'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sen zamanla ondan daha bilem güzel yapıcaksın kuzummmm Tahmin edebiliyorum o görüntüyü çünkü bazen bende öyle yapıyorummmm

Seninde Aşk'lanma zamanın gelmiş bebikimmmm

pelmikim aşklan sende kuzum
güllacı daha yeni yidik biraz zaman geçsinde yaparım şekerpare denemeyi düşünüyorum bakalım güzel bir tarif bulunca deniycem bir ara

Tatlişkomm şu tarifi accuk açsana bana yaa ben bilmiyorumm

Canım nasıl yani yoğurt süt ne biliyim yumurta hiçbiri yok muuu

Kızlar başka hiçbirşey yok
Bildiğimiz puding varya toz olan ondan istediğiniz aromada olanı alıyorsunuz
ben kakaolu aldım bizimkiler fazla kakolu buldular
vanilyalı daha tatlı olucaktır die düşünüyorum..
bir su bardağı sıvı yağ kurabiye hamuru kıvamına gelen kadar da un..
tepsiye dizin.. 15-20 dk pişirin.
fırından aldıktan sonra soğumaya bırakın.. içindeki yağı içine çekene kadar kurusun.. yoksa yumuşak bi kıvamda oluyor..
işte bu kadar.. kıtır kıtır bir tadı var

işte böyle oluyorlarr

Son düzenleme:

denemek lazımm ne kadar basit gerçektenn

Kızlar garip gelicek size ama ben hala evlenmek istemiyorum

merhaba hoşgedin. bende Kıymet :)) bende evlenmekten korkanlardanım ama bir o kadar da istiyorum, şuan bile ayrı uyumak bana zor geliyor. eskiden iki kişi aynı yatakta nasıl uyunur ya rahatsız olur derdim şimdi de ben niye tek uyuyorum yahuu diyorum aşkıma

eline sağlıkkk Pelinimmm
bende perşembe güllaç yaptım, pek güzel oldu, önceden de çok yapmıştım zaten

aaaa bunu ben biliyorum kiiii yaptım da çok pratik

geçmişi okudum ama yorum yapmıcam, gereken herşey konuşulmuş zaten.

benim de enerjim düşük bu aralar toparlanmaya çalışıyorum. aşkım da işten geç dönüyor, gece o eve dönerken konuşuyoruz yada yatmadan önce, çok yorgun oluyor sesi yorgun geliyor, benimde hoşuma gitmiyor, bütün gün yormuşlar yormuşlar bana enerjin kalmamış diyorum. önceden böyle değildi. telefonda sesi canlı gelirdi, bu ara oruç da vurdu dağıldı.

bir de moralimi bozan konu vardı onu bir nebze olsun atlattım. aşkım arkadaşıyla tatile gidecek 30ağustosta alaçatıya. aslında gitmesini sorun etmem sorun alaçatı olması. biz burda balayı otellerine falan bakarken gizemin önerdiği oteli çok beğenmiştik ya hani bende bizde oraya gideriz ben çok beğendim demiştim. o da antalyayı ikimizde gördük bilmediğimiz bir yere gidelim ben alaçatıyı merak ediyorum mesela demişti. bende tamam oraya gideriz demiştim. kesin olmasa da böyle bir konuşma geçti aramızda. şimdi de bana aşkım biz tatile gitmeye karar verdik alaçatıya deyince kafamdan kaynar sular döküldü. ama alaçatı aşkımın fikri değilmiş beraber gideceği arkadaşının bi tanıdığının pansiyonu varmış orda o yüzden oraya gidiceklermiş. bende iyi peki gidin bakalım dedim. seninle gidebilme şansım olsa beraber gideriz ben sensiz gitmem diyor ama öyle bir şansımız tabi ki yok şuan. şöyle de bir durum var, 2010kasımda aşkım askere gitmiş, 2011mayısta gelmiş, işyerini açmışlar bu arkadaşıyla. geçen yıl tatil yapamamış, bu yıl da yapamadı. 2 yıldır ilk tatili olucak yani. çok yoruluyor diye bu sebepleri düşünerek hazmedicem arıza çıkarmıcam. ama tatilden sonra da bu enerjisizliği devam ederse diye çok korkuyorum.

heheh canım valla işin eğlence kısmına benimde içim gidiyor sarılıp uyumak uyanmak birlikte kahvaltı hazırlamak ahh ahh bi keresinde hastaydım bi arkadaşlardaydık benimkiyle.. gittim başka bi odaya azıcık uzanım uyuyayım diye.. benimki merak etmiş gelmiş başıma beni izliyor.. o sırada korktum uyandım.. korkma aşkım benim. bişeymi oldu sana diye korktum geldim seni izliyordum dedi öyle hoşuam gitti ki tabi öte taraftan sorumluluklar korkutuyor gözümü ben ikna edimde iç güvey getirim

tünaydınnn günaydınn yavrucuklarım

tünaydın cancazımm

hoşgeldin orkidecimm
kıymetcim bu aralar fazla kafan karışık birde üst üste olaylar geliyor haliyle dahada karışıyorsun...dur bakalım bir gitsin gelsin dinlensin ondan sonra gözlemle hemen endişelerle kendini sıkma canım

ben sorumluluktan da korkmuyorum açıkçası, 3 sene üni.de ayrı evde kaldım başka şehirde. öyle öğrenci evi değildik 2 kişiydik burdaki evimizle aynı konforda yaşamaya devam ettik. hergün 3 çeşit yemek yapıyorduk temizlik yapıyorduk alışkınım bunlara. zaten beş kardeşiz evimiz kalabalık akrabamız gelen gidenimiz de çok olur (Allah eksikliğini göstermesin) ev işleri olayına takılmıyorum.

beni korkutan duygusal şeyler. hayatta tek çekincem aşkın azalması. öyle bir huyum var ki azalmayacak bana ilgisi alakası. direkt ayarım bozuluyor huzursuz ediyorum kendimi de karşı tarafı da. hemen acaba sevgisi mi azalıyor diye düşünüyorum. erkekler de totale bakıyor bizim gibi detaycı değiller. bi sorun yaşadığımızda bana diyor ki ben seni çok seviyorum saçma sapan şeyler düşünme, benim ilgiyle sevgiyi ilişkilendirmem ona garip geliyor. hakkını da yiyemem, çok düşüncelidir de ilgilidir de. sorun benim çok zor olmam galiba. benim enerjim düşünce de hemen yansıtıyorum ona tutamıyorum içimde onu bunlarla sıkmaktan korkuyorum. ama kendimi telkin ediyorum aşıcam bu huylarımı, kıskançlığımı inşallah

kk'dan bulduğum çook pratik ve harika lezzetli bir kurabiye tarifide benden kızlar:

1paket kremşanti, 1su bardağı yağ, alabildiğine un (2-2.5 su bardağı.bardak boyutuna göre değişiyor)
önce yağ ile kremşantiyi çırpın sonra unu ekleyin.hemen kıvama geliyor zaten.şekil verip fırında 10-15dk pişirin. piştikten sonra hemen ellemeyin ama dağılır azcık soğusun. sonra üzerine pudra şekeri dökün(içine şeker koymuyoruz çünkü) servise hazıırr

ağızda dağılan nefis bir tat kızlar hemde hafif diğer kurabikler gibi katı yağlı değil. un kurabiyesine benziyor tadı

Sen zamanla ondan daha bilem güzel yapıcaksın kuzummmm Tahmin edebiliyorum o görüntüyü çünkü bazen bende öyle yapıyorummmm

Seninde Aşk'lanma zamanın gelmiş bebikimmmm

Ağzını yirim senin Sağ ol bebekimm beniimm inşallaahhh inşallaahhhh

İnşallaahhh aşklanırımm yaaa özlediimmm
pelmikim aşklan sende kuzum
güllacı daha yeni yidik biraz zaman geçsinde yaparım şekerpare denemeyi düşünüyorum bakalım güzel bir tarif bulunca deniycem bir ara
İnşallah aşklanncaamm balıımmmm
güllaç dedim canım çekti akşam sonunu yedim sanırsam yine mi yapsak
Aaayyy görüntüü harikaaa kuzum ben eskiden nişasta kurabiyesi yapıodum, ağızda dağılıo harika bi tadı var ona benzio görüntü olarak onun gibi mi acebaaa
Ellerinee sağlık kuzumm denicemm bende bunu çok pratik sahideennn tam bizim gibi çalışan bayanlara hitap edio
eline sağlıkkk Pelinimmm
bende perşembe güllaç yaptım, pek güzel oldu, önceden de çok yapmıştım zaten

Teşekküürr ederim kıymetlim zeytiniimmm

bu aradaa alaçatı meselesini okudum kuzumm alaçatıya bende çok gitmek istiormm hatta çok çokk.. ordaki evlere doğaya ve kültüre aşığım fotograflarına bakarken bile dibim düşüoo benceee kötü düşünme kuzum gitsin stres atsın birazz tatilsizz olmazz heem bunu sizin balayınız için ufak bi etüd çalışması gibi düşünnn

ezgim ben çok seviyorum, buraya yazdıklarım hep benim iç dünyamda kendi kendime olan düşüncelerim. aşkıma da sadece alaçatıya beraber gideriz dediğin için hayal kırıklığına uğradım diye söyledim, o da bu açıklamayı yaptı, biz böyle düşünmüştük diyemedim dedi. bizim görmediğimiz daha çok yer var başka yere gideriz orayı istemezsen dedi. bende uzatmadım.

şuan aramızda bir soğukluk falan yok Allah korusun hiç de öyle uzun kırgınlıklarımız olmadı konuşup anlaşıyoruz. benim tek derdim sesinin yorgun gelmesi. bir de ben çalışmıyorum. bütün gün o akşamki telefonu bekliyorum diyebilirim. benim çalışmam lazım artık hem kendi sağlığım hem ilişkimizin sağlığı için. o yeterince meşgul bende öyle olsam birbirimizi dengeleriz. dua ediyorum çok kısmetim nerdeyse çıksın artık karşıma diye. ben çalışmazsam seneye evlenmemiz de zor. aileme ben evlenicem masraflarımı karşılayın diyemem ben, onlar yaparlar ama ben demem.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende 2013 gelini olucam. seneye ramazan bayramından sonra yanii ağustosta olacak inşallah. sevdiceğim öğretmen bende üni son sınf. aramızda çok mesafe var artık bittik yani, okul bitince evlendim evlendim yoksa kaçıcam :))

şaka bi yana yorucu olmaya başladı artık bu mesafeler. ):

kızlar ben pozitif düşünceye çok inanıyorum ve bunu yapabildiğim zamanlar çok faydasını gördüm. şimdi de öyle yapalım topiciğimiz çıksın bu kötü günlerden. Kübram da yazmış seneye bu zamanlar bu streslerimize gülerek bakalım inşallah. ne yollardan geçtik de kavuştuk diyelim hepimiz

bu arada ben Haticeyi göremedim

merhaba canım o kadar iyi anlayabiliyorum ki seni bizimde aramızda başladığından beri mesafeler var..aylarca görüşmediğimiz telefonda bile zor görüştüğümüz günler oldu 6 ay asker bekledim..Allah yardımcımız olsun uzaktan çok yıpranıyor üzülüyor insan ama kavuştuğumuzda daha iyi biliriz kıymetlerimizi diye düşünerek avutuyorum kendimi :)

inşallah kısa zamanda iş bulursun kiymetim dua ettim sanada iş arayan tüm gelinciklerede..senin içinde bulunduğun psikolojiyi anlayabiliyorum geçen sene bende yaşadım aynısını tamda buaralar.ama sonra birden herşey yoluna giriyor.bir bakmışsın maratona katılmışsın sende...iç bunalımlarınıda sadece işe bağlama çık gez kafanı dağıtıcak bişeyler bulmaya çalış canım.kendinle çok başbaşa kalmamaya çalış.olumsuz düşüncelerini sevdiceğine çok yansıtmamak yerinde bir karar en azından onla kavga etmemiş olmak huzurlu bir ilişki yaşamak sana iyi gelir kuşum

günaydınnn kuzularrr
cumartesi çalışanlar parmak kaldırsın bu hafta benim nöbet sıram püfff sevmiyorum cumartesi çalışmayı yaaaaaa
yeni gelinciklerr hoşgeldinizz
HCI neden 4 ayrı il?:44:

memleketlerimiz farklı ve işimiz gereği ikimiz de gurbette birbirinden uzak ayrı illerdeyiz aylarca görüşemiyoruz ve bu durum çok yoruyo üzüyo artık..dayanmaya çalışıyorum erkekler için daha kolay oluyor heralde ya da çok belli etmemeye çalışıyor benimki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…