'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

biz hiç beraber tatil yapmadık, adama bikinilerimi gösterdim,(giyinerek yani), ayy bu ne açık bişi dedi.

e ben de bikini böyle olur dedim.

ben varken giyme,ben yokken giy yoksa çatlarım dedi.

bizimkinde biri bana bakacak durumu var,adamın tekini dövecekti bi keresinde de sakinleştirdim.

Kuzucuğummm kıskançlık karşılıklı olunca çok daha iyi oluyo çünkü birbirinin duygularını anlayıp,hak verebilosun.Yoksa sen kıskanç olmasan onun kıskançlıkları saçma gelir.Bizde de durum aynı da ordan biliorum ikimiz de kskancız çok fena

bende tuhaflık var herhalde
bende güzel bir kzı gördüm mü yada açık saçık giyinen bakıyorum. sonra "Aaa aşkım bak bende böyle giyiyorum.Evlenincede istersen yanında giyer gezerim." diyorum."Allah Allah kızım sapık mısın?Beni delirtme bakma ona" diyor.
Zaten bizimkisinin Allahı var ben bakarım o bakmaz yada yanımda çok akıllı yemiyor benim bu tavrımı.Yalan yok şöyle güzel alımlı bir bayan geçmişse dikkatlice üzerim. Güzele bakmak sevap nede olsa ama sadece biz bayanlara
Lakin aşkımın meyli varsa hep derim bende bundan giyeceğim diye delirir.
denize gitmek yok" dedi "yemezler" dedim.
"Tamam mayo bikini yasak" dedi. "Yarım haşemayla ya seninle giderim ya da kız arkadaşlarla mayoyla giderim tercih senin" dedim.
Sonuç balayına antalyaya gideceğiz. Sanırım deli olduğumu bildiğinden kabul etti garibim. aşkım benim

Son düzenleme:

canım bak ben hiç sorun yapmıyorum ama ilk 2 sene kavgalarmz kıskançlktan çıktı şimdi ise aman aşkım kızmasn üzülmesin diye dediğini yapıyorum bende mutlu oluyorum çünkü o özverili davranıyor hiç sorun yaşamıyoruz ama benim gibi olanların çoğu kavga gürültü hakim oluyooo iki taraf aynı olunca daha iyi ben istisnayım bu durumda bana hiç garip gelmiyor sevdiğini kıskanan erkek benim kıskanmama rahatlığım çok tuaf ama iyikide kıskanmıyorum yoksa çocuğu sıkmaktan haşat ederdim ki sırf ben onsuz bişi yapmıyorum die oda empati uygulayıp yapmıyor buda artı noktası

Yahu bu erkeklerde tuhaf kıskanmadığın için küsüyorlar. Benim aşkımda yeteri kadar sevmemekle suçluyordu ilk zamanlar. Geçen anlattığım mail olayında küplere bindi. Yeminler ediyor, ben gülüyorum deliriryordu. "Aşkım evlenince ne olur beni kıskan" diyip duruyor. Çünkü aşkım çok kıskanç "çekilmez birisin" diyorum "asıl sen tuhafsın" diyor.:44:

Yaa yeter ki herşey dozunda olsun bebeğim önemli olan o yani.Sen onu sahiplendiğini gösterirsen kıskanmamana çokta takmaz ama arada hafiften kıskanman da mutlu eder onu

Muhabbet kıskançlık :))) Uzman olduğum konu .Ben aşırı kıskancım ve aranızda kıskanç olmayan sevgiliye bir tek ben sahibim:) Açıkcası ilk zamanlar üzülüyordum ama artık hep böyle devam etmesini diliyorum Allah'tan.Dozunda olsun yani,kıskanmamanın fazlası da hoş değil ya neyse.Bu arada trendyoldan alışveriş yapıyor musunuz bilmiyorum ama bugün trendyol da "esse" markası vardı.belki bizim gelinlerin bir ihtiyacı olur falan diye düşündüm :)

Clodplay kıskanmadığı için neden üzülüyorsun? Aşkımda bu konuda çok dert yanıyor. Yani canını sıkmıyorum bu daha iyi değil mi?

Clodplay kıskanmadığı için neden üzülüyorsun? Aşkımda bu konuda çok dert yanıyor. Yani canını sıkmıyorum bu daha iyi değil mi?

