hoşgeldin büşracım, aynen öyle nazar değdi topiğimizeherkese slm dicem ama topic dagılmış resmen yaa çok moralim bozuldu çağlaya,ezgiye,yagmura
herkese slm dicem ama topic dagılmış resmen yaa çok moralim bozuldu çağlaya,ezgiye,yagmura
hoşgeldin büşracım, aynen öyle nazar değdi topiğimize
Hoşgeldin canımm..
evet yaa topiğimizin üstnde karabulutlar dolanıyo resmen
ben çıkıyorum kızlar..
sevdicek akşam yemeğe gelcek..gideyim bakalım neler yapılıyo göreyim
öptüm hepinizi..dilerim çok güzel bi haftasonu geçiririz hepimiz
ben çıkıyorum kızlar..
sevdicek akşam yemeğe gelcek..gideyim bakalım neler yapılıyo göreyim
öptüm hepinizi..dilerim çok güzel bi haftasonu geçiririz hepimiz
herkese merhaba;
kısmet olursa 2013 mayısında düğünüm var ama büyük korkularımda.. şimdi herşey çok güzel sevmek aşık olmak; ama düğün sonrası herşeyin değişmesinden; birbirimizi tüketmekten korkuyorumşimdi aynı şehirde değiliz; düğün sonrası birleşecez inşallah ama düğün gününü sonra yaşanacakları düşününce kalbim sıkışıyor kızlar
herkese merhaba;
kısmet olursa 2013 mayısında düğünüm var ama büyük korkularımda.. şimdi herşey çok güzel sevmek aşık olmak; ama düğün sonrası herşeyin değişmesinden; birbirimizi tüketmekten korkuyorumşimdi aynı şehirde değiliz; düğün sonrası birleşecez inşallah ama düğün gününü sonra yaşanacakları düşününce kalbim sıkışıyor kızlar
herkese merhaba;
umarım bir bir eksilmeye devam etmeyiiz böyle..
Aşkımm.. Umarımmm... Geldin mi bebişimm eveee?
Kızlar galiba artık hamarat bir gelincik olmaya adayımm bu akşam da 7den sonra pizza yapmaya başladım ve şuan piştiii kendime inanamıyorumsevdicek triplerde, madem biliosun ne die beni burda tosta talim ediosun dioo ağzını burnunu yer değiştirdiğimin cocuğu
Tadını, nası olduğunu çok merak edioruummm tarifini yine nefis yemek tariflerinden aldım ama kendi blogumda yayınlıcam yine fotograflarlaaa
Merhaba, aramıza kabul edildin bile :) Sormana gerek yok tatlım :)selam tüm 2013 gelinciklerineeee :) bende yeni katıldım aranızaa kabul edermisinizzz
gelldiimm aşşkııımm ama ayaklarım varyaa zonkluyooo resmeeen duş aldım birazdanda yatarııımm gzlerim kapanıyo resmeenkuşuum hadımkydekii fabrikaa coook guzell oluyoo yaaa odaların yerlerı duvarları falan bıtmıs hangı odayı ıstıosun dıye sorduu patrooncuumm cok mutlandıımm onu yiyecaağımm bendeee ızlıııcıın oldum aşkokkk adım gene aynı minnaksultan senın mamişleriniiiiiii yemeekk istoooruuuummmm yaaa bendeeeeeeeeeeeeee
Merhaba, aramıza kabul edildin bile :) Sormana gerek yok tatlım :)
Ben Pelin.
Neden 2013 gelinisin bakalım? Bekleme sebebiniz nedir?
Aayyyyy gel artık hadımköyeee geel gel ablaa geeelllpazardaki satıcılar gibi hissettimm gel ablaa geeelll ahahah aşkoookkk en güzel en büyüükkk ennn manzaralı oda senin olsuunnn herkess çatlıciiikkk Adınıı yiriiimmm seninn minnaksultan'ııımmmm benim sultişimmm miniiimmm Baakk 943748. olduu soluorumm askoooo seenn geelll ne pizzalar ne brownileeerrr nelerr neler yapacaağuuuuummm sanaaa ellerimleeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?