çağlaaa dün çeyizler alınmış ne mutlu oldum analtamam özüne döndün ballım sen geçen haftaki karamsar kız değildin olmayacaksında
haha canım valla olabilir aslında muhasebeciymisin birde.. Ben de çorluda hem ticaret meslek hemde MYO muhasebe okudum canım
Kızlar benide alın aranıza bende haziran 2013 gelini olucam nasipse
Evet canım ama muhasebeci olduğum halde düz lise de Mimar Sinan da okudum ben kaç doğumlusun bebikim sen?
hoşbuldum canım teşekkürler
kıymetcimmmmm ben olsam ben de kırılırdım ama pelom gibi art niyet olmadını dusunuyorum buyutup tadını kacırma canım
pelommmmm not aldım her yanda kestaneli dondurma arıcıımm haberin olsun
özgem kardeşcanın hayırlısıyla gidip gelsin
gizosuuummm cok sevindim cok sanslısın nurayım gibi 6 ay sonra sevdicegin kollarında olucak ankaradan dun bi yakınımız dondu askerden... cok rahatmıs askerligi guzel bi yer orası enişte cok rahat edicektir eminim
canım bu meselenin tatlıya bağlanıcağını düşünüyorum benn.. Anneciğiinin dee gönlünüü al belliki farketmedenn seni mutlu etmek istedi kıyamam ona da..benim diğer kardeşim de ankarada okuyo gizommm ne güzel yakına gitmiş enişte
sen de onun yanına gidersin kiii
biz de sevindim kardeşime kütahya bize de 5 saatlik bi mesafe..hem de havacı olcak..havacılar çok daha rahatmış öyle diyolar
hadi hayırlı tezkereler bize :)
canım evet biliyodu o takımı sürekli gösteriyodum ama takımın içinde tencere vs olduğunu bilmiyomuş o..sadece o takımı istiyorum sanmış
ve bu takımı da tencereleri için almış
beğenmeyeceğim bi takım değildir muhakkak ama şimdi gölümde o bernardo varken inan isterse altın kaplama olsun önemi yok
benim de huyum böyle işte..kendi kafamda kurdum ben herşeyi..
normal şartlarda bana kıyafet bile almaz annem sen herşeyi beğenmiyosun diye
ama bu kadar ciddi bi şeyi bana sormadan niye almış ki
babam da annem de bozuldular..tatlı tatlı anlattım ama hevesleri kırılmış
hatta babam rest çekti bi ara anneme sen kullanırsın nolcak die
bilmiyorum artık bişey demicem..eğer teklif ederlerse gider değiştirir diğer eksikleri alırız
ama etmezlerse de kalır..bernardoyu ben yine alırım ama gereksiz yere bi sürü masraf olmuş olur..
askerlikle ilgili güzel dilekleri olan arkadaşlarımı da öpüyorum
Memnun oldum kızlar :)
Çatlattınız beni kızlar nihayet
Bende zehrao tickerdaki uyuzcan ben keçican da sevgilim olurlar efendim
Özgecim bende Tekirdağ ın bir ilçesinde yaşıyorum
bu sene sonu itibariyle 24 yaşımıda doldurmuş olucam kızlar..
bir fabrikada personel şefliği yapmaktayım
Sevdiceğim de istanbulda
Önümüzdeki ay kısmetse sözleniyoruz
05.07 tarihi tanışma tarihimiz.. bu yüzden 05.07.2013 te nikahımızı kıymayı ramazan dolayısıyla da ağustos sonu itibariyle düğün yapmayı düşünüyoruz
aaa canım zor olmadı mı ya düzden sonra muhasebede çalışmak
canım ben 88 liyim..
