'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar merhaba ,
Allah ın izniyle bende 2013 gelini olucam.. Kesin bir tarih falan yok henüz..
Eylül de sözümüz var

Hoş geldin Allah tamamına erdirsin.

Görebiliyor musunuz?

Beynelminel ismin Hatice sanırım,yanlış öğrenmişsem kusurabakma ama çok güzelsin sen yaa

Esmer güzeli karabiber gibi maşallah

Ben gördüm ben gördüm

6. hissimde yanılmadımkiiiiii Seni esmer hayal etmiştim doğru da çıktı. Esmer güzelisin canım, maşallah

Beynelminel ismin Hatice sanırım,yanlış öğrenmişsem kusurabakma ama çok güzelsin sen yaa

Esmer güzeli karabiber gibi maşallah
Doğru canım adım Hatice

Ben gördüm ben gördüm

6. hissimde yanılmadımkiiiiii Seni esmer hayal etmiştim doğru da çıktı. Esmer güzelisin canım, maşallah

Teşekkür ederim kızlar şımartmayın. Aşkımdan sonra ilk kez sizden duyunca böyle kızardım

Aslında hiçbirşey sölemek istemiyorum kendimle kalıp ağlayıp herşeyi savurmak istiyorum ama hakkınız var bilmekte sanırım bitiyoruz çok az kaldı severek ayrılmak zorunda kalıyoruz benim kaderimmiş bu 2 oldu yaşıyorum şuan belki ama ölmem yakındır ben bittim gözümün önünde lişkimiz bitiyor herşey MADDİ DURUMDAN artık çare yok elden bişey gelmiyor boşa zaman geçirmişiz yazık 3 yıla 16 Ağustosta 3.yılımız bitiyordu ama kısmete bakın gelin görün ki olmuyor aile birşey yapamıyormuş ws.neyse uzun lafın kısası 2013 ve gelinlik hayallerim elveda sizleri çok sevdim Allaha emanet olun

haaticeeeee bende ekledım seni kabul et merak ettim

YAĞMUŞUMM yaa noldu böle birden :26: ay hakkaten bu topiğe bişi oluyooooo
kuzumm aşılamıcak ne var okadar ki hemen oldu bittiye getirme bakalım bi dur yaa

pammmıkkk prensesss hoşgeldinn sende

Hoş geldin Allah tamamına erdirsin.

saol canım

tatlım konuya tam müdahil değilim ama neden bu kadar umutsuzsunuz.. Allah sağlık sıhhat huzur versin çalıştıktan sonra hepsi olur.. Bizde 5 temmuzda 3 yılı doldurduk ve bizim de elimizde hiçbirşey yok. karşı tarafın durumunu biliyorum.. Ne diyebilirim ki ? Ne yapabilirm ? Sevdiğimi suçlayamam.. Allah huzur versin sağlık güç kuvvet bide iş versin yeter bize Bu kadar umutsuz olma lütfen.. Biribinize sahip çıkın yeter... Gerisi zorda olsa geçmişte kalıcaktır

canım maddiyat önemli elbette ama herşey demek değil unutma. Ben zengin bir ailede doğdum. Mütiş bir yaşam sürdüm. Sonra devalüasyonlar sonucu babam tüm mal varlığını kaybettiği gibi inanılmaz vergi borçlarıda vs. çıktı. Eskiden harika bir düğünüm olmasını beklerken şimdi en makul seviyeye çekmeye çalışıyorum herşeyi. Babam rahmetli olduğu için abilerimden de pek yardım alamayacağımı bildiğimden herşeyi tek başımıza yapacağız. Ben 2014 istiyorum o 2013 hala kararsızız. "Ayrılmak için bunlar bahane, seviyor musun? Sevdiğimden emin misin?" diyordu aşkım. Hak verdim. Şimdi yavaş yavaş herşeyi birlikte yapacağız ailelerden yardım almadan
Düşün ben alıştığım hayattan ve onun getirdiği lüksden vaz geçmiş hayallerimin tamamını yok etmişken aşkım yeni bir sayfa açtı bana bence seviyorsanız savaşın.

offf yağmurum ya içimi parçaladın resmen
Allahım ne bu kaç gündür kara bulutlar dolanıyo tepemizde yaaa
canım benim ayrılma burdan..dur bakalım konuşalım beraber atma içine..
hal çaresini bulmaya çalışalım..gitme lütfen..

haticecim çok güzelsin gerçekten kendini neden çirkin buluyon anlamadım valla

yazamadım kızlar kusura bakmayın...
çok şükür sevdicekle tartışmadım.bende kübra gibi ailemle sorun yaşadım.çok büyütülcek bişey değildi ama o kadar doldum ki bu aralar patlamana noktasına geldim artık.çok sorunla boğuşuyorum.yolunda gitmeyen şeyler var...
dün o sinirle ağlayarak babamı aradım dayanamıyorum artık belirsizliklere,kendi düzenimi kurmak istiyorum dedim.konuştum biraz.bişey demedi gelince konuşuruz dedi(şuan şehir dışında)
öyle işte canlar...dün ister istemez sevdiceğide fırçaladım bi güzel ama neysekş anlayış gösterdide kavgaya dönüşmedik
kübracım sen haklısın bence bu konuda.ama söz konusu ablanın mutluluğu.önce ona yardım etmelsin bu konuda gerçekten emin olması için mutlu olacağına.baktın tatmin edici bir sonuca varamıyorsun ondan sonra caydırma girişimlerine başlarsın.öncelik destek olmandır bence
haticecim bendede ekli değilmişsin ya göremedim kabul edermisin arkadaşlığı
yağmurr canımm dur bakalım bi anlat ne oluyor hemen yakma gemileri

Yağmur'ummm pamuğumm benim ne oldu sana böyleee.Maddiyat çok önemli ama herşeyden önce sevgi çok daha önemli bitanem.İnan maddiyat konusunda ki sıkıntıları hemen hemen hepimiz yaşıyoruz.Sevdiceklerimizle el ele verip yavaş yavaş ilerlemeye çalışıyoruz.
Maddiyat madem bu kadar engel oluyosa 1 sene geç evlenin ama ayrılmayın bitanem.İnan sevgi hiç bişeye değişilmez.Nolur toparlan

sabah bir kriz geçirdim yeni yerime geldim anlatmak istemiyorum canım acıyor çünkü suan sadece ölmeyi düşünüyorum evet kimiziniiz çocumusun cahilmisin saçmalama dceksiniz ama olmuyor öle 1.ilişkimide 2,5 yıllıktan bi anda bitirmek zorunda kalmıştım bunuda PARA yüzünden btiriyoruz KADERİM ÖNÜNE GEÇEMEDİM görümceylede konuştum ELDEN BİRŞEY GELMİYORMUŞ 2016 YA KADAR BEKLEMEMİ İSTİYORLARRRRRR SEVMEK SEVMEK SEVMEK SEVDİK NE OLDU 2MİZİN KURU MAAŞI NE OLCAKMIS NE YAPABİLİRMİŞİZ TAKI TAKAMICAKLARMIS DÜĞÜNÜ GELİNLİĞİ ÇİKOLATA ÇİÇEĞİ KİM YAPACAKMIŞ WS.WS........YORULDUM SEVİYORUZ ÖLÜYORZ AMA Bİ HİÇ O EV ÖDÜO BENİM TEK MAAŞIM NEYE YETİCEK HİÇ PEMBE BAKIYORMUSUZ HERŞEYE DOĞRUUUUU ÇOK PEMBE BAKIYORUZ NEDEN ÇÜNKÜ SEVDİKKK YPARIZ DEDİK AMA KANATLARIMIZ KIRILDI DÜŞTÜK ŞUAN ÇIRPINIYORUZ UZUN SÜRMEZ ÖLECEĞİZ BİTECEĞİZ ALLAHIM BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN BEN BİŞEY DEMİCEM BURDA DURMAM BENİ YARALICAK BELKİ ZAMNLA ELİM AYAĞIM TUTMICAK HASTANELERE YATICAM ORAYA GELİRSİNİZ ARTIK ELİM AYAĞIM GİDİYOR ÇÜNKÜ YOLLAR AYRILIYOR NESE YA OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Aile sorunu diyince direk ben :95: bunları oluyorumm yani... neyse..
kuzum benim inşallah baban döndüğünde güzelce konuşur seninle ve herşey çözülür umarım.
belirsizliklerle boğuştugum için anlayabiliyorum seni yani sen sıkma canının hiçç baaaalmmmm

Sanırım topikdeki herkese nazar değdi. Dün bende abimle tartıştım. Evleneceğimi duyduğundan beri diken üzerindeyiz. Ben bu kadar sıkıntı çekerken bey efendi keyifdeymiş. Hemde benim paramla bana hava atarcasına
Sonra aşkım arada 1 saat onunla konuştuk hemen sakinleştirdi.
Ondan ayrılmak istediğim söylediğimde aşkım evlenince neler yapacağımızdan bahsetti. Sanırım bu adam bana gerçekten aşık ve bense dengesiz aşığım.

Hoşbuldum canlarr Nasılsınız

nasıl olalım canım kara bulutlar var bu ara hepimizin üzerinde

canım benim ne olur yapma böyle, kesme umudunu.. evet maddiyat önemli ama sevgi daha önemli.. 2016 dedi diye öyle olacak değil ya.. Allah açar bi kapı elbet. of ne desem bilemedim kuzum yaa. ama lütfen yapma kendine bunu.. sağlığın herşeyden önemli canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…