yağmurcum..
erkek arkadaşın bu duruma ne diyo sadece onu merak ediyorum..olay onda bitiyo çünkü
eğer sen ben daha azına razıyım dersen ve o da ailesine bunu söyleyip siz bu kızı isteyeceksiniz, başka yolu yok yoksa beni kaybedersiniz tarzı bi rest çekerse mecbur gelecekler istemeye
erkek kardeşim babamın onaylamadığı bi kızla beraber..ilk başlarda atıp tutuyodu asla istemem diye ama kardeşim bi gün rest çekti
ben o kızla evlencem..siz bilirsiniz beni kaybedersiniz diye
babam kediye döndü..bu cumartesi gidicez kızın evine önce kadınlar olarak tanışçaz
ki babam ısrarcı gidin tanışın diye..
yani tekrarlıyorum ki olay erkek arkadaşında biter
bu kadar ara yeter, sizi çok özledim, koşarak geldim ama bi de neler neler okuyyayım.
yağmurcum eğer durumun ilk şokunu atlatmak istiyorsan buralarda zaman harcama.
çünkü gerginsin, üzgünsün ve düşüncelerini de toplamak o denli zor bu durumda.
sonra gel, ilk şokun etkisi geçtikten sonra burda güzel güzel konuşalım.
hem erkek arkadaşının tepkisini de bize anlat, sadece görümcenin iki laf demesiyle ilişki bitmemeli.
inşallah aşabilmeniz için size yardım etmeye çalışırız. ama dediğim gibi böylesine sıcağı sıcağına, acele verilmiş kararlarla hareket etmemeni tavsiye ederim.
kızlar enişte de ailesi gibi düşünüyomuş sanırım..
yapamıcam 2016 ya ancak falan demiş galiba..yağmurun yazdığı bu..
canımmm hoşgeldinn nerelerdeydinn sen nasıl oldun pekii iyisinn dimii kuşummm ?
iyiyim tatlım günlüğe yazdım belki görmüşsündür, 4-5 gün önce bana bi mesaj attı, özür diledi konuştuk.
daha önce de böyle bunalımlı anları olmuştu ama böylesini ilk defa yaşadık ve bitirmeyi de çok düşündüm.
ama sonra dönüp baktığımda bunun çok büyük bi sorun olmadığını fark ettim.
yani bizi ayıran uçurumlar yoktu ki, emek vermeden aşk olmaz deyip affettim.
amaaaa göz dağı da verdim yani
bi daha olmasın,affetmem bi daha diye.
canımmm hoşgeldinn nerelerdeydinn sen nasıl oldun pekii iyisinn dimii kuşummm ?
iyiyim tatlım günlüğe yazdım belki görmüşsündür, 4-5 gün önce bana bi mesaj attı, özür diledi konuştuk.
daha önce de böyle bunalımlı anları olmuştu ama böylesini ilk defa yaşadık ve bitirmeyi de çok düşündüm.
Canım seninde mi evlilik fobin var? Bende hala evlenmesem mi acaba diyorum aşkım ile annem deliriyor.
canımm hoşgeldiinnn..
çok sevindim halletmenizeee.. inşallahh güzel aydınlık günler sizi bekliyo canımm..
orkidem, inan içime sular serptin.. çok şükür canım iyiki düzeldi aranız
sırayla çağlayı ve yağmuru da mutlu haberlerle bekliyoruz..
yaa yok artık
noluyo böyleorkidem, çağlam, şimdi de yağmur .. bi yandan ezgim ailesiyle, hatice abisiyle, kübracım ablasıyla çıkmazlar içinde
nazara geldik kesinlikle.. aşktan, mutluluktan uçan bi topikti burası. o günler hemen geri gelsin.
canımm çokk sevindim yaa inşallah tekrar yaşanmaz aynı şeyler
emek vermeden olmaz tabiki tatlımm umarım bundan sonra çook daha mutlu olursunuzz kuşuummm
Merhaba canım,ilk sayfalarda düğün tarihlerine baktım da ,Allah tez vakitte kavuştursun,herşey sorunsuz olsun..Düğünün ramazana mı denk geliyor canım?
Kızlar ben havanızı değiştirim azıcık.. Söz yapanlarınız var ise , sözde hediye dağıttınız mı? Yada dağıtmayı düüşünüyormusunuz ne düünüyorsunuz ?
Ben söz için minik lokumluklar var ya onlardan alıp ailelere 1 er adet dağıtmayı düşünüyorum.. Misal ;
Eki Görüntüle 479119
bunun gibi... ne dersiniz.. içine badem şekerleri yada kuş lokumu koymayı düşünüyorum.. ikisi birliktede olabilir
Merhaba canım o benim en çok istediğim tarih gönlümdn geçen yani doğum günüm de en güzel hediyem o olsun bana istiyorum
bu sene ramazana denk geldi 22 temmuz seneye denk gelmez heralde :26:
10 gün ata ata giidio ama denk gelirmiki ya :26:
ya saten kesin bişi yok bizde ama inş denk gelmez yinede
canım çağla da eniştenin işi yüzünden (asker ) çıkmazlarda şu an. iletişimsizlik çok zor ve bunu devam ettiremeyeceğim dedi ve aramıza bi süre gelmeme kararı aldıçağlaya ne oldu cnm?
o kadar sayfa var ki okumadım son 4-5 sayfa dışında daha.
en son cadı kaynana sendromu yaşıyordu?
ah kuzum, allah yardımcın olsun.sibel' de ailesiylee fenalardaaaaamaa arkamda bana destek olan o adam olmasa bende bitik haldeydim onun sayesinde umursamıyorum olanları çokda iyi oluyo böle
sana da hoşgeldin diyemedim canım, şoklardayım topikte son olanlar yüzündenKızlar ben havanızı değiştirim azıcık.. Söz yapanlarınız var ise , sözde hediye dağıttınız mı? Yada dağıtmayı düüşünüyormusunuz ne düünüyorsunuz ?
Ben söz için minik lokumluklar var ya onlardan alıp ailelere 1 er adet dağıtmayı düşünüyorum.. Misal ;
Eki Görüntüle 479119
bunun gibi... ne dersiniz.. içine badem şekerleri yada kuş lokumu koymayı düşünüyorum.. ikisi birliktede olabilir
seneye de ramazana geliyo canım evetMerhaba canım o benim en çok istediğim tarih gönlümdn geçen yani doğum günüm de en güzel hediyem o olsun bana istiyorum
bu sene ramazana denk geldi 22 temmuz seneye denk gelmez heralde :26:
10 gün ata ata giidio ama denk gelirmiki ya :26:
ya saten kesin bişi yok bizde ama inş denk gelmez yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?