seninle tanışmadık ama hemen fikirlerimi belirteyim
hiç etrafımda böyle adetler uygulayan olmadı, hoş son 5 yıldır kimse evlenemedi ondan olabilir
ancak bnm çok hoşuma giden bir fikir bu, çünkü artık son zamanlarda evlenenler nikah töreni uzun uzun yapmadıklarından nikaha sadece birkaç akraba falan gelir, nikah şekeri de dağıtılmaz.
ancak bu cici hediyeler sözde dağıtılırsa o görevi de kapatmış oluruz bi nevi diye düşünüyorum, çünkü ben de büyük bi nikh töreni yapmayacağım sanırım.
bi de böyle keselerin içine evlenenlerin baş harflerinin işşlendiği kokulu mendil versiyonun da vrdı sanırım.
canım seneye 10 temmuzda mı ne başlıyor ramazan.
üzgünüm
hepinize tşk.ederim hakkınızı helal edin kırmak kırlmak amaç değil ama neyse saygı duyuyorum ve gidiyorum dilerim çok mutlu olursunuz benim yaptığımı yapmazsınız birgün çıkmaz sokakta allaha emanet olun
Merhaba canım o benim en çok istediğim tarih gönlümdn geçen yani doğum günüm de en güzel hediyem o olsun bana istiyorum
bu sene ramazana denk geldi 22 temmuz seneye denk gelmez heralde :26:
10 gün ata ata giidio ama denk gelirmiki ya :26:
ya saten kesin bişi yok bizde ama inş denk gelmez yinede
çağlanın durumu da çok zor, çünkü zor meslekler eşleri de evlilikleri de zorluyor, dayanmak güçleşiyor.
aşk tabii ki bunlarla başa çıkar, ancak zaman zaman insanın gücü tükenecekmiş gibi gelir.
haber alamamak katlanılması zor bir şey, hem de hayat boyu..
inşallah çağlacık da bu dönemi atlatacak.
Canım maalesef o tarihler ramazana denk geliyor
nasip değilmiş artık benim senelerdir istediğim bişi
Sibelimm enişte her zmaan yanında olacak ve sana destek olacak inşallah canımmm
orkidecimm seninle tanışmamıştık ama bende çok sevindim herşeyin yoluna girmesine, eskisinden daha mutlu, aşk dolu günler diliyorum size...
inşş balımmmm
hepimiz musmutlu olalımmm yaaa bugün varız yarın yokuz diye düşünüyorum hayat okadar kısa ve zaman su gibi akıp geçiyo her saniyeyi bile gülerek eğlenerek mutlu geçirmek lazım
Ben de doğumgünümde olmasını çok isterdim.Ama evlenecek olursak bizim temmuzda olma ihtimali hiç yok
Kızlar ben havanızı değiştirim azıcık.. Söz yapanlarınız var ise , sözde hediye dağıttınız mı? Yada dağıtmayı düüşünüyormusunuz ne düünüyorsunuz ?
Ben söz için minik lokumluklar var ya onlardan alıp ailelere 1 er adet dağıtmayı düşünüyorum.. Misal ;
Eki Görüntüle 479119
bunun gibi... ne dersiniz.. içine badem şekerleri yada kuş lokumu koymayı düşünüyorum.. ikisi birliktede olabilir
canım ben söz-nişan bi arada yaptım evde
gelen herkese süslü nişan kurabiyelerinden dağıttım
genç olan kadınlara da ayrıca fular, daha yaşı geçkinlere oyalı çemberler
erkeklere de havlu dağıttık canım
Tatlım ancak cevap yazabildim. Evlilik fobisi değilde sorumluluklar zor geliyor sanırım. Şuan işten çıkıorum eve gidiorum yemek hazır temizlik derdin yok.. kaynana kaynata görümce derdi hiç yok.. bunları düşününce geriliyorum. tamam sevdiğinle hergün güne uyanmak çok güzel birşeyama işte..
çember ne özgecimmm nası bişi ki o ?:26:
canım bu dediğin maliyetli oluo.. havlu fiyatlarına baktım maşallah onlar neydi ölecanım ben söz-nişan bi arada yaptım evde
gelen herkese süslü nişan kurabiyelerinden dağıttım
genç olan kadınlara da ayrıca fular, daha yaşı geçkinlere oyalı çemberler
erkeklere de havlu dağıttık canım
çember ne özgecimmm nası bişi ki o ?:26:
SAnırım o düşünceler bende de var. Ben daha çok evlilik arefesinde çıkacak sorunlar, evlenince bu sorunların gündeme gelmesinde, ailelerin anlaşamamasından, zifaf gecesinden, onun tarafından kırılmaktan çok korkuyorum. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?