ohhh tek kıskanc ben deilmişim
ya ben geçenlerde ona eger baktıgını gorursem valla ben de açarım bileeee dedim
aşkım yemin ediyorum paranoyağa bağladın diyo
sonra da bana magazadaki sortları gosterip askım mayonun üzerine bunlardan giyersin dimi balayında valla cok yakısır dio hem de ciddi ciddi
bikiniye izin yoktu mayoya eyvallah dedik simdi onun da ustune sort giydirmeye calısıo... bu konu haşemada kapancak bole giderse
karsılıklı kıskancız yani ne olcak sonumuz bilmiorummmmonun da benden asagı kalır yanı yok... o yuzden bizim balayı zehir olabilir
ohhh tek kıskanc ben deilmişim
ya ben geçenlerde ona eger baktıgını gorursem valla ben de açarım bileeee dedim
aşkım yemin ediyorum paranoyağa bağladın diyo
sonra da bana magazadaki sortları gosterip askım mayonun üzerine bunlardan giyersin dimi balayında valla cok yakısır dio hem de ciddi ciddi
bikiniye izin yoktu mayoya eyvallah dedik simdi onun da ustune sort giydirmeye calısıo... bu konu haşemada kapancak bole giderse
karsılıklı kıskancız yani ne olcak sonumuz bilmiorummmmonun da benden asagı kalır yanı yok... o yuzden bizim balayı zehir olabilir
Kuzucuğummm kıskançlık karşılıklı olunca çok daha iyi oluyo çünkü birbirinin duygularını anlayıp,hak verebilosun.Yoksa sen kıskanç olmasan onun kıskançlıkları saçma gelir.Bizde de durum aynı da ordan biliorum ikimiz de kskancız çok fena
canım bak ben hiç sorun yapmıyorum ama ilk 2 sene kavgalarmz kıskançlktan çıktı şimdi ise aman aşkım kızmasn üzülmesin diye dediğini yapıyorum bende mutlu oluyorum çünkü o özverili davranıyor hiç sorun yaşamıyoruz ama benim gibi olanların çoğu kavga gürültü hakim oluyooo iki taraf aynı olunca daha iyi ben istisnayım bu durumda bana hiç garip gelmiyor sevdiğini kıskanan erkek benim kıskanmama rahatlığım çok tuaf ama iyikide kıskanmıyorum yoksa çocuğu sıkmaktan haşat ederdim ki sırf ben onsuz bişi yapmıyorum die oda empati uygulayıp yapmıyor buda artı noktası
canım bak ben hiç sorun yapmıyorum ama ilk 2 sene kavgalarmz kıskançlktan çıktı şimdi ise aman aşkım kızmasn üzülmesin diye dediğini yapıyorum bende mutlu oluyorum çünkü o özverili davranıyor hiç sorun yaşamıyoruz ama benim gibi olanların çoğu kavga gürültü hakim oluyooo iki taraf aynı olunca daha iyi ben istisnayım bu durumda bana hiç garip gelmiyor sevdiğini kıskanan erkek benim kıskanmama rahatlığım çok tuaf ama iyikide kıskanmıyorum yoksa çocuğu sıkmaktan haşat ederdim ki sırf ben onsuz bişi yapmıyorum die oda empati uygulayıp yapmıyor buda artı noktası
Muhabbet kıskançlık :))) Uzman olduğum konu .Ben aşırı kıskancım ve aranızda kıskanç olmayan sevgiliye bir tek ben sahibim:) Açıkcası ilk zamanlar üzülüyordum ama artık hep böyle devam etmesini diliyorum Allah'tan.Dozunda olsun yani,kıskanmamanın fazlası da hoş değil ya neyse.Bu arada trendyoldan alışveriş yapıyor musunuz bilmiyorum ama bugün trendyol da "esse" markası vardı.belki bizim gelinlerin bir ihtiyacı olur falan diye düşündüm :)
Clodplay kıskanmadığı için neden üzülüyorsun? Aşkımda bu konuda çok dert yanıyor. Yani canını sıkmıyorum bu daha iyi değil mi?
Muhabbet kıskançlık :))) Uzman olduğum konu .Ben aşırı kıskancım ve aranızda kıskanç olmayan sevgiliye bir tek ben sahibim:) Açıkcası ilk zamanlar üzülüyordum ama artık hep böyle devam etmesini diliyorum Allah'tan.Dozunda olsun yani,kıskanmamanın fazlası da hoş değil ya neyse.Bu arada trendyoldan alışveriş yapıyor musunuz bilmiyorum ama bugün trendyol da "esse" markası vardı.belki bizim gelinlerin bir ihtiyacı olur falan diye düşündüm :)
Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ççççççççççooooooooookkkkkkkkkkkk mmmmmmmmmmuuuuuuuuusssssmmmmmmmmuuuuuuuutttttttllllllluuuuuuuuuyyyyyyuuuuuuummmmmmmmmm
yalnız değilsin benim sevgilim de beni hiç kıskanmaz canım
aynı senin gibiydim kıskanmıyo diye üzülüyodum ama şimdi gayet memnunum istediğimi giyerim istediğimi yaparım karışmaz bitanem
İlk zamanlar evet üzülüyordum canım,acaba? diyordum.Hep kendimi kıskanç bir erkekle düşünmüştüm her nedense :) Şimdi hiç kıskanmayan bir erkek arkadaşım oldu.Dediğim gibi ilk zamanlar hoşuma gitmiyordu bu durum ama şimdi memnunum.Maşallah.inşallah hiç değişmez.Ne azalır ne eksilir umarım.Değişik bir çocuk Özgür.Hiç bir şeyi sorgulamaz,altında bir şey aramaz,düz mantık.İlk zamanlar dediğim gibi bir şeyleri ifade ederken başka dolaylı yollar seçiyordum,anlamadığı zaman da üzülüyordum.Şimdi direk söylüyorum her şeyi.O tarz şeylerden Özgür hiç anlamıyor.
