- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
Hangisini sayayım ?
Dün sağlam bir kavga ettik.
İşsizlik,parasızlık,uzaklık yüzünden.
Bugün de pikniğe gitti arkadaşlarıyla.
Dün akşam sinirlendim;cehennemin dibine git dedim.
O da bu ilişkinin sonu var mı yok mu belli değil dedi.
Bitti,arama dedi.
Telefonu kapalı.
Hiç bitme lafını ağzına almamıştı bugüne dek.
Hangisini sayayım ?
Bitti,arama dedi.
Telefonu kapalı.
Canım benim sen biraz fevri davranmışsın sanırım.. Siz evliliği zaten yakın zamanda düşünmüyosunuz dimi ? Bu yüzden iş ve para durumu zamanla düzelebilecek şeyler... Uzaklığıda zaten çoğu insan yaşıyo... Pikniğe gitmesini bahane edip patladın yani çocuğa... Ve açık söyleyim kullandığın cümle hiç hoş değil...O da buna sinirlenmiştir ve kızgınlıkla bitti demiştir bence..
Yine kavuşursunuz.. Üzülme..
Hangisini sayayım ?
Bitti,arama dedi.
Telefonu kapalı.
Canım erkek arkadaşın neden çalışmıyor? Birşeyleri mi bekliyor? Ne zaman mezun oldu ve ne mezunu? Anladığım kadarıyla sende dolmuşsun epey bi. Bence ikinizde biraz kafanızı ve ruhunuzu toplayın. Çünkü gerçekten çok kavga ediyorsunuzBirbirinizi yeterince tanımıyor musunuz acaba?
Ben düzeliceğine inanıyorum zaten orası aşikar ama yıpratmayın birbirinizi böyle kestane şekerim. Bırak gitsin pikniğe dinlesin kafasını, yastığa başını koyunca yine aklı sende olmayacak mı?
İki yıldır işsiz canım,aynı bölümden mezunuz,Türkçe öğretmeni.
Öğretmenlikte hiç gönlü yok daha doğrusu bu bölümde.Babası yapmış tercihlerini.
Evet,çok kavga ediyoruz birkaç aydır çünkü çok dolduk.
Kpss çalışmadı,polisliği bekliyoruz.
Ama o olmazsa tekrardan iki yıllık bir bölüm okuyacak,ya da din kültürü öğretmenliği.
Ve bizim ailelerimiz tanıştı,yani sözlü sayılırdık.
Babam soracak birkaç güne kaç puan aldı diye.
60'ı geçerse iyi.
Babama söz vermiştim üniversite bitene kadar kimseyle görüşmeyeceğime.
Babamın sözünü çiğneyip onu babamın karşısına çıkardım.
Haksız olabilirim evet;ama ben bunları hak etmedim.
Kıyamam ben sana yaa.. Ahh canım ya. Nedir türkçe öğretmenlerinin bizim ülkemizde çektiği, okumak ve okulu bitirmek bi sorun okulu bitirdikten sonra iş bulmak apayrı bir sorun... Canım Allah yardımcısı olsun ne diyim.. Pomem iyi bir seçenek olabilir erkek arkadaşın için. Haksızlık ayrı bir konu tatlım, ben haksız olduğunu düşünmüyorum. Hepimiz zaman zaman talihsiz cümleler kurabiliyoruz bunun sinirden kaynaklandığını düşünüyorum ben. İnşallah bir an önce düzelcek kestanem, iyi düşün, iyi olsun...
inşallah gönlümüze göre yaşarız kolay işler beklemiyor bizi o yüzden evleneceğimin keyfinden çok stresini yaşıyorum şimdiden iyi anlıyorum senii..birde yazmıştım daha önce belki okudun biz ve ailelerimiz 4 ayrı ildeyiz ne nasıl olacak hazırlıklar bilemiyorum..birde nişanlımın rahatlığı ve takma kafana kolay olur hepsi ne var demesi tuz biber oluyor..Allah yardımcımız olsun :)
Çok teşekkür ederim elma şekerim,siz böyle şeyler hiç yaşamayın inşallah.
Sanki satırlarla doğruyorlar her yerimi;ev kalabalık,ağlayamıyorum;başım çatlıyor.
Kullandığım kelimeler ağır olabilir evet ama herkesin bir sınırı var.
Ve o da dün bu sınırı aştı,ne yapayım ?
Dua edin çok.
Çok seviyorum seni,iyi ki varsın.
Mervecim yaa çok şaşırdımm üzülme ama inş. herşey yoluna girer tatlımm benimm
Ne kadar sıkıcı kasvetli bigündü dünden beri aşkımlaydım şehit haberleri ürpertici ve şırnak defterimiz i bu sene kapattık derken aniden gelen bir telefonla tekrar gitmesi gerekti bebeğiminn tekrar sıkıntılara streslere giricem şimdi eskişehire gitti ordan şırnağa gidiicek
nekadar rahattımm vee daha dünn gelmişti ve bir kere daha anladım bizim ilşkimizde kesin hiçbirşey olamaz evliliğimizdede saniyesi saniyesini tutmuyo .Ortada hiçbirşey yokken bir telefon ayırabildi bizi anideeenn
Mervecim yaa çok şaşırdımm üzülme ama inş. herşey yoluna girer tatlımm benimm
Ne kadar sıkıcı kasvetli bigündü dünden beri aşkımlaydım şehit haberleri ürpertici ve şırnak defterimiz i bu sene kapattık derken aniden gelen bir telefonla tekrar gitmesi gerekti bebeğiminn tekrar sıkıntılara streslere giricem şimdi eskişehire gitti ordan şırnağa gidiicek
nekadar rahattımm vee daha dünn gelmişti ve bir kere daha anladım bizim ilşkimizde kesin hiçbirşey olamaz evliliğimizdede saniyesi saniyesini tutmuyo .Ortada hiçbirşey yokken bir telefon ayırabildi bizi anideeenn
Terk edildim kızlar.
canımmm ya üzme tatlı canını barışırsınız, sensiz yapamayacağını anlar arar seni, sen fazla üstüne düşme şimdi daha da bunalmasın.
herkes mutlu olsun ya
Yemek bile yiyemedim.
Merhaba
Ben de kesin 2013 gelincigiyim ama maalesef ne tarih ne de mekan kesin henüz.
Yurtdisindayim ama dügünüm Türkiye'de olacak.
Türkiye'yi pek bilmeyen biri olarak yardimlariniza ihtiyacim var kizlar.
hoşgeldinnn :))) her konuda danışabilirsin, bildiğimiz şeylerse yardımcı olur herkes seve seve
selam canlarımmmm bende asklandım vede geldııımmmmbu aradaa mınıııkkk bır serce teyzesıı oldunuz hepınıııızzzzz masamızaa dusen bı serce yavrusuuunu evlat edındık asklaa yuvasını bulamadık ve etrafta da cook kedı vardı, bulundugumuz yer de bagdat caddesıydı yanı cok kolay ölebılecegı bı yeer benımde vıcdanım el vermedııı vee aldım adınıdaaa "puf " koyduukk kendılerıde buuu cırkıııınnnnnn
Eki Görüntüle 480694
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?