Şİmdiden afiyet olsun o zaman hayatım
kızlar size bakınca çok tembel görüyorum.
Nişanlanayım hepinizden yardım alacağım şimdi girmek istemiyorum mutfağa
her zaman klasik alyans beğenirdim(hala beğeniyorum) başka alyans modelleri hiç ama hiç dikkatimi çekmezdi
bunların hepsi assos... alyanslarına bayıldııımm.. vee şimdi öyle kararsızım kii .. krepten sonra bugün beni cezbeden ikinci resimcikler
Eki Görüntüle 477074
Eki Görüntüle 477075
Eki Görüntüle 477077
Eki Görüntüle 477078
Eki Görüntüle 477079
Eki Görüntüle 477081
Nurayım ben pek cayamıyorum2 diyorum kuşum, klasiksever biri olarak
3 ve 4 ü begendim canım ben
5 i dusunmezdim yerinde olsam alyans gibi degil tek tas gibi duruyo bence eşi de erkek icin cok ince
biz de bişey sorduk onlara gayet normal bir soruydu arkadasım sordu tam ne dedini hatırlamıorum ama ben buna cevap veremem falan dedi... sonra arkadasım da bişey söledi girdiler birbirlerine... zaten neden geldiniz der gibi bir bakısları vardı...
acıkcası o gun fırtınalı bir gundu biz de iş cıkısı baska vakit olmadıgı icin mecburen gitmiştik içeri girdigimizde haliyle fırtına yuzunden her yanımız dagılmıstı mahvolmustuk
tipimizi begenmediler sanırım diye dusunduk valla ole kötüydü ki tavırları... demek biraz da paragöz bi yerlerbana pek sıcak ve samimi gelmedi kusum
lazer içinde o samimiyeti bulmak sart, sen de hiç sorun yasamadan tamamlarsın umarım canımcımm
peloşuuum 2 ile 5
keşke söz de yapsaydık o zaman 5 numarayı, nişanda da 2 numarayı takardık
haklısın kuzucum çok ince ama pırıl pırıl duruşu cezbetti beni, hiç erkeğinkine bakmıyorum bile, bu sevgiliciğin parmağında ip bağlamış gibi durur
Haklısın canım ama annemin ameliyatından sonra uzun süre mutfaktan çıkamamış biri olarak tövbe etmiştim. Bizim evdeki herkes sorunludur. Birinin yediğini öteki yemez.haticeciğim şimdiden başlarsan hepimiz aynı hızla ilerlemiş oluruz..
sonra biz güveç falan yaparken sen kreple uğraşırsın söyliyim
her zaman klasik alyans beğenirdim(hala beğeniyorum) başka alyans modelleri hiç ama hiç dikkatimi çekmezdi
bunların hepsi assos... alyanslarına bayıldııımm.. vee şimdi öyle kararsızım kii .. krepten sonra bugün beni cezbeden ikinci resimcikler
Eki Görüntüle 477074
Eki Görüntüle 477075
Eki Görüntüle 477077
Eki Görüntüle 477078
Eki Görüntüle 477079
Eki Görüntüle 477081
2 numara can'dır
5i bende çok beğendim tatlım ama çağlama katılıyorum.. bi de alyansta sarı altın seviyorum.Seninle yüzük zevklerimiz aynıydı zaten
canım benim dikkatimi çekmiş bak fotoğrafını koyduğuma göre :)ben 1i beğendim ama onu kimse beğenmemiş:26:
sendeki inadı kırıcaz hep beraber ve ekimde nişanlıycaz seni deeeeHaklısın canım ama annemin ameliyatından sonra uzun süre mutfaktan çıkamamış biri olarak tövbe etmiştim. Bizim evdeki herkes sorunludur. Birinin yediğini öteki yemez.
Canım iyiki gönderdin aşkımda bana nişan yüzüklerine bak deyip duruyor. Gelinliği, nişan yüzüklerini hergün soruyor beğendinmi sonra geç kalacağız diye. Sorun şu ki hala aileler bile tanışmadı ama aşkım aylar varkne geç kalacağından korkuyor. Benden heyecanlı
3. Yüzük çok güzel
2 numara can'dır
aşk gelse de gitsek alsak artıııkkkk, 18 günümüz kaldı kavuşmaya
canım benim dikkatimi çekmiş bak fotoğrafını koyduğuma göre :)
sendeki inadı kırıcaz hep beraber ve ekimde nişanlıycaz seni deeee
2 numara can'dır
aşk gelse de gitsek alsak artıııkkkk, 18 günümüz kaldı kavuşmaya
canım benim dikkatimi çekmiş bak fotoğrafını koyduğuma göre :)
sendeki inadı kırıcaz hep beraber ve ekimde nişanlıycaz seni deeee
sitesine baktım da bunlar biraz pahalı mı ne:26:
evet kıymetciiimtaşlı olanlar özellikle uçmuş. pırlanta oldukları için.
ama klasik alyansların çifti 1200 civarıydı. yine de pahalı mı bilmiyorum, normal geldi bana fazla bilmediğimden piyasasını..
evet kıymetciiimtaşlı olanlar özellikle uçmuş. pırlanta oldukları için.
ama klasik alyansların çifti 1200 civarıydı. yine de pahalı mı bilmiyorum, normal geldi bana fazla bilmediğimden piyasasını..
sevdicek krep hevesimin içine etti
valla beğenir miyim emin değilim pek sevmem de öyle şeyleri yazmış bana..bulursun sen artık krep
mail ile fotosunu yolladım valla güzel görünüyo yap hadi demiş ama bilemiyorum inadım çok pistir benim
nurayım hepiciği güzel yahuu bunlarınnn
valla 2,3,4 diyorum ben de alyans olarak
sevgiliyle cidden krep krizi yaşıyoruz valla, yapmama kararı aldım hevesimi kaçırdı çünkü
akşam kılımı kıpırdatmıcam o napıyosa yapsın yemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?