sabah bir kriz geçirdim yeni yerime geldim anlatmak istemiyorum canım acıyor çünkü suan sadece ölmeyi düşünüyorum evet kimiziniiz çocumusun cahilmisin saçmalama dceksiniz ama olmuyor öle 1.ilişkimide 2,5 yıllıktan bi anda bitirmek zorunda kalmıştım bunuda PARA yüzünden btiriyoruz KADERİM ÖNÜNE GEÇEMEDİMgörümceylede konuştum ELDEN BİRŞEY GELMİYORMUŞ 2016 YA KADAR BEKLEMEMİ İSTİYORLARRRRRR SEVMEK SEVMEK SEVMEK SEVDİK NE OLDU 2MİZİN KURU MAAŞI NE OLCAKMIS NE YAPABİLİRMİŞİZ TAKI TAKAMICAKLARMIS DÜĞÜNÜ GELİNLİĞİ ÇİKOLATA ÇİÇEĞİ KİM YAPACAKMIŞ WS.WS........YORULDUM SEVİYORUZ ÖLÜYORZ AMA Bİ HİÇ O EV ÖDÜO BENİM TEK MAAŞIM NEYE YETİCEK HİÇ PEMBE BAKIYORMUSUZ HERŞEYE DOĞRUUUUU ÇOK PEMBE BAKIYORUZ NEDEN ÇÜNKÜ SEVDİKKK YPARIZ DEDİK AMA KANATLARIMIZ KIRILDI DÜŞTÜK ŞUAN ÇIRPINIYORUZ UZUN SÜRMEZ ÖLECEĞİZ BİTECEĞİZ ALLAHIM BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN BEN BİŞEY DEMİCEM BURDA DURMAM BENİ YARALICAK BELKİ ZAMNLA ELİM AYAĞIM TUTMICAK HASTANELERE YATICAM ORAYA GELİRSİNİZ ARTIK ELİM AYAĞIM GİDİYOR ÇÜNKÜ YOLLAR AYRILIYOR NESE YA OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
yazamadım kızlar kusura bakmayın...
çok şükür sevdicekle tartışmadım.bende kübra gibi ailemle sorun yaşadım.çok büyütülcek bişey değildi ama o kadar doldum ki bu aralar patlamana noktasına geldim artık.çok sorunla boğuşuyorum.yolunda gitmeyen şeyler var...
dün o sinirle ağlayarak babamı aradım dayanamıyorum artık belirsizliklere,kendi düzenimi kurmak istiyorum dedim.konuştum biraz.bişey demedi gelince konuşuruz dedi(şuan şehir dışında)
öyle işte canlar...dün ister istemez sevdiceğide fırçaladım bi güzel ama neysekş anlayış gösterdide kavgaya dönüşmedik
kübracım sen haklısın bence bu konuda.ama söz konusu ablanın mutluluğu.önce ona yardım etmelsin bu konuda gerçekten emin olması için mutlu olacağına.baktın tatmin edici bir sonuca varamıyorsun ondan sonra caydırma girişimlerine başlarsın.öncelik destek olmandır bence
haticecim bendede ekli değilmişsin ya göremedim kabul edermisin arkadaşlığı
yağmurr canımm dur bakalım bi anlat ne oluyor hemen yakma gemileri
sabah bir kriz geçirdim yeni yerime geldim anlatmak istemiyorum canım acıyor çünkü suan sadece ölmeyi düşünüyorum evet kimiziniiz çocumusun cahilmisin saçmalama dceksiniz ama olmuyor öle 1.ilişkimide 2,5 yıllıktan bi anda bitirmek zorunda kalmıştım bunuda PARA yüzünden btiriyoruz KADERİM ÖNÜNE GEÇEMEDİMgörümceylede konuştum ELDEN BİRŞEY GELMİYORMUŞ 2016 YA KADAR BEKLEMEMİ İSTİYORLARRRRRR SEVMEK SEVMEK SEVMEK SEVDİK NE OLDU 2MİZİN KURU MAAŞI NE OLCAKMIS NE YAPABİLİRMİŞİZ TAKI TAKAMICAKLARMIS DÜĞÜNÜ GELİNLİĞİ ÇİKOLATA ÇİÇEĞİ KİM YAPACAKMIŞ WS.WS........YORULDUM SEVİYORUZ ÖLÜYORZ AMA Bİ HİÇ O EV ÖDÜO BENİM TEK MAAŞIM NEYE YETİCEK HİÇ PEMBE BAKIYORMUSUZ HERŞEYE DOĞRUUUUU ÇOK PEMBE BAKIYORUZ NEDEN ÇÜNKÜ SEVDİKKK YPARIZ DEDİK AMA KANATLARIMIZ KIRILDI DÜŞTÜK ŞUAN ÇIRPINIYORUZ UZUN SÜRMEZ ÖLECEĞİZ BİTECEĞİZ ALLAHIM BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN BEN BİŞEY DEMİCEM BURDA DURMAM BENİ YARALICAK BELKİ ZAMNLA ELİM AYAĞIM TUTMICAK HASTANELERE YATICAM ORAYA GELİRSİNİZ ARTIK ELİM AYAĞIM GİDİYOR ÇÜNKÜ YOLLAR AYRILIYOR NESE YA OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Kızlar garip gelicek size ama ben hala evlenmek istemiyorum
