'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kübraaa o krep ne güzel görünüyo öyleeee
ben bu akşam yemek yapamıcimmm sevdiceğime uçacığiiimm çünkü
ya dışarda yeriz ya onun evde pratik bişiler hazırlayıp yeriz

akşam bizde kültür farkımızı konuştuk giderek sinir oluyorum yemekler falan çok farklı o bizim yemeklerimizi sevmiyo ben onlarınkiini evlenince napıcaz bilmiyorum herkes kendi yöresini yapıp yer artık

ben de öle diorum sonra da iç sesimm daha dugun gunu bile gelmedi say say dur sen dio

bakalım ne olcak kusum hakkımızda hayırlısı askerlere fazla mesai diye bişey geliomus ama haberler soluyodu, onceden galba haftasonları calıstıklarında falan bosa calısıodu bizim garipler...

heh dedim askım yuzunu goremiorum ama en azından zengin olucaz desene dedim

ya sorma ne demezsin kesin dio

içler acısıyız valla... nasıl işse bu gülsem mi aglasam mı cozemedim

kübraaa o krep ne güzel görünüyo öyleeee
ben bu akşam yemek yapamıcimmm sevdiceğime uçacığiiimm çünkü
ya dışarda yeriz ya onun evde pratik bişiler hazırlayıp yeriz
Eminim bi ara bunuda yaparsın sen.. mesaim bitse eve gitsem hemen hazırlasam vee hemen akşam olsa yesem onu... mmmmmm
akşam bizde kültür farkımızı konuştuk giderek sinir oluyorum yemekler falan çok farklı o bizim yemeklerimizi sevmiyo ben onlarınkiini evlenince napıcaz bilmiyorum herkes kendi yöresini yapıp yer artık

Yöreleriniz neresi canım ?

duymustum öle bişi cnm ya parada sıkıntı yok saten bu meslekte ama hasrett özlemmmmm
benimkide 10 yıla düştü ya meslek bırakma 6. senesi bu sene 4 sene sonra bırakcam diyo bende ya şimdi ya hiç diyorum
4 sene sonra saten beraber olcazz ve şark mark olmıcak bıraktırmam gibi baktım hala ayrı yaşıoz ben kocişimii göremiorumm basar istifayı

bolu ve maraş kubişşş yaa
Bi tane eşleşen yemeeeemizz yok
Ben oranınkileri sevmiorum oda bizimkini

Zamanla alışırsın ama eşini mutlu etmek için genelde o yöreninkini yaparsın.. Bi bakmışsın sende alışmıssınz.. Maraşlı komşularımız var ben seviyorum yemeklerini...

Zamanla alışırsın ama eşini mutlu etmek için genelde o yöreninkini yaparsın.. Bi bakmışsın sende alışmıssınz.. Maraşlı komşularımız var ben seviyorum yemeklerini...

ben 1 kere yedim sevmedim diğer denemelerde severimm inşallah yoksa çok sorun yaşarız heralde yada aç kalır birbirimizi yeriz

benimki de eger böle ayrı olmaya devam edersek basarım diyor... ben ilerde kendi işimi kurmayı dusunuyorum eger olursa hayalimdeki gibi, mecburi zamanı doldurdu mu cıkabilir

İngilizcesi var nasılsa biraz daha geliştirip benim yanımda calısır o da ikimiz kendi işimizi yaparız bi ofis acıp diye dusunuyorum gonlumuze gore olur umarım

cekilcek cilesi yok cunku istemiorum asker falan olmasın cekip alıcımmm askımı o hayattan ben böörtlenim metal yıgınlarının icinde paslanıp gidicek yahu

hahaaa aynenn cnm benimkide onu bunu arıyımmm derken kendini ve beni kaybetcek yaa ooff offf
valla çekilcek yanı yok be canımm çok nadir vardırr böle mutlu olan asker eşi şanslı kesimdirr onlarda işte
bakalım sabretmeye devam kuzucummmm kader böleymiş

aynen canımm napalımmmm hayatımızda aşk olsun da

haticecim benim de yazarken değişiklik oldu ifadeler altta değil yanda cıkıyo, yazı alanı kucuk kare bi kutu olmus durumda

internette bugün genel bir sıkıntı mı var yoksa benim mi sıkıntım var anlamadım:44:

Benimkinde 1 aydır hep sıkıntı var zaten o yüzden bir şey diyemeyeceğim tatlım:)
İlk sayfaya baktım da maşallah bazı arkadaşların düğün tarihi belli.Allah kazasız belasız hayırlısıyla o tarihlere çıkmanızı ve muradınıza ermenizi nasip etsin.Bizim daha hiçbir şey belli değil.Ben öğretmenim.İki farklı şehirlerdeyiz.(o öğretmen değil ama).Nasip olur da evlilik olursa O'nun şehrine gideceğim.Ama eş durum tayinleri senede 1 kez(eskiden iki kezdi,yazın ve şubat ayı).Bu durumda her şey muallak.Nisanda nişanlandım ama bu seneki atamalardan önce evlenmek benim için çok apar topar olacaktı.Şimdi taa öbür ağustos u beklemek zorundayız.Haziran gibi olması da zor.Çünkü okulum belli olmalı,ona göre ev tutulmalı.(İstanbul olunca durum böyle allak bullak).O zaman eylül mü desem ekim mi desem ne desem.Böyle çook uzun bir süre olunca da evlilik çok uzak geliyor.Diyorum ki o zamana kadar neler değişir Allah bilir.Herşeyin hayırlısı tabi.Vardır bunda da bir hayır.Umarım güzel fırsatlar çıkar önümüze.Hayırlısı ise tez vakitte olur inşallah ama öyle işte..Sizlere özendim bir nevi.Çeyiz alışverişine çıkmak bile bana çook erken geliyor.Bilmiyorum yanılıyor muyum?Aynı şehirde olaydık bu sorunlar olmazdı işte.Var mı benim gibi olan?Farklı şehirler vs..Tekrardan hepimizin hakkında en hayırlısı olsun.

sanırım benimkisi günler belli olmamak kaydıyla aylara göre belirlendi. Aşkımla annem ekim gibi nişan Mayıs gibide düğün kararı aldılar. ben hala uzaktan izliyorum onları

aynen canımm napalımmmm hayatımızda aşk olsun da

haticecim benim de yazarken değişiklik oldu ifadeler altta değil yanda cıkıyo, yazı alanı kucuk kare bi kutu olmus durumda

Çağlacım sanırım bende hepten kafayı yedi. Hiç birşey doğru düzgün göstermiyordu. Herşey alt alta

Bizimde aşkımla görüşmemize daha 20-25 gün var. Delirtecek gibi bana sitem edip duruyor. Evlilik teklifini hemen kabul etseymişim şimdi yanımda olacakmış. Yanımda olması için engel kalmayacakmış

Akşamki menüm..

Domates çorbası

Kıymalı kaşarlı krep ( nasıl canım istedi görünütüsü bile enfes )...

Kıymalı Kaşarlı Krep Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
bende istiyorummmm ama akşam şirketin iftar yemeği var orada oliciim başka akşam yaparım inşallah

kolcuoğluna gitmedim hiç gizom denerim ama birgün.biz hala dışarda iftar yapmadık sevdicekle.ben aslında karşıya gitmek istiyorum haliç taraflarında bir iftarı merak ediyorum.ama artık klasikleştirdiğimiz üzere viaportada gidebiliriz.alışveriş merkezlerinde yemek yemeyi sevmiyorum ama orası bi farklı geliyor bana ramazanda.açık alan ya birde.iskelenin en ucunda oturuyoruz ohh miss

Aynen kızlar bildiğiniz hamile gibi aşerdim Allah günah yazmasın da çok çekici görünüyor ya hu

Annikoyu aradım, sebze çorbası yapmış bilem üzülme domateste koydum içine dedi

Eve giderken malzemeleri alıp bi güzel hazırlıcam krepi merakla bekliyorum bakalım nası oluciiikk

Özgeemmmm kuzummm bence sevgiliciğeee yapmalısınn gerçekten bayılcaktııırrr benimki çok severr bole şeyleri hatta görse kendi yapar ama bu akşam nöbette paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…