Cok tatli bisey bu ya. Cok da minik. Umarim annesiz de yasar.
Edit: Serceyi görünce hosgeldin demeyi unuttum.
Hosgeldin :122:
hossbulduuumm canım sende hosgeldınnnah ben sevgılımı bıle unuttuuummmm canımmm bu mınıgı gorunnceee ıns yasatıcam canım ugrasıyorum annesii olucam onunnn kendıme benzetıceemmm kıtalar arası yolculuk yaparak minnak annesı gıbı gezentı olmayaa aday oldu zatenn bu gun asyadan avrupayaa getırdımm pufuuumuu
Hosbuldum :)
Benim icin hic bisey net degil daha. Her gün karar degistiriyorum.
Annemler kinayi Avusturya'da yapmak istiyorlar. Hemen ertesi gün de kalkip Türkiye'ye gidemem ki. Iki ülkenin tatilleri filan derken... Kina ile dügün arasinda 1,5-2 ay olacak. Ben kina olmasin dedim. Bizimkiler "o zaman 1,5-2 ay arayla iki dügün yapalim, ilk dügünde kina da yakariz" dediler. Cok kararsizim. Bu kadar uzun aralikla iki dügün. Siz ne dersiniz?
bence orda kınanı düğün gibi yap, yani bir nevi annenlerin dediği gibi. burda da asıl düğününü yaparsın. ordaki herkes buraya gelmeyecektir muhtemelen onlarda seni gelinliğinle görmüş olurlar. benim kuzenim şehir dışından bir gelin almıştı da öyle yapmıştık :))
Puf'a cok iyi bakacagina eminim canim. Bi ucsun annesini gecer o kesin.:86:
pamukprenses, adın zehra sanırım, verdiğin tarifi yaptım.. tadı nasıl iftardan sonra bakıcam
Eki Görüntüle 480540
herkese slm
nuraycım kurabiyeler çok güzel görünüyor ellerine saglık şimdiden afiyet olsunbu tarifin aynısının kremşanti ile yapılanıda var o da çok güzel oluyor denemek istersen
Maşallah tatlım,Allah nazarlardan korusun.
Özgeemm siz ne yaptınız çok merak ediyorum.
Biz de herifle bir kavga ettik evlere şenlik.
Ama Cennet Mahallesi'ndeki Ferhat ile Sultan gibi düzeldik yine.
Nazar var bu topikte,yarın unutmazsam okuyacağım hepimizi.
Heey heeyyy heeyyyy bebeklerrr hepinizz tatli uykunuzdayken topicee bi gireyim dedim de o da neeeeeburcuumm evlenme teklifini almiiisss ayrintilarii duymakk istiorumm burcumm meraklardayimm kutfen yarin gir ve anlat
Iyi geceler kizlar uyuyamiyorumm bu aksaammmm
günaaaaaaaaaydınnlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
bugün aşksız bir gün olucak, sevgiliciğim anneciğini babacığını görmeye gitti yazlığa. bende mutluyum ama onun için özlüyor sonuçta haftaiçi görüşücez artık.
Burcum evlenme teklifi almışgözüme inanamadım bir an. hemen geeeell anlat hadi
yeni gelincik gelmiş hoşgeldin Diltesne , geç kalmadın daha 2013e kadar çokk var
kuzular, iyi pazarlar.. geçmişe tam bakamadım. yeni gelenler olmuş, hoşgeldiler
burcuuuuu, canım tebrik ediyorum tekrar
kızlarr teşekkür ederim tekrar fotolara yaptıgınız yormlar ve iyi dilekler içi bugün nişan alışverişindeydik ancak girebildim.şimdiiii gelimmmm detaylaraaa :)
bana onur cumadan demiştiki cumartesi akşamı şirketin iftar yemeği var eşler de geliyor beraber katılırız demişti. ben de tamam dedim.neyse akşama hazırlandık gidiyoruz.iyice sislendim püslendim bende işe gireli 2 ay oluyor o insanlarla ilk kez tanısıcam diye :) neysee beni anadolu hisarında lacivert restorana götürdü.denize sıfır köprünün hemen altında inanılmaz lüks ve gösterişli bi yerdi ama bennnn masaya gidene kadar şirkettekileri filan bekliyorum böyle.masaya bir gittim kiii masa da gül yaprakları dökülmüş filan.allahımmm hala çok heyecanlıyım.masaya oturunca tabi ben kıs kıs gülmeye başladım.yemeğimizi yedik içtik tanıştığımız dönemleri konuştuk çok romantikti gecenin sonuna da çok güzel bir konusmayla teklifimi aldım.kıyamam gözleri sulandı filann :) işte böyleee :) yüzügümü de çok beğendim.zaten alyansları bakarken bunu de begenmistim onu almıs
iyi geceler canlarım ciğerlerim
öncelikle yeni gelen arkadaşımız da hoşgeldi
sonracığıma burcum çok ama çok tebrik ederim canım..en güzel telaşları yaşamaya başlayacaksın artık nişan alışverişi derken
çok ama çok mutlu olun canım benim
mervem çok üzüldüm bu habere benya neden öyle oldu ki
en son kapışmadan sonra çok iyiydi aranız, nazar değdi resmen
ama o dediğine çok kırılmış demek ki bu kadar uzatıyo..dayanamaz o barışır canım benim
sensiz yapamaz eniştemiz
kardeşimin kız arkadaşının evine olan ziyareti soran canlarım, gayet güzel geçti
çok güzel ağırladılar bizi..gelinimiz pek bi heyecanlıydı canım benim
bayanlar olarak gayet iyi anlaştık..bakalım zaman ne gösterecek
belki benim düğüne kadar onlara bi söz bile yapabiliriz bu gidişle
ben de bugün çoooook aşklandım
regl oldum sonundaherhalde manyaklıklarım son bulur diye düşünüyorum
bugün yine triplerdeydim ama günümüzün güzel geçmesini engellemedi bu
şimcik bizim mobilyalarımız hazır gibi bişey..nişanlım geçen sene ev aldı ve eşya da aldı
o nedenle ben eşyaları değiştirmicem..şuan evimiz küçücük
çocuk olana kadar burda yaşıcaz, çocuk yapmaya karar verdiğimizde daha büyük bi ev alcaz
ben de mobilyaları o zaman değiştirmeyi düşünüyorum..yani şuan sadece salonumuz var..
