Canım bizim burda tülbente baş örtüsüne çember denir :)
Mervecim ve haticecim fotoğraflarınıza baktım. ikinize de maşallah fıstıklar
sibelim nikahı doğum gününde yapıp düğünü bayramdan hemen sonra yapsanız evlilik yıl dönümünüz hep doğum gününde olurr
Benim derdim ablamla kızlar...
Hani geçen demiştim ya size doğulu bi insanla evlenirmiydiniz ? Ablam Van'lı biriyle görüşüyo sorun doğulu olması değil sakın yanlış anlaşılmasın ama sorun doğuda yaşamak istemesi.. Şimdi aynı iş yerindeler ilerde memleketine kesin dönüş yapıcak.. Ablam abayı yaktı kısaca.. dün konuştum bak olmaz sen yapamazsın orda biz ege tarafında yaşıyoruz. Burda yaşayan bi insan orda yapamaz dedim.. Ama yok dinlemiyo.. Son olarak annesiyle yaşamak istediğini söylemiş bunu öğrenince iyice çileden çıktım.. Olmaz olmaz diyorum yaa onu sonra konuşucz diyo.. Şu an sadece ikna edebilirim gözüyle bakıyo.. Onun üzülmesinden hayal kırıklığına uğramasından çok korkuyorum.. Ama şu anda içinde kelebekler uçuştuğu için benim söylediklerim bi yerden giriyo bi yerden çıkıyo.. Napıcam ben kızlar... Düşündüklerimde haklımıyım ?
Mervecim ve haticecim fotoğraflarınıza baktım. ikinize de maşallah fıstıklar
sibelim nikahı doğum gününde yapıp düğünü bayramdan hemen sonra yapsanız evlilik yıl dönümünüz hep doğum gününde olurr
Kısa ve öz söylüyorum Hayatım.HAKLISIN !
Teşekkür ederim canım benim..
Yağmur senle pek konuşmuşluğumuz yok ama topikten yazdıklarını okuyorum.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ailenin tutumuna da çok kızdım.
Ben 45 yaşına gelsem,evde otursam;babam niye evlenmiyorsun demez.
Ne demek bekletmezler ?Onlar istiyor diye sen de tamam mı diyeceksin ?
Ben de sevdicekle 2011'den beri beraberim.
Ve benim erken evlenme tarihim 2015.
Neden mi ? Önce ayaklar yere basmalı.
Ve kızma ama sen de ailenden farklı düşünmüyorsun gibi geldi bana.
Pelinim çok haklı.Nikahı basarsam olay biter benim için !
Kendimizi zora sokup milleti bir gece eğlendirmeyle mi oluyor aşk ?
Elbette hayır.Kim veriyor daha sonra para ?
Kendini topla.Dediğim gibi karşı tarafı da bu kadar suçlamadan önce sen de beklentilerini kontrol et.
Belki o zaman her şey daha kolay olur.
Hepinize hayırlı cumalar bebeklerimmmm !
Ben de yine herifle hır gür içindeyim.
çember ne özgecimmm nası bişi ki o ?:26:
Canım bizim burda tülbente baş örtüsüne çember denir :)
canım bu dediğin maliyetli oluo.. havlu fiyatlarına baktım maşallah onlar neydi öle
ben kısa yoldan yarım elma gönül elma yapayım dedim
Ttalım başörtüsü-yemeni den bahsediyor
kuzularım, çağlamın hepinize selamı var, sizi çok seviyo ve dualarınızı bekliyo.. inşallah bu durumu hasarsız bi şekilde atlatıp aramıza enn mutlu haliyle döner
özge kuşum hemen atıyorum adreslerimizi canım.. facebook adımı da veriyim ordan da ekleşelim.
bana da yollayın kuzucuklarım mail adreslerinizi.
ben de de bi yağmurla çağlanın var. nazlışla da face.den bağlıyız :)
canım pahalı havlular almadık biz, tanesi 10 lira falandı gerçi 30 tane aldık 300 yaptı gene
işte hep ailemin baskısı yüzünden oldu bunlar, onlar istediler..bizim bi bohça mevzusu var hiç girmeyeyim
nerdeyse 7 sülalesine yapacaklardı o derece
en iyisi herkese aynı şeyi dağıtmak..senin fikrin de çok hoş bence
ama ama ben mesaj atamıyorum kiiiituğbacım mesaj atacaktım sana ama 10 dk. dolmamış ikinci mesajım için. sen bana mail adresini mesaj olarak atarsan ben de seni ekler dönüş yaparım canım..
gülincim sen de öyle
ama ama ben mesaj atamıyorum kiiii
tatlım 100 msj ı doldurman gerekiyor
ama ama ben mesaj atamıyorum kiiii
tabiki isteriz tatlışımmmBen dün katıldım topiğinize ama isterseniz ben de verebilirm mail adresimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?