merhaba arkadaşlar bende 2013 gelini olucam. seneye ramazan bayramından sonra yanii ağustosta olacak inşallah. sevdiceğim öğretmen bende üni son sınf. aramızda çok mesafe var artık bittik yani, okul bitince evlendim evlendim yoksa kaçıcam :))
şaka bi yana yorucu olmaya başladı artık bu mesafeler. ):
Hoşgeldin canım,şimdiden hayırlı olsun diyelim.Nişan oldu mu? Eğer evlilik nasip olursa hemen hemen aynı tarihlerde olacak o zaman bizimkiler:) Ben de öğretmenim,eş durumu tayinlerini beklemek durumundayım.O da taaa ağustostaHayırlısı inşallah..
bende öğretmenim ama seneye eş durumu tayinini beklemek istemiyoruz haziranda olsun diyoruz fakat belrsizlikler var..ben büyük ihtimal onun yanına mardine gideceğim fakat orda branşım nerelerde açılacak ya da açılacak mı belli değil..ağustos sonunu bekleyelim desek çok sıkışacak herşey yaşadığımız yerler çok uzak ve ayrıyız gidilip gelinmesi az da olsa ev kurulması lazım..bilmiyorum belirsizlikler kafamı yoruyor..siz nerden nereye isteyeceksiniz atama?
çok mu geç kaldım buraya uğramakla bilmem ama ben de tahmini (yani allah bir kaza bela vermezse, çoook önemli bir mani olmazsa) 2013 geliniyim :123:
beni de alır mısınız aranıza :79:
çok mu geç kaldım buraya uğramakla bilmem ama ben de tahmini (yani allah bir kaza bela vermezse, çoook önemli bir mani olmazsa) 2013 geliniyim :123:
beni de alır mısınız aranıza :79:
Baya bildiğin sağlam bir tekmeyle.
Terk edildim kızlar.
pamukprenses, adın zehra sanırım, verdiğin tarifi yaptım.. tadı nasıl iftardan sonra bakıcam
Eki Görüntüle 480540
Aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen cnaım da,ben Isparta'dan İstanbul'a isteyeceğim nasip olursa.Ama işte İstanbul öyle bir yer ki ev nerdeee,okul nerdee olsun istmeiyorum.Okuluma göre ev tutmak istiyorum.Şimdi haziranda evlensem nerde kalacağım,ev kurduk diyelim,sonra atanacağım Allah bilir nereye atanacağım,sonradan tekrar evi taşı.Bunlar düşündürüyor beni,Allah bir yol gösterir inşallah.
Ben bugün evde kös kös oturmaktan başka bişey yapmadım...
Nuraycımm ellerine sağlık güzel görünüyo....
Büşra size noluyo böyle yaaa bi anlatsana düzgünce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?