'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çok tatlısınız yaaaa.

Yerinde olsam ben de yapmazdım,bir an düşündüm de...

Nuraycım ben de 3.yüzüğü çok beğendim.

Çok güzeller,Allah içinize sineni almayı nasip etsin.

bende ne zamandır senin gibi fotoğraf eklemeyi düşünüyordum, baktım ama koymamışsın merak etmiştim ama

ben denedim oldu fotoğraflarım minik sanırsam

Son düzenleme:
bende ne zamandır senin gibi fotoğraf eklemeyi düşünüyordum, baktım ama koymamışsın merak etmiştim ama

ben denedim oldu fotoğraflarım minik sanırsam

ben gördüm kiiiiiiiiiiiiğğğ
kıymetcimmm maşallahh sizee canımmm
çok şekersinizz

Bende 3'ü ÇOOOOOOOOKKKKKK beğendimmm ÇOOOKKKK...

Kalın alyanslar çok daha hoşuma gidiyo...

Özgecim enişte bey neyi kaybettiğinin farkında değil sanırsam... Yaa resmini gösterseydin bari...

var valla :)) ben çok büyük konuştum bu konuda 10yaşı duyunca irkilirdim yani yok artık derdim başıma geldi
büyük konuşmamak gerekiyo bazen ya
canım mutlu ve huzurluysan yaşın falan önemi yok bence

herkesle birlikte bende koyup silerim hahahha sıkıntı değil ki
kıymet tekrar yükle lütfen ben görmedim.

canım albüm oluşturmuş
bende sen gibi fransızdım
arkdasın değilse kıymet eklede ordan bak albüme
ayy kendimi gördümm sendeeee bian hahaa yerimm yaa

kıymetlimsss çok güzelsinnnnnn maşallah sana canım

nuraycım 3 ve 4 diyorum ve 5 in biraz kalın hali hoş olabilir

kübraa krebi deniycem ballım saol çok hoş görnyor şirkettikleride attım baya yayıldı o sayfa rekor kırmıştır

özge canım ben indaına yapardım hevesimi kıramıyor ne yapsa o yüzden skaın böyle olma hayat öyle garip ki üzülebilirsin ki bu çok minnak krep mevzusunu yapmıcam diyorsun canım kendini düşün ve inadına üstüne git o ne derse desin yapmak istiyormusun evet o zaman ne tutcak seni heveside kimse kıramaz öyle bişiy olmasın kırma hevesini hem bak gönlünü almayada çalışmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…