'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım nikaha bundan dağıtmak daha maliyetli olucak.. Ne erkek tarafında ne biizm tarafta kurabiye mendil havlu vs adetleri yok.. Bende bir hatıra kalsın istiyorum.. Üzeerine " söz verdik adımız ve tarihimiz olsun istiyorum.. Hem görsel amaçlı hem kullanılabilir birşey Saol canım fikrin için

benim güzel yürekli arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için. inşallah hepimiz için bu kara günler geçicek. sabah işe gelirken hep böyle dua ettim. Allah ım sen her fırtınadan sonra güneş açtırırsın, her karanlığı aydınlığa kavuşturursun elbet vardır bu günlerin güzel bir sonu dedim hep. ve öyle olacağınada yürekten inanıyorum
orkidecim çok sevindim dönmene inan. dilerim bu son olur güzel günlerin kapısını açarsın inşallah
pamuk prenses hoşgeldin sende kusura bakma arada yazamadım sana

bu aralar evlilik, nişan söz haberleri yağmur gibi yağıyor üstüme valla.

bi arkadaşım(üniden) bebeği olacakmış, çok sevindim.

artık yakında evlilikler bitip, profiller bebiş resimleriyle dolacak gibi görünüyor.

çağlanın durumu da çok zor, çünkü zor meslekler eşleri de evlilikleri de zorluyor, dayanmak güçleşiyor.

aşk tabii ki bunlarla başa çıkar, ancak zaman zaman insanın gücü tükenecekmiş gibi gelir.

haber alamamak katlanılması zor bir şey, hem de hayat boyu..

inşallah çağlacık da bu dönemi atlatacak.

Canım sakin ol lütfen.Seni çok iyi anlıyorum.Empati kurmak zor olmasa gerek.Dur daha,gün olmadan neler doğar.2016 diye bir tarih denmiş ama lafta kalır büyük bir ihtimalle.Sen canını sıkma,öfkeyle kalkan zararla oturur.(bildiğimden diyorum).Bu olaya sakinlikle daha akılcı yaklaşırsan istediğini yaptırabilirsin.İstediğni derken düğün tarihinden bahsediyorum.Aileyle ilişkini bilmiyorum tam olarak keza erkek arkadaşınla da.O kadar ümitsiz değildir durum.Arkadaşlar da seni üzmek için yazmamışlar.Herkes iyiliğini istiyordur emin ol.Bu arada ailelerin düğünü yapma zorunluluğu yoktur kısmına katılamıyorum.Elde hiç bir şey yoksa elbette yapacak bir şey de yok.Ama ailelerde düğün yapacak durum varsa bütün yükü gencecik yuva kuran insanlara yüklemeleri ne denli doğru.Onlar evlatları,canları,ciğerleri.Anne-baba kim için çalışır,kim için uğraşır.İmkanları doğrultusunda yapacaklarının en iyisini yapmaya çalışmalarıdır bana göre doğru olan.Annelik,babalık ta böyle bir şeydir galiba :) Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım..

Canım maalesef o tarihler ramazana denk geliyor

Çağla'ya bir şey mi oldu?

Sibelimm enişte her zmaan yanında olacak ve sana destek olacak inşallah canımmm

orkidecimm seninle tanışmamıştık ama bende çok sevindim herşeyin yoluna girmesine, eskisinden daha mutlu, aşk dolu günler diliyorum size...

inşş balımmmm
hepimiz musmutlu olalımmm yaaa bugün varız yarın yokuz diye düşünüyorum hayat okadar kısa ve zaman su gibi akıp geçiyo her saniyeyi bile gülerek eğlenerek mutlu geçirmek lazım

inşş balımmmm
hepimiz musmutlu olalımmm yaaa bugün varız yarın yokuz diye düşünüyorum hayat okadar kısa ve zaman su gibi akıp geçiyo her saniyeyi bile gülerek eğlenerek mutlu geçirmek lazım

aynen öyle canımm tek saniyeyi bile boşa geçirmemek lazım. ne zaman ne olacağımız belli değilken neden birbirimizi bu kadar üzmek...

canım ben söz-nişan bi arada yaptım evde
gelen herkese süslü nişan kurabiyelerinden dağıttım
genç olan kadınlara da ayrıca fular, daha yaşı geçkinlere oyalı çemberler
erkeklere de havlu dağıttık canım

çember ne özgecimmm nası bişi ki o ?:26:

SAnırım o düşünceler bende de var. Ben daha çok evlilik arefesinde çıkacak sorunlar, evlenince bu sorunların gündeme gelmesinde, ailelerin anlaşamamasından, zifaf gecesinden, onun tarafından kırılmaktan çok korkuyorum. :26:

canım bu dediğin maliyetli oluo.. havlu fiyatlarına baktım maşallah onlar neydi öle
ben kısa yoldan yarım elma gönül elma yapayım dedim

çember ne özgecimmm nası bişi ki o ?:26:

Ttalım başörtüsü-yemeni den bahsediyor

Her defasına anneme diyorum ben evlenmek istemiyordum yaaa diyee
annem başıma mı kalıcaksın diyor.. benimkine diyemiyorum üzülür sen benle evlenmek istemiodun die düşünür keçicanım benim ya özldim keratayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…