrada 1 ay olmadım ohh mis tuttumda tuttum şükür ama şimdi çok kötü tam sabrım güzelleşmişken bozduk resmen
bide 2 gündür 4 bardak su içmişimdir öğlen 2 bardak şimdi 1 bardak bile değil kendime zarar verdğmi hissetim sabah yarım ekmek yedm bak saat kaç oldu hala bişi atmadam ağzıma çubuk krakerle duruyorm uyumadan bişiler yiyim tutamıyorm diye cezamı veriyorum neyapıyorum bide tartıya çıkıcam kimbilir ne haldeyim suratıma bakamıyorum çöktüm
özge yolları açık olsun ben çok tedirginim canım inşallah kısa dönem olur benim aşkım perşembe günü tuzla yada çorluda gircek ikisinden birinde bakalım ne zaman terhis olcak inşallah haftasonuna denk gelir yolcu ederim haftaiçine denk gelirsede izin alcam ama herkes izinde özgecim durumum çok kötüüü çok
pelom abine kızsamda bende bazen böyle oluyorum bu huy mevcut ve kötü bişi kardeşime kıyamasamda istediğimi yapmazsa katı olurum ama sana kıyamam kuzum ayyy o abini gelip dövmek yüzüne yüzüne vurmak istiyorum laflarımda onada kıymayalım anneciğin üzülür ki bu durumda annişini uzuyodur bide o beyfendiye sebep her akşam iftarda aynı masada oturmaya özen gösteryorsun adam babadanda beter haaa
pelommm biliyorum beni yalnız bırakmıcağnı kıyamam kuzum yansıtmıcaktım ama anlıyosun seni seviyorum bir yandan üzülüyorum ama iyiki burası var doğru daha çok ayrı kalanlar oldu nazlım yedi ondan öğrenceğim çok şey var belki 5 ay belki 12 ay dayancam napalım gidip gelcem 1,5 ayda bir görmeye söz verdik birimizi inşallah görcezzz
nazlımmmm özledimmm nerelerdesiiin iş kadını gelinim
Elma şekeriiimmm...
Bu güzel günlerde dua ediciiim sana,abinin yüreciği yumuşasın diye.
Umarım becerebilirim şu albüm işini,her türlü şeytanlığa aklım erer,bunu nasıl yapamadım hayret !
Bende 2013 gelini olcam :26: ama kac gün kaldi yazmak bile istemiyorum
neden yazmak istemiyorsun canım?
Cünkü cok gün cokkkkkkkkkkkkkk
Ben de yatayım bebeklerim.
Yapamadım zıkkım olası albümü,resimlerin hepsi eşek kadar.
İyi geceler.
olsun canım geç olsun güç olmasınn...
Amin insallah bu arada sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?