hatice valla benmki kıskansın hamur gibi sıkılsın ister bende beceremem ama arkadaşalr sen sinsi kıskançsın adamı korkutmuşsun derl yahu 5 senede empati kavramını öğrettim psikoloji kitabı okuyup kıskançlğnı kırdım ya ben ya kıskançlık dedim
kıskançlığın aşkımızın önüne geçicek üzüyosun dedim alem ettim kalem ettim aşırı kıskançlığını yendik yine kıskanç ama hayat zindan değil ilk 2 seneki olanalrı anlatsam ayda devam etseydi hergün derdimi dinliyor olurdunuz canlarım
gülin arada kafasına çanta yiyor benimki birde birkaç yumruk vakası oluyor arada çatıyorum ama öyle birgünümde sinrli olmuyor o mesela kıskançlığı 1 günü batırır yüzü gülsede içini bilirim kırılıp üzüldüğünü görünce o gün bitmiyor kuzum
Biri kıskançlık mı dediii
Bne bu konudan muzdarip olan tarafım. Elbette kıskançlığım var ama sınırlıdır abuk sabuk şeylerden dolayı kıskançlık yaratmam
Ama benimkii insanı canından bezdirirdi ilk zamanlar.. Yavaş yavaş körelttim onu.. Hala devam etmiyor değil.. Telefondayken işyerinde biriyle konuşayım kim o kaç yaşında sana ne diye hitap ediyor ooooooooffffffffff diyorsun...
Benimkinin ünide çıktığı bi kız vardı.. Kısa bi ilişki.. Kız geçenlerde faceden eklemiş bunu bana söyledi eklemiş diyeKabul et dedim.. Kabul et ki onu ciddiye almadığımızı görsün dedim Bi ara denk gelsem sen benimkinin ünideki eski kız arkadaşısın dimi dicem ama denk gelmedii
Bizimkisi yüzük konusuna takmıştı. Ben alyansı parmağımda değil boynumda taşıma istiyordum oda deliriyordu. İkimizde aynı kurumdayız ve bana gelen evlenme tekliflerini biliyor. Bazıları çok ısrarcı hatta birini dövecekti az kalsın. Bense her defasında "ona ait olduğumu kıskanmaması gerektiğini" söylüyorum. Sonra onada aynı teklifden geldi yada beni kandırdı bilmiyorum. Anlatınca iyi dedim. Delirdi. "Sen beni hiç mi sevmiyorsun?" diye serzenişte bulundu. Bende " Benim için önemli olan sen ve senin duyguların çevredekiler beni ilgilendirmiyor. Sen istiyormusun onu bana onu söyle eğer öyleyse ben çekilirim aradan" "Seni seviyorum" dedi. "Biliyorum bende seni seviyorum." dedim. Kapandı. Fakat kıyafetlerim çevremdeki arkadaşlarım hepsini kıskanıyor.Genellikle çekilmez oluyor. Sırf arkadaşımın düğününde dans etmeyeyim diye benimle geliyor. Düğünlerden nefret eden, dans etmeyi bilmeyen adam nisanda benimle arkadaşımın düğününe gelecek.
hatice valla benmki kıskansın hamur gibi sıkılsın ister bende beceremem ama arkadaşalr sen sinsi kıskançsın adamı korkutmuşsun derl yahu 5 senede empati kavramını öğrettim psikoloji kitabı okuyup kıskançlğnı kırdım ya ben ya kıskançlık dedim
kıskançlığın aşkımızın önüne geçicek üzüyosun dedim alem ettim kalem ettim aşırı kıskançlığını yendik yine kıskanç ama hayat zindan değil ilk 2 seneki olanalrı anlatsam ayda devam etseydi hergün derdimi dinliyor olurdunuz canlarım
gülin arada kafasına çanta yiyor benimki birde birkaç yumruk vakası oluyor arada çatıyorum ama öyle birgünümde sinrli olmuyor o mesela kıskançlığı 1 günü batırır yüzü gülsede içini bilirim kırılıp üzüldüğünü görünce o gün bitmiyor kuzum
kuşuuummmm seni böleee mutluu eden neeeee??
Neee kıskançç bi gün bu böyleeebizde karşılıklı kıskancızz... ben erkeğimi kıskanırıımm adaaaşş deyip nokta koyasım geldi
Neyse anlatayım şöyle ki;
Bugün bizim ay dönümümüz ve ben nasıl olduysa unuttum
Annesi öğlen yemeğe çağırmıştı benimki de sen git ben gelicem dedi araba alıcaktı onun için gecikicem biraz dedi.
Ben gittim bekle bekle yok hafiften kızmaya başladım aradım nerdesin dedim 5 dak.ya geliorum dedi sonra bekle bekle yine yok ortalıkta ve yemek saatimin bitmesine 10 dak kaldı çıkmam lazım artık.Sonra bi geldi elinde kocaman bi çiçek üstünde küçük ayıcık boncuklar falan var ay dönümümüz için almış
Bi de ben unutmamışımdır da onun unuttuğunu düşünüp kutlasın diye bekliorum ve bekledikçe de bozulurum sanmış:78: Ben dayanamyıp ondan önce kutlarsam sonradan sürpriz yapmayı düşündüğü için kutlamadığına inanmam diye de video çekmiş sabahtan.Aşkım unuttuğumu sanıosun ama ben sabırsızlıkla öğleni bekliorum sana çiçeğini yaptırıp sürpriz yapmak için falan demiş,halbuki ben tamamen unutmuştum kiii :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?