İlk zamanlar evet üzülüyordum canım,acaba? diyordum.Hep kendimi kıskanç bir erkekle düşünmüştüm her nedense :) Şimdi hiç kıskanmayan bir erkek arkadaşım oldu.Dediğim gibi ilk zamanlar hoşuma gitmiyordu bu durum ama şimdi memnunum.Maşallah.inşallah hiç değişmez.Ne azalır ne eksilir umarım.Değişik bir çocuk Özgür.Hiç bir şeyi sorgulamaz,altında bir şey aramaz,düz mantık.İlk zamanlar dediğim gibi bir şeyleri ifade ederken başka dolaylı yollar seçiyordum,anlamadığı zaman da üzülüyordum.Şimdi direk söylüyorum her şeyi.O tarz şeylerden Özgür hiç anlamıyor.

Son düzenleme:
hatice valla benmki kıskansın hamur gibi sıkılsın ister bende beceremem ama arkadaşalr sen sinsi kıskançsın adamı korkutmuşsun derl yahu 5 senede empati kavramını öğrettim psikoloji kitabı okuyup kıskançlğnı kırdım ya ben ya kıskançlık dedim

kıskançlığın aşkımızın önüne geçicek üzüyosun dedim alem ettim kalem ettim aşırı kıskançlığını yendik yine kıskanç ama hayat zindan değil ilk 2 seneki olanalrı anlatsam ayda devam etseydi hergün derdimi dinliyor olurdunuz canlarım

gülin arada kafasına çanta yiyor benimki birde birkaç yumruk vakası oluyor arada çatıyorum ama öyle birgünümde sinrli olmuyor o mesela kıskançlığı 1 günü batırır yüzü gülsede içini bilirim kırılıp üzüldüğünü görünce o gün bitmiyor kuzum

yalnız değilsin benim sevgilim de beni hiç kıskanmaz canım
aynı senin gibiydim kıskanmıyo diye üzülüyodum ama şimdi gayet memnunum istediğimi giyerim istediğimi yaparım karışmaz bitanem

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ççççççççççooooooooookkkkkkkkkkkk mmmmmmmmmmuuuuuuuuusssssmmmmmmmmuuuuuuuutttttttllllllluuuuuuuuuyyyyyyuuuuuuummmmmmmmmm

kuşuuummmm seni böleee mutluu eden neeeee??

Neee kıskançç bi gün bu böyleee bizde karşılıklı kıskancızz... ben erkeğimi kıskanırıımm adaaaşş deyip nokta koyasım geldi

yalnız değilsin benim sevgilim de beni hiç kıskanmaz canım
aynı senin gibiydim kıskanmıyo diye üzülüyodum ama şimdi gayet memnunum istediğimi giyerim istediğimi yaparım karışmaz bitanem

Burcu nedir acaba?? :)) Kıskanmayan erkek evet inanması zor ama biz bunu yaşıyoruz galiba

Biri kıskançlık mı dediii
Bne bu konudan muzdarip olan tarafım. Elbette kıskançlığım var ama sınırlıdır abuk sabuk şeylerden dolayı kıskançlık yaratmam
Ama benimkii insanı canından bezdirirdi ilk zamanlar.. Yavaş yavaş körelttim onu.. Hala devam etmiyor değil.. Telefondayken işyerinde biriyle konuşayım kim o kaç yaşında sana ne diye hitap ediyor ooooooooffffffffff diyorsun...
Benimkinin ünide çıktığı bi kız vardı.. Kısa bi ilişki.. Kız geçenlerde faceden eklemiş bunu bana söyledi eklemiş diye Kabul et dedim.. Kabul et ki onu ciddiye almadığımızı görsün dedim Bi ara denk gelsem sen benimkinin ünideki eski kız arkadaşısın dimi dicem ama denk gelmedii

Bizimkisi yüzük konusuna takmıştı. Ben alyansı parmağımda değil boynumda taşıma istiyordum oda deliriyordu. İkimizde aynı kurumdayız ve bana gelen evlenme tekliflerini biliyor. Bazıları çok ısrarcı hatta birini dövecekti az kalsın. Bense her defasında "ona ait olduğumu kıskanmaması gerektiğini" söylüyorum. Sonra onada aynı teklifden geldi yada beni kandırdı bilmiyorum. Anlatınca iyi dedim. Delirdi. "Sen beni hiç mi sevmiyorsun?" diye serzenişte bulundu. Bende " Benim için önemli olan sen ve senin duyguların çevredekiler beni ilgilendirmiyor. Sen istiyormusun onu bana onu söyle eğer öyleyse ben çekilirim aradan" "Seni seviyorum" dedi. "Biliyorum bende seni seviyorum." dedim. Kapandı. Fakat kıyafetlerim çevremdeki arkadaşlarım hepsini kıskanıyor.Genellikle çekilmez oluyor. Sırf arkadaşımın düğününde dans etmeyeyim diye benimle geliyor. Düğünlerden nefret eden, dans etmeyi bilmeyen adam nisanda benimle arkadaşımın düğününe gelecek.

