canım ben beğendim elbiseyi sen de sarışın olduğun için rengi de gayet gitmiş sana
benimki de bi ara öyle diyodu ama sonra vazgeçti bu fikirden ben öyle herşeyi beğenmediğim için
kısmetse eğer fikrimd eğişmezse biz cornelia cıyız
gerçekten güzel mi ? benim pek içime sinmedi ben nişan olmayacağından biraz daha abiyemsi uçuş uçuş bir şey düşünmüştüm onur da sarışın olduğum için bu rengi istiyor.
çağlam nasıl bir risk yani anlamadım ben?
onu pamukprensese soledim kuzucum sana deilll ... enişte balayını ona solemiomus da ondan
gerçekten güzel mi ? benim pek içime sinmedi ben nişan olmayacağından biraz daha abiyemsi uçuş uçuş bir şey düşünmüştüm onur da sarışın olduğum için bu rengi istiyor.
çağlam nasıl bir risk yani anlamadım ben?
benim diğer kardeşim de ankarada okuyo gizommm ne güzel yakına gitmiş enişte
sen de onun yanına gidersin kiii
biz de sevindim kardeşime kütahya bize de 5 saatlik bi mesafe..hem de havacı olcak..havacılar çok daha rahatmış öyle diyolar
hadi hayırlı tezkereler bize :)
özgeee biz de cornelia da karar kıldık en son... benimki hala emin değil ama bak sana uycaz gidicez sonra bişey oldu mu benim basımın etini yeme diyo
o yuzden azcık tereddütlüyüm kıskanclık krizine girceim bi manzara cıkar da biz yarıda bırakırız balayını diye
bikaç yorumda cocuklarla ilgilenen calısanların falan rus oldugunu okudum
onların olmadıgı biyer oralarda bulmak zaten imkansız dane bilim off
aaaa pamukcum gercekten sastımmm ne buyuk risk almıs eniste oleee
benimki de bi ara öyle diyodu ama sonra vazgeçti bu fikirden ben öyle herşeyi beğenmediğim için
kısmetse eğer fikrimd eğişmezse biz cornelia cıyız
tamam bebişimmm pardonnn. bu arada sen yokkennn ben evlenme teklifi aldım bilo musunnnnnnnn ?
aaa Özgem bizim komşunun oğlu oraya gitti geçen yıl. kütahyada havacıydı kısa dönem sonra başka bi yere gitti ama. kardeşin de öyle mi olucak?
kızlar ruslardan kaçış yok lanet olasılar her yerdelero yüzden şimdiden aklımıza böyle şeyler takmayalım ama sanki marmaris bölgesinde daha azmış
kızlar ruslardan kaçış yok lanet olasılar her yerdelero yüzden şimdiden aklımıza böyle şeyler takmayalım ama sanki marmaris bölgesinde daha azmış
Burcu cnm ben senin adın neydi?günaydın cicişlerrrr
ya bi geldim biim topic maşallah çok hareketli.
gizemcik sevdiceğin için sevindim,tez zamanda Allah kavuştursun.
Özgecim seninkardeşin için de aynı temenniyi diliyorum.
Beraaa sana da hoşgeldin diyorum,bu arada kızlar isimler çok oldu,karıştırabiliim.
Angera(Zehra mıydı?) elbiseyi çook beğendim,sana da yakışmış.
yeni gelenlere azıcık ben de kendimi tanıtayım:24 yşındayım,sevgilim 29 olacak kasımda.
ikimiz de öğretmeniz,evlilik tarihi ile ilgili hiçbir icraatımız yok,maksat gönüller bir olsun bendeki.
hadi yaaa napcazzzbnm arkadas bu yıl marmaristeydi kuzum her yer doluydu valla bol bol rus memiği ve poposu gorduk dedi
ben bir de ay sonunda Onurun alaçatıya gitmesine izin verdim, bakalım nasıl kıskançlık krizlerine giricem
bu arada elbiseyi beğendim ama içine sinmediyse kesinlikle alma derim. yedekte tut, biraz daha gez dolaş bulamazsan istediğini bunu alırsın o zman
aynen kuzummmm yükleninnnnn
ben napcam bakalım rezerv. acıldıgı zaman bnmki burda olmıcak pufff
canımmm bence elbise cok şık söz için de olur
aaaa pamukcum gercekten sastımmm ne buyuk risk almıs eniste oleee
günaydın cicişlerrrr
ya bi geldim biim topic maşallah çok hareketli.
gizemcik sevdiceğin için sevindim,tez zamanda Allah kavuştursun.
Özgecim seninkardeşin için de aynı temenniyi diliyorum.
Beraaa sana da hoşgeldin diyorum,bu arada kızlar isimler çok oldu,karıştırabiliim.
Angera(Zehra mıydı?) elbiseyi çook beğendim,sana da yakışmış.
yeni gelenlere azıcık ben de kendimi tanıtayım:24 yşındayım,sevgilim 29 olacak kasımda.
ikimiz de öğretmeniz,evlilik tarihi ile ilgili hiçbir icraatımız yok,maksat gönüller bir olsun bendeki.
rus mu
pöffff..ama dediğin gibi onlarsız bi tatil meaknı ben de düşünemiyorum
balayının tadını çıkarmaya çalışmak gerekecek, takmamak gerekecek
ama üstsüz hatunlar görünce de gel de takma di mi
koca katili olmazsak iyidir balayında
Burcu cnm ben senin adın neydi?
hadi yaaa napcazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?