pelom canım seviyorum çok senii
özgem bendede bu var kafamda kurarım eğer isteidğim olmazsa süpriz olursa hoşnut olmam ama senin kadar merhametli olamadım yaa keşke azcık anlayış gösterseydim
anneme çeyize başladığım ilk zaman sakın bana süpriz yapma ne olur dedim koy kenara para dedim sırf buydu istediğim babam süpriz yapar herşeyi alırlar aşkımda bilir ben planlarsm o olcak yada olmucak
ama var ya bazende buldukta bunuyorz diyorum bize masraf çıkarmak istemyolar bir kolumuz elimiz oluyorlar biz ne ediyoruz çünkü biz değerlni biliyor manevi maddi her şeklde yanmzdalar biliyoruzda böyle yapıyoruz özgem emin ol destek görmemiş biri olsa hiç şu takımı beğeniyordum demezdi muhtaç değiliz ya böyleyiz işte
annenle babana kıyamam yaaaa bizimkiler gibi ama evlatlarının huyunu biliyolar anencm senelerdr kıyafet almaz bana o turkuaz sever ben soft severim o siyah giyinr ben beyaz o yüzden meselaaa
bu arada özgem 3 kardeşmisin sen :)))))) ay ne meraklıyım kiii
ezgim balım sağolasın gülinim burcum çağlam çok seviyorum sizlerii
çağlaaa dün çeyizler alınmış ne mutlu oldum analtamam özüne döndün ballım sen geçen haftaki karamsar kız değildin olmayacaksında
ben de kendime yakıstıramadım kusum ama napim işte dertsiz donmuyor dunya
ama bizim dertler de biraz buyuk...
bizim dısımızda gelişen elimizde olmayan seyler de olsa varlar işteama biz, biz olmadan da bi hiçiz... yapcak bişey yok sanırım
özgecimmm elektroniklerini kapatırsın bence de cok guzel olur hem seni baya rahatlatır her ne kdr istemedigin sekilde de olsa iyi yonden bak kuzum anlıcaklardır zaten seni
yeriimmm seni her yerde varr kuşummmoruç tuttuğumm için iftardan sonra içim yanıo direk dondurmaya vuruyorum kendimiii
canım bu meselenin tatlıya bağlanıcağını düşünüyorum benn.. Anneciğiinin dee gönlünüü al belliki farketmedenn seni mutlu etmek istedi kıyamam ona da..
ayyy trakyalılar grubu mu olsakk biz neee
yeriimmm seni her yerde varr kuşummmoruç tuttuğumm için iftardan sonra içim yanıo direk dondurmaya vuruyorum kendimiii
ayyy trakyalılar grubu mu olsakk biz neee
Başta zor oldu tabi canım ama şimdi rahatım 3,5 yıldır bu işin içindeyim alıştım artık.
Ben de 89'luyum canım
Hoşgeldinnnn canımmm tanıtırmısın biraz kendini bizlere?
ben en son kurabiye güzelini aldım kusumm... nick ve dondurma uyumu, zaten aslında nickim de bir dondurmanın adı Ben&Jerry's in bir çeşidi
Ben'e benzyiodur die dusundum ama cıxxx carte pek becerememiş kurabiyeli dondurmayı ... bakalım bakalım kestaneyi ben de cok severimm
berra hoşgeldin canım
zehra ben de 26 senedir çorludayım valla
herşeyi burda okudum üniversite hariç
iZMİRLİYİM izmirdeyim 24 yaşındayım aralıkta 25 olcam 4 aylık nişanlıyım özel bir şirkette genel muhasebe bölümünde çalışıyorum nişanlım da ankara da o 29 yaşında
Bendeee kurabiyeyii çok sevdiğimm için geçen durdum reyonun onunda kestane mi kurabiye mi diyee beyin fırtınası yaparken elim gidiverdi kestaneyeee diyet kurabiyemmben bi de carte dor'un krem karamelini çokkk seviorumm
O zamansaaa kurabiyelisini almıyımmm hiiiçç
Allah kavuştursun o zaman sizi
hoşgeldin tatlımiZMİRLİYİM izmirdeyim 24 yaşındayım aralıkta 25 olcam 4 aylık nişanlıyım özel bir şirkette genel muhasebe bölümünde çalışıyorum nişanlım da ankara da o 29 yaşında
berra hoşgeldin canım
zehra ben de 26 senedir çorludayım valla
herşeyi burda okudum üniversite hariç
zehraaaaaaaaaa bu arada düğünü nerde yapçaksınız
ella yı tuttuk biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?