'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlarr napıyosuunuzzzz?
Ben iftarı bekliyorum yinee..
Bi yandan sevdicekle tartışıyorum... Burcu'ya 2 gün önce hiç kıskanç değil demiştim ama başka bi mevzuyu atladım... Çocuk benim dışarı çıkmamı kaldıramıo!! Hep evde oturayım arkadaşlarımla görüşmeyeyim istio ve biz ciddi ciddi bunu kavgasını yapıorz... Geçen akşam abmn kız arkadasıyla bulustgumuzda 9 bucugu gecıodu evden cıktık 12 gibi eve geldim ve abim evden alıp abim bıraktı yine ama neymiş 12 de eve gelmişimm... Çıldırıcam neredeyse ya bu tartışma zaman zaman oluodu olmuo değil ama şu gunlerde iyice azıttı. Sonucta benim bi arkadas cevrem var evet haklı zamanında arkadaslarım için onu çok yoksaydım hayatımda yokmus gibi davrandım görüşebilceğimiz geceler arkadaslarıma vakit ayırdım falan filan sitemlerindeydi haklıydı baslarda..

ama şimdi sürekli çıkmaya yeltensem triplere giriyo ne biliyim 11 de gelicem diorum soğuk soğuk oluyo bi tuhaf oldu yaaa

hiç bole değildi önceden ve bu hali beni korkutuyoooo

Yok yok nazar var bu topikte,kötü gözü olanın gözü çıksın.

Elma şekerim sen de haklısın,o da haklı.

Haklısın,çünkü senin de arkadaşların var.

Haklı,çünkü zaman çok kötü;başına bir şey gelmesinden korkuyor.

Not : Ama ondan önce senin başında ailen var.

Bizler evlenene kadar onlara emanetiz.

Sana bir şey anlatayım.

Sene içinde dershane mevzusunda tartıştık.Ben akşam seansına gidiyordum.

Dershane de ara sokakta ıssız bir yerde.

Kızdı,bağırdı.Ben de sustum.

Akşam gideceğim dedim sadece.

Babanın izni var mı dedi ?

Var dedim. O halde tamam dedi.

Yani konuşarak halledilir.

Ama kimse kimse üstünde hakimiyet kurmaya çalışmasın yeter ki...

Söylediklerine katılıyorum canım... Başta ailem var... Ama o ısrarla dışarı çıkmama takmış. Yok yani gözü görmüyor. Geçen akşam 12'de eve geldiğimi söylüyo bana. İyi de mübarek abim evden aldı o saatte yine abim bıraktı. E sorun ne! Onunla empati kurmaya çalışıyorum. Kzıkardeşin saat 12de seninle eve gelseydi problem olur muydu diyorum. Anlamıyo yok yani. Neyse şuan düşüncemelerde. Düşünsün. Sabah nöbetten gelmişti aradı beni sesi ağlamaklıydı kıyamadım hiç. En son pazar görüşmüştük. Bu gece görüşürüz diye hayal ettim ama geçen akşam benim yüzümden görüşmedik, bu akşamda kısasa kısas yapıyor. Yapsın, bunu sonu yok.. Yarın akşam da nöbette zaten. Cumartesi de ben triplenirim, bu böyle uzar gider. Çözüm değil ki bazı şeyler...

Ayrıca topice nazar boncuğum olsun:

Pelinimmm kendimizi okuyalım valla. bende geçen hafta üzüldüm diye bu hafta hiç üzmicem kızıcağım bişey olsada kızmıcam bozmıcam huzuru dedim buna rağmen 2 defa tartıştık. ama bizimkiler hemen tatlıya bağlanıyor işte, o da inatçı değil bende. toplasan 10dk sürmez huzursuzluğumuz. böyle de devam etsin olacaksa da. ben bi saat bile küs kalamam dayanamam:18:

Kıymetlim çözülmeyecek bir problem değil kesinlikle sadece bu konu onun hassas noktası. Ben ona hak veriyorum zaten. 1 değil 2 değil çok çıktım dışarı... Ben küçük bi yerde yaşıyorum ve göz önünde çok bulunmamı istemiyo. Ama arkadaşlarımı da kıramıyorum. Böyle saçma sapan bi durum Ama bu hafta hiç dışarı çıkmadım

tabi canımm çık sen bu hafta çıkmamışsın
aslına bakarsan hiçbirimizin çözülemeyecek bir sorunu yok. çok duygusalız hemen kırılıyoruz büyütüyoruz

tabi canımm çık sen bu hafta çıkmamışsın
aslına bakarsan hiçbirimizin çözülemeyecek bir sorunu yok. çok duygusalız hemen kırılıyoruz büyütüyoruz

Bence hiç çıkmıyım

Beklediğim atak geldi, benim adam incir reçeli ile aşka geldi ahahaha

Oyyyy sizi ekmeğin üstüne sürer yirim ben.

Bence de ye kestanem Çok tatlıyızdır biz.

O: Ben incir reçeli aldım ki :) Ben incir reçelini senle sevdim ki :)

Ben: :) Afiyet olsun.

O: Yemedim ki, incir reçeline baktım seni düşündüm.

Ben: İncir reçeli güzeldir :)

O: Evet çok güzel.

Burdan evremikimeee bu şarkıyı armağan ediyorum
[video=youtube;_uDNV7-Rxzk]http://www.youtube.com/watch?v=_uDNV7-Rxzk[/video]

Aslaaaaa sana kızamıyoruuummm, sana küsemiyoruumm, sen beni aşık ettiiiinnn

bebeklerııım ben gelldııımmmmm çook üzüldüm pastamın durumunaa vee açıkcasıı çokktaa kızddıımm ister istemez tek taraflı bakıyorum cunku pastam senin canın sıkıldığında içimden bişi kopup gidiyoo inankii elbet geçiceekk elbet düzelicek ama bu dönemde sizzinn birbirinize ve aşkınızaa çoooooook daha fazla ihtiyacınız vaar umarım ilk vede son olur bu duruumm sizin aşkınızı öyle çok seviyooruum kii hiç bi olumsuzlugun sizi yenemiicenden eminiiimmm

pelimmm kuzum evren saçmalamış ki hayatım abin aldı bıraktı anam abin duysa dalar çocuğa yani evrenin yaptığı hoş değil ki abin ailendir ince çizgiyi aşmaması gerekiyor

benimkininde arkadşları var şu sıra takılmama müdahale olsada şimdi girdim eve dışarda çocuklarla oturduk ama yapcak bişi yok benim ortamım böyleydi ailemde o ortamda çocuklarda napayım yani kardeşimle gece 2 dede gelirimde benmkinin sorunu kardeşin erkek arkadaşları gerçi hepsine velet diyordu ama 5 senede o veletler geçti boy olarak onu

ama evrenin bişi dememsi lazım benmki diyor mesela abin olaydı asla bişi demezdim ama kardeşin daha olgun olmadı gece 2 de gelirken seni koruyablcekmi diyor haklıda yani kuzum ama abin kapıya servis yapmış evrene sölee bunu

sonra büyüyebilir evren sana sataşcak konu bulamıyor fazla mükemellsn diye şu sıralar arkdaşlarında hayatının merkezi olmadığı için haliyle başka gündem buluyor

Gizomm bilmiyorum balım ya abim onun patlama noktasıydı ve aslında bişeylerin dışa vurumuydu bence... O gece abimin kız arkadasıyla otururken o da gelmek istedi ben oralı olmadım bi de ona kırıldı sanırım. Ben onu kendi aileme katmıyorum değersizmiş gibi görüyor ama oyle değil aslında.. O gece gelemezdi cunku her an abim gelebilirdi... ve biz ablamla aylar sonra buluşmanın verdiği mutluluğu yaşıyorduk
O ince çizgiyi evrene gösterdim gizotum anlamak isteyebilir ya da istemeyebilir. Ama bu şekilde beni kısıtlayıp, kıskanmasın vallahi daralıyorum ya hu Ona açıklıyorum, kimse evrensiz bir pelin düşünmüyor herkes biliyor diyorum. cıkss çıkmamı istemiyor

neyse bi süre böyle gönlü olsun gizom.. o da benden çok arkadaslarıyla takılsaydı benim de tepkim fena olurdu

Hoşbulduk Nuray'cım memnun oldum tanıştığımıza Pelinimle,Gizot ve Yağmur'la çeyiz topiklerinden tanışıyoruz aLLeGRia'cığımla da trakyalılar topiğinden tanışıyoruz canım

Hoşbulduk Sibel'cimm

Kuzuuummm canımm benim inşallah zaman su gibi akıp geçer.Yeri belli değilmiş galba umarım gönlünüze göre olur herşey.Bu süreç her ne kadar insanı korkutsa da aşkla bununda üstesinden gelinir.Gönlünü ferah tut.

Pelimiğimikiğimmmmm benimki kıskanç derken Evremike noldu öylee içindeki maço uyanmış

Neyse ki diğer yorumlarında aranızın düzeldiğini okudum,sıkma canını tatlı dilinle yola getirirsin sen enişteyi

Yaaa di miiii di miiii seninkini eleştirirken benimki zıvanadan çıktı Acıcııkkk işve ve cilve bu işi halleder, ama fakat lakin önce gönlünü yapıp çok gezmemem lazım yoksa mimlencem

Günaydıınnnn 2013'ümünnn güzel ve sempatik hatunlarıııı

günaydın kızlar...
gerçekten bizlere nazar değdi...dün eve gidip nerdeyse 1 saat ağladım sonra akşam sizinle dertleşmeye gelicektim laptopun azizliğine uğradım.düzelmesini beklerken ağlamaktan şiş gözlerle uyuya kalmışım

ezgitoşuummm sana nolduki bebekimm yaa :26:
ay hakkaten bişicikler oluyo topiciğimize hepten :26:

günaydınnn bu aradaa bebiloplaaarrrrr
herşeye rağmen musmutluu güzel bigün geçsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…