ayy kuzucum ilk gece napçan arkadaşlarını kendi evinde
sen olmadan da sizin evde kalabilirler canım benim ya da otel ayarlansa mesela o da olabilir
günaydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
bugun benim böörtlenimden kan aldılaaarrr.... aşı için bakıcaklar ciddi ciddi aralıktaki uzun sefere hazırlanıyor... ben de elim kolum bağlı burada bekliyorum işteee
Akşamki menüm..
Domates çorbası
Kıymalı kaşarlı krep ( nasıl canım istedi görünütüsü bile enfes )...
Kıymalı Kaşarlı Krep Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
Ooooff ooooofff ooooofffpelinim aynen bende o durumdayım şuan.
bir tarif daha gördüm canınızı çektirmek istemiyorum ama paylaşasımda var:26:
İncirli Tatlı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
Hakikaten ha,ne işleri var ?
Geçecek bu günler,kavuşacaksınız,bugünlere güleceksiniz fıstığım...
Ölüyorummmm o ne güzellik öyle !
Bakmaz olaydım.
Günaydın güzeller !
Yahuu kızlar bugün krep günü yapalım... İş yerinde arkadaş dün yapmış öyle bi anlatıyo ki yapmak için deliriyorumve çok da doyurucu oluyomuş...
acıkmışım millet krepden çorbadan bahsediyor
acıktırmaz mı canım o iftara kadar?
ahaaaa tabirinizi yerim sizinnnn cok sevindim bu işe işteeee kesin bakıcım kuzuuumm
bir de kırmızı beyaz çizgili istiyoreeeeebissürü bissürü mayo alıcıııımmm yaa aslında bu aralar sezon sonu yaklasırken alsam en mantıklısı heee balayına simdiden yatırım hem daha ucuz olur
canım gidilen makineyle de alakalı... ipl lazer alexe gore daha yavasmıs mesela...
alexin son sistem makineleri cok daha hızlıben yine alexle devam edicem... fellik fellik o makineyi arıyorum
tamamen bitmesi bile her ay agdaya gitceime 3-4 ayda lazere giderim daha rahat geliyo bana... ki agda korkumdan hiç yapmadımmmm hep makineyle alırdım o da lanet bişey her yanımı batık yaptı... lazer batıklarda da cok basarılı cazır cuzur yakıyo cıkarıo ne varsa
benim kilo alınca göbeğe alıyorum... Tşörtlerde falan bırt diyeçıkıyo sinir oluyorum o göbek olmasa fevkaledeyim ammaaa.... Yok yok yinede fena sayılmam...
Ben içli köfteyi biraz daha araştırayım iş yerinde arkadaşlara sorayım bi yapan varsa onlardan alırım tarifi ...
Çağlam ben ümraniyeye gidiyorum çok güzel gittiğim yer çarşıda hemen sana da yakın oluyor sanırım ben ataşehirden geliyorum oraya. alex makine de. istersen yazarım adını da
ben içli köfte de yaptım ki kaç defagüzel oluyor ama kıymalı krep beni benden aldı
sevdicek krep hevesimin içine etti
valla beğenir miyim emin değilim pek sevmem de öyle şeyleri yazmış bana..bulursun sen artık krep
canım as ımı diosun acaba :44:
eğer oraysa biz gittik oraya arkadasla ama hiç memnun kalmadık personelinden... tartısıtık da cıktık hatta
cok kendini begenmişlerdi
evet oraya gidiyorum ablam da benden önce 3seanstır gidiyor temiz bir yer, bilmem ben şimdilik memnun kaldım. personele falan pek dikkat etmedim açıkçası. benim tek rahatsızlığım batık losyonu tavsiye etmesi oldu yani etsin tabi ki de almaya mecburmuşum gibi bir hareket yaptılar. seanstayken alın mutlaka çok gerekli dedi ben büyük ablamla gittim ((2ablam var küçük olan önce başlayan)) sonra çıktık ablamda bende ödeme yapıcaktık. ki benimkini de ablam ödedi ben çalışmıyorum malumunuz. o sırada kıymet hanımın batık losyonu da var demiş ablama onu da ödeyin gibisinden, bende ordaydım Allahtan hayır almıcam evde zaten var dedim, işte hijyenik bir ürün açılıp başkası kullandıysa kullanmayın kesinlikle dedi. küçük ablamın aldığını kullanıyorum şimdi. bende zannettim ki roll-on lar gibi tene temas eden bişey. bildiğimiz krem, satmak için böyle bi hareket yaptılar. bir tek buna sinirlendim, başka bir şey olmadı şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?