'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Mervecim ve haticecim fotoğraflarınıza baktım. ikinize de maşallah fıstıklar

sibelim nikahı doğum gününde yapıp düğünü bayramdan hemen sonra yapsanız evlilik yıl dönümünüz hep doğum gününde olurr

kuzularım, çağlamın hepinize selamı var, sizi çok seviyo ve dualarınızı bekliyo.. inşallah bu durumu hasarsız bi şekilde atlatıp aramıza enn mutlu haliyle döner

Canım bizim burda tülbente baş örtüsüne çember denir :)

pelimimm ne kadan cahil kalmışımm çember halhalı flan bişiler geçirdim aklımdan alakaya bak
baş örtüsü deniyoda burda normal ismi yani

nurayımmm mantıklıı ayhh keşkee o kadar istiyorummm ki o gün onun olmak onun benim olması
işte belirsizlklerden bi kurtulsaydık çabalarımız o yönde bakalım inşş.

Kısa ve öz söylüyorum Hayatım.HAKLISIN !

Teşekkür ederim canım benim..

Yağmur senle pek konuşmuşluğumuz yok ama topikten yazdıklarını okuyorum.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ailenin tutumuna da çok kızdım.

Ben 45 yaşına gelsem,evde otursam;babam niye evlenmiyorsun demez.

Ne demek bekletmezler ? Onlar istiyor diye sen de tamam mı diyeceksin ?

Ben de sevdicekle 2011'den beri beraberim.

Ve benim erken evlenme tarihim 2015.

Neden mi ? Önce ayaklar yere basmalı.

Ve kızma ama sen de ailenden farklı düşünmüyorsun gibi geldi bana.

Pelinim çok haklı.Nikahı basarsam olay biter benim için !

Kendimizi zora sokup milleti bir gece eğlendirmeyle mi oluyor aşk ?

Elbette hayır.Kim veriyor daha sonra para ?

Kendini topla.Dediğim gibi karşı tarafı da bu kadar suçlamadan önce sen de beklentilerini kontrol et.

Belki o zaman her şey daha kolay olur.

Hepinize hayırlı cumalar bebeklerimmmm !

Ben de yine herifle hır gür içindeyim.

mervecim sen yorum yapınca aklıma geldi kübra'nın durumu.. evet bencede haklısın kübracım sonuna akdar.
bide yağmur hakkında bişeyler söylemek istiyorum, hani babam bekletmez derken 'bir an önce evlen git' anlamında söylemedi yağmur onu. babası asla izin vermez 4 yıl boyunca nişanlı kalmasına, nişanlısıyla görüşmesine. şimdi bile bilmiyor yağmurun bi sevgilisi olduğunu.. şahsen benim babam olsa benimkide 4 sene nişanlı mı kalınır, hayırlı iş bu kadar bekletilmez derdi. yani burdaki amaç hadi bir an önce evlen git değil.
birde düğün konusunda yağmurda istemiyorum fazla bişey diyo ama yine ailesi , bu sefer de annesi işi yokuşa sürüyo. annesi evliliğinde hep maddi sıkıntılar çekmiş. hal böyle olunca ne sevgi kaldı kızım ne bişey diyormuş. sen daha şimdiden herşeye boyun eğiyorsun beni göz önüne al diyormuş. o da bir anne olarak haklı. evladının yokluk ve sıkıntı içinde yaşamasına göz göre göre izin veremez.
yağmurun erkek arkadaşı da 2016 yı bekleyelim diyo. sorunda burda işte. el ele verirsek sen ailenin laflarına kulağını tıka ben de kimseyi dinlemicem mutlu olucaz diyemiyo. ailem ne diyosa o diyo. evlilikleri boyunca ailesinin lafına, ailesinin ağzına bakan bir koca ne kadar mutlu edebilir eşini..
herşey muallak.
allahım en hayırlı sonuçlara bir an önce ulaşmayı nasip etsin.

Son düzenleme:
çember ne özgecimmm nası bişi ki o ?:26:

Canım bizim burda tülbente baş örtüsüne çember denir :)

hemşom açıklamış kuzum
şarkısı bile vardır hani çemberimde gül oyaaa, gülmedim doyaa doyaaa

canım bu dediğin maliyetli oluo.. havlu fiyatlarına baktım maşallah onlar neydi öle
ben kısa yoldan yarım elma gönül elma yapayım dedim

Ttalım başörtüsü-yemeni den bahsediyor

canım pahalı havlular almadık biz, tanesi 10 lira falandı gerçi 30 tane aldık 300 yaptı gene
işte hep ailemin baskısı yüzünden oldu bunlar, onlar istediler..bizim bi bohça mevzusu var hiç girmeyeyim
nerdeyse 7 sülalesine yapacaklardı o derece
en iyisi herkese aynı şeyi dağıtmak..senin fikrin de çok hoş bence

kuzularım, çağlamın hepinize selamı var, sizi çok seviyo ve dualarınızı bekliyo.. inşallah bu durumu hasarsız bi şekilde atlatıp aramıza enn mutlu haliyle döner

nurayım, bende mail adresleriniz yok..bi yağmurun var bi de ezgimle faceten görüşüyoz
rica etsem özelden atsana bana hem kendininkini hem çağlamınkini
ben de yanında olmak istiyorum onun
ayrıca diğer arkadaşlarım da atabilir mail adreslerini çok sevinirim

bu arada arkadaşlar yağmurun konusuna yorum yapmayalım artık, çünkü üzülüyo oldukça
kendini toplayıp aramıza gelecektir buna inanıyorum ben

özge kuşum hemen atıyorum adreslerimizi canım.. facebook adımı da veriyim ordan da ekleşelim.
bana da yollayın kuzucuklarım mail adreslerinizi.
ben de de bi yağmurla çağlanın var. nazlışla da face.den bağlıyız :)

tuğbacım mesaj atacaktım sana ama 10 dk. dolmamış ikinci mesajım için. sen bana mail adresini mesaj olarak atarsan ben de seni ekler dönüş yaparım canım..
gülincim sen de öyle

canım valla maşallah yok ben hiç almayayım ya.. öle bohça falan işi de bi damat - gelin bitti anası babası durumlarına girmicez..

kızlarrr bi konuda fikrinize ihtiyacım var.ben lise mezunuyum bugün üni tercihleri yaptım aöften sosyal hizmetleri seçtim.acaba sosyoloji mi seçseydim veya puanım tarih,türk dili ve edb fakültesine de yetiyor. hepsi açık tabii.napmalıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…