Günaydın bebeğimmm
Ben fena uyukluyorum yaa içim geçiyo resmen,açılmaya çalışıyorum
Sen napıosunnn Pelimikmiğimikiğimmmm
Ama amaa tarif bakmak ve yapmakta candırrrr
günaydınnn kuzularrr
cumartesi çalışanlar parmak kaldırsınbu hafta benim nöbet sıram püfff sevmiyorum cumartesi çalışmayı yaaaaaa
yeni gelinciklerr hoşgeldinizz
Kolay gelsinn balımm
Benim de az bi işim var o olmasa yemek takımı araştırmasına devam edicektim,bitirip hemen bakmak istiyorum
hehe bizi hiç bi güç çeyizciklerden ayıramaz
günaydın siboşş
günaydınnn ezgimuuuuu
nabeyyy bbeğimmmm
Ayy yok yaa biraz önce Pelot'un bloguna bakayım dedim browni yapmış,içim gitti kokusunu duydum resmen
iyiyimm bebitomm senden nabeyy
hoşbuldummbugün çalışmayı kim severki evde yan gelip yatmak varken
kızlarr çeyiz topimede beklerim size.. çeyizciklerim hakkında fikirlerinizi bekliyorum
benimde bugün bişeyler yapasım varrrsende yap kuzumm
Ayy yok yaa biraz önce Pelot'un bloguna bakayım dedim browni yapmış,içim gitti kokusunu duydum resmen
Ben onun üstüneee kıymalı ve kaşarlı krep ve dün de pizza yaptım gülimiğimikiğimmmiyi ki onları da görmemişsin Sana da yapçam kiii browniiii
Bişiiler yapmayı düşünen gelincikleeerr güllaç yapın güllaç çaakkisell oluyoooanniş yapmış çok sevdim paketleri de hazırr sizde yapın kızlaarr
hoşbuldummbugün çalışmayı kim severki evde yan gelip yatmak varken
kızlarr çeyiz topimede beklerim size.. çeyizciklerim hakkında fikirlerinizi bekliyorum
hemmen bakicimm pammık prenses :)
isim neydi bu arada?
çokkkk iiimmm süperimmm sevgili sevgilim Bolu topraklarına iniş yaptı az önce
damlarrr birazdan yanımaa hemencikk uç diorum
Ben onun üstüneee kıymalı ve kaşarlı krep ve dün de pizza yaptım gülimiğimikiğimmmiyi ki onları da görmemişsin Sana da yapçam kiii browniiii
Bişiiler yapmayı düşünen gelincikleeerr güllaç yapın güllaç çaakkisell oluyoooanniş yapmış çok sevdim paketleri de hazırr sizde yapın kızlaarr
Ayyy yaparmısın ki gerçektenn PelimikçiğimmmÇok güzel görünüyolarrrr
Muffinlerin de ayrı bi güzelmiş her ne kadar pembe yerine yeşil renk gelseler de
ayy hemde çok hafif oluyor peliminotamm ramazan için ideal bir tatlı bencee
çokkkk iiimmm süperimmm sevgili sevgilim Bolu topraklarına iniş yaptı az önce
damlarrr birazdan yanımaa hemencikk uç diorum
memnun oldum Zehracım bende Ezgi
o kurabiyeyi hiç duymadımm benim birkaç güzel tarifim var onları yaparım hep du bunuda deniyim bigün
kızlarrr nefis tatlılardan bahsederken aklıma dün yaptığım kurabiye geldi.. daha önce duymuş olabilrsiniz bilmeyenler için söylemek istedim.. toz puding ile yapılıyor inanılmaz kolay ve lezzetli..
istediğiniz aromada toz puding 1 bardak sıvıyağ ve alabildiğine un
afiyet olsunnn
Yaparımmm canparemm neden yapmıyımkiiii
Eveeettt yaaaa pembikk gelmediYeşili kakaladılar bana neyseee konustuk biz hallettik kendi aramızda evmanya ile
Gülimiğiimmm canım sevgilikee yaap parmaklarını yiceek, benimki çok sevdi, hep browni yap bana hep yiyim dediiiO brownilerimi yesiiiin ben onu yiyimmm olur di miiii
ohhh aşklan bol bol siboşummm
sen iyice hamarat gelin oldun zaten Peloşummmellerine sağlıkkk
Canım nasıl yani yoğurt süt ne biliyim yumurta hiçbiri yok muuukızlarrr nefis tatlılardan bahsederken aklıma dün yaptığım kurabiye geldi.. daha önce duymuş olabilrsiniz bilmeyenler için söylemek istedim.. toz puding ile yapılıyor inanılmaz kolay ve lezzetli..
istediğiniz aromada toz puding 1 bardak sıvıyağ ve alabildiğine un
afiyet olsunnn
ayy hemde çok hafif oluyor peliminotamm ramazan için ideal bir tatlı bencee
ne güzeellllbende aşkımı özledimmm 1 haftadır camdan cama görüyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?