'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgeee biz de cornelia da karar kıldık en son... benimki hala emin değil ama bak sana uycaz gidicez sonra bişey oldu mu benim basımın etini yeme diyo

o yuzden azcık tereddütlüyüm kıskanclık krizine girceim bi manzara cıkar da biz yarıda bırakırız balayını diye

bikaç yorumda cocuklarla ilgilenen calısanların falan rus oldugunu okudum

onların olmadıgı biyer oralarda bulmak zaten imkansız da ne bilim off

onu pamukprensese soledim kuzucum sana deilll ... enişte balayını ona solemiomus da ondan

Hımm canım içine sinmesi tabiki en başta daha çok önemli
nişan yapmıyacaksanız daha abiyemsi birşey bakabilirsin aslında

aaa Özgem bizim komşunun oğlu oraya gitti geçen yıl. kütahyada havacıydı kısa dönem sonra başka bi yere gitti ama. kardeşin de öyle mi olucak?

rus mu
pöffff..ama dediğin gibi onlarsız bi tatil meaknı ben de düşünemiyorum
balayının tadını çıkarmaya çalışmak gerekecek, takmamak gerekecek
ama üstsüz hatunlar görünce de gel de takma di mi
koca katili olmazsak iyidir balayında

tamam bebişimmm pardonnn. bu arada sen yokkennn ben evlenme teklifi aldım bilo musunnnnnnnn ?

aaaaaaa sen zaten almamıs mıydın bebiş :44: ben sanki öle hatırlıyorum almıstın da söz gununu kararlastırmıstınız gibi

bana bıraksan sizi evlendirip cocuk bile yaptırırdım heralde bu hızla o zamaaaaann

cooooooooooook sevindimmmmmmmmmmm kuzucum inşallah hayallerindeki gibi güzel olmusturrr

kızlar ruslardan kaçış yok lanet olasılar her yerdeler o yüzden şimdiden aklımıza böyle şeyler takmayalım ama sanki marmaris bölgesinde daha azmış

geç de olsa günaydın gelincikler :)))

tavsiyelerinizin hepsini okudum. hepsini dikkate alıcam. zaten kırgınlıklarımız öyle uzun sürmüyor demiştim hemen alır gönlümü. konuştuk dün gece güzel güzel. şuan herşey yolunda Allah bozmasın

Gizim eniştede ankaraya düşmüş, hayırlı olur inşallah zaman su gibi akıp geçsin bunu da atlatın, Allah kavuştursun şimdiden

kızlar ruslardan kaçış yok lanet olasılar her yerdeler o yüzden şimdiden aklımıza böyle şeyler takmayalım ama sanki marmaris bölgesinde daha azmış

ben bir de ay sonunda Onurun alaçatıya gitmesine izin verdim, bakalım nasıl kıskançlık krizlerine giricem

bu arada elbiseyi beğendim ama içine sinmediyse kesinlikle alma derim. yedekte tut, biraz daha gez dolaş bulamazsan istediğini bunu alırsın o zman

günaydın cicişlerrrr

ya bi geldim biim topic maşallah çok hareketli.

gizemcik sevdiceğin için sevindim,tez zamanda Allah kavuştursun.

Özgecim seninkardeşin için de aynı temenniyi diliyorum.

Beraaa sana da hoşgeldin diyorum,bu arada kızlar isimler çok oldu,karıştırabiliim.

Angera(Zehra mıydı?) elbiseyi çook beğendim,sana da yakışmış.

yeni gelenlere azıcık ben de kendimi tanıtayım:24 yşındayım,sevgilim 29 olacak kasımda.
ikimiz de öğretmeniz,evlilik tarihi ile ilgili hiçbir icraatımız yok,maksat gönüller bir olsun bendeki.

Burcu cnm ben senin adın neydi?

bnm arkadas bu yıl marmaristeydi kuzum her yer doluydu valla bol bol rus memiği ve poposu gorduk dedi
hadi yaaa napcazzz

girme kuşum yanındayız. kaç gün kalcak sen de git gidebilirsin dicem ama zor olur sanırımm

evet canım karıştırdınn zehra olan benimm

kızlar biraz gec olsa da benden de sizlereee günayydınn :)))
söyle diger sayfalara göz attımda 22 haziranda gelinleri ne cok oldu burada :)))) gercekten bir topic açsak daha kaç kişi oluruz bilemedimm :)) ama ne güzel istee aynı heyecanı paylaşıcaz aynı gün bazılarımızla aynı dakikalar aklımızda birbirimizde olucaz belki de :))

Son düzenleme:

ya ben direk cinleniyorumm bakmasa bile direk baktın diorum cocuk gozunu baglayıp da gezicek artık... ben bile bakıorum ama yani inanılmaz rahatlar ozgecim ya anlatamam yani acmaya utandıkları bi yerleri yok kadınların...

istemiorum sevmiorum bir de benimki bu seyirde 4 gün rusyada olucak dusunebilio musunnnn ... gemiden dısarı cıkarsan iki elim yakanda haberin olsun dedim

Burcu cnm ben senin adın neydi?

hadi yaaa napcazzz

kusura bakma cnm hafızam iyidir ama artık karıştırmaya başladım.

kızlar ismimi biliyorlar ama isim kullanmıyorum,malum binlerce öğrencim var her tarafı didik didik ediyorlar,zaten ekşiciler de geldi ya geçenlerde iyice tırstım.
:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…