'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

denemeekk lazımm kuzucumm bakalımm sen bi yeeee test ett onaylaaa
ayy baksana özgecikk vermemm lazım dio bizde alcam alcamm diyoruzzz

canııımmm benim, ramazandan aldın kilocukları bence. normale dönünce ucacak o kilocuklar ..

veeee aşk'ın gelmesine 8 gün kaldı

nurayımmm çoook azkalmış kiiiii
benimkide dün bana süpriz yapıp erken geldi ama sabah yolcu bida ne zaman gelicek meçhul

pelişkooom afiyet bal şeker olsun..
herkes kuştan bahsetmiş döndüm geçmişe baktım ki aman allahııımmm nazlışın kuşuymuş ooooo allah bağışlasın bu sefer cicişim :)
ben kuşları çok severim.. küçükken 2 kuşum vardı. isimleri can ile canan dı :))
küçücüğüm ve kuşlara koyduğum isme bakın.. o zamandan varmış benim 'aşka saygım'

Kuzucum burası 2013 gelinlerinin topiği yani çoğunuz nişanlısınız bende yeni arkadaşlara tanıtırken öyle ayrıntı geçiorum napıyım hani karşımdakini kandırmak gibi olmasın diye ahh ahh keşkee 2013 olsa be kuzucum ama okul+askerlik var yoksa ikimizde durmıycaz ki ailelerimizde bizim lafımıza bakıolar yine de kısmet kuzucumm yaa

Aminnn bebelkımmm amiiinnn

Hakkaten bugün çok ama çok güzel bigünn bebeğimm bu musmutlu halimiizzz hep devam etsinnn noluuurrr

Bizde seni seviyoruuuzz

Günaydın kızlarr
Bugün çalışanlar parmak kaldırsınnn

Bu arada kızlar 8 eylülde büyük bir ihtimalle sözlenmiş olacağız aşkımlaa
15 eylül düşünüyordum ama işyerimde birlikte çalıştığım abla izne çıkmayı düşünüyor ayın 10 undan itibaren.. birimiz burada durmak zorunda

Son düzenleme:
Günaaaaydııııııııınnn

Nurayımm ve güliiniiimmm çok teşekkürler bebekleriimmm

Zehracııımmm 1 hafta 1 haftadırr çok sevindiimmm canımmm elbisen falan hazır mı senin ben hiç görmedim sanırım:26: bu arada bugun bende calısıorum :126::102::96:

Gecee 3 te evin önünde kaza oldu ya hu... ne biçim bi milletsek ramazanda alkol alışı azalmıyor artıyor... arabayı süren çocuk da neyin kafasını yaşıosa dümdüz caddede viraja döner gibi dönmüş en ilginç kaza senaryolarının 1.si seçilir kanımca.. park halindeki bi arabaya ve boş konteynır çöpe çarpınca acaip yuksek bi ses geldi... sonrasını tahmin edersiniz zaten herkes camlarda... polis bi yandan aileler bi yandan... Çocuğun annesi dağılan tamponu toplamaya calısıo kıyamam... evlat var... evlat var işte...

Uykusuzumm bi hayli kısadan hisse

Kuzum elbisemi almıştık sevdicekle.. yakın zamanda ekleyip fikirlerinizi alıcam.. abiye flan değil zaten

günaydııın gellincikleriimmm...
nasılsınızz keyifler nasıll??

Pelimimkommm datlum bitiyo bu hasret artık
haftaya bugün bu saatlerde yollara düşeriz biz

Bugün çalışan ben varım ben

Kıyamaaammm ben hiç saanaaaa benim pelimiğimmm uykusuz mu kalmışşş,iftardan önce azıcık güzellik uykusu yaparsın bebeğimmm

Günaydııınnn tüm aşıklaraaaa

Çok çok çok güzel bi hafta sonu olur inşallah

Bu arada güzel bi foto buldum,evinizin bahçesin de 5 çayı içmek için böyle biyer olsun istermisiniz?

Kuzum elbisemi almıştık sevdicekle.. yakın zamanda ekleyip fikirlerinizi alıcam.. abiye flan değil zaten
Meraklaa bekliorum canımm
günaydııın gellincikleriimmm...
nasılsınızz keyifler nasıll??

Pelimimkommm datlum bitiyo bu hasret artık
haftaya bugün bu saatlerde yollara düşeriz biz
Kuzenciiiiimmmm Çokk mu çokkk az kaldı kiii kocaman sarılıciiiiiiiiisssss heyecanlı mıyım neeee
Bugün çalışan ben varım ben

Kıyamaaammm ben hiç saanaaaa benim pelimiğimmm uykusuz mu kalmışşş,iftardan önce azıcık güzellik uykusu yaparsın bebeğimmm

Eveettt bitanemmmm çok uykusuzz kaldım hemdeee direk bizim evin önünde oldu uyuyabilirsemmm uyucaamm kuşutoommmm bi deee bi dee resmi çok beğendiiimm benim annik daha önce facete paylaşmıştı o resmi

Son düzenleme:

Senin anniş kokoşluktan county'e dönüş galba bebikomm

Senin anniş kokoşluktan county'e dönüş galba bebikomm

kuşummm kesinlikleeee kokoşş görünümünün altında country aşkı yatıyo onunda

hııııı bu aradaaaaa bizim buraya buyuk bi züccaciye mağazası açıldıııııı akşam bizim komşuda katalogunu buldum biev'innnn dedimki burda biev satan var mı o da soledi neresi oldugunu belkiiimmm başkaaa sevdiğim markalarındaaa bayiliğini almıştııırrrr ramazan bi geçsinnn annemleee çıkarma yapıciiiiiiiizzz

Heheheh annenle ortak noktamız çokk

Ne güzel olmuş bebişim yaa ben burda hiç bişi bulamıorum.3 büyük çeyiz mağazası var orda da yemek takımları bile karaca,emsanın ve jumbo'nun getiriolar.Çoğu marka yok galba burda ya da ben bilmiyorum nerede bayilikleri olduğunu.

Son düzenleme:

Diiiğ miii yaaa

olmaz mı yaaa daha neler vardır ordaaaaaa english home da var zatennn araştıırr biraz bulursun gülimiiiğiiimiiikiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…