ah ahhaynı aynıııı bende sevgisiyle ilişkilendiriyorum bazen ve olaylar olaylar valla babamla kaç kere gitti konuştu muhabbet ettiler ilişkimize karşı değil, aileler birbirini iyi tanıyor aslında ama acaip kıskanç babam. koca sene içinde 1 ay görüşebilicez zaten toplasan ona da olmaz dedi gelde delirme ama yaa :))) o de çekti gitti yaylaya bende şehirdeyim tarsusluyuz biz, çocukluğumzdan beri tanırız birbirimizi çok koyuyor ama bu durum :))) ah babam ah gençken ne fındıklar kırmış annem anlatır hep ama bize iki çay içirtmiyo yahu valla okul bitsin bi dk durmam, o da atansamda atanamasamda götürecek beni bitlise, bakalım neler olcak neyseki sizin böyle bi sorununuz yoktur inşallah, valla cidden sevdiği ile yanyana olanlar kıymetini bilsinler........ :))))
pff ne kasvetli bigün kızlar yaa
geldim ezgimmmm
çok sıkıcı bi günnnn acıktım hemi de bu gün erkendennn
az önce sevgilime gereksiz bi atar yaptım, regl olcam bi ara gözümden ateş fışkırıyo
sonra ama özür diledim saçmaladığım için...eski ben olsam uzatırdım da uzatırdım
ama nişandan sonra uzatmamaya çalışıyorum..gereksiz oluyo..evlenicez ne gerek var triplere di mi amaa
bende regl olcam canım. sinirliyim anlıyorum seni :)
herşey bana batıyorrrr.
Bugün kız istemeyee gidiyoruzz.
Kız yerine ben heyecanlıyım valla :)
geçen seneki söz merasimim aklıma geldi.
inşallah kısa zamanda iş bulursun kiymetim dua ettim sanada iş arayan tüm gelinciklerede..senin içinde bulunduğun psikolojiyi anlayabiliyorum geçen sene bende yaşadım aynısını tamda buaralar.ama sonra birden herşey yoluna giriyor.bir bakmışsın maratona katılmışsın sende...iç bunalımlarınıda sadece işe bağlama çık gez kafanı dağıtıcak bişeyler bulmaya çalış canım.kendinle çok başbaşa kalmamaya çalış.olumsuz düşüncelerini sevdiceğine çok yansıtmamak yerinde bir karar en azından onla kavga etmemiş olmak huzurlu bir ilişki yaşamak sana iyi gelir kuşum
aa biz de kardeşimin kızarkadaşının ailesiyle tanışmaya gidiyoz bugün
isteme öncesi prova mahiyetinde olcak
benim söz-nişan bi aradaydı onlar gelenene kadar sıfır heyecan vardı
ama araba kornalarını duyunca elim ayağım titremşti
ahh ahh ne güzeldi valla
Bugün işin kolayına kaçtım çok zahmetli bişey yapmadım , tadı nasıl oldu bilmiyorum ama yapımı çok kolay...
Buyrun...Hindistan Cevizli Rulo Pasta Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
Bunu yaptıktan sonra temizliğe giriştim mutfak dolaplarını sildim ıyyy ellerim hala çamaşır suyu kokiyiii
Bugün işin kolayına kaçtım çok zahmetli bişey yapmadım , tadı nasıl oldu bilmiyorum ama yapımı çok kolay...
Buyrun...Hindistan Cevizli Rulo Pasta Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
Bunu yaptıktan sonra temizliğe giriştim mutfak dolaplarını sildim ıyyy ellerim hala çamaşır suyu kokiyiii
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar evlenme teklifimi aldımmmmmmmmçok mutluyum çok güzel çok heyecanlı bir duyguuu :) fotografları da koyucam birazdann...ama kimseler yok su anda kendi kendime yazıyorum :)
Heey heeyyy heeyyyy bebeklerrr hepinizz tatli uykunuzdayken topicee bi gireyim dedim de o da neeeeeburcuumm evlenme teklifini almiiisss ayrintilarii duymakk istiorumm burcumm meraklardayimm kutfen yarin gir ve anlat
Iyi geceler kizlar uyuyamiyorumm bu aksaammmm
özgecanım dün yazdıktan sonra aşk çat diye geliverdim bende hemencik çıktım işten aşkıma koştum yazamadım oyüzden. daha iyimisin bebim? nasıl geçti müstakbel gelininize yaptığınız ziyaret?geldim ezgimmmm
çok sıkıcı bi günnnn acıktım hemi de bu gün erkendennn
az önce sevgilime gereksiz bi atar yaptım, regl olcam bi ara gözümden ateş fışkırıyo
sonra ama özür diledim saçmaladığım için...eski ben olsam uzatırdım da uzatırdım
ama nişandan sonra uzatmamaya çalışıyorum..gereksiz oluyo..evlenicez ne gerek var triplere di mi amaa
burcumm çok sevindim canımm ayy ne güzell merakla bekliyorum ayrıntı ve fotolarııKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar evlenme teklifimi aldımmmmmmmmçok mutluyum çok güzel çok heyecanlı bir duyguuu :) fotografları da koyucam birazdann...ama kimseler yok su anda kendi kendime yazıyorum :)
çok mu geç kaldım buraya uğramakla bilmem ama ben de tahmini (yani allah bir kaza bela vermezse, çoook önemli bir mani olmazsa) 2013 geliniyim :123:
beni de alır mısınız aranıza :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?