'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın bebeğimmm

Ben fena uyukluyorum yaa içim geçiyo resmen,açılmaya çalışıyorum

Sen napıosunnn Pelimikmiğimikiğimmmm

Aynenn oylee, sahura kalkıorum uykum bölünüo gülimiğimiğkiiimmğimmm

İşim var aslında sabahtan beri savsaklanıyorum günlük işi bitirip bi de karşıt inceleme tutanağı hazırlıcam

günaydınnn kuzularrr
cumartesi çalışanlar parmak kaldırsın bu hafta benim nöbet sıram püfff sevmiyorum cumartesi çalışmayı yaaaaaa
yeni gelinciklerr hoşgeldinizz

hoşbuldumm bugün çalışmayı kim severki evde yan gelip yatmak varken

Kolay gelsinn balımm

Benim de az bi işim var o olmasa yemek takımı araştırmasına devam edicektim,bitirip hemen bakmak istiyorum

hehe bizi hiç bi güç çeyizciklerden ayıramaz
günaydın siboşş

kızlarr çeyiz topimede beklerim size.. çeyizciklerim hakkında fikirlerinizi bekliyorum

hoşbuldumm bugün çalışmayı kim severki evde yan gelip yatmak varken

kızlarr çeyiz topimede beklerim size.. çeyizciklerim hakkında fikirlerinizi bekliyorum

Hemeeenn geçiş yapıorum çeyizcikleriinnneee

benimde bugün bişeyler yapasım varrr
sende yap kuzumm

Nefsimi frenleyip bi daha gireyim Pelimiğimin bloğuna da alayım şu tarifi.

Sevdiceğime yaparım musmutlu olur balbademim

Ayy yok yaa biraz önce Pelot'un bloguna bakayım dedim browni yapmış,içim gitti kokusunu duydum resmen

Ben onun üstüneee kıymalı ve kaşarlı krep ve dün de pizza yaptım gülimiğimikiğimmm iyi ki onları da görmemişsin Sana da yapçam kiii browniiii

Bişiiler yapmayı düşünen gelincikleeerr güllaç yapın güllaç çaakkisell oluyooo anniş yapmış çok sevdim paketleri de hazırr sizde yapın kızlaarr

Ayyy yaparmısın ki gerçektenn Pelimikçiğimmm Çok güzel görünüyolarrrr
Muffinlerin de ayrı bi güzelmiş her ne kadar pembe yerine yeşil renk gelseler de

çokkkk iiimmm süperimmm sevgili sevgilim Bolu topraklarına iniş yaptı az önce
damlarrr birazdan yanımaa hemencikk uç diorum

ohhh aşklan bol bol siboşummm

sen iyice hamarat gelin oldun zaten Peloşummm ellerine sağlıkkk

kızlarrr nefis tatlılardan bahsederken aklıma dün yaptığım kurabiye geldi.. daha önce duymuş olabilrsiniz bilmeyenler için söylemek istedim.. toz puding ile yapılıyor inanılmaz kolay ve lezzetli..
istediğiniz aromada toz puding 1 bardak sıvıyağ ve alabildiğine un
afiyet olsunnn

Ayyy yaparmısın ki gerçektenn Pelimikçiğimmm Çok güzel görünüyolarrrr
Muffinlerin de ayrı bi güzelmiş her ne kadar pembe yerine yeşil renk gelseler de

Yaparımmm canparemm neden yapmıyımkiiii

Eveeettt yaaaa pembikk gelmedi Yeşili kakaladılar bana neyseee konustuk biz hallettik kendi aramızda evmanya ile

Gülimiğiimmm canım sevgilikee yaap parmaklarını yiceek, benimki çok sevdi, hep browni yap bana hep yiyim dediii O brownilerimi yesiiiin ben onu yiyimmm olur di miiii

ayy hemde çok hafif oluyor peliminotamm ramazan için ideal bir tatlı bencee
çokkkk iiimmm süperimmm sevgili sevgilim Bolu topraklarına iniş yaptı az önce
damlarrr birazdan yanımaa hemencikk uç diorum

ne güzeellll bende aşkımı özledimmm 1 haftadır camdan cama görüyorum sadece

memnun oldum Zehracım bende Ezgi
o kurabiyeyi hiç duymadımm benim birkaç güzel tarifim var onları yaparım hep du bunuda deniyim bigün

Tatlişkomm şu tarifi accuk açsana bana yaa ben bilmiyorumm

Bitanesiiin kiii seeeeeeeeennnnn :119::119::119:

Olsun yeşilleri de çok güzel kiiii bebeğimm

Evren çok şanslı valla yaa benimki de istiyo ama ben üşeniyorum yapmıyorum ama bu akşam şu browniyi yapmak için dürtükliycem kendimi

Üstünde ki çikolataya takıldım Pelotum ben,normal çikolatalardan mı eritiyosun.Hani ülkerin anteplilerinden falan olanlardan mı?

ohhh aşklan bol bol siboşummm

sen iyice hamarat gelin oldun zaten Peloşummm ellerine sağlıkkk

Tubiiimm benimm aşkokkk her ne kadar göstermese de boğazına çok düşkünn bi yerlerden başlamam gerekirdi çünkü o bana kumpirleerr bilem yapıooo ben onun yanında çömez kalıodum artık eğiticem kendimi bole yapa yapa karşıma pc yi alıorum mutfakta bi yandan unla boğuşuorm bi yandan okuorm komik oluoo görüntüü Sağ ol şekerparem
Canım nasıl yani yoğurt süt ne biliyim yumurta hiçbiri yok muuu
ayy hemde çok hafif oluyor peliminotamm ramazan için ideal bir tatlı bencee

ne güzeellll bende aşkımı özledimmm 1 haftadır camdan cama görüyorum sadece

Evetttt Ezgitoommm çok hafif, çok güzeel ben sütlü tatlılardan en çok güllacı seviyorumm zamanında annem sütlacı çok yedirdi ondan bıktım yiyemiorum ama güllaç bambaşka cevizsever biri olaraktaaa tam bi bütün oluolar bnm içiiinnn sende yaapp

Bende aşkımı özledim bu aradaaa pazar görüştük en sonnn Belki bugunn görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…