allah aşkına o kadar şey anlattım karşı taraafın dediğinde yine ben saçmaladım öylemi ya neyse ya saygı duyuyorum beni benden başka kimse anlamaz haticeee sevgi var bunu biliyoruz biliyorlar 2016da anca bişiler yapabiliriz diyorlarrrrrrr!! Siz sadece bin lirayla ne yapabilceksiniz elektrik doğaz su mutfak giyim ws.yok byeaz eşya koltuk yatak odasınımıııı yol paraınımızı??????dedilerrrr bana gelinliği kim alıcak takı zaten ortada yok o konuşulmuyor çikolata çiçekle batmıyorlar ayrıca benimkinin maaşı eve gidiyor çook maaş alan birirleri değil asgari ücretin biraz üstü aile yapamazsınız dior gelmiyorlar bayramdan sonra neyle yapıcazzz aile gelmezse ailemin karşısına kaçıyımmı ya allah aşkına kimse anlamıyor allah canımı alsın herkes benden kurtulsun yaa bıktım ya uzaktan herşeyi yazmak kolay arkadaşlar çaresi var diye 3seneye geldik zaten biz bırakmıyoruz zaten bıraktırılıypruz yapamıyoruz diolar yapamazsınız diolar karşınıza gfelemeyiz diolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oof nyse ya
yağmurcum dediklerimize kızıyosun ama biz senin iyiliğini düşünüyoruz herzaman
ailesinin durumu varsa yapar, yapmalı ama ailede durum yoksa nasıl yapçaklar
ayrıca bence aileler çocuklarını evlendirmek zorunda değiller ki..
bu yaşa kadar okuutp büyütüyolar..
evlililk ailelere güvenilerek yapılacak bişey olmamalı..lütfen yanlış anlama dediklerimi
çok hassassın daha da üzülüyosun dediklerimize
ama durum böyle..siz sevgilinle yapabilecekseniz kalkışacaksınız bu işlere
oturup konuşacaksınız..biz bu sene kendi başımıza bişeyler yapabiliyo muyuz?
eşyalarımız alabiliyomuyuz düğünümüzü yapabiliyo muyuz?
az alırız zor geçiniriz ama kavuşuruz diyosanız yapacaksınız
yok yine de yetiştiremiyoruz, olmuyo derseniz de mecbur erteleyeceksiniz
biz bu sene o yüzden erteledik..ilk başlarda çok istemiştim 2012 yazı olsun diye
ama elde yok avuçta yok..çocuk herşeyi tek başına yapıyo
ee ben de daha iyi para kazanamıyodum (ki hala kazandığım söylenemez)
o nedenle erteledik..bu sene de ikimiz yapçaz herşeyi ailelerden hiçbir beklentimiz yok
demem o ki..aileleri bırakın bi kenara..siz ikiniz oturun konuşun
biz yapabilir miyiz yapamaz mıyız..eğer yapamazsanız erteleyeceksiniz
ayrılmak mı çözüm?
çocuk yapabilecek durumdayken yapmıyosa, seni oyalıyosa ayrıl tabi
ama yapamıyosa da napsın? banka da soyamayacağına göre
aşk fedakarlık demek işte..beklemek gerekiyosa da bekleniyo bi şekilde yeter ki aşk olsun
ne acımasızı yağmurrr ben sadece bana göre olan tarafı söylüyorum dahada yorum yapmamam en iyisi bana göre bu bu şekilde neden içimdekini tutayım ki toz pembe felan görmüyorsunuz olması gerekeni istiyorsunuz birşeyleri ama 1 senedir aynı şeyleri yazıyorsun o yüzden söylemek istedim en baştan bunun olucağı belliyse neden şimdi böyle oluyor neden daha önce konuşlmadı diyorum bende
2016 dedilerse sende konuş güzelce devamı olmucağnı söle allah aşkına seven insan herşeyi yapar kim ne derse desinnnn
ben yani 2013sonu evlencez biliyoruz ve para biirkitiriyor ailesi biliyorum gizemmm anladınmı ben bilmiyordumki kafalarında bu plan var tam gelicekleri ayakkkk 2016 ayağı içindekini tutma söle yoruma acık size bilgi vermek istedim ben sadece bu zaten canım acıyor yazın yanı yazmayın die paylaşmadım saygı duyuyorum sizeeeee anlayamaz yaşamayan kesinliklee
seven (ben herşeyi yapıyorum zaten 3yıldır hee 1,5 sene daha ailemi ikna ettim beklicem ama 2016 ya kimse bekletmez kimse)
ben yani 2013sonu evlencez biliyoruz ve para biirkitiriyor ailesi biliyorum gizemmm anladınmı ben bilmiyordumki kafalarında bu plan var tam gelicekleri ayakkkk 2016 ayağı içindekini tutma söle yoruma acık size bilgi vermek istedim ben sadece bu zaten canım acıyor yazın yanı yazmayın die paylaşmadım saygı duyuyorum sizeeeee anlayamaz yaşamayan kesinliklee
seven (ben herşeyi yapıyorum zaten 3yıldır hee 1,5 sene daha ailemi ikna ettim beklicem ama 2016 ya kimse bekletmez kimse)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?