'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bu kıskançlığına karşı bilgiğim birşey var.İlk kez eminim onu gerçekten seviyorum yoksa bu şekilde asla dayanamazdım. Göğüs açık mı?, kol kısa mı? Daha nişan yok gelinliğin modeline takmış durumda ama ben hala onu seviyorum. Sevmezsem katlanmazdım herhalde

ben biliodummm kiiiii
bikere daha maşallaaahhh sizeeeee kuzummmmmm
ön yargılıı olmaaaa bidadaaaaa

Burcu nedir acaba?? :)) Kıskanmayan erkek evet inanması zor ama biz bunu yaşıyoruz galiba

balık canım
ama ben de balığım ve kıskancım oldukça

kısa dönem sibelim..havacı olcak havalı kardeşim

ayyyyy
ne tatlısınız gülinim yaaa..aferim enişteye kocaman
hep böyle mutlu olun siz..hiç kavga etmeyin bi daha
maşallah size

Gülinnnnn Çorluda olmak böyle bişey işte facede sen çıktın karşıma birden kapak resmi yapmışsın avatarını ordan tanıdımm

haha yalnız karşıma çıkma nedenin çorlu değil ortak arkadaşımız mışş o da kk dan biri :) :)

Son düzenleme:

1 yıl 2.ayımız kuzucum yani 14.ayımız inşallah hepte böyle devam eder bugüne kadar illa kutladık,hiç bişey yapamasak muhakkak o gün bi pasta yeriz ufacık kutlarız.Geçenler de KK da okumuştum 60.aylarını kutlamışlardı kimdi bilmiyorum inşallah biz de hep öyle oluruz ama 60.ay da evli olalım lütfen

ben biliodummm kiiiii
bikere daha maşallaaahhh sizeeeee kuzummmmmm
ön yargılıı olmaaaa bidadaaaaa

Evett ilk sana anlattım kuzucum çokk teşekkür ederimmm

ayyyyy
ne tatlısınız gülinim yaaa..aferim enişteye kocaman
hep böyle mutlu olun siz..hiç kavga etmeyin bi daha
maşallah size

Belli olmaz ballı kaymağım yaa dengesiz bi çiftiz biz her an herşey olabilir :9

Çok teşekkür ederizz

hey maşallahhhh bizde 37. ayımızı bitirdik bu ay

Ne güzel,romantik :)) Allah hep daim etsin

Amaaa amaa pelimiğin seni yesin tamam mııı kaymaklımmm

kuzuuummmm süpriiizzz çok ama çoookk güzeeelll eniştem ne kadarr da dusunceli davranmıısss çokk mutlu olun hep böyleee olun size hiç nazarlar değmesinn gülimiiiimmmm

siboşummm o mama bildigin bebek maması tadında ama aslında bebek maması değil büyükler icin, eczanelerde satılıyo..

yemek yiyemeyen rahatsızlıgı olan kişilere, sporculara falan verilen bişeymiş...içinde hersey var... butun mineraller vvitaminler yağlar... eczacı yiyince tabak tabak yemek yemiş gibi oluyosunuz dedi ama bakalm

ben salı gunu doktordaydım 600 gr yag toplamısım ama cok su kaybetmişim o yuzden kilom daha az cıktı tartıda mecburen destek urunlere basladık hemennn

aksamları iciorum 9-11 arası iki saattte icerek bitirmek gerekiomus yoksa mideyi bozabiliomus... ismi ensurreplus

bakalım işe yarıcak mı gorucez... ayrıca buna ek olarak antidepreseana da basladım... iştahsızlıgımın sebebibin psikolojik olduguna karar verdi doktorum

