'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlaaa dün çeyizler alınmış ne mutlu oldum analtamam özüne döndün ballım sen geçen haftaki karamsar kız değildin olmayacaksında

ben de kendime yakıstıramadım kusum ama napim işte dertsiz donmuyor dunya

ama bizim dertler de biraz buyuk...

bizim dısımızda gelişen elimizde olmayan seyler de olsa varlar işte ama biz, biz olmadan da bi hiçiz... yapcak bişey yok sanırım

özgecimmm elektroniklerini kapatırsın bence de cok guzel olur hem seni baya rahatlatır her ne kdr istemedigin sekilde de olsa iyi yonden bak kuzum anlıcaklardır zaten seni

yeriimmm seni her yerde varr kuşummm oruç tuttuğumm için iftardan sonra içim yanıo direk dondurmaya vuruyorum kendimiii
canım bu meselenin tatlıya bağlanıcağını düşünüyorum benn.. Anneciğiinin dee gönlünüü al belliki farketmedenn seni mutlu etmek istedi kıyamam ona da..

ayyy trakyalılar grubu mu olsakk biz neee

evet gizom 3 kardeşiz 2 tane erkek kardeşim var
biri askere gitçek diğeri de ankarada okuyo 7 yıldır bitiremedi okulu

öyle anlattım canım elektronikleri kapatalım bana çok iyi olur dedim ama kırıldı..babam da rest çekti anneme sen kullanırsın ne iade etçen die
o nedenle bişey demicem..
mesaj yazdım anneme özür diledim..değiştirmeyelim falan dedim..teşekkür ettim
2 takım olcak mecbur..ve de giden bi sürü gereksiz para

evet canım kıyamadım mesaj yazdım ben de gönlünü almak için

yeriimmm seni her yerde varr kuşummm oruç tuttuğumm için iftardan sonra içim yanıo direk dondurmaya vuruyorum kendimiii

ben en son kurabiye güzelini aldım kusumm... nick ve dondurma uyumu , zaten aslında nickim de bir dondurmanın adı Ben&Jerry's in bir çeşidi

Ben'e benzyiodur die dusundum ama cıxxx carte pek becerememiş kurabiyeli dondurmayı ... bakalım bakalım kestaneyi ben de cok severimm

Bendeee kurabiyeyii çok sevdiğimm için geçen durdum reyonun onunda kestane mi kurabiye mi diyee beyin fırtınası yaparken elim gidiverdi kestaneyeee diyet kurabiyemm ben bi de carte dor'un krem karamelini çokkk seviorumm
O zamansaaa kurabiyelisini almıyımmm hiiiçç

Topikçe bi tarafımız şişicek birazdan

iZMİRLİYİM izmirdeyim 24 yaşındayım aralıkta 25 olcam 4 aylık nişanlıyım özel bir şirkette genel muhasebe bölümünde çalışıyorum nişanlım da ankara da o 29 yaşında
hoşgeldin tatlım
berra hoşgeldin canım

zehra ben de 26 senedir çorludayım valla
herşeyi burda okudum üniversite hariç

vallaa ünisine kadar burdaydım.. evlendikten sonrada gitmek istemiom ben istanbula bananee o gelsinn
zehraaaaaaaaaa bu arada düğünü nerde yapçaksınız
ella yı tuttuk biz

kuzumm hayırlı olsun limuzinle şehir turunada çıakrsınız siz şimcikk :)
bizim düğün seneye istanbulda olucak ancak ocak gibi bakıcaz işte mekanlara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…