günaydın kızlar...
gerçekten bizlere nazar değdi...dün eve gidip nerdeyse 1 saat ağladım sonra akşam sizinle dertleşmeye gelicektim laptopun azizliğine uğradım.düzelmesini beklerken ağlamaktan şiş gözlerle uyuya kalmışım
Kafam bi milyon.... benimde...
cnm ipleri verirsen böyle olmaya devam eder söyleyim ama arada da sevgilimize erkek gibi davranmasına izin vereceğiz hırlıycak gürlüycek sonra eskisi gibi ipler bizde olacakKızlarr napıyosuunuzzzz?
Ben iftarı bekliyorum yinee..
Bi yandan sevdicekle tartışıyorum... Burcu'ya 2 gün önce hiç kıskanç değil demiştim ama başka bi mevzuyu atladım... Çocuk benim dışarı çıkmamı kaldıramıo!! Hep evde oturayım arkadaşlarımla görüşmeyeyim istio ve biz ciddi ciddi bunu kavgasını yapıorz... Geçen akşam abmn kız arkadasıyla bulustgumuzda 9 bucugu gecıodu evden cıktık 12 gibi eve geldim ve abim evden alıp abim bıraktı yine ama neymiş 12 de eve gelmişimm... Çıldırıcam neredeyse ya bu tartışma zaman zaman oluodu olmuo değil ama şu gunlerde iyice azıttı. Sonucta benim bi arkadas cevrem var evet haklı zamanında arkadaslarım için onu çok yoksaydım hayatımda yokmus gibi davrandım görüşebilceğimiz geceler arkadaslarıma vakit ayırdım falan filan sitemlerindeydi haklıydı baslarda..
ama şimdi sürekli çıkmaya yeltensem triplere giriyo ne biliyim 11 de gelicem diorum soğuk soğuk oluyo bi tuhaf oldu yaaa
hiç bole değildi önceden ve bu hali beni korkutuyoooo
günaydın ezgimm..bende kesinlikle nazar değdiğini düşünüyorum çünkü bizde geçen hafta tıpkı çağlalarınkine benzer bi durum yaşamıştık ben benden soğuduğunu sanki heyecanını kaybettiğini düşünmüştüm ama tamamen yanlış anlama ve hormonalmiş..şükür konuştuk atlattıkkk..hayır olsun cnm size noldu? tüm kızlarda var bu aralar bir tatsızlıkgünaydın kızlar...
gerçekten bizlere nazar değdi...dün eve gidip nerdeyse 1 saat ağladım sonra akşam sizinle dertleşmeye gelicektim laptopun azizliğine uğradım.düzelmesini beklerken ağlamaktan şiş gözlerle uyuya kalmışım
noldu sultancımmmmmKafam bi milyon.... benimde...
Yaaa di miiii di miiii seninkini eleştirirken benimki zıvanadan çıktıAcıcııkkk işve ve cilve bu işi halleder, ama fakat lakin önce gönlünü yapıp çok gezmemem lazım yoksa mimlencem
Günaydıınnnn 2013'ümünnn güzel ve sempatik hatunlarıııı
İpler sürekli bende olduğu için bu kadar doldu ve patladı sanırım burcucum. Dediğim gibi zaman zaman laf sokardı çok geziosun falan die ama son olayda artık iyice tepkisini koydu... İpleri eline vermicem ama haklılık payının da olduğunu düşünüyorum.cnm ipleri verirsen böyle olmaya devam eder söyleyim ama arada da sevgilimize erkek gibi davranmasına izin vereceğiz hırlıycak gürlüycek sonra eskisi gibi ipler bizde olacakmaksat erkeklik gururu okşansın.. seninkinin de böyle bir şeyi tutmuş işte aldırma çok üstünde durma ne kadar anlatsan da anlamak istemeyecektir. bu arada pelinim evren ne iş yapıyor hep nöbetten bahsediyorsun? stresli bir işi mi var veya stresli bir anına mı geldi ki acaba?
Evet bebikom accuk gönlünü yap sevdiceğinin Evrenin kıskançlık anına denk gelmişş ama sende biliosun ki kalıcı değil bu,işve ve cilvenin halledemediği bişey yok hiç dayanamıyolar kiiii
Günaydınlarrr güzel gelincik adayları,bugün sevdiceklerimizle tartışmasız güzel bi gün olması dileğiyle
Canım geçen Doğu meselesinde sana karşı çıkmıştım ben, ama bu çok başka bi konu... Yalnız iyi yönünden bakalım! En azından sizin komşu kızı gibi son dakika golü yememiş. Çocuk kartları açık oynamış.. Peki bu bazı şeyleri kabullenmek için yeterli mi? Hayır...Benim derdim ablamla kızlar...
Hani geçen demiştim ya size doğulu bi insanla evlenirmiydiniz ? Ablam Van'lı biriyle görüşüyo sorun doğulu olması değil sakın yanlış anlaşılmasın ama sorun doğuda yaşamak istemesi.. Şimdi aynı iş yerindeler ilerde memleketine kesin dönüş yapıcak.. Ablam abayı yaktı kısaca.. dün konuştum bak olmaz sen yapamazsın orda biz ege tarafında yaşıyoruz. Burda yaşayan bi insan orda yapamaz dedim.. Ama yok dinlemiyo.. Son olarak annesiyle yaşamak istediğini söylemiş bunu öğrenince iyice çileden çıktım.. Olmaz olmaz diyorum yaa onu sonra konuşucz diyo.. Şu an sadece ikna edebilirim gözüyle bakıyo.. Onun üzülmesinden hayal kırıklığına uğramasından çok korkuyorum.. Ama şu anda içinde kelebekler uçuştuğu için benim söylediklerim bi yerden giriyo bi yerden çıkıyo.. Napıcam ben kızlar... Düşündüklerimde haklımıyım ?
Ablam 23 yaşında.. Normald çok mantıklıdır.. Kılı kırk yarar. Öyle kolay kolay hayatına birini almaz.. Ama bundan kopamadı.. Bi hafta hiç arayıp sormadı ama yine buldular birbirini.. Baştan söyledi evet ama ilerde bi sorun olursa ben sana baştan ddim sen kendin kabul ettin demesinden korkuyorum.. Bu işin olmayacağına ikna etmem lazım onu.. Ama beni dinlemiyo.. Açık açık dedim yanlış yapıyosun diye.. Benim hayır dediğimi yaptığında hep keşke seni dinleseymişim der ama şimdi dinlemiyo.. Eline teli almayan kızın şimdi elinden talefonu düşmüyo yaaaa...
Kızlar merhaba ,
Allah ın izniyle bende 2013 gelini olucam.. Kesin bir tarih falan yok henüz..
Eylül de sözümüz var
Selam kızlar hayatım bugün resim yükleyeceğim bakarsınız.
Herkezin görmesini engelleyebilir miyiz?
Kızlar merhaba ,
Allah ın izniyle bende 2013 gelini olucam.. Kesin bir tarih falan yok henüz..
Eylül de sözümüz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?