Çocukluktan beri kıskançlık konusunda sıkıntım vardı. Kzı kardeşim kıskanırdı, abim kıskanırdı ve hele babam kıskancın önde gideniydi. Belki bu yüzden bu konuda biraz toleranslıyım. Babamın en yakın arkadaşı oğluna beni istedi diye 5 yıl konuşmadı onunla. Düşün bu derece durum vahim.
Abimse aşkım bayramda gelip tanışacak; istemiyor "benim dışımda bir erkek seni sevemez, İncitir ve benden daha çok onu sevmeyeceksin." diyor.
Kız kardeşim keza yine aynı şimdiyse aşkım çekeceğim benim çok bu kıskançlıktan

Benim aşkımda yemeğe çıktığım arkadaşları görünce deliriyor. İşim gereği genellikle erkeklerle iç içeyim. Hepsi mühendis, mimar ve yakışıklılar ama evlilerle takılıyorum. Bekarlara abi diyorum yırtıyorum ama o kabul etmiyor.

Son düzenleme:
ne kadann çok konuşmuşsunuzz oku oku bitiremedimmmm

gizemcimmm Allah kavuştursunn canım kuzenimde ankara-mamak gidiyomuş benim
Özgecimm sizidee kavuştursun tez zamanda kardeşindemi kısa dönem yapıcak 15 aymı yoksa ?

çaaalaaammm bana hiçç sölemiyosunn amaa
neymişş o yediğinnn mama seninnn ???

:))) Aynı kıskandırma oyunlarına ben de girmiştim.Aslında oyun değildi gerçekti ve dile getirmiştim bir kaç kez."Onları isteseydin onlarla olurdun,yanımda olduğuna göre beni seviyor ve beni istiyorsun.Aşkına ve sana güveniyorum."dedi.Ben kıskandığımda ise(ki bazen kendime engel olamıyorum) "kıskanma hayatım gül gibi geçinip gidleim işte" diyor.Benim bu kıskanma olaylarından tek öğrendiği şey(kıskanç biri olarak) kendime ve karşıdmakine ruhen çok zarar verdiğimdir.

Ayy evet onların kıskançlığının böyle bet bi tarafı var işte,koca günü ziyan ediyolar kuzum o zaman da ben kızıorum saçma bişeyden günümüzü zzehir ettin değermiydi diye

kuşuuummmm seni böleee mutluu eden neeeee??

Neee kıskançç bi gün bu böyleee bizde karşılıklı kıskancızz... ben erkeğimi kıskanırıımm adaaaşş deyip nokta koyasım geldi

Beni bitek sen önemsiyosun zaten pelimiğimmm senden başka kimse kaale alıpta sormamıştı

Neyse anlatayım şöyle ki;
Bugün bizim ay dönümümüz ve ben nasıl olduysa unuttum
Annesi öğlen yemeğe çağırmıştı benimki de sen git ben gelicem dedi araba alıcaktı onun için gecikicem biraz dedi.
Ben gittim bekle bekle yok hafiften kızmaya başladım aradım nerdesin dedim 5 dak.ya geliorum dedi sonra bekle bekle yine yok ortalıkta ve yemek saatimin bitmesine 10 dak kaldı çıkmam lazım artık.Sonra bi geldi elinde kocaman bi çiçek üstünde küçük ayıcık boncuklar falan var ay dönümümüz için almış
Bi de ben unutmamışımdır da onun unuttuğunu düşünüp kutlasın diye bekliorum ve bekledikçe de bozulurum sanmış:78: Ben dayanamyıp ondan önce kutlarsam sonradan sürpriz yapmayı düşündüğü için kutlamadığına inanmam diye de video çekmiş sabahtan.Aşkım unuttuğumu sanıosun ama ben sabırsızlıkla öğleni bekliorum sana çiçeğini yaptırıp sürpriz yapmak için falan demiş,halbuki ben tamamen unutmuştum kiii :101:

Son düzenleme:

kuzum siz ne kadardır birliktesiniz.. bizde aklımıza geldiikçe ay dönümümüzü kutlarız ama 5 gün önce ben bi hayli triplere girdim benimkine karşı gıcık etti beni uyuz tamam yıllanmışta olsak her ay onu duymak hoşuma gidiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…