Tubiiimm benimm aşkokkk her ne kadar göstermese de boğazına çok düşkünn bi yerlerden başlamam gerekirdi çünkü o bana kumpirleerr bilem yapıooo ben onun yanında çömez kalıodum artık eğiticem kendimi bole yapa yapa karşıma pc yi alıorum mutfakta bi yandan unla boğuşuorm bi yandan okuorm komik oluoo görüntüüSağ ol şekerparem
Bende aşkımı özledim bu aradaaa pazar görüştük en sonnnBelki bugunn görüşürüzzz
Tatlişkomm şu tarifi accuk açsana bana yaa ben bilmiyorumm
Canım nasıl yani yoğurt süt ne biliyim yumurta hiçbiri yok muuu
Kızlar başka hiçbirşey yok
Bildiğimiz puding varya toz olan ondan istediğiniz aromada olanı alıyorsunuz
ben kakaolu aldım bizimkiler fazla kakolu buldular
vanilyalı daha tatlı olucaktır die düşünüyorum..
bir su bardağı sıvı yağ kurabiye hamuru kıvamına gelen kadar da un..
tepsiye dizin.. 15-20 dk pişirin.
fırından aldıktan sonra soğumaya bırakın.. içindeki yağı içine çekene kadar kurusun.. yoksa yumuşak bi kıvamda oluyor..
işte bu kadar.. kıtır kıtır bir tadı var
denemek lazımm ne kadar basit gerçektenn
Kızlar garip gelicek size ama ben hala evlenmek istemiyorum
Ben onun üstüneee kıymalı ve kaşarlı krep ve dün de pizza yaptım gülimiğimikiğimmmiyi ki onları da görmemişsin Sana da yapçam kiii browniiii
Bişiiler yapmayı düşünen gelincikleeerr güllaç yapın güllaç çaakkisell oluyoooanniş yapmış çok sevdim paketleri de hazırr sizde yapın kızlaarr
kızlarrr nefis tatlılardan bahsederken aklıma dün yaptığım kurabiye geldi.. daha önce duymuş olabilrsiniz bilmeyenler için söylemek istedim.. toz puding ile yapılıyor inanılmaz kolay ve lezzetli..
istediğiniz aromada toz puding 1 bardak sıvıyağ ve alabildiğine un
afiyet olsunnn
merhaba hoşgedin. bende Kıymet :)) bende evlenmekten korkanlardanım ama bir o kadar da istiyorum, şuan bile ayrı uyumak bana zor geliyor. eskiden iki kişi aynı yatakta nasıl uyunur ya rahatsız olur derdimşimdi de ben niye tek uyuyorum yahuu diyorum aşkıma
aaaa bunu ben biliyorum kiiiiyaptım da çok pratik
tünaydınnn günaydınn yavrucuklarım
hehehcanım valla işin eğlence kısmına benimde içim gidiyor sarılıp uyumak uyanmak birlikte kahvaltı hazırlamak ahh ahh bi keresinde hastaydım bi arkadaşlardaydık benimkiyle.. gittim başka bi odaya azıcık uzanım uyuyayım diye.. benimki merak etmiş gelmiş başıma beni izliyor.. o sırada korktum uyandım.. korkma aşkım benim. bişeymi oldu sana diye korktum geldim seni izliyordum dedi öyle hoşuam gitti ki tabi öte taraftan sorumluluklar korkutuyor gözümü ben ikna edimde iç güvey getirim
Sen zamanla ondan daha bilem güzel yapıcaksın kuzummmmTahmin edebiliyorum o görüntüyü çünkü bazen bende öyle yapıyorummmm
Seninde Aşk'lanma zamanın gelmiş bebikimmmm
İnşallah aşklanncaamm balıımmmmpelmikim aşklan sende kuzum
güllacı daha yeni yidik biraz zaman geçsinde yaparımşekerpare denemeyi düşünüyorum bakalım güzel bir tarif bulunca deniycem bir ara
Aaayyy görüntüü harikaaa kuzum ben eskiden nişasta kurabiyesi yapıodum, ağızda dağılıo harika bi tadı var ona benzio görüntü olarak onun gibi mi acebaaaKızlar başka hiçbirşey yok
Bildiğimiz puding varya toz olan ondan istediğiniz aromada olanı alıyorsunuz
ben kakaolu aldım bizimkiler fazla kakolu buldular
vanilyalı daha tatlı olucaktır die düşünüyorum..
bir su bardağı sıvı yağ kurabiye hamuru kıvamına gelen kadar da un..
tepsiye dizin.. 15-20 dk pişirin.
fırından aldıktan sonra soğumaya bırakın.. içindeki yağı içine çekene kadar kurusun.. yoksa yumuşak bi kıvamda oluyor..
işte bu kadar.. kıtır kıtır bir tadı var
işte böyle oluyorlarr
Eki Görüntüle 479806
eline sağlıkkk Pelinimmm
bende perşembe güllaç yaptım, pek güzel oldu, önceden de çok yapmıştım zaten
hoşgeldin orkidecimm
kıymetcim bu aralar fazla kafan karışık birde üst üste olaylar geliyor haliyle dahada karışıyorsun...dur bakalım bir gitsin gelsin dinlensin ondan sonra gözlemle hemen endişelerle kendini sıkma canım
Günaydınnnnnnn
Yeni gelen gelinciklerde hoşgeldiniz
merhaba arkadaşlar bende 2013 gelini olucam. seneye ramazan bayramından sonra yanii ağustosta olacak inşallah. sevdiceğim öğretmen bende üni son sınf. aramızda çok mesafe var artık bittik yani, okul bitince evlendim evlendim yoksa kaçıcam :))
şaka bi yana yorucu olmaya başladı artık bu mesafeler. ):
ezgim ben çok seviyorum, buraya yazdıklarım hep benim iç dünyamda kendi kendime olan düşüncelerim. aşkıma da sadece alaçatıya beraber gideriz dediğin için hayal kırıklığına uğradım diye söyledim, o da bu açıklamayı yaptı, biz böyle düşünmüştük diyemedim dedi. bizim görmediğimiz daha çok yer var başka yere gideriz orayı istemezsen dedi. bende uzatmadım.
şuan aramızda bir soğukluk falan yok Allah korusun hiç de öyle uzun kırgınlıklarımız olmadı konuşup anlaşıyoruz. benim tek derdim sesinin yorgun gelmesi. bir de ben çalışmıyorum. bütün gün o akşamki telefonu bekliyorum diyebilirim. benim çalışmam lazım artık hem kendi sağlığım hem ilişkimizin sağlığı için. o yeterince meşgul bende öyle olsam birbirimizi dengeleriz. dua ediyorum çok kısmetim nerdeyse çıksın artık karşıma diye. ben çalışmazsam seneye evlenmemiz de zor. aileme ben evlenicem masraflarımı karşılayın diyemem ben, onlar yaparlar ama ben demem.
günaydınnn kuzularrr
cumartesi çalışanlar parmak kaldırsınbu hafta benim nöbet sıram püfff sevmiyorum cumartesi çalışmayı yaaaaaa
yeni gelinciklerr hoşgeldinizz
HCI neden 4 ayrı il?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?