'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Şİmdiden afiyet olsun o zaman hayatım

kızlar size bakınca çok tembel görüyorum.
Nişanlanayım hepinizden yardım alacağım şimdi girmek istemiyorum mutfağa

haticeciğim şimdiden başlarsan hepimiz aynı hızla ilerlemiş oluruz..
sonra biz güveç falan yaparken sen kreple uğraşırsın söyliyim

3 ve 4 ü begendim canım ben

5 i dusunmezdim yerinde olsam alyans gibi degil tek tas gibi duruyo bence eşi de erkek icin cok ince

3 ve 4 ü begendim canım ben

5 i dusunmezdim yerinde olsam alyans gibi degil tek tas gibi duruyo bence eşi de erkek icin cok ince

haklısın kuzucum çok ince ama pırıl pırıl duruşu cezbetti beni, hiç erkeğinkine bakmıyorum bile, bu sevgiliciğin parmağında ip bağlamış gibi durur

allaallaa manyaklara bak iyi yapmışınız, dur bidaha gittiğimde dikkat ediyim bakıyım biz randevulu gittik demek ondan ilgilendiler yoksa bende pek bakımlı gitmemiştim kusura bakmasınlar yani Allah iyiliğini versin tipimizi beğenmediler yazmışsın, bizim onları beğenmemiz gerekiyor bende agresif olabiliyorum sinirlenirsem fena yaparım onları

haticeciğim şimdiden başlarsan hepimiz aynı hızla ilerlemiş oluruz..
sonra biz güveç falan yaparken sen kreple uğraşırsın söyliyim
Haklısın canım ama annemin ameliyatından sonra uzun süre mutfaktan çıkamamış biri olarak tövbe etmiştim. Bizim evdeki herkes sorunludur. Birinin yediğini öteki yemez.

Canım iyiki gönderdin aşkımda bana nişan yüzüklerine bak deyip duruyor. Gelinliği, nişan yüzüklerini hergün soruyor beğendinmi sonra geç kalacağız diye. Sorun şu ki hala aileler bile tanışmadı ama aşkım aylar varkne geç kalacağından korkuyor. Benden heyecanlı

3. Yüzük çok güzel

Son düzenleme:

5i bende çok beğendim tatlım ama çağlama katılıyorum.. bi de alyansta sarı altın seviyorum. Seninle yüzük zevklerimiz aynıydı zaten
2 numara can'dır
aşk gelse de gitsek alsak artıııkkkk, 18 günümüz kaldı kavuşmaya

ben 1i beğendim ama onu kimse beğenmemiş:26:
canım benim dikkatimi çekmiş bak fotoğrafını koyduğuma göre :)

sendeki inadı kırıcaz hep beraber ve ekimde nişanlıycaz seni deeee

sitesine baktım da bunlar biraz pahalı mı ne:26:

Son düzenleme:
sitesine baktım da bunlar biraz pahalı mı ne:26:

evet kıymetciiim taşlı olanlar özellikle uçmuş. pırlanta oldukları için.
ama klasik alyansların çifti 1200 civarıydı. yine de pahalı mı bilmiyorum, normal geldi bana fazla bilmediğimden piyasasını..

1200 normal canımmm ben 3ler 5ler görünce çok geldi

nuraycımm cnm ben geçen hafta kuyumcukentteydim biliyosundur belki.başka kuyumculara da baktık avm içinde olanlar filan ortalama 1200 1300 fiyat söylediler.ama kuyumcu kentte aynı alyansı fotoğrafını eklemiştim buraya 950 dediler daha pazarlık yapıcaz :) alyansların içi boş olanları varmış onlar da çabuk deforme oluyormuş fiyatları tanesi 170 civarı.

Son düzenleme:
nurayım hepiciği güzel yahuu bunlarınnn
valla 2,3,4 diyorum ben de alyans olarak

sevgiliyle cidden krep krizi yaşıyoruz valla, yapmama kararı aldım hevesimi kaçırdı çünkü
akşam kılımı kıpırdatmıcam o napıyosa yapsın yemek için

sevdicek krep hevesimin içine etti
valla beğenir miyim emin değilim pek sevmem de öyle şeyleri yazmış bana..bulursun sen artık krep

mail ile fotosunu yolladım valla güzel görünüyo yap hadi demiş ama bilemiyorum inadım çok pistir benim

Çok tatlısınız yaaaa.

Yerinde olsam ben de yapmazdım,bir an düşündüm de...

Nuraycım ben de 3.yüzüğü çok beğendim.

Çok güzeller,Allah içinize sineni almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…