'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herkese slm dicem ama topic dagılmış resmen yaa çok moralim bozuldu çağlaya,ezgiye,yagmura

hoşgeldin büşracım, aynen öyle nazar değdi topiğimize

Hoşgeldin canımm..

evet yaa topiğimizin üstnde karabulutlar dolanıyo resmen

hoşbuldum şekerler... nasılsınız?
yaa niye böle olduki
ezgim sorununu sevdiceginin destegiyle atlatıcaktır eminim
çaglamm için aşk kazanıcak başka yolu yok diyorum
yagmur için zaman gerek bence...

ben çıkıyorum kızlar..
sevdicek akşam yemeğe gelcek..gideyim bakalım neler yapılıyo göreyim
öptüm hepinizi..dilerim çok güzel bi haftasonu geçiririz hepimiz

büşüm toparladım ben merak etme.daha iyiym. dediğin gibi sevdiceğim sağolsun güzel destek oluyor
hadi kızlar toparlayalım topiğimizi olmıcak bu böylee güzel enerjimizi yayalımm
güldenim gelmişşş hoşgelmişş

herkese merhaba;
kısmet olursa 2013 mayısında düğünüm var ama büyük korkularımda.. şimdi herşey çok güzel sevmek aşık olmak; ama düğün sonrası herşeyin değişmesinden; birbirimizi tüketmekten korkuyorum şimdi aynı şehirde değiliz; düğün sonrası birleşecez inşallah ama düğün gününü sonra yaşanacakları düşününce kalbim sıkışıyor kızlar

hoş geldin canım.hepimiz türlü kaygılar taşıyoruz yalnız değilsin :) sonuçta onlar bizim hayatımıza anlam katan insanlar uzakta olup birleşmek de çok güzel bir duygu olsa gerek...hayırlı olsun bu arada sözlü müsün nişanlı mısın?

hoşgeldin canım
bunlar tatlı stresler inan ki..ben saygı ve sevgi olduğu sürece aşılmayacak prıblem olmadığını düşünüyorum

hoşgeldin cnm cogumuz ayrı kalıyoruz sevdiğimizden özlüyoruz yani sıkıntı yapma bence cnm
kişide 7-de neyse 70 ındede odur yanı neden değişsinki anlam veremedım :26: sana öle izlemler mi verekıo :26:

herkescikler gittimi yaa ne kadan susadımm allahım günah yazma affet beniiiiiiii :18::18:
hemm geçmişide okudumm kii çokk kıskandımmm hıhh
bendee istiorumm banada msj atabilrsinizzzzzz

umarım bir bir eksilmeye devam etmeyiiz böyle..

Aşkımm.. Umarımmm... Geldin mi bebişimm eveee?

Kızlar galiba artık hamarat bir gelincik olmaya adayımm bu akşam da 7den sonra pizza yapmaya başladım ve şuan piştiii kendime inanamıyorum sevdicek triplerde, madem biliosun ne die beni burda tosta talim ediosun dioo ağzını burnunu yer değiştirdiğimin cocuğu
Tadını, nası olduğunu çok merak edioruummm tarifini yine nefis yemek tariflerinden aldım ama kendi blogumda yayınlıcam yine fotograflarlaaa

gelldiimm aşşkııımm ama ayaklarım varyaa zonkluyooo resmeeen duş aldım birazdanda yatarııımm gzlerim kapanıyo resmeen kuşuum hadımkydekii fabrikaa coook guzell oluyoo yaaa odaların yerlerı duvarları falan bıtmıs hangı odayı ıstıosun dıye sorduu patrooncuumm cok mutlandıımm onu yiyecaağımm bendeee ızlıııcıın oldum aşkokkk adım gene aynı minnaksultan senın mamişleriniiiiiii yemeekk istoooruuuummmm yaaa bendeeeeeeeeeeeeee

selam tüm 2013 gelinciklerineeee :) bende yeni katıldım aranızaa kabul edermisinizzz
Merhaba, aramıza kabul edildin bile :) Sormana gerek yok tatlım :)

Ben Pelin.

Neden 2013 gelinisin bakalım? Bekleme sebebiniz nedir?

Aayyyyy gel artık hadımköyeee geel gel ablaa geeelll pazardaki satıcılar gibi hissettimm gel ablaa geeelll ahahah aşkoookkk en güzel en büyüükkk ennn manzaralı oda senin olsuunnn herkess çatlıciiikkk Adınıı yiriiimmm seninn minnaksultan'ııımmmm benim sultişimmm miniiimmm Baakk 943748. olduu soluorumm askoooo seenn geelll ne pizzalar ne brownileeerrr nelerr neler yapacaağuuuuummm sanaaa ellerimleeennn

heheh yerım ya cok pis yerıım pek manzarası yok ama okadar tepedekı yeer gokyuzunee coook yakınızzzzz camlı oda olsun didiiimmm tam holdinng gibi oraasıı yaa oglendede aksaraya geldııık sehırler arası yolculuk gıbıydıı bugun heepp okadar yoruldumkıııı ben bu saatte uyiiicaaak hatunmuydun huleeeeeeeeeeeeeeennnnnn ben gellcem yemeklerınden once ellerını yıceem balparmak bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…