'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benimde sevgilimle liseden beri tanışıyoruz. ilk aşkıyım ben onun. üniversiteye gittik o öğretmen oldu şimdi bitlis'te bende istanbul'da okuyorum hala sona geçtim neyseki. 10 yıllık bi mazimiz var, 3 yıldır da kesintisiz arkadaşlığımız. hele bi de bitlis malum 10 ay kış, terör filan mahvoluyorum ben onu düşündükçe. o da tiksindi artık... ah çok zor canımcım çook zor allah kimseyi böyle uzağa düşürmesin, ayırmasın mesafeler sevenleri ): inşallah kavuşunca herşey güzel olacak biz de öyle avutuyoruz kendimizi, hayaller kuruyoruz. acısını doya doya çıkarırız inşallah bu günlerin :))))))

öğretmenmisiniz yoksa? zormuş valla Allah yardımcın olsun canım. aşk herşeyin üstesinden geliyor ama yaa

günaydın güzellerimmmm
yeni gelen arkadaşlarımız da hoşgelmişler
zehracım ben de özge..memnun oldum

kurabiyelerin ikisini de yapıcuğummm en kısa zamanda

bugün çalışan fıstıklarıma da Allah kolaylıklar versin

pudingli kurabişi dün nettee görmüştümm bende dedim toz pudingdn kurabiyemi olurr dye oluyomuşş pammık prensesdee paylaşmıss ohh miss

Ben gelddiimm bebeklerimmm.

Alla çalışanların yardımcısı olsun.

Ben de hatim yapıyorum,iki cüz okuyacağım şimdi;size bir bakayım dedim.

Herkes iyi sayılır.

Gözlerim çok ağrıyor,sol tarafta arpacık çıktı,hava çok sıcak,sular kesik...

inşallah canım ayırmasın mesafeler sevenleri,kıymasınlar bize :) keşke hep beraber olabilsek ama şansımız böyleymiş yeni güne sevdikleriyle napacaklarını düşünenler varken bizde acaba bidaha ne kadar sonra görüşebilirz diye düşünüyoruz..ve bizim görüşmelerimizde en fazla 2gün sürüo:/ yeni öğretmeniz seminerlerimiz oldu hep illerde uzak olunca geçen sene toplasam 1hafta görüşmüsüzdür..bu durum o kadar yıprattı ki beni ağlamaktan gözlerim şişmiş şekilde okula gider olmuştum hiçbirşeyden keyif alamıyor nefesim gidio bazen sanki..sabretmeye çalışıyorum zor olsa da ama bi gün kavuşacağız ve bir ömür bizim olacak bu günlerimizi gülerek anacağız inşallah :))

mervecım sen calısmıyodun sanırım dımı *?? :26:
Allah kabul etsın

Günaydın herkese...

Hafta sonu çalışmayan bi tek ben miyim yaahuuuu...

Şİmdi bende tarfilere gömülecemmm zaman geçirmek için bişeyler yapmam lazım..

Günaydın herkese...

kubişş sen ne iş yapıodun cnm iyisinn vallaa evde ohh

Yok Sibelcim,okuyom ben. Son sınıf oldum şükür,Türkçe öğretmenliğindeyim.

Allah razı olsun.

ne güzel canımm

öğretmenmisiniz yoksa? zormuş valla Allah yardımcın olsun canım. aşk herşeyin üstesinden geliyor ama yaa

saol canım hepimizn yardımcısı olsun.. evet yeni öğretmeniz ikimizde aşk üstesinden geliyor da uzun süren uzaklık yanyanayken kolay atlatılabilecek sorunları büyütebiliyor bazen...herkes sevdiceğine kavuşabilmek için sıkıntılar çekiyor tabi bizimki de böyle iştee...sevdiğiyle beraber olanlar çok iyi bilin kıymetinii :)

Günaydın herkese...

ben de evdeyim kübram
akşamüzeri erkek kardeşimin kızarkadaşına gidicez annesine geçmiş olsuna
sonra ben ordan kaynanamlara uçuciiim yemeğe

Son düzenleme:

ben de evdeyim kübram
akşamüzeri erkek kardeşimin kızarkadaşına gidicez annesine geçmiş olsuna
sonra ben ordan kaynanamlara uçuciiim yemeğe

Kuzumm bişe sorcam ne zamandır soramadımm..
baban neden kardeşinin ilişkisine karşıydı özel değilse?

çok çok çoook iyi anlıyorum seni HCI'cim, öğretmensen çok daha zor. iki sene önce o da stajer öğretmendi, hiç görüşemedik. istanbulda dönemarası kayıt zamanı kaydı yaptırıp gittim kaçtım 2 hafta yanında kaldım bitlis'te. hergün okula gitti ben çayını yaptım yemeğini yaptım sevdiğimin. geçen sene de taa bitlisten istanbula geldi iki kere, bu sene de iki kere geldi kaçıp izin alıp zar zor. bi de doğuda o kadar zor ki rapor almak çok arıyorlar il dışına çıktığı anlaşılınca soruşturma açıyorlar. 1 günlüğüne de olsa geldi. bende seneye stajer öğretmen olucam inşallah haftasonları seminer, tek dileğim bitlise yanına gidiim evliyken ayrı kalmak çok daha zordur dayanamam ben. hiç gözümde değil başka yer ki 8 senedir istanbulda yaşayan biriyim. ama çok acı çekiyoruz hergün ağlıyorum. erkekler biraz daha ketum duruyor, içlerine atıyorlar, işlerine veriyorlar kendini ama biz öyle değiliz.

şimdide aynı şehirdeyiz ama görüşemiyoruz. babam okul bitene kadar görüşmiceksiniz demiş ona, benle de kavga etti. bi de o çıktı. artık sabır sabır sabır diyorum... allah herkese sabır versin...
HCI'cim kendini yıpratma, ilişkine de çok yansıyor. sadece telefonla görüşebildiğin için o kadar da sorun olabiliyor karşındakini görmüyosun çünkü konuşurken. biz telefonda çok tartıştık bu sene.. seneye daha iyi olur inşallah... ama kadınlar olarak daha sağlam durmalıyız. kendini yaıpratma canımcım, işine ver kendini. sayma günleri akıp gitsin.. ben bu sene öyle yapıcam, başka çaremiz de yok ki..

en önemlisi sabır tabikii canım inşallah sende atanır gidersin yanına...evet canım benzer şeyler yaşadıklarımız gözyaşı her an atak durumunda sümüklü bişey oldum ne zamandır ..bende eş durumundan büyük ihtimalle mardine gideceğim ve ailem arkadaşlarım dahi duyunca şok oluyorlarrr ne işin var orda diye..ama benim gözüm başka birşey görmüyoki ben ve Allahtan başka kimse içimde nelerin uçuştuğunu..
bazen onun uzaklığı sorun etmediğini düşünerek sevgisiyle ilişkilendiriyordum bu durumu..şüphem yoktu sevgisinden ama biz daha çok dile getiriyoruz onlar içlerinde yaşıyorlar biz kadar da büyütmüyorlar...çok tartıştık bizde bu ve benzer durumlardan dolayı ama benim kafamda bittiğini gördüm herşeyin...elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışıyorum...baban konusuna gelince dee kız ailesi çok daha farklı oluyor bizimde bu açıdan sorunlar oluyor ve erkekler kabullenemiyor bu durumu..bende ona seninde kız kardeşin var göreceğiz bakalım diyorum :)

ah ahh aynı aynıııı bende sevgisiyle ilişkilendiriyorum bazen ve olaylar olaylar valla babamla kaç kere gitti konuştu muhabbet ettiler ilişkimize karşı değil, aileler birbirini iyi tanıyor aslında ama acaip kıskanç babam. koca sene içinde 1 ay görüşebilicez zaten toplasan ona da olmaz dedi gelde delirme ama yaa :))) o de çekti gitti yaylaya bende şehirdeyim tarsusluyuz biz, çocukluğumzdan beri tanırız birbirimizi çok koyuyor ama bu durum :))) ah babam ah gençken ne fındıklar kırmış annem anlatır hep ama bize iki çay içirtmiyo yahu valla okul bitsin bi dk durmam, o da atansamda atanamasamda götürecek beni bitlise, bakalım neler olcak neyseki sizin böyle bi sorununuz yoktur inşallah, valla cidden sevdiği ile yanyana olanlar kıymetini bilsinler........ :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…