'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydııınnn !

Olanlardan bahsedeyim biraz.

Akşam yatarken içimde ne varsa saydım,döktüm.

Sınırlarını çok zorladım,o kadar diyeyim.

Adamdaki tepki şu : Sinirlenince çok tatlı oluyorsun,yanaklarını sıkasım geliyor.

Ben hala inat ediyorum tabi.

Hala devam ediyor,şöyle şekersin böyle cicisin diye.

Çok kızgınım,kırgınım hala.

Adamın suratına tükürsem ya Rabbi şükür diyecek herhalde.

Ne yapayım ben buna ?

Bu arada ben kendi kendime ayrılmışım,herif ara vermeyi bile kabul etmedi.

günaydın bebeklerrrrrr

buğummm bak yola gelmiş enişte bey..sen hafiften triplere devam et ama yine de
yapamasın bi daha öyle bi sıpalık

günaydın bebelaklarımm
1hafta aradan sonra tekrar orucuma başladım bugün
Pelilaylaylomum inşallah abinle aran en kısa zamanda düzelirr güzel yüzlümmm Allah ım gönlüne göre versinn sen hep gül hep neşe saç bize
Gizomm sen öyle güçlüsün ki kısa zamanda bu ayrılıkla baş etmeyi öğreniceğinden eminim.sonra bi bakmışsınn sevdiceğin gelmişşşşşşş. hem biz o arada daha ne yemekler yapar ne çeyizcikler alırız. günleri bir şekilde tüketiyoruz baksana ne kadar yol almışız ne sular akıtmışız.. dualarımdasınız hepiniz kızlarrr:109:
özgemlee gizim tatlı mıı yapmışşş afiyet olsunnn ellerinize sağlık hamarat gelinlerimmm.bende cumartesi sevdicek geldiğinde yaptım.kremşantiyi 2 paket koydum ve tarife damla çikolatada ekledim gerçekten böylesi daha nefis olduuu yiyip bitirdiler dadlumuuu
kübracımm kıbrıs tatlısınıda deneyeceğim. ablamlar kızıyor bana kilo alıyoruz senin yüzünden diye çok fazla abartıyorum bazen yemek ve hamur işi yapmayıı napiyimm seviyorummm
buarada bugucukkk sevindim senin adına işler yoluna girmiş enişteylee.aman kuzum aşılamayacak problemler için üzmeyin birbirinizi.sen haklısın biliyorum ama eniştede artık cesaret edemez böyle bir şakaya sanırsam
kübraa ve buguuu ben sizleri merak ediyorumm sizde fotoo koyunn ayrıca bugucum senin isim neydi:44:
sabah sabah çenem düştü sanırsamm öptüm hepinizii

kızlar hepiciğinize günaydın

inşallah cancağzım inşallah

Ne bileyim kafam dağınık,yarın bakarım artık.:26:

Askerlik...Üzülme gizim bence çok güzel bir yerde yapacak sevdiceğin askerliğini...

canım saol inşallah gelir geçer

Gizimmm sen asker yolu beklerkene böyle börek, çörek, tatlıya falan dadanırız geçer günler hem bahanecek enişte gelene kadar dört dörtlük aşcı olur çıkarsın fena mı...:90:

oda öyle diyor ben gelene kadar sen herşeyi öğrenir oyalanırsın diyor

iki yerden birine gidicek özgem hayırlısı olsun gidecek olanlara kardeşinede dua edicem annen ne haldedir kimbilir kimse analar gibi olamıyor içi yanıyordur belli etmesede

pelommmm

işte çocuğa daha var daha kaç gün ay yıl daha böyle olcak bu abicik allah korusun başına bişi gelmesin öyle bişiyle olcaksa barışma hiç olmasın mümkünse kaybedince anlıcak bişileri evden birkaç hafta gitsen yada akşam bunu takmadan iftara gitmesn gör bakalım nasıl karışcak abin değişcek ama sen onu önemseme böyleee ona üzgün gözlerle bakmaa onla konşmaya çalışmaa bak bu erkekler hepsi aynı

ikizlerin iki yüzlüğü kardeşimdede mevcut kötü bişi dğeil ama öyle çabuk cayıyor ki bir sölediği bir sölediğini zor tutuyor saniyede akrar değiştirip yaşayabiliyor bana uymuyor o yüzden onla alışverişe gidince sınırlar koyuyorum alışamıyor bana ama hep der ne varsa sende senle gidince hep istediğimi alıyorum istediğimdende erken evde olup arkadaşalrıma vakit ayırıyorum der ama iki yüzlüğü kötüde olmasada var işte pelom

canım canım inşallah atlatcam çok saolll çokkk

bende damla çikolotaaaaa ve 2 paket krem şanti koydum sosuda hazırladımmm biraz fazla ezmişim harleyleri bide biraz sıvı oldu kanımca ama güzel oldu içine petibörde kırdım bişiyi kalmadı püf noktaları buluyooo insan yapa yapaaaaa

ben bide pek tatlı yemem ezgim herkese ikram ediyorm kilo alıyolar evdekler artık yapma diyor kki dünden önceki gün kadayıf yaptım

