özgeee biz de cornelia da karar kıldık en son... benimki hala emin değil ama bak sana uycaz gidicez sonra bişey oldu mu benim basımın etini yeme diyo
o yuzden azcık tereddütlüyüm kıskanclık krizine girceim bi manzara cıkar da biz yarıda bırakırız balayını diye
bikaç yorumda cocuklarla ilgilenen calısanların falan rus oldugunu okudum
onların olmadıgı biyer oralarda bulmak zaten imkansız dane bilim off
kızlar biraz gec olsa da benden de sizlereee günayydınn :)))
söyle diger sayfalara göz attımda 22 haziranda gelinleri ne cok oldu burada :)))) gercekten bir topic açsak daha kaç kişi oluruz bilemedimm :)) ama ne güzel istee aynı heyecanı paylaşıcaz aynı gün bazılarımızla aynı dakikalar aklımızda birbirimizde olucaz belki de :))
ya ben direk cinleniyorumm bakmasa bile direk baktın diorum cocuk gozunu baglayıp da gezicek artık... ben bile bakıorum ama yani inanılmaz rahatlar ozgecim ya anlatamam yani acmaya utandıkları bi yerleri yok kadınların...
istemiorum sevmiorum bir de benimki bu seyirde 4 gün rusyada olucak dusunebilio musunnnn... gemiden dısarı cıkarsan iki elim yakanda haberin olsun dedim
kusura bakma cnm hafızam iyidir ama artık karıştırmaya başladım.
kızlar ismimi biliyorlar ama isim kullanmıyorum,malum binlerce öğrencim var her tarafı didik didik ediyorlar,zaten ekşiciler de geldi ya geçenlerde iyice tırstım.:26::26:
aynı benim gibisin çağlam ne çok huyumuz benziyo valla
valla bakmasa bile ya bakarsa diye deli oluyorum ben de
arkadaşımın düğününde karşımıza göğüs dekolteli kız oturmuştu da burnundan getirdim bizimkinin
sanki kızın açıp da karşımıza oturması onun suçuymuş gibi
böyle anlarda direkt sinir dalgası sarıyo her bi yanımı benim
Hoş geldin canım benim bende seninle aynı duygularlayım
arkadaşımın düğününde karşımıza göğüs dekolteli kız oturmuştu da burnundan getirdim bizimkinin
girme kuşum yanındayız. kaç gün kalcak sen de git gidebilirsin dicem ama zor olur sanırımm
peki orkidecimmm evet öğrenciler her yerden çıkabiliyor. benim de bu aralar kıskançlık krizlerim tavan yapmış durumda ben bile kendime şaşırıyorum. benimki arkadaşlarıyla erkek erkeğe iftar yapcaktı ben de vay efendim bana niye sormuyosun diye çok üstüne gittim 3 gün oldu trip atıyorum her an işyerini basabilirçok sinirlendi başına ağrılar girdi hatta ama yapcaaaaaaamm o bana yapıyo ne demekmiş anlasın o da :))
bnm arkadas bu yıl marmaristeydi kuzum her yer doluydu valla bol bol rus memiği ve poposu gorduk dedi
ya ben direk cinleniyorumm bakmasa bile direk baktın diorum cocuk gozunu baglayıp da gezicek artık... ben bile bakıorum ama yani inanılmaz rahatlar ozgecim ya anlatamam yani acmaya utandıkları bi yerleri yok kadınların...
istemiorum sevmiorum bir de benimki bu seyirde 4 gün rusyada olucak dusunebilio musunnnn... gemiden dısarı cıkarsan iki elim yakanda haberin olsun dedim
Bende aynıyımmmmmm sizler gibi
Hele yaz başında birden açıverdiler memişleri dışarı çıkasım gelmiyodu,biyere gideriz ben mini etekli gördümmü hemen benimkisini izlemeye başlarım göz ucuyla,şöyle etrafa bakınırken haliyle görüyo yani o an da birden ''aha baktın yakaladım'' diyorum garip garip bakıyo yüzüme ''kime neye baktım aşkım ''diyo ''inkar etme gördüm gözlerime mi inanayım sana mı '' diyorumm eee gerisi malumm kavgaaa aynen böyle oluyoruz
gülinim benmki bana ne diyor biliynmu gözlerin fıldır fıldır hep dışarda bakar körüm öyle erkek felan görmem bakmam ama benimki böle kıskanç sizde kız versyonusunuz :))))))
ben etrafa bakıyorum dün yine hem şirketteklere hemde babamn çok yakın arkadaşna yakalndık yani benim gözüm açık baktığım halde kismeyi göremyorm oda benim ona bakmıyıp başkalarına baktığımı düşüncek kadar odun
gözleri hep üzerimde :))))))) ama denicemmm mini etekli kızlar gördükmü ben eğreti durmazsa birkaç kıskançlık olayına gireyim onu kıskanmyorm die üzülüyordu
hatta bişi sölimmi ilk zamanlar çok duyarsızmışım sırf aşkından devam etmiş bana diyorki ayrılmayı düşündm senden umrunda olmyordun kıskanmıyordun diye:)
ohhh tek kıskanc ben deilmişim
ya ben geçenlerde ona eger baktıgını gorursem valla ben de açarım bileeee dedim
aşkım yemin ediyorum paranoyağa bağladın diyo
sonra da bana magazadaki sortları gosterip askım mayonun üzerine bunlardan giyersin dimi balayında valla cok yakısır dio hem de ciddi ciddi
bikiniye izin yoktu mayoya eyvallah dedik simdi onun da ustune sort giydirmeye calısıo... bu konu haşemada kapancak bole giderse
karsılıklı kıskancız yani ne olcak sonumuz bilmiorummmmonun da benden asagı kalır yanı yok... o yuzden bizim balayı zehir olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?