'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Cok tatli bisey bu ya. Cok da minik. Umarim annesiz de yasar.

Edit: Serceyi görünce hosgeldin demeyi unuttum.

Hosgeldin :122:

hossbulduuumm canım sende hosgeldınnn ah ben sevgılımı bıle unuttuuummmm canımmm bu mınıgı gorunnceee ıns yasatıcam canım ugrasıyorum annesii olucam onunnn kendıme benzetıceemmm kıtalar arası yolculuk yaparak minnak annesı gıbı gezentı olmayaa aday oldu zatenn bu gun asyadan avrupayaa getırdımm pufuuumuu

Puf'a cok iyi bakacagina eminim canim. Bi ucsun annesini gecer o kesin.:86:

bence orda kınanı düğün gibi yap, yani bir nevi annenlerin dediği gibi. burda da asıl düğününü yaparsın. ordaki herkes buraya gelmeyecektir muhtemelen onlarda seni gelinliğinle görmüş olurlar. benim kuzenim şehir dışından bir gelin almıştı da öyle yapmıştık :))

Peki sence arada 2 ay olmasi sorun degil mi? Ne bileyim herkes dedikodumu yapacak gibi geliyo...:97:

pamukprenses, adın zehra sanırım, verdiğin tarifi yaptım.. tadı nasıl iftardan sonra bakıcam

Eki Görüntüle 480540

herkese slm

nuraycım kurabiyeler çok güzel görünüyor ellerine saglık şimdiden afiyet olsun bu tarifin aynısının kremşanti ile yapılanıda var o da çok güzel oluyor denemek istersen

canım ben bu kurabiyenin tadını hiç sevemedim, çok acııı öyle böyle değil yani
çikolatalı pudingle denemeyin bence, vanilyalı çilekli falan nasıl olur bilmiyorum

yeni gelinciğimiz hoşgeldin..

merveciim düzeleceğini umuyorum, evet sen de kabul ediyorsun hatanı.. benim sevgilim de bana 'cehennemin dibine git' deseydi aynı tavrı gösterirdim ve o gönlümü almadan da yumuşamazdım.. sen de bi adım atmalı özrünü dilemelisin..

çirkin puf hoş geldi

kuzular, iyi pazarlar.. geçmişe tam bakamadım. yeni gelenler olmuş, hoşgeldiler

burcuuuuu, canım tebrik ediyorum tekrar

kızlarr teşekkür ederim tekrar fotolara yaptıgınız yormlar ve iyi dilekler içi bugün nişan alışverişindeydik ancak girebildim.şimdiiii gelimmmm detaylaraaa :)

bana onur cumadan demiştiki cumartesi akşamı şirketin iftar yemeği var eşler de geliyor beraber katılırız demişti. ben de tamam dedim.neyse akşama hazırlandık gidiyoruz.iyice sislendim püslendim bende işe gireli 2 ay oluyor o insanlarla ilk kez tanısıcam diye :) neysee beni anadolu hisarında lacivert restorana götürdü.denize sıfır köprünün hemen altında inanılmaz lüks ve gösterişli bi yerdi ama bennnn masaya gidene kadar şirkettekileri filan bekliyorum böyle.masaya bir gittim kiii masa da gül yaprakları dökülmüş filan.allahımmm hala çok heyecanlıyım.masaya oturunca tabi ben kıs kıs gülmeye başladım.yemeğimizi yedik içtik tanıştığımız dönemleri konuştuk çok romantikti gecenin sonuna da çok güzel bir konusmayla teklifimi aldım.kıyamam gözleri sulandı filann :) işte böyleee :) yüzügümü de çok beğendim.zaten alyansları bakarken bunu de begenmistim onu almıs

Saatlerdir özür diliyorum.Telefonu açıp mesajları okuyup kapatıyor.

Benim hayallerimi başkasıyla mı yaşayacak ?

tekrar tebrik ederim burcum

iyi geceler canlarım ciğerlerim
öncelikle yeni gelen arkadaşımız da hoşgeldi

sonracığıma burcum çok ama çok tebrik ederim canım..en güzel telaşları yaşamaya başlayacaksın artık nişan alışverişi derken
çok ama çok mutlu olun canım benim

mervem çok üzüldüm bu habere ben ya neden öyle oldu ki
en son kapışmadan sonra çok iyiydi aranız, nazar değdi resmen
ama o dediğine çok kırılmış demek ki bu kadar uzatıyo..dayanamaz o barışır canım benim
sensiz yapamaz eniştemiz

kardeşimin kız arkadaşının evine olan ziyareti soran canlarım, gayet güzel geçti
çok güzel ağırladılar bizi..gelinimiz pek bi heyecanlıydı canım benim
bayanlar olarak gayet iyi anlaştık..bakalım zaman ne gösterecek
belki benim düğüne kadar onlara bi söz bile yapabiliriz bu gidişle

ben de bugün çoooook aşklandım
regl oldum sonunda herhalde manyaklıklarım son bulur diye düşünüyorum
bugün yine triplerdeydim ama günümüzün güzel geçmesini engellemedi bu
şimcik bizim mobilyalarımız hazır gibi bişey..nişanlım geçen sene ev aldı ve eşya da aldı
o nedenle ben eşyaları değiştirmicem..şuan evimiz küçücük
çocuk olana kadar burda yaşıcaz, çocuk yapmaya karar verdiğimizde daha büyük bi ev alcaz
ben de mobilyaları o zaman değiştirmeyi düşünüyorum..yani şuan sadece salonumuz var..
ilerde bu salondaki mobilyaları yeni evin oturma odasına koycaz..salon takımını yeni alcaz
şimdi bize vitrin gerekli bi..ona baktık bugün muhtemelen haftaya alcaz
evimize ilk mobilyayı alıyoruz yaniiii
dediğim gibi bi vitrin takımı lazım..bi yatak odası lazım..bi de çamaşır makinesi
küçük ev aletleri ve diğer çeyizleri alıcam zaten
yatak odası da baktık bugün ama yatak odamız da küçük..baktıklarımız da pek büyük
bakalım odamıza sığacak yatak odasını nasıl bulcaz :26:

daha sonra da sevdiceğimle yemek yaptık birlikteeee pek güzel oldu afiyetle de yedik

Son düzenleme:

Kırmızılı yeri okurken ağlamaya başladım.

özgeem, gelininizin ailesiyle herşeyin yolunda gitmesine sevindim
aşklanmışsın bol bool
ev-eşya konusunda da çok mantıklı düşünüyosuun kuzuuuummmm.. yatak odanızın mobilyasını özel mi yaptırsanız acaba, hani odanıza uygun şekilde yaparlar.

sağ ol nurayımmmm nişan için babamı da ikna ettik artık her sey düzeldi şükürler olsun :) hatta nişanı dışarıda yapalım diyor :)
sonunda aşk kazandııııı
çok mutlu olun burcum.
nişan ne zaman şimdi?

Selam kızlar nişanlanacak ve evlenecek olanları şimdiden tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin inşallah. Benimde 3 yılı aşkın bir ilişkim var 2013 yazında evlenmeyi düşünüyoruz bakalım nasip kısmet olursa benim erkek arkadaşım sözlü yada nişanlı kalmak istemiyor herşey bir anda olup bitsin istiyo ama ben nişanlı durmak isterim bir süre zaten doğru düzgün görüşemiyoruz aileden dolayı ben çıkamıyorum bari nişanlı duralım da rahat rahat görüşürüz diyorum bende napacaz bilemıyorum artık zaman gösterecek...

Kırmızılı yeri okurken ağlamaya başladım.

ya kıyamam ama sana mervem
seni üzmek istemedim hiç..üzülme nolur herşey yoluna gircek

canım bilemiyorum ki..bakçaz bakalım gardırobu daha küçük olan takımlara öncelik vericez, yatak boyutu da biraz küçük olursa olucak sanırım
ama eğer hazır bulamazsak mecbur yaptırılcak
o da pahalıya çıkar sanırsam :26:

ikea ya bakın kuzucum. hem uygun fiyatları hem de her boyutta oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…