cumartesi günü irmik helvası yapacaam sevgilicik istedi bide akşamına kolcuoğluna yemeğe gidebilirz ramazan menüleri çok güzel ezgim tavsiye ediyorum anadolu yakasında olmasıda süper

bugusu ve kübra kesinlikle sizlerden foto istiyorummm lütfenn

bugusu bak ne güzel gelişmeler olmuş canım aşılcak problemelrde üzmeye kalkma burnunu fazla sürttürme bak işte seviyor seni rahat olun

kübra canım bide içli köfte tarifi bu tarife göre olabilirmi yada araştırdığının linkini yüklermisin

http://www.birseninmutfagi.com/2012/01/kizartma-icli-kofte-cevizli-icli-kofte.html

Son düzenleme:
günaydınlarrrr bebiklerrrrr
dün kızlarlaa konuştuk ve çoookk aklımaaa takıldı benim ve çözümm bulamıyoreee
şimdi düğün ve kınada farklı şehirlerden arkadaşlarım gelicek ya canlar hadi kınada bizde kalıcaklar tabisi ama düğünden sonra ben kendi evime gidince onlar nerde kalıcak kii ?? :26:
düğünden hemen sonra balayına gittik diyelimm nası olucak yahu ben olmadan arkadaşlarımın bizde kalması olurmu ?
yada bana gelseler ilk geceden onca insanın bizle olması olurmu ki ??

Günaydınnn canlarııımmmm

gizoommm evren teklif etti kaç kez reddettim iftar yemeğinde aile birliğimiz sağlansın diee, abim 2-3 kez iftara gitti ama ben önceden bilemediğim için evren'e de bişi diyemedimm... neyse çok da önemli değil ama kısmet olursa giderizz... abimle konusmaya calısmıyorum canım evdeykenn sürekli bişilerle ilgileniorumm ya mutfakta bişiler yapıorumm ya su aldığım kutuyu boyuyorum ya da nette takılıorum boş durmuyorum yaniii

maleseff olee, içerde ve dışarda çok farklı... mesela bikaç gundur bize sakin geliyordu ama akiam hanife ablamla konustum ona tam aksine zor zamanlar yaşatıyormuş.. boyle bi cocuk işteee neyse abimle ilgili daha fazla yorum yapıp mesgul etmeyeyim :)

Su akar yolunu bulur demişler gizomm...

Aminn canım benim çok sağ ol elimdennn geldiğinceee neşe saçmaya calısıyorum canımmm hepimizz musmutlu olalımm heepp

ayy kuzucum ilk gece napçan arkadaşlarını kendi evinde
sen olmadan da sizin evde kalabilirler canım benim ya da otel ayarlansa mesela o da olabilir

ayy kuzucum ilk gece napçan arkadaşlarını kendi evinde
sen olmadan da sizin evde kalabilirler canım benim ya da otel ayarlansa mesela o da olabilir

işte kuzucumm olmazki ilk gece yaaa dünden beri düşünüyorumm
ben olmıcam ya evde kalmaları nasıl olur işte bilemedim

günaydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn

bugun benim böörtlenimden kan aldılaaarrr.... aşı için bakıcaklar ciddi ciddi aralıktaki uzun sefere hazırlanıyor... ben de elim kolum bağlı burada bekliyorum işteee

günaydınnn çağlaaaammmm ahh benimm kaderdaşımmm
nolcak bizim halimiz böleee yaa

çağlammmm çok çabuk geçecek o zamanlar
tam düğün koşuşturmasında olcan, aklını meşgul edecek bi sürü şey olcak
biz de yanında olcaz ayrıcana

günaydınnn çağlaaaammmm ahh benimm kaderdaşımmm
nolcak bizim halimiz böleee yaa

ah bi bilsem kujucummmm

işimiz Allaha kaldı acırsa o acıcak bizee

çağlammmm çok çabuk geçecek o zamanlar
tam düğün koşuşturmasında olcan, aklını meşgul edecek bi sürü şey olcak
biz de yanında olcaz ayrıcana

ayyyy yerim ben seni yaaaa... valla iyi ki varsınız canlarımm inşallah atlatıcam sizlerin de destegiyle... kaderdasım da burda zaten

günaydınnnnnnn bebeklerimmmmm. bugün ben de oruç tutuyorum ilk kez..daha önceden çocukken 1 2 gün tutardım. şimdi bundan sonra devamlı tutmaya çalışıcam :)

ah bi bilsem kujucummmm

işimiz Allaha kaldı acırsa o acıcak bizee

ayyyy yerim ben seni yaaaa... valla iyi ki varsınız canlarımm inşallah atlatıcam sizlerin de destegiyle... kaderdasım da burda zaten

emekli olmasına 20 sene var benimkinin 20 sene uwww diyorumm yaa git geller düşündükçe içinden cıkaamıyorum ki ben düşünmemeye çalışıyorumm ya. ve zaman gerçekten cabuk geçioo bi bakmışım gelmiş dierek kendimi kandıyorumm. POLYANNA YANIMDA HALT YEMİŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…