günaydın hatunçeler
prensessss 8 eylülde mi sözleniyosun
benim de 10 eylülde yıldonumum olucak nişanlanalı 1 yıl dolucak vay beeee
Yok canım valla benim anne babam gibi anada abbada bulunmaz herhaldeGaddar kral baban mı ki
günaydın hatunçeler
prensessss 8 eylülde mi sözleniyosun
benim de 10 eylülde yıldonumum olucak nişanlanalı 1 yıl dolucak vay beeee
Yok canım valla benim anne babam gibi anada abbada bulunmaz herhalde
yanlış anlamayın kimseyi kötülediğim yok benim..
ama kız olmama rağmen şu gün şunu yaparız dediğimde tmm diyorlar..
ama karşı taraf bunu yapmıyo..
hep bi karışma.. söylencek çok şey varda yaşayıp görücez tatlım..
canım biraz önce tekrar konuştuk muhtemelen 16 eylül de olucak.. kıçı kırık bi söz bile bu kadar olay oluyor bilmiyorum sonrasında ne olucak
kızlar kardeşim ünide okuyor.. o tarihlerde geri gidecek ben de o gitmeden önce söz olsun diye istiyorum.. sonraki tarihlerde olmazmı elbette olur.. ama insanın içindeki hevesi yerle bir ediyorlar işte
günaydıınn kurabiyemmm..
nasılsıınnn??
zaman ne çabuk geçiyo dimi canımm... acaba bende dyebilecekmiyim vay be nişanlandık
canım biraz önce tekrar konuştuk muhtemelen 16 eylül de olucak.. kıçı kırık bi söz bile bu kadar olay oluyor bilmiyorum sonrasında ne olucak
yerim seniii ama beeeenniyiyim kuzum nolsun işteeee yine aşk yolu gözlüyorummmm
sen nasılsnnnn
valla öle bebişim cooooook ama cooooooooooooook cabuk geciyo sanırım evlilik gunu gelsin die beklerken bi bakıcam onun da yıldonumu gelmiş
nişan olayım öle olmustu cunku sayıyoduk gunler gecsin de gelsin diye geldi de 1 sene bile geçti
diceksin tabiki dee neden demeyesin kuzummmm
hayırlısı olsun canım... bozma moralini böle seylerde yasanıyo illa ki cok takmamak lazım yıpranıosun yoksa
Pamuğuuummmm kıyamammm inşallah orta bi yol bulunurr canımm hiç yıpranmaa üzülmee tatlı telaşlar bunlaarrr..
Kızlaarr bana zaman cok hızlı gecio size de ole oluo mu yaaa dün pazartesiydiii sanki bugun haftasonu geldiii bu kısır dongu uzun zamandırr oluoo bilmiorum acaba gun saymıorum die mi bole hızlı geçioo
bende seni yerimkiiiiii
nasıl olayım balımm ofisteyim booş booşş oturuyorumm..
yarın alışverişe gitme planları yapıodum viaporta ama gidemicem burdan otobüsleri kaldırmışlarr..çok moralim bozulduu
işte beklerken hiç gelmