kuzucum yemek yiyemeyen agır hastalıgı olan ya da tuple beslenen hastalara veriolarmıs, sporcular da kullanıo
bildigiin bebek maması kutularda sut gibi olanı da var toz olanı da var evde kendin yapıosun ikisinden de aldım ben bakalım işe yarıcak mı bugun 3. gunummhenuz bi gelişme yok
siboşummm su milupalar var ya hiç yedin mi bilmem ben hep yerdi m merakımdanişte onlar gibi tadı ama bendeki vanilyalısı
birsürü cesidi var muzlu karamelli cikolatalı cilekli hatta tavuklusunu bile gordum nettearomasına gore deişir tadı da
iii geceler kuzucanlarrrr....
pastammmmm pamukpufu yirimmm
canııımmm benim, ramazandan aldın kilocukları bence. normale dönünce ucacak o kilocuklar ..
veeee aşk'ın gelmesine 8 gün kaldı
kız sen nie 2013 gelini değilim değilim diip diip duruyosun bakim... evliligin onunde cok mu buyuk engeller var belki de olucaksın 2013 de gelinn
böle diyince olcagın varsa da olamıcan şansını küstürmeeee
ya ben de umut ediyorum dengeli almayı kuzucummmm zaten baktım cok alıyorum solerim doktora bırakırım sanırım :44:
ama bu ilaçtan simdilik pek umutlu deilim daha cok iştahımı kapattı sankim
Kuzummsuunn benimm yaaaaa
Hepimizinnn sonu mutluu olsun bebeğiimmm, hepimizz iyiyizz kalplerimizde kötülük yokk.. ben inanıorum ki herkes kendi kalbinin ekmeğini yer... aşkımızda, mutluluğumuzda gözü olanın gözü çıksın ne diyelim gülimiiiimm
töbeee töbeee oruclu agzımlaa
kuzularr ben geldiimmmm
kestanemmm, gizootuumm çok teşekküürr ederimmm bebeklerimm çok güzek bi geceydiii... meshur satır etimiziii yedikkk doymak bilmedikkk gozumuz doyduuu fazlasıyla ama boğazımızdan geçmedi bi süre sonraa
kıymetliiiimmm ben diooruumm tarkanın sarkısıı var yaaa GÜN GİBİ DOĞDU YARİM ZİFİRİ KARANLIĞIMA...
ne de mutluyuzki allahım nazarlardan korusun hepiciğimizi
miiniiimmm aşkilotpmmmm pamukpufilokuyu mundar edercesnee yerimm kuş sevmem ama bu pekk tatlııııkuş sevmememin sebebi de benim kuzen tam bi kuş hastası onun kuşu vardııı ben daha kucuktum fobimi yeneyimm dedim kuşu öpmeye kalktım pis kuş benim dudağımı ısırdı o zamandan beri kuşa elleyemıorum bildiğin tırsıorum
nurayıııımmm çok az kaldıı çoookkkavusuosunuzzz mutluyum da mutluyumm canımm
biizzz bi kavusmaaa daha gerceklestiriorzz kızlarrr kısmetseee bayramdaaa güldenn kuzencimmm gelioo ayların hasretiii bitioooooooçokk mutluyumm ne guzel bi cuma gecesi boleeee huzurluyummm son 1 haftamızz kaldı kuzencimlee bulusmaya ve doyasıyaaa beraberiiizzzz
bi de bi deeeee kapı karşı komşumuzz evleniooo... evler tadilat oldu yepiiisssyeni mobilyalar geldi o çeyizleraman allahım.. tarzım olmayan bi ev aslındaa ama yine de beğendimm kendimi hayal ettim çeyizciklerimiii evime dizdiğimi falan... o günler ne zaman?
hepinizi sevioruuummmm
Günaaaaydııııııııınnn
Nurayımm ve güliiniiimmm çok teşekkürler bebekleriimmm
Zehracııımmm 1 hafta 1 haftadırrçok sevindiimmm canımmm elbisen falan hazır mı senin ben hiç görmedim sanırım:26: bu arada bugun bende calısıorum :126::102::96:
Gecee 3 te evin önünde kaza oldu ya hu... ne biçim bi milletsek ramazanda alkol alışı azalmıyor artıyor... arabayı süren çocuk da neyin kafasını yaşıosa dümdüz caddede viraja döner gibi dönmüşen ilginç kaza senaryolarının 1.si seçilir kanımca.. park halindeki bi arabaya ve boş konteynır çöpe çarpınca acaip yuksek bi ses geldi... sonrasını tahmin edersiniz zaten herkes camlarda... polis bi yandan aileler bi yandan... Çocuğun annesi dağılan tamponu toplamaya calısıo kıyamam... evlat var... evlat var işte...
Uykusuzumm bi hayli kısadan hisse
Günaydın kızlarr
Bugün çalışanlar parmak kaldırsınnn
Bu arada kızlar 8 eylülde büyük bir ihtimalle sözlenmiş olacağız aşkımlaa
15 eylül düşünüyordum ama işyerimde birlikte çalıştığım abla izne çıkmayı düşünüyor ayın 10 undan itibaren.. birimiz burada durmak zorunda
Günaaaaydııııııııınnn
Nurayımm ve güliiniiimmm çok teşekkürler bebekleriimmm
Zehracııımmm 1 hafta 1 haftadırrçok sevindiimmm canımmm elbisen falan hazır mı senin ben hiç görmedim sanırım:26: bu arada bugun bende calısıorum :126::102::96:
Gecee 3 te evin önünde kaza oldu ya hu... ne biçim bi milletsek ramazanda alkol alışı azalmıyor artıyor... arabayı süren çocuk da neyin kafasını yaşıosa dümdüz caddede viraja döner gibi dönmüşen ilginç kaza senaryolarının 1.si seçilir kanımca.. park halindeki bi arabaya ve boş konteynır çöpe çarpınca acaip yuksek bi ses geldi... sonrasını tahmin edersiniz zaten herkes camlarda... polis bi yandan aileler bi yandan... Çocuğun annesi dağılan tamponu toplamaya calısıo kıyamam... evlat var... evlat var işte...
Uykusuzumm bi hayli kısadan hisse
Meraklaa bekliorum canımmKuzum elbisemi almıştık sevdicekle.. yakın zamanda ekleyip fikirlerinizi alıcam.. abiye flan değil zaten
Kuzenciiiiimmmmgünaydııın gellincikleriimmm...
nasılsınızz keyifler nasıll??
Pelimimkommm datlum bitiyo bu hasret artık
haftaya bugün bu saatlerde yollara düşeriz biz
Bugün çalışan ben varım ben
Kıyamaaammm ben hiç saanaaaa benim pelimiğimmm uykusuz mu kalmışşş,iftardan önce azıcık güzellik uykusu yaparsın bebeğimmm
Meraklaa bekliorum canımm
KuzenciiiiimmmmÇokk mu çokkk az kaldı kiii kocaman sarılıciiiiiiiiisssss heyecanlı mıyım neeee
Eveettt bitanemmmm çok uykusuzz kaldım hemdeeedirek bizim evin önünde oldu uyuyabilirsemmm uyucaamm kuşutoommmm bi deee bi dee resmi çok beğendiiimm benim annik daha önce facete paylaşmıştı o resmi
Senin anniş kokoşluktan county'e dönüş galba bebikomm
kuşummm kesinlikleeee kokoşş görünümünün altında country aşkı yatıyo onunda
hııııı bu aradaaaaa bizim buraya buyuk bi züccaciye mağazası açıldıııııı akşam bizim komşuda katalogunu buldum biev'innnndedimki burda biev satan var mı o da soledi neresi oldugunu belkiiimmm başkaaa sevdiğim markalarındaaa bayiliğini almıştııırrrr ramazan bi geçsinnn annemleee çıkarma yapıciiiiiiiizzz
Heheheh annenle ortak noktamız çokk
Ne güzel olmuş bebişim yaa ben burda hiç bişi bulamıorum.3 büyük çeyiz mağazası var orda da yemek takımları bile karaca,emsanın ve jumbo'nun getiriolar.Çoğu marka yok galba burda ya da ben bilmiyorum nerede bayilikleri olduğunu.
Diiiğ miii yaaa
olmaz mı yaaa daha neler vardır ordaaaaaaenglish home da var zatennn araştıırr biraz bulursun gülimiiiğiiimiiikiimm
Evet nasıl olduysa English Home'yi açmak akıllarına gelmiş ballı kaymağımmm
Offf offfff
Noldu kuşilokkk ?
Benim masalımda gaddar kralın engeline takılıo hep prensle pamuk prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?