Kızlarr napıyosuunuzzzz?
Ben iftarı bekliyorum yinee..
Bi yandan sevdicekle tartışıyorum... Burcu'ya 2 gün önce hiç kıskanç değil demiştim ama başka bi mevzuyu atladım... Çocuk benim dışarı çıkmamı kaldıramıo!! Hep evde oturayım arkadaşlarımla görüşmeyeyim istio ve biz ciddi ciddi bunu kavgasını yapıorz... Geçen akşam abmn kız arkadasıyla bulustgumuzda 9 bucugu gecıodu evden cıktık 12 gibi eve geldim ve abim evden alıp abim bıraktı yine ama neymiş 12 de eve gelmişimm... Çıldırıcam neredeyse ya bu tartışma zaman zaman oluodu olmuo değil ama şu gunlerde iyice azıttı. Sonucta benim bi arkadas cevrem var evet haklı zamanında arkadaslarım için onu çok yoksaydım hayatımda yokmus gibi davrandım görüşebilceğimiz geceler arkadaslarıma vakit ayırdım falan filan sitemlerindeydi haklıydı baslarda..
ama şimdi sürekli çıkmaya yeltensem triplere giriyo ne biliyim 11 de gelicem diorum soğuk soğuk oluyo bi tuhaf oldu yaaa
hiç bole değildi önceden ve bu hali beni korkutuyoooo
Yok yok nazar var bu topikte,kötü gözü olanın gözü çıksın.
Elma şekerim sen de haklısın,o da haklı.
Haklısın,çünkü senin de arkadaşların var.
Haklı,çünkü zaman çok kötü;başına bir şey gelmesinden korkuyor.
Not : Ama ondan önce senin başında ailen var.
Bizler evlenene kadar onlara emanetiz.
Sana bir şey anlatayım.
Sene içinde dershane mevzusunda tartıştık.Ben akşam seansına gidiyordum.
Dershane de ara sokakta ıssız bir yerde.
Kızdı,bağırdı.Ben de sustum.
Akşam gideceğim dedim sadece.
Babanın izni var mı dedi ?
Var dedim. O halde tamam dedi.
Yani konuşarak halledilir.
Ama kimse kimse üstünde hakimiyet kurmaya çalışmasın yeter ki...
Pelinimmm kendimizi okuyalım valla. bende geçen hafta üzüldüm diye bu hafta hiç üzmicem kızıcağım bişey olsada kızmıcam bozmıcam huzuru dedim buna rağmen 2 defa tartıştık. ama bizimkiler hemen tatlıya bağlanıyor işte, o da inatçı değil bende. toplasan 10dk sürmez huzursuzluğumuz. böyle de devam etsin olacaksa da. ben bi saat bile küs kalamam dayanamam:18:
Kıymetlim çözülmeyecek bir problem değil kesinlikle sadece bu konu onun hassas noktası. Ben ona hak veriyorum zaten. 1 değil 2 değil çok çıktım dışarı... Ben küçük bi yerde yaşıyorum ve göz önünde çok bulunmamı istemiyo. Ama arkadaşlarımı da kıramıyorum.Böyle saçma sapan bi durum Ama bu hafta hiç dışarı çıkmadım
tabi canımm çık sen bu hafta çıkmamışsın
aslına bakarsan hiçbirimizin çözülemeyecek bir sorunu yok. çok duygusalız hemen kırılıyoruz büyütüyoruz
Oyyyy sizi ekmeğin üstüne sürer yirim ben.
pelimmm kuzum evren saçmalamış ki hayatım abin aldı bıraktı anam abin duysa dalar çocuğa yani evrenin yaptığı hoş değil ki abin ailendir ince çizgiyi aşmaması gerekiyor
benimkininde arkadşları var şu sıra takılmama müdahale olsada şimdi girdim eve dışarda çocuklarla oturduk ama yapcak bişi yok benim ortamım böyleydi ailemde o ortamda çocuklarda napayım yani kardeşimle gece 2 dede gelirimde benmkinin sorunu kardeşin erkek arkadaşları gerçi hepsine velet diyordu ama 5 senede o veletler geçti boy olarak onu
ama evrenin bişi dememsi lazım benmki diyor mesela abin olaydı asla bişi demezdim ama kardeşin daha olgun olmadı gece 2 de gelirken seni koruyablcekmi diyor haklıda yani kuzum ama abin kapıya servis yapmış evrene sölee bunu
sonra büyüyebilir evren sana sataşcak konu bulamıyor fazla mükemellsn diye şu sıralar arkdaşlarında hayatının merkezi olmadığı için haliyle başka gündem buluyor
ÇAĞLA
kadınlar kulübündeki ilk arkadaşım. canım arkadaşım. 1 yıl 4 ay olmuş biz tanışalı, o zamanlar benim durumumun ne olacağı belli bile değildi. okul bitmemişti, askerlik vardı, iş bulması vardı, babamın inadı vardı...