3 gundur mal gibi geziorum ilaç yuzunden bakalım nolcak hala da iştahım acılmadı ama doktor sabret 2 hafta dedi ole hemen gostermiomus etkileri bakalım

bi toplantıya gittim geldim dolup tasmıssınız hatunlar bu ne hız

Size de maşallah Zehra'cım nice aylara,yıllara inşallah

Amin canım çok sağol ama biz seninle tanışmadık galba

:)) Peki o zaman tanışalım.Feyza ben.Ben de muhtemel bir 2013 geliniyim.(İnşallah) Şubat ayında açılmış bu konu ama ben yeni yeni takıldım foruma.Seviyorum,sıcak bir ortam.Bu arada bu forumun ben de şöyle bir etkisi de oluyor.İlişkimde kötü ya da umutsuz geçen herhangi bir dönemimde soluğu burda alıp,keyifleniyorum ve ümidim yerine geliyor ve aynı şeyi nişanlıma da hissettiriyorum.Sizleri böyle istekli,mantıklı,mutlu görmek beni de gaza getiriyor tabir-i caizse :)

Ye beniiii Pelimiğimmm yee bitanecik dostummm

Aminn hepimiz mutlu olalım.Bi ilişki için aşkımız için o kadar emekler verioruz o kadar uğraşıoruz sonu mutluluk olsun hep,en önemlisi de Rabbim herkesin ilişkisini,tüm aşıkları nazarlardan korusun

Nazardan çok korkuorum çünkü bizi çok etkiliyo biliyosun bebeğimm,hep musmutlu olsun tümmm aşıklarrr

Çağlam eğer antidepresana başladıysan kesinlikle alırsın.Ben de çok zayıftım 3 sene öncesi 45 kilolardaydım ne ballar,ne haplar yuttum işe yaramadı.Kıyafet alırken hep en küçüğü olsun diyerek alırdım.Sonra başka nedenlerden dolayı psikiyatriste (aman ne zor bi meslek adıdır bu böyle ) gitmeye başladım.İlaç ve teapi beraber gidiyodu ve ben anlayamadan azar azar başladı kilo alışım 1.senenin sonunda tam 68 kilo oldum yani bildiğin dobik oldum.45 lik olan 68 e fırlarsa kimse tanıyamaz haliyle her gören şaşırıyodu.Vucudum ilaca alışınca kilo alışım durdu ama şimdi de vermeye çalışıorum.3 kilom gitti daha.

Umarım sen dozunda alırsın kilonu

Memnun oldum çok Feyzacım.Bende ismimden anlaşıldığı üzere Gülin

Ben 2013 gelini değilim ama dediğin gibi burdaki pozitif enerji mutlu ediyo insanı,ilişkiye bakış açın güçlenio ve en önemlisi çok güzel dostluklar kuruluyo

Ben de memnun oldum tatlım

kız sen nie 2013 gelini değilim değilim diip diip duruyosun bakim... evliligin onunde cok mu buyuk engeller var belki de olucaksın 2013 de gelinn

böle diyince olcagın varsa da olamıcan şansını küstürmeeee

ya ben de umut ediyorum dengeli almayı kuzucummmm zaten baktım cok alıyorum solerim doktora bırakırım sanırım :44:

ama bu ilaçtan simdilik pek umutlu deilim daha cok iştahımı kapattı sankim

Kuzummsuunn benimm yaaaaa
Hepimizinnn sonu mutluu olsun bebeğiimmm, hepimizz iyiyizz kalplerimizde kötülük yokk.. ben inanıorum ki herkes kendi kalbinin ekmeğini yer... aşkımızda, mutluluğumuzda gözü olanın gözü çıksın ne diyelim gülimiiiimm

töbeee töbeee oruclu agzımlaa

aaaaa nasıl bir şeymiş o mama bende mi alsam ki?? oruç tutuyorum yeni başladımmmmm zayıflarım diye korkuyorum da belki onu içerim gecelerii

Kızlaaar kızlaaarr kızlaaarr sonunda iftar yemeğinee çıkıoruuzz sevdicekleee ramazan bitmeden başardıkkk oceeelerimi sürdüümmmm kıyafetimm hazırr teekk makyaj kaldııı onu da yapıciiimm şimdiiii

5 gününnn sonundaa aşk'a kavuşmakk paha biçilemezkiiiii

bu da günün şarkısııııı
[video=youtube;DiQcRvCVCUA]http://www.youtube.com/watch?v=DiQcRvCVCUA[/video]

Seni pamuklaraaa sarmalar sararııımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…