Ne iş yapıyosun canım.. Sende 2013 de gelin çıkıyosun haa...:123:
canım benııııııııııııııııımmmm bense senii çoook fazla seviyooruum kiiiiiher ayrılıkk kötü ama bunun sonuuu güzel olucaak hiçbi engel kalmıcaaakkk içindeyken geçiyo gibi gelmesede ne kadar çabuk geçti dicekkksiin inan bana bebeğiiimm atlatıcaz bunuda hepberaberceneee
Ne bileyim kafam dağınık,yarın bakarım artık.:26:
Askerlik...Üzülme gizim bence çok güzel bir yerde yapacak sevdiceğin askerliğini...
Gizimmm sen asker yolu beklerkene böyle börek, çörek, tatlıya falan dadanırız geçer günler hem bahanecek enişte gelene kadar dört dörtlük aşcı olur çıkarsın fena mı...:90:
buguuuuum seni çok merak ediyoreee yap albüm valla yarın dört gözle beklicem
gizommm tuzla yada çorlu demişsin ben çorludayımmm enişte belki buraya gelir sınava he
inşallah kısa dönem çıkar biz de ailecek bunun için dua ediyoz..canım benim çok çabuk geççek inşallah hepimiz destek olcaz sana
günaydın bebelaklarımm
1hafta aradan sonra tekrar orucuma başladım bugün
Pelilaylaylomum inşallah abinle aran en kısa zamanda düzelirr güzel yüzlümmm Allah ım gönlüne göre versinn sen hep gül hep neşe saç bize
Gizomm sen öyle güçlüsün ki kısa zamanda bu ayrılıkla baş etmeyi öğreniceğinden eminim.sonra bi bakmışsınn sevdiceğin gelmişşşşşşş. hem biz o arada daha ne yemekler yapar ne çeyizcikler alırız. günleri bir şekilde tüketiyoruz baksana ne kadar yol almışız ne sular akıtmışız.. dualarımdasınız hepiniz kızlarrr:109:
özgemlee gizim tatlı mıı yapmışşş afiyet olsunnn ellerinize sağlık hamarat gelinlerimmm.bende cumartesi sevdicek geldiğinde yaptım.kremşantiyi 2 paket koydum ve tarife damla çikolatada ekledim gerçekten böylesi daha nefis olduuu yiyip bitirdiler dadlumuuu
kübracımm kıbrıs tatlısınıda deneyeceğim. ablamlar kızıyor bana kilo alıyoruz senin yüzünden diyeçok fazla abartıyorum bazen yemek ve hamur işi yapmayıı napiyimm seviyorummm
buarada bugucukkk sevindim senin adına işler yoluna girmiş enişteylee.aman kuzum aşılamayacak problemler için üzmeyin birbirinizi.sen haklısın biliyorum ama eniştede artık cesaret edemez böyle bir şakaya sanırsam
kübraa ve buguuu ben sizleri merak ediyorumm sizde fotoo koyunnayrıca bugucum senin isim neydi:44:
sabah sabah çenem düştü sanırsamm öptüm hepinizii
gizoommm evren teklif etti kaç kez reddettim iftar yemeğinde aile birliğimiz sağlansın diee, abim 2-3 kez iftara gitti ama ben önceden bilemediğim için evren'e de bişi diyemedimm... neyse çok da önemli değil ama kısmet olursa giderizz... abimle konusmaya calısmıyorum canım evdeykenn sürekli bişilerle ilgileniorumm ya mutfakta bişiler yapıorumm ya su aldığım kutuyu boyuyorum ya da nette takılıorumpelommmm
işte çocuğa daha var daha kaç gün ay yıl daha böyle olcak bu abicik allah korusun başına bişi gelmesin öyle bişiyle olcaksa barışma hiç olmasın mümkünse kaybedince anlıcak bişileri evden birkaç hafta gitsen yada akşam bunu takmadan iftara gitmesn gör bakalım nasıl karışcak abin değişcek ama sen onu önemseme böyleee ona üzgün gözlerle bakmaa onla konşmaya çalışmaa bak bu erkekler hepsi aynı
ikizlerin iki yüzlüğü kardeşimdede mevcut kötü bişi dğeil ama öyle çabuk cayıyor ki bir sölediği bir sölediğini zor tutuyor saniyede akrar değiştirip yaşayabiliyor bana uymuyor o yüzden onla alışverişe gidince sınırlar koyuyorum alışamıyor bana ama hep der ne varsa sende senle gidince hep istediğimi alıyorum istediğimdende erken evde olup arkadaşalrıma vakit ayırıyorum der ama iki yüzlüğü kötüde olmasada var işte pelom
günaydın bebelaklarımm
1hafta aradan sonra tekrar orucuma başladım bugün
Pelilaylaylomum inşallah abinle aran en kısa zamanda düzelirr güzel yüzlümmm Allah ım gönlüne göre versinn sen hep gül hep neşe saç bize
Gizomm sen öyle güçlüsün ki kısa zamanda bu ayrılıkla baş etmeyi öğreniceğinden eminim.sonra bi bakmışsınn sevdiceğin gelmişşşşşşş. hem biz o arada daha ne yemekler yapar ne çeyizcikler alırız. günleri bir şekilde tüketiyoruz baksana ne kadar yol almışız ne sular akıtmışız.. dualarımdasınız hepiniz kızlarrr:109:
özgemlee gizim tatlı mıı yapmışşş afiyet olsunnn ellerinize sağlık hamarat gelinlerimmm.bende cumartesi sevdicek geldiğinde yaptım.kremşantiyi 2 paket koydum ve tarife damla çikolatada ekledim gerçekten böylesi daha nefis olduuu yiyip bitirdiler dadlumuuu
kübracımm kıbrıs tatlısınıda deneyeceğim. ablamlar kızıyor bana kilo alıyoruz senin yüzünden diyeçok fazla abartıyorum bazen yemek ve hamur işi yapmayıı napiyimm seviyorummm
buarada bugucukkk sevindim senin adına işler yoluna girmiş enişteylee.aman kuzum aşılamayacak problemler için üzmeyin birbirinizi.sen haklısın biliyorum ama eniştede artık cesaret edemez böyle bir şakaya sanırsam
kübraa ve buguuu ben sizleri merak ediyorumm sizde fotoo koyunnayrıca bugucum senin isim neydi:44:
sabah sabah çenem düştü sanırsamm öptüm hepinizii
günaydınlarrrr bebiklerrrrr
dün kızlarlaa konuştuk ve çoookk aklımaaa takıldı benim ve çözümm bulamıyoreee
şimdi düğün ve kınada farklı şehirlerden arkadaşlarım gelicek ya canlar hadi kınada bizde kalıcaklar tabisi ama düğünden sonra ben kendi evime gidince onlar nerde kalıcak kii ?? :26:
düğünden hemen sonra balayına gittik diyelimm nası olucak yahu ben olmadan arkadaşlarımın bizde kalması olurmu ?
yada bana gelseler ilk geceden onca insanın bizle olması olurmu ki ??
ayy kuzucum ilk gece napçan arkadaşlarını kendi evinde
sen olmadan da sizin evde kalabilirler canım benim ya da otel ayarlansa mesela o da olabilir
günaydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
bugun benim böörtlenimden kan aldılaaarrr.... aşı için bakıcaklar ciddi ciddi aralıktaki uzun sefere hazırlanıyor... ben de elim kolum bağlı burada bekliyorum işteee
günaydınnn çağlaaaammmm ahh benimm kaderdaşımmm
nolcak bizim halimiz böleee yaa
çağlammmm çok çabuk geçecek o zamanlar
tam düğün koşuşturmasında olcan, aklını meşgul edecek bi sürü şey olcak
biz de yanında olcaz ayrıcana
ah bi bilsem kujucummmm
işimiz Allaha kaldı acırsa o acıcak bizee
ayyyy yerim ben seni yaaaa... valla iyi ki varsınız canlarımminşallah atlatıcam sizlerin de destegiyle... kaderdasım da burda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?