'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tatillerim bitti ve döndüm

Artık bütlere çalışıcam Sonra da okul-kpss-düğün hazırlığı.. Yoğun bi dönem beni bekliyo :)

Bu süre de Bodrum-Ankara-Eskişehir-İzmir-Konya-Mersin gezdim :) Zaten Antalya'da yaşadığım için iyice kara kız oldum Karbeyazlık gitti Somalili aRAP Bacı geldi

Çok yakın arkadaşımız olan bi çift evlendi.. Evleri 2 oda 1 salon ama çooook tatlı <3<3 Pembe yatak odası <3 Kırmızı mutfak eşyaları ve beyaz mobilyalı mutfak Beyaz kahve tonlarda mobilyalar <3 Evleri havuzlu üstelikkkkkk.. Çok beğendim yaaa okadar özendim ki.. Maşallah..Allah hepimize nasip etsin o büyük mutluluğuuuuuu

Ohhh elma şekeriiimmm bol bol aşklanın.

Allah kabul etsin,hayırlı iftarlar.

bebekleeer napooosunuuuzzzzzzzz ozledım sızııııı
dun asklayydııım ölen kusumuza cok uzulduguuum ıcıınn bana surız yapıp bana kuuuş almısss adını pamukpuf koyduuukkk tabı kuşçuumuuzz benımle beraber sabahtan berı gezıyoo sabah kadıkoydeen iseee isteen sımdı eve geldıkkk cok saskııınnn kocamanda kafesıı zor tasıdım bıde esyalarım vardı elımde geberdımm buguunn

kızlar canlar herkese iyi akşamlar

pelim sonunda iftar yapabilceniz ballım oh dedim

nazlımmm kuşuu fotolaa kocaman maşallahlarımızı esirgemicez emraktayım on puan enişteye

gülin canım o ne hoş ince bir süpriz kocaman maşallah enişteye biz hiç kutlamadık öyle daha doğrusu ben müsade etmedim odunum sanırsam her süprizi burnundan getirdiğim için

bende irmik helvası kavurdum ilk denememdi tadını merak ediyorum sevdicek istemiştiii şimdi bir duşa çıkıp arkadaşlaırmla buluşcammmmm hepinizi kocaman öpüyorum

kacarrrmıı bendeennn bebelopp fotooo şipşaaak gibiyiiimmm
isstee buuudaaa pamukpuuuffff ilk canlı ceyizimiiizzz

Son düzenleme:
Pelinim geçenlerde demiştik ya aşklar bizim güneşimiz oldu diye, bu şarkı benim o hislerime tercüman oldu zaten tarkanı da çok severim sen paylaşınca aklıma geldi.

[video=youtube;z_wqYCZhGeY]http://www.youtube.com/watch?v=z_wqYCZhGeY[/video]

Son düzenleme:

tadı nası peki çaalaamm yaa :26:
ramazan dolayısıylaa bende biliosun ara verdimm ilaçlaraa ramazandan sonra onları bitiricem bakalım işe yarıcakmı çook meraklardayımm
baktım işee yaramadı bunuda denerimm hemencikk benn yeterkii kiloo alımmm alımmmm dombilikk olıyımm azıcıkkk

minaaaaakkkk kuşuunuuu sevsinlerrrr

nazommm yesinler o kuşuuu ne tatlı o öyleee
upuzun ömrü olsun inşallah pamukpufunnnn

biz de kalabalıktık iftardan sonra
kardeşimin kız arkadaşı geldi, sonra benim kayınannim, kayınbabiş, babaannemiz ve sevdiceğim de geldi
biz de kalabalıktık hep beraber oturduk
sevdicek sen kilo mu aldın dedi bana küstüm ona
bu kilolar gidicek çok pis hırs yaptım
51 kiloydum ne ara aldım bilmiyorum ama 3 kilo aldım
o da direkt sırıtıyo valla göbek ve yan taraflar olaraktan

Son düzenleme:

Kıyamam ben sanaaaaaa.

Ramazandan dolayıdır canım yaaa,verirsin Ramazan bitince.

Benimki de 82 kilo,ben 53 kiloyum.55 falan oluyorum bazen,o da öyle diyor.

verirsin güzellik yahu sıkma canını. bende zayıflıyorum ama yiyorum nasıl oluyor anlamadım. 8senedir ilk defa 55 kilonun altına düştüm 54 kiloyum şimdik. benim kilo almam daha fena, kalçam stadyum kadar oluyor

aaaaa nasıl bir şeymiş o mama bende mi alsam ki?? oruç tutuyorum yeni başladımmmmm zayıflarım diye korkuyorum da belki onu içerim gecelerii

kuzucum yemek yiyemeyen agır hastalıgı olan ya da tuple beslenen hastalara veriolarmıs, sporcular da kullanıo

bildigiin bebek maması kutularda sut gibi olanı da var toz olanı da var evde kendin yapıosun ikisinden de aldım ben bakalım işe yarıcak mı bugun 3. gunumm henuz bi gelişme yok

siboşummm su milupalar var ya hiç yedin mi bilmem ben hep yerdi m merakımdan işte onlar gibi tadı ama bendeki vanilyalısı

birsürü cesidi var muzlu karamelli cikolatalı cilekli hatta tavuklusunu bile gordum nette aromasına gore deişir tadı da

iii geceler kuzucanlarrrr....

pastammmmm pamukpufu yirimmm

ayyyy kuzummmm, tatlı dilini yerim ben senin canımıniçi

valla sevdicek, babam, babannem kilo aldın dediler geçen 1 hafta içerisinde
o nedenle benim zayıflama zamanım gelmiş bence

canııımmm benim, ramazandan aldın kilocukları bence. normale dönünce ucacak o kilocuklar ..

veeee aşk'ın gelmesine 8 gün kaldı

kuzularr ben geldiimmmm

kestanemmm, gizootuumm çok teşekküürr ederimmm bebeklerimm çok güzek bi geceydiii... meshur satır etimiziii yedikkk doymak bilmedikkk gozumuz doyduuu fazlasıyla ama boğazımızdan geçmedi bi süre sonraa

kıymetliiiimmm ben diooruumm tarkanın sarkısıı var yaaa GÜN GİBİ DOĞDU YARİM ZİFİRİ KARANLIĞIMA...

ne de mutluyuzki allahım nazarlardan korusun hepiciğimizi

miiniiimmm aşkilotpmmmm pamukpufilokuyu mundar edercesnee yerimm kuş sevmem ama bu pekk tatlıııı kuş sevmememin sebebi de benim kuzen tam bi kuş hastası onun kuşu vardııı ben daha kucuktum fobimi yeneyimm dedim kuşu öpmeye kalktım pis kuş benim dudağımı ısırdı o zamandan beri kuşa elleyemıorum bildiğin tırsıorum

nurayıııımmm çok az kaldıı çoookk kavusuosunuzzz mutluyum da mutluyumm canımm

biizzz bi kavusmaaa daha gerceklestiriorzz kızlarrr kısmetseee bayramdaaa güldenn kuzencimmm gelioo ayların hasretiii bitiooooooo çokk mutluyumm ne guzel bi cuma gecesi boleeee huzurluyummm son 1 haftamızz kaldı kuzencimlee bulusmaya ve doyasıyaaa beraberiiizzzz

bi de bi deeeee kapı karşı komşumuzz evleniooo... evler tadilat oldu yepiiisssyeni mobilyalar geldi o çeyizler aman allahım.. tarzım olmayan bi ev aslındaa ama yine de beğendimm kendimi hayal ettim çeyizciklerimiii evime dizdiğimi falan... o günler ne zaman?

hepinizi sevioruuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…