hoşgeldin tatlım
vallaa ünisine kadar burdaydım.. evlendikten sonrada gitmek istemiom ben istanbula bananee o gelsinn
kuzumm hayırlı olsun limuzinle şehir turunada çıakrsınız siz şimcikk :)
bizim düğün seneyeistanbulda olucak ancak ocak gibi bakıcaz işte mekanlara
Bendeee kurabiyeyii çok sevdiğimm için geçen durdum reyonun onunda kestane mi kurabiye mi diyee beyin fırtınası yaparken elim gidiverdi kestaneyeee diyet kurabiyemmben bi de carte dor'un krem karamelini çokkk seviorumm
O zamansaaa kurabiyelisini almıyımmm hiiiçç
bizim de seneye canım 22 haziranda ama tuttuk şimdiden çünkü yer kalmıo bi dahaaa
çorluda düğün yapçak mısınız yoksa sadece istanbulda mı olcak
hee istanbulda olcakmış tamam :)
bizim de seneye canım 22 haziranda ama tuttuk şimdiden çünkü yer kalmıo bi dahaaa
çorluda düğün yapçak mısınız yoksa sadece istanbulda mı olcak
hee istanbulda olcakmış tamam :)
kuzucum eger böle biskuvi tatlısı tadını seviosan belki sevebilirsin... cok ıslak biskuvi tadı geliodu ben ondan sevmedim gerci evdekilerde sevmdi
bu ara denemedigim dondurma kalmadı ya işte bu dedigimi yakalayamadım krem karameli de deniyim
özgecim benim de kayınvalidem almıs tabak canak tencere vs ogluna... resmen kız ceyiizi gibi ceyiz duzmus nişanlıma... danteller bilmem neler ve laf arasında surekli ben onlara cok heves ettim ne paralar doktum diip duruyo alsına tutuo beni yani...
acıkcası ben de almak istemiorum hani benim ceyizimde zaten var hepsi herseyden cifter cifter olcak nereye koyucam diyorum, herkes de ayıp olur almalısın diyo
napcamı bilmiorum inan evde kalabalık kadar nefret ettigim bişi yoktur
Allegria aynı tarihte dünya evine giriyoruzzzzz bizimde 22 Haziran 2013
kuzucum eger böle biskuvi tatlısı tadını seviosan belki sevebilirsin... cok ıslak biskuvi tadı geliodu ben ondan sevmedim gerci evdekilerde sevmdi
bu ara denemedigim dondurma kalmadı ya işte bu dedigimi yakalayamadım krem karameli de deniyim
özgecim benim de kayınvalidem almıs tabak canak tencere vs ogluna... resmen kız ceyiizi gibi ceyiz duzmus nişanlıma... danteller bilmem neler ve laf arasında surekli ben onlara cok heves ettim ne paralar doktum diip duruyo alsına tutuo beni yani...
acıkcası ben de almak istemiorum hani benim ceyizimde zaten var hepsi herseyden cifter cifter olcak nereye koyucam diyorum, herkes de ayıp olur almalısın diyo
napcamı bilmiorum inan evde kalabalık kadar nefret ettigim bişi yoktur
aynennn aynennn canım
ben de nefret ediyorum o kalabalıktan tıkış tıkış dolaplardan
aaa çok sevindim beraacımm 22 haziran gelini bi sürü olduk..özge ben bu arada
çağlaaa gördün mü bi 22 haziran daha
tatlım birini günlükte kullanırsın birini misafirde..
bende fazla eşayda nnefret ediyorum herşey ferah ve net olucak
22 Hazirana kaç gelincik var kızlar
gördüüüümm kuzummm yeminle patlama yasancak heee 10.10.10 gibi bi tarih sanki
tatlım sorun da orda... ben zevkime uymayan bişeyi gunlukte de kullanmam ki gunluk icin de alıyorum zevkime gore...
kayınvalidemden gelenler hep kenarda dolapların icinde kalıcak ole yazık... iyi yapmıs etmiş guzel hos ama istemedigim bişeyi de kullanamam ki.. ihtiyacı olan birine verse keske yazık olmasa gercekten bosuna yer kaplıcak tozlanıcak paslanıcak offf
Hımm anlıyorum canım seni ya.. Hepimiz kendi evimizi özenerek diziyoruz neticede..
zoraki kullanımlar benimde hoşuma gitmez..
aynen öyle... bakalım ceyiz zamanı bu konu basımı ne kadar agrıtcak gırucez
özgecim ben size diyim balayı tarihlerini de patlatıcaksınız... yer kalmıcak biyerde mazallah bu nedir herkes 22 hazirancı
siz evlenirken ben dönmş olucam balayımdan neysekiizdahama kurban gitmeden
aynen öyle... bakalım ceyiz zamanı bu konu basımı ne kadar agrıtcak gırucez
özgecim ben size diyim balayı tarihlerini de patlatıcaksınız... yer kalmıcak biyerde mazallah bu nedir herkes 22 hazirancı
siz evlenirken ben dönmş olucam balayımdan neysekiizdahama kurban gitmeden
aynen öyle kuzum
o nedenle şu balayı otellerinin rezervasyonları açıldığı gibi yüklenmek lazım
kalmaz malmaz mazallah bizdeki bu 22 haziran aşkı olduğundan dolayı
aynen öyle kuzum
o nedenle şu balayı otellerinin rezervasyonları açıldığı gibi yüklenmek lazım
kalmaz malmaz mazallah bizdeki bu 22 haziran aşkı olduğundan dolayı
Eki Görüntüle 485436 Eki Görüntüle 485435
bebişlerimmm size bir şey sorucam size biliyosunuz evde söz nişan bi arada olcak bir sürü kıyafet denedim ya kısalar ya dekolte içime sinen bir şey olmadı onur da bu modeli çok beğendi. adil ışık hiç sevmem normalde ama bu elbiseyi orada bulduk s bedenden de bir tane kalmış. napsam alsam mı size? başka bir şey bulamam diye telaşlanıyorum. elbise siyah gibi çıkmış ama lacivert annem de çıkmış foto da
bebişlerimmm size bir şey sorucam size biliyosunuz evde söz nişan bi arada olcak bir sürü kıyafet denedim ya kısalar ya dekolte içime sinen bir şey olmadı onur da bu modeli çok beğendi. adil ışık hiç sevmem normalde ama bu elbiseyi orada bulduk s bedenden de bir tane kalmış. napsam alsam mı size? başka bir şey bulamam diye telaşlanıyorum. elbise siyah gibi çıkmış ama lacivert annem de çıkmış foto da
hahaha alemsiniz kızlar yaaa
ayy şu balayı meselesinde tutturmuş benimki sen bilmicen ben sana süpriz yapıcam diye
ya diyorum ya ben beğenmessem sevmezsem rezil olur balayımız
hayır beğeniceksin emin ol diyor.. aklında ne var bilmiyorum
gerçekten güzel mi ? benim pek içime sinmedi ben nişan olmayacağından biraz daha abiyemsi uçuş uçuş bir şey düşünmüştüm onur da sarışın olduğum için bu rengi istiyor.
çağlam nasıl bir risk yani anlamadım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?