ilerde bu salondaki mobilyaları yeni evin oturma odasına koycaz..salon takımını yeni alcaz
şimdi bize vitrin gerekli bi..ona baktık bugün muhtemelen haftaya alcaz
evimize ilk mobilyayı alıyoruz yaniiii
dediğim gibi bi vitrin takımı lazım..bi yatak odası lazım..bi de çamaşır makinesi
küçük ev aletleri ve diğer çeyizleri alıcam zaten
yatak odası da baktık bugün ama yatak odamız da küçük..baktıklarımız da pek büyük
bakalım odamıza sığacak yatak odasını nasıl bulcaz :26:
tekrar tebrik ederim burcum
özgeem, gelininizin ailesiyle herşeyin yolunda gitmesine sevindimiyi geceler canlarım ciğerlerim
öncelikle yeni gelen arkadaşımız da hoşgeldi
sonracığıma burcum çok ama çok tebrik ederim canım..en güzel telaşları yaşamaya başlayacaksın artık nişan alışverişi derken
çok ama çok mutlu olun canım benim
mervem çok üzüldüm bu habere benya neden öyle oldu ki
en son kapışmadan sonra çok iyiydi aranız, nazar değdi resmen
ama o dediğine çok kırılmış demek ki bu kadar uzatıyo..dayanamaz o barışır canım benim
sensiz yapamaz eniştemiz
kardeşimin kız arkadaşının evine olan ziyareti soran canlarım, gayet güzel geçti
çok güzel ağırladılar bizi..gelinimiz pek bi heyecanlıydı canım benim
bayanlar olarak gayet iyi anlaştık..bakalım zaman ne gösterecek
belki benim düğüne kadar onlara bi söz bile yapabiliriz bu gidişle
ben de bugün çoooook aşklandım
regl oldum sonundaherhalde manyaklıklarım son bulur diye düşünüyorum
bugün yine triplerdeydim ama günümüzün güzel geçmesini engellemedi bu
şimcik bizim mobilyalarımız hazır gibi bişey..nişanlım geçen sene ev aldı ve eşya da aldı
o nedenle ben eşyaları değiştirmicem..şuan evimiz küçücük
çocuk olana kadar burda yaşıcaz, çocuk yapmaya karar verdiğimizde daha büyük bi ev alcaz
ben de mobilyaları o zaman değiştirmeyi düşünüyorum..yani şuan sadece salonumuz var..
ilerde bu salondaki mobilyaları yeni evin oturma odasına koycaz..salon takımını yeni alcaz
şimdi bize vitrin gerekli bi..ona baktık bugün muhtemelen haftaya alcaz
evimize ilk mobilyayı alıyoruz yaniiii
dediğim gibi bi vitrin takımı lazım..bi yatak odası lazım..bi de çamaşır makinesi
küçük ev aletleri ve diğer çeyizleri alıcam zaten
yatak odası da baktık bugün ama yatak odamız da küçük..baktıklarımız da pek büyük
bakalım odamıza sığacak yatak odasını nasıl bulcaz :26:
daha sonra da sevdiceğimle yemek yaptık birlikteeee pek güzel oldu afiyetle de yedik
sonunda aşk kazandııııısağ ol nurayımmmmnişan için babamı da ikna ettik artık her sey düzeldi şükürler olsun :) hatta nişanı dışarıda yapalım diyor :)
Mutluluklar Burcum.O eli sakın bırakma.
Kırmızılı yeri okurken ağlamaya başladım.
özgeem, gelininizin ailesiyle herşeyin yolunda gitmesine sevindim
aşklanmışsın bol bool
ev-eşya konusunda da çok mantıklı düşünüyosuun kuzuuuummmm.. yatak odanızın mobilyasını özel mi yaptırsanız acaba, hani odanıza uygun şekilde yaparlar.
sonunda aşk kazandııııı
çok mutlu olun burcum.
nişan ne zaman şimdi?
canım bilemiyorum ki..bakçaz bakalım gardırobu daha küçük olan takımlara öncelik vericez, yatak boyutu da biraz küçük olursa olucak sanırım
ama eğer hazır bulamazsak mecbur yaptırılcak
o da pahalıya çıkar sanırsam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?