'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzular, iyi pazarlar.. geçmişe tam bakamadım. yeni gelenler olmuş, hoşgeldiler

burcuuuuu, canım tebrik ediyorum tekrar

Merhaba kızlar
güne pek güzel haberlerle başlamadım.. Rabbim şehitlerimizin mekanını cenent eylesin
canım sıkkın benimde bugün.. benimkine gıcık oldum ortada bişi yok ama gıcık oldum işte

Hoşgeldin canım,şimdiden hayırlı olsun diyelim.Nişan oldu mu? Eğer evlilik nasip olursa hemen hemen aynı tarihlerde olacak o zaman bizimkiler:) Ben de öğretmenim,eş durumu tayinlerini beklemek durumundayım.O da taaa ağustosta Hayırlısı inşallah..

bende öğretmenim ama seneye eş durumu tayinini beklemek istemiyoruz haziranda olsun diyoruz fakat belrsizlikler var..ben büyük ihtimal onun yanına mardine gideceğim fakat orda branşım nerelerde açılacak ya da açılacak mı belli değil..ağustos sonunu bekleyelim desek çok sıkışacak herşey yaşadığımız yerler çok uzak ve ayrıyız gidilip gelinmesi az da olsa ev kurulması lazım..bilmiyorum belirsizlikler kafamı yoruyor..siz nerden nereye isteyeceksiniz atama?

Aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen cnaım da,ben Isparta'dan İstanbul'a isteyeceğim nasip olursa.Ama işte İstanbul öyle bir yer ki ev nerdeee,okul nerdee olsun istmeiyorum.Okuluma göre ev tutmak istiyorum.Şimdi haziranda evlensem nerde kalacağım,ev kurduk diyelim,sonra atanacağım Allah bilir nereye atanacağım,sonradan tekrar evi taşı.Bunlar düşündürüyor beni,Allah bir yol gösterir inşallah.

çok mu geç kaldım buraya uğramakla bilmem ama ben de tahmini (yani allah bir kaza bela vermezse, çoook önemli bir mani olmazsa) 2013 geliniyim :123:

beni de alır mısınız aranıza :79:

Hoşgeldinn:) Hepimiz elbette tahiminiyiz.Hayatın ne getireceği belli olmaz,umarım hepimizin gönlüne göre olur ehr şey..

pamukprenses, adın zehra sanırım, verdiğin tarifi yaptım.. tadı nasıl iftardan sonra bakıcam

Kızlar aşklandım ve geldim. Ne sıcak bi gün ya hu

Kestanem neler oluyor? Nasıl terk edildin? Hiçbi şey anlamadım desem.. :26:

Nurayım lokumum, harika görünüyo kurabiyeler

herkese slm

Terk edildim kızlar.

bugumm ne oldu yaa sizedemi nazar degdi umarım çözebileceginiz bir sorundur hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...

pamukprenses, adın zehra sanırım, verdiğin tarifi yaptım.. tadı nasıl iftardan sonra bakıcam

Eki Görüntüle 480540

nuraycım kurabiyeler çok güzel görünüyor ellerine saglık şimdiden afiyet olsun bu tarifin aynısının kremşanti ile yapılanıda var o da çok güzel oluyor denemek istersen

inşallah gönlümüze göre yaşarız kolay işler beklemiyor bizi o yüzden evleneceğimin keyfinden çok stresini yaşıyorum şimdiden iyi anlıyorum senii..birde yazmıştım daha önce belki okudun biz ve ailelerimiz 4 ayrı ildeyiz ne nasıl olacak hazırlıklar bilemiyorum..birde nişanlımın rahatlığı ve takma kafana kolay olur hepsi ne var demesi tuz biber oluyor..Allah yardımcımız olsun :)

Son düzenleme:
kızlar çağlanın durumunu merak ediyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
oruç ve yaklaşan regl dönemi sonucu şuanda tatlı krizine girmek üzereym üstüne bi de nurayin kurabişlerini görünce ben giderr tatlı yapmaya

Hangisini sayayım ?

Dün sağlam bir kavga ettik.

İşsizlik,parasızlık,uzaklık yüzünden.

Bugün de pikniğe gitti arkadaşlarıyla.

Dün akşam sinirlendim;cehennemin dibine git dedim.

O da bu ilişkinin sonu var mı yok mu belli değil dedi.

Bitti,arama dedi.

Telefonu kapalı.

Hiç bitme lafını ağzına almamıştı bugüne dek.

Ben bugün evde kös kös oturmaktan başka bişey yapmadım...

Nuraycımm ellerine sağlık güzel görünüyo....

Büşra size noluyo böyle yaaa bi anlatsana düzgünce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…