'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

anlaşıldığını bilmek güzel bende seni anlıyorum :) erkek olmak rahat kafada problem olmuyor bu konular eminler tereddütleride olmuyor ama biz illa kurcalıcaz..ben görüşemediğimizden hatta telefonla bile çok konuşamadığımızdan böyle oluyorum..:)) ama baktım yıpranıyoruz eskisi kadar belli etmiyorum ona :) tabii sorunlar bitmiyoki muhakkak yenisi geliyor napalım :)
baba sorunu olmaz olurmu ben kaç ay tanışmaya gelmek istiyorlar gelsinler mi diye yalvardım telefondan aileme...erkek tarafı dünden razı zaten babam izin verseydi bi ay sonra düğünümüz olabilirdi ama vermedi bekleyin bi sene daha dediler...ahaaa sana yine bi sorun daha bi ay boyunca hep bu konuyu konuştuk niye olmadı diye yeni toparlanıyor atıyor bu durumu üstünden sevdiğim...ona göre herşey kolay olur rahatlıkla ama olmuyor anlayamıyorlar kız tarafını...yanyana olanların da başka sıkıntıları oluyordur illaki benim bunlarda bi kısmı sadece ama sevdiğini ve sevildiğini bilmek güzel şey....darısı herkesin başına

geldim ezgimmmm
çok sıkıcı bi günnnn acıktım hemi de bu gün erkendennn
az önce sevgilime gereksiz bi atar yaptım, regl olcam bi ara gözümden ateş fışkırıyo
sonra ama özür diledim saçmaladığım için...eski ben olsam uzatırdım da uzatırdım
ama nişandan sonra uzatmamaya çalışıyorum..gereksiz oluyo..evlenicez ne gerek var triplere di mi amaa

bende regl olcam canım. sinirliyim anlıyorum seni :)
herşey bana batıyorrrr.
Bugün kız istemeyee gidiyoruzz.
Kız yerine ben heyecanlıyım valla :)
geçen seneki söz merasimim aklıma geldi.

bende regl olcam canım. sinirliyim anlıyorum seni :)
herşey bana batıyorrrr.
Bugün kız istemeyee gidiyoruzz.
Kız yerine ben heyecanlıyım valla :)
geçen seneki söz merasimim aklıma geldi.

aa biz de kardeşimin kızarkadaşının ailesiyle tanışmaya gidiyoz bugün
isteme öncesi prova mahiyetinde olcak
benim söz-nişan bi aradaydı onlar gelenene kadar sıfır heyecan vardı
ama araba kornalarını duyunca elim ayağım titremşti
ahh ahh ne güzeldi valla

uğraş buluyorum işte yemek yapıyorum, kitap dergi vs oyalanıyorum. kavga etmiyoruz çok şükür. ben sabah yazıp burdan çıktım aşkım da geç uyandı biraz yeni kalkmıştı, konuştuk biraz tadımız geri geldi ben kızsam da kırılsam da hiçbir şeyi bilerek isteyerek yapmıyor ve beni gerçekten çok seviyor bunu bir kez daha anladım, ödü kopuyor nolur takılma saçmasapan şeylere dedi kaç defa, sorun yok dimi aşkım dedi yerimmm şuan musmutluyum hepsini unuttum

ayy çok hoşuma gitti Özgecimm ne güzel bişey dimi senin için böyle bir şey yapılıyor, senin için oraya o kadar insan geliyor. insan kendini çok değerli hisseder herhalde normalden çok çok fazla darısı hiç adım atmamış gelinciklerin başına ben de dahil

ayy süper ve cok bast bende yapımm barii

aşkımı yolladımmm sımdı eve ayhh nası özlemişimm 6 da cıkıcam bende mamalar hazırlamaya gitti bana iftar yapıcızzz beraberr

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar evlenme teklifimi aldımmmmmmmm çok mutluyum çok güzel çok heyecanlı bir duyguuu :) fotografları da koyucam birazdann...ama kimseler yok su anda kendi kendime yazıyorum :)

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar evlenme teklifimi aldımmmmmmmm çok mutluyum çok güzel çok heyecanlı bir duyguuu :) fotografları da koyucam birazdann...ama kimseler yok su anda kendi kendime yazıyorum :)

Maşallah tatlım,Allah nazarlardan korusun.

Özgeemm siz ne yaptınız çok merak ediyorum.

Biz de herifle bir kavga ettik evlere şenlik.

Ama Cennet Mahallesi'ndeki Ferhat ile Sultan gibi düzeldik yine.

Nazar var bu topikte,yarın unutmazsam okuyacağım hepimizi.

Heey heeyyy heeyyyy bebeklerrr hepinizz tatli uykunuzdayken topicee bi gireyim dedim de o da neeeee burcuumm evlenme teklifini almiiisss ayrintilarii duymakk istiorumm burcumm meraklardayimm kutfen yarin gir ve anlat
Iyi geceler kizlar uyuyamiyorumm bu aksaammmm

Hayırdır elma şekerim ?

çok mu geç kaldım buraya uğramakla bilmem ama ben de tahmini (yani allah bir kaza bela vermezse, çoook önemli bir mani olmazsa) 2013 geliniyim :123:

beni de alır mısınız aranıza :79:

günaaaaaaaaaydınnlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr

bugün aşksız bir gün olucak, sevgiliciğim anneciğini babacığını görmeye gitti yazlığa. bende mutluyum ama onun için özlüyor sonuçta haftaiçi görüşücez artık.

Burcum evlenme teklifi almış gözüme inanamadım bir an. hemen geeeell anlat hadi

yeni gelincik gelmiş hoşgeldin Diltesne , geç kalmadın daha 2013e kadar çokk var

hepinize selamlar gelincikcikciklerimmm
özgecanım dün yazdıktan sonra aşk çat diye geliverdim bende hemencik çıktım işten aşkıma koştum yazamadım oyüzden. daha iyimisin bebim? nasıl geçti müstakbel gelininize yaptığınız ziyaret?
burcumm çok sevindim canımm ayy ne güzell merakla bekliyorum ayrıntı ve fotolarıı
çok mu geç kaldım buraya uğramakla bilmem ama ben de tahmini (yani allah bir kaza bela vermezse, çoook önemli bir mani olmazsa) 2013 geliniyim :123:

beni de alır mısınız aranıza :79:

hoşgeldinn gel gel buyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…