'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy kuzucum ilk gece napçan arkadaşlarını kendi evinde
sen olmadan da sizin evde kalabilirler canım benim ya da otel ayarlansa mesela o da olabilir

Hakikaten ha,ne işleri var ?

Geçecek bu günler,kavuşacaksınız,bugünlere güleceksiniz fıstığım...

Akşamki menüm..

Domates çorbası

Kıymalı kaşarlı krep ( nasıl canım istedi görünütüsü bile enfes )...

Kıymalı Kaşarlı Krep Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Ölüyorummmm o ne güzellik öyle !

Bakmaz olaydım.

Günaydın güzeller !

Yahuu kızlar bugün krep günü yapalım... İş yerinde arkadaş dün yapmış öyle bi anlatıyo ki yapmak için deliriyorum ve çok da doyurucu oluyomuş...

kübraam naptın sen.. şimdi gösterilir mi o krep öyle .. eridim burda resmen
ben de yapmalıyım.

kızlarr öğlen koşup gidip madam coco indirimden ciciler aldım akşam fotolarla çeyiz topikimde olcak runer masa örtüsü eldiven ve 2 adet kurulama bezleri çok şeker hepicği pembişş

sevdicek krep hevesimin içine etti
valla beğenir miyim emin değilim pek sevmem de öyle şeyleri yazmış bana..bulursun sen artık krep

Çağlam ben ümraniyeye gidiyorum çok güzel gittiğim yer çarşıda hemen sana da yakın oluyor sanırım ben ataşehirden geliyorum oraya. alex makine de. istersen yazarım adını da

ben içli köfte de yaptım ki kaç defa güzel oluyor ama kıymalı krep beni benden aldı

canım as ımı diosun acaba :44:

eğer oraysa biz gittik oraya arkadasla ama hiç memnun kalmadık personelinden... tartısıtık da cıktık hatta

cok kendini begenmişlerdi

sevdicek krep hevesimin içine etti
valla beğenir miyim emin değilim pek sevmem de öyle şeyleri yazmış bana..bulursun sen artık krep

aynı benim gibisin bir kızarsam bidaha bana onu kimse yaptıramaz benimki de patatesli hiçbirşey sevmiyor ne tariflerim var bir patatesten yemem diyor görür gününü

canım as ımı diosun acaba :44:

eğer oraysa biz gittik oraya arkadasla ama hiç memnun kalmadık personelinden... tartısıtık da cıktık hatta

cok kendini begenmişlerdi

evet oraya gidiyorum ablam da benden önce 3seanstır gidiyor temiz bir yer, bilmem ben şimdilik memnun kaldım. personele falan pek dikkat etmedim açıkçası. benim tek rahatsızlığım batık losyonu tavsiye etmesi oldu yani etsin tabi ki de almaya mecburmuşum gibi bir hareket yaptılar. seanstayken alın mutlaka çok gerekli dedi ben büyük ablamla gittim ((2ablam var küçük olan önce başlayan)) sonra çıktık ablamda bende ödeme yapıcaktık. ki benimkini de ablam ödedi ben çalışmıyorum malumunuz. o sırada kıymet hanımın batık losyonu da var demiş ablama onu da ödeyin gibisinden, bende ordaydım Allahtan hayır almıcam evde zaten var dedim, işte hijyenik bir ürün açılıp başkası kullandıysa kullanmayın kesinlikle dedi. küçük ablamın aldığını kullanıyorum şimdi. bende zannettim ki roll-on lar gibi tene temas eden bişey. bildiğimiz krem, satmak için böyle bi hareket yaptılar. bir tek buna sinirlendim, başka bir şey olmadı şükür.

her zaman klasik alyans beğenirdim(hala beğeniyorum) başka alyans modelleri hiç ama hiç dikkatimi çekmezdi
bunların hepsi assos... alyanslarına bayıldııımm.. vee şimdi öyle kararsızım kii .. krepten sonra bugün beni cezbeden ikinci resimcikler

Kübraaammmm bugunnn krep gunu olsuunn caaağnımm bu güzel tarifi paylaştığın için teşekkürleeerr

Bebişler az önce 2013 yılına 2 adet çek kestim ve gördüm ki aslında az bi zaman kalmış... Sizinn içinn çoook sevindiimmm seneye bu zamanlarda kendimm için seviniriimm 2014'e az kalmış olcaakkk

biz de bişey sorduk onlara gayet normal bir soruydu arkadasım sordu tam ne dedini hatırlamıorum ama ben buna cevap veremem falan dedi... sonra arkadasım da bişey söledi girdiler birbirlerine... zaten neden geldiniz der gibi bir bakısları vardı...

acıkcası o gun fırtınalı bir gundu biz de iş cıkısı baska vakit olmadıgı icin mecburen gitmiştik içeri girdigimizde haliyle fırtına yuzunden her yanımız dagılmıstı mahvolmustuk

tipimizi begenmediler sanırım diye dusunduk valla ole kötüydü ki tavırları... demek biraz da paragöz bi yerler bana pek sıcak ve samimi gelmedi kusum

lazer içinde o samimiyeti bulmak sart, sen de hiç sorun yasamadan tamamlarsın umarım canımcımm

Şİmdiden afiyet olsun o zaman hayatım

kızlar size bakınca çok tembel görüyorum.
Nişanlanayım hepinizden yardım alacağım şimdi girmek istemiyorum mutfağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…