- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
büyük konuşmamak gerekiyo bazen ya
canım mutlu ve huzurluysan yaşın falan önemi yok bence
canım albüm oluşturmuş
bende sen gibi fransızdım
arkdasın değilse kıymet eklede ordan bak albüme
ayy kendimi gördümm sendeeee bian hahaa yerimm yaa
Kızlar yarın sabah koyup silerim hepniz görürsünüz.koy silme bende akşama bakarım Kübramla, şimdik çıkıyorum
ne demek henüz öyle bir yasak yok bize tecrübelerinizi anlatırsınızEvliler bu topiğe giremiyor herhalde ben kaçayım
bugün yapamasam bileeee haftasonu denicemmm
bugün şirketin the marmarada iftar yemeği var herkes gidiyor ama ben gitmicem aşk beni alcak onla buluşcam son günlerimizin tadını çıkaralım birazzzzz
yoo tecrübelerinden bahsedersinEvliler bu topiğe giremiyor herhalde ben kaçayım
Saf köylü güzeli gibi hissettim kendimi bir an
Kızlar yarın sabah koyup silerim hepniz görürsünüz.
ne demek henüz öyle bir yasak yok bize tecrübelerinizi anlatırsınız
Haticecim ben yarın çok yoğun olucam giremem fouma sanırım akşam koy işte yaa merak ediyomm seni..
canım sen zaten beni görmüştün. geldiğin zaman koyarım çünkü akşam giremiyorum artık.
sibelcim çağlamında dediğiii gbii şafakçı olcam şafak tezkere topiklerinde boy göstercem aşkerim olucak o artıkkkhayırlısı olsun başa gelen çekilcek herkes nasıl dayandıysa dayancam mecbureeen
çağlam bu arada madam coco ya muhakak gitttmelisin ballımm git bir bakkkkkk nütfennn
sibelcim çağlamında dediğiii gbii şafakçı olcam şafak tezkere topiklerinde boy göstercem aşkerim olucak o artıkkkhayırlısı olsun başa gelen çekilcek herkes nasıl dayandıysa dayancam mecbureeen
çağlam bu arada madam coco ya muhakak gitttmelisin ballımm git bir bakkkkkk nütfennn
Allah kavuştursun canım.
Kısa mı uzun dönemmi?
Ben de nişanlımı bekledim 5,5 ay.
Ocak ayında geldi.
341. dönem kısa dönem topiğindeydim sürekli.
aaaa ne zaman gidiyo canmcımmm bellimi ve nereye gidiceği ??
beraberr burda attırırızz be canım şafakları sayılı gün saten geçip gidiyo ben de ağlıyorum hüngürr hüngürr kendimi gülerken buluyorum yani
canım 5 ay yada 12 ay gidicek malesef hiçbişi belli değil koyanda o son 1 hafta ve belirsizlik askerlik zormş beni yedi bitirdi bu hafta mal gibi hissetm kendimi daha gitmeden inşallah çarçabuk geçer gelirrrr
yarın sınava gircek bakalım canım 12 ay çıkarsda istediği yeri seçeblyormuş maaş alıp evde felan kalablyormş bakalım ama gönlüm kısa dönemden yana sibelim gidiyorrr
şafak bitermi hazirandan ocağa 6 ay çok çabuk geçti buda geeçrmi hedefim ağustos 12 13 ten ocak 12 13 tek ehdefim şu an için bu günleri yemekkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?