'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu yaz nişanlandık ailem düğün için hemen olsun istemedi seneye yaz için zorladılar öyle de oldu..çünkü ailelerimiz ve biz 4 ayrı ildeyiz doğru düzgün görüşemiyoruz :/

Enn güzelide ne olacak biliyomusunuz.. Bu günler geçip gidecek ve biz geçmişe dönüp baktığımızda ne günler geçirdik acısıyla tatlısıyla hep birbirimizin yanında olduk diyip gülümseyeceğiz... İnşallah dağılacak bu karabulutlar inşALLAH...

hoşbuldum canııım :) peki ben gibi kendi nişanlısı ve aileleri 4 ayrı ilde olup düğün hazırlıklarını ve düğünü nasıl yapabileceğini düşünenler varmı? :) nişanlımlada çok seyrek görüşüyoruz uzak olduğumuzdan korkuyorum bi sorun çıkacak ya da istediğim gibi olmayacak diye :/

Askooo bnm kuzen geldi bize ondan hemencik cikmak zorunda kaldm bisiii yazamadiimm odanda sirkettw ve en onemlisi is arkadslarnda gonlunee gore olsn bebegiiimm en buykk dilegiimm buuu seni sevmicek insanin alnini karislarm dunya guzeliim bnmm askokkk yemeklerimi de yeee beni dee yee parmaklarimi da yeee sanaaaa herseyy serbesttt canpareee
bu yaz nişanlandık ailem düğün için hemen olsun istemedi seneye yaz için zorladılar öyle de oldu..çünkü ailelerimiz ve biz 4 ayrı ildeyiz doğru düzgün görüşemiyoruz :/

Canim sizin acaip karisik ya hu.. 4 il falan cidden zordur. Allah yardimciniz olsun tatlim. Nisanlilik nasil bi duygu diyecegim ama uzakliktan pek yasayamiyosunuz sanirim guzelliklerini...

Günaydddıııııııınnnnnnnnn herkeseeee

Benim gibi cumartesi çalışanlara kolay gelsinnn

günaydınnn kuzularrr
cumartesi çalışanlar parmak kaldırsın bu hafta benim nöbet sıram püfff sevmiyorum cumartesi çalışmayı yaaaaaa
yeni gelinciklerr hoşgeldinizz
HCI neden 4 ayrı il?:44:

günaydınnn kuzularrr
cumartesi çalışanlar parmak kaldırsın bu hafta benim nöbet sıram püfff sevmiyorum cumartesi çalışmayı yaaaaaa
yeni gelinciklerr hoşgeldinizz
HCI neden 4 ayrı il?:44:

Ben ben c.tesi çalışan
Hiç sevmiyorum cumartesi çalışmayı

Son düzenleme:
gülüüüünnn,tubikimm ,pelmikimm bize kolay gelsinnn
cumartesi boş oluyor burası nette araştırmalar yapıyorum
ay sizlerde olmasanız hiç geçmez burda vakit he
sizler nörüyonuz

gülüüüünnn,tubikimm ,pelmikimm bize kolay gelsinnn
cumartesi boş oluyor burası nette araştırmalar yapıyorum
ay sizlerde olmasanız hiç geçmez burda vakit he
sizler nörüyonuz

Kolay gelsinn balımm

Benim de az bi işim var o olmasa yemek takımı araştırmasına devam edicektim,bitirip hemen bakmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…