her sorunumda sizlerden destek aldım. çözemediğim fakat çözebileceğim yönlerden bakmamı sağladınız olaylara hep.
biraz yalnız kalmak istiyosan kal evet ama bizi merakta bırakma. istediğin zaman yanındayım ve bütün kardeşlerimiz yanında biliyorum.
sen her zaman kalbiyle, duygularıyla hareket eden birisin. çünkü asla o zaman pişman olmadığını söylerdin.. yine öyle yap çağlam. allahım gönlünü feraha çıkarsın. sorunlarınızı halledeceğinize inanıyorum.
aşk sizi bırakmaz ki
gülin hoş geldin. ben de nuray.. herkes nerden tanıyo seniii, ben ne zaman kaçırdım :26:
çaaaalaammmm
okuyunca bunları senin yazdıgınaa inanamadım gerçekten :26:
o güçlü aşk dolu çaaalamı göremedim malesef. Ama sana hak veriyorum iletişimsizlik, mesafeler yaşadıgım için biliyorum
umarım herşey eskisinden daha güzel olur canım benim gitmenede gerek yok seni burda hepiciğimizz bekliiyoruzzz
gülinn hoşgeldinnn bende sibel
canım çağlamm seni çok çok iyi anlıyorum ama ne olur burdan çok uzak kalma ve bize geri dön lütfen burda üzüntümüzü her zaman beraber aştık hep birimize danışıp konuda yoğnlaşıp yön verdik o yüzden çok çok ayrı kalma geri dön canım benim destek herzaman olucaz biz böyleyiz ne olursa olsun en güzel dilekleri dileriz canım benim
gülin ballım 1 haftaya gidiyor artık asker yareni olucam bugün yorgun diye görüşmedim kıyamam onu şimdiden özlüyoum dayanırım inşallah hasrete
kızlar ben daha eve yeni geldim maşallah size yaa bende yaptıklarınızı haftasonları denerim artık ne yapayım ramazandanda sonra bu paylaşımlar devam etsin afiyetle yiyin emini süper olmuştur
Kızlarr napıyosuunuzzzz?
Ben iftarı bekliyorum yinee..
Bi yandan sevdicekle tartışıyorum... Burcu'ya 2 gün önce hiç kıskanç değil demiştim ama başka bi mevzuyu atladım... Çocuk benim dışarı çıkmamı kaldıramıo!! Hep evde oturayım arkadaşlarımla görüşmeyeyim istio ve biz ciddi ciddi bunu kavgasını yapıorz... Geçen akşam abmn kız arkadasıyla bulustgumuzda 9 bucugu gecıodu evden cıktık 12 gibi eve geldim ve abim evden alıp abim bıraktı yine ama neymiş 12 de eve gelmişimm... Çıldırıcam neredeyse ya bu tartışma zaman zaman oluodu olmuo değil ama şu gunlerde iyice azıttı. Sonucta benim bi arkadas cevrem var evet haklı zamanında arkadaslarım için onu çok yoksaydım hayatımda yokmus gibi davrandım görüşebilceğimiz geceler arkadaslarıma vakit ayırdım falan filan sitemlerindeydi haklıydı baslarda..
ama şimdi sürekli çıkmaya yeltensem triplere giriyo ne biliyim 11 de gelicem diorum soğuk soğuk oluyo bi tuhaf oldu yaaa
hiç bole değildi önceden ve bu hali beni korkutuyoooo
Pelimiğimikiğimmmmm benimki kıskanç derken Evremike noldu öylee içindeki maço uyanmış
Neyse ki diğer yorumlarında aranızın düzeldiğini okudum,sıkma canını tatlı dilinle yola getirirsin sen enişteyi
günaydın kızlar...
gerçekten bizlere nazar değdi...dün eve gidip nerdeyse 1 saat ağladım sonra akşam sizinle dertleşmeye gelicektim laptopun azizliğine uğradım.düzelmesini beklerken ağlamaktan şiş gözlerle uyuya kalmışım
Kafam bi milyon.... benimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?