Kızlar merhaba ,
Allah ın izniyle bende 2013 gelini olucam.. Kesin bir tarih falan yok henüz..
Eylül de sözümüz var
Hayatcım ablan için hayırlısını diliyorum... Elimizden bişey gelse keşke.
Haticecim merakla bekliyorum fotolarını :) Herkesin görmesini engelleyebilirsin.. Şöyleki Sadece arkadaşlarım seçeneğine tıklarsan seni sadece arkadaş oldukların görebilir.
Doğru canım adım HaticeBeynelminel ismin Hatice sanırım,yanlış öğrenmişsem kusurabakma ama çok güzelsin sen yaa
Esmer güzeli karabiber gibi maşallah
Ben gördüm ben gördüm
6. hissimde yanılmadımkiiiiiiSeni esmer hayal etmiştim doğru da çıktı. Esmer güzelisin canım, maşallah
ben göremiyorummm
Arkadaşlık talebini kabul ettim.Şimdi bak canım
eveeeeeeeet çok güzelsinnnnnnn
Prenses, hoşgeldin canım
hoşgeldin aramızaaa
Hoş geldin Allah tamamına erdirsin.
Aslında hiçbirşey sölemek istemiyorum kendimle kalıp ağlayıp herşeyi savurmak istiyorum ama hakkınız var bilmekte sanırım bitiyoruz çok az kaldı severek ayrılmak zorunda kalıyoruz benim kaderimmiş bu 2 oldu yaşıyorum şuan belki ama ölmem yakındır ben bittim gözümün önünde lişkimiz bitiyor herşey MADDİ DURUMDAN artık çare yok elden bişey gelmiyor boşa zaman geçirmişiz yazık 3 yıla 16 Ağustosta 3.yılımız bitiyordu ama kısmete bakın gelin görün ki olmuyor aile birşey yapamıyormuş ws.neyse uzun lafın kısası 2013 ve gelinlik hayallerim elveda sizleri çok sevdim Allaha emanet olun
Aslında hiçbirşey sölemek istemiyorum kendimle kalıp ağlayıp herşeyi savurmak istiyorum ama hakkınız var bilmekte sanırım bitiyoruz çok az kaldı severek ayrılmak zorunda kalıyoruz benim kaderimmiş bu 2 oldu yaşıyorum şuan belki ama ölmem yakındır ben bittim gözümün önünde lişkimiz bitiyor herşey MADDİ DURUMDAN artık çare yok elden bişey gelmiyor boşa zaman geçirmişiz yazık 3 yıla 16 Ağustosta 3.yılımız bitiyordu ama kısmete bakın gelin görün ki olmuyor aile birşey yapamıyormuş ws.neyse uzun lafın kısası 2013 ve gelinlik hayallerim elveda sizleri çok sevdim Allaha emanet olun
yazamadım kızlar kusura bakmayın...
çok şükür sevdicekle tartışmadım.bende kübra gibi ailemle sorun yaşadım.çok büyütülcek bişey değildi ama o kadar doldum ki bu aralar patlamana noktasına geldim artık.çok sorunla boğuşuyorum.yolunda gitmeyen şeyler var...
dün o sinirle ağlayarak babamı aradım dayanamıyorum artık belirsizliklere,kendi düzenimi kurmak istiyorum dedim.konuştum biraz.bişey demedi gelince konuşuruz dedi(şuan şehir dışında)
öyle işte canlar...dün ister istemez sevdiceğide fırçaladım bi güzel ama neysekş anlayış gösterdide kavgaya dönüşmedik
kübracım sen haklısın bence bu konuda.ama söz konusu ablanın mutluluğu.önce ona yardım etmelsin bu konuda gerçekten emin olması için mutlu olacağına.baktın tatmin edici bir sonuca varamıyorsun ondan sonra caydırma girişimlerine başlarsın.öncelik destek olmandır bence
haticecim bendede ekli değilmişsin ya göremedim kabul edermisin arkadaşlığı
yağmurr canımm dur bakalım bi anlat ne oluyor hemen yakma gemileri
yazamadım kızlar kusura bakmayın...
çok şükür sevdicekle tartışmadım.bende kübra gibi ailemle sorun yaşadım.çok büyütülcek bişey değildi ama o kadar doldum ki bu aralar patlamana noktasına geldim artık.çok sorunla boğuşuyorum.yolunda gitmeyen şeyler var...
dün o sinirle ağlayarak babamı aradım dayanamıyorum artık belirsizliklere,kendi düzenimi kurmak istiyorum dedim.konuştum biraz.bişey demedi gelince konuşuruz dedi(şuan şehir dışında)
öyle işte canlar...dün ister istemez sevdiceğide fırçaladım bi güzel ama neysekş anlayış gösterdide kavgaya dönüşmedik
kübracım sen haklısın bence bu konuda.ama söz konusu ablanın mutluluğu.önce ona yardım etmelsin bu konuda gerçekten emin olması için mutlu olacağına.baktın tatmin edici bir sonuca varamıyorsun ondan sonra caydırma girişimlerine başlarsın.öncelik destek olmandır bence
haticecim bendede ekli değilmişsin ya göremedim kabul edermisin arkadaşlığı
yağmurr canımm dur bakalım bi anlat ne oluyor hemen yakma gemileri
Hoşbuldum canlarrNasılsınız
sabah bir kriz geçirdim yeni yerime geldim anlatmak istemiyorum canım acıyor çünkü suan sadece ölmeyi düşünüyorum evet kimiziniiz çocumusun cahilmisin saçmalama dceksiniz ama olmuyor öle 1.ilişkimide 2,5 yıllıktan bi anda bitirmek zorunda kalmıştım bunuda PARA yüzünden btiriyoruz KADERİM ÖNÜNE GEÇEMEDİMgörümceylede konuştum ELDEN BİRŞEY GELMİYORMUŞ 2016 YA KADAR BEKLEMEMİ İSTİYORLARRRRRR SEVMEK SEVMEK SEVMEK SEVDİK NE OLDU 2MİZİN KURU MAAŞI NE OLCAKMIS NE YAPABİLİRMİŞİZ TAKI TAKAMICAKLARMIS DÜĞÜNÜ GELİNLİĞİ ÇİKOLATA ÇİÇEĞİ KİM YAPACAKMIŞ WS.WS........YORULDUM SEVİYORUZ ÖLÜYORZ AMA Bİ HİÇ O EV ÖDÜO BENİM TEK MAAŞIM NEYE YETİCEK HİÇ PEMBE BAKIYORMUSUZ HERŞEYE DOĞRUUUUU ÇOK PEMBE BAKIYORUZ NEDEN ÇÜNKÜ SEVDİKKK YPARIZ DEDİK AMA KANATLARIMIZ KIRILDI DÜŞTÜK ŞUAN ÇIRPINIYORUZ UZUN SÜRMEZ ÖLECEĞİZ BİTECEĞİZ ALLAHIM BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN BEN BİŞEY DEMİCEM BURDA DURMAM BENİ YARALICAK BELKİ ZAMNLA ELİM AYAĞIM TUTMICAK HASTANELERE YATICAM ORAYA GELİRSİNİZ ARTIK ELİM AYAĞIM GİDİYOR ÇÜNKÜ YOLLAR AYRILIYOR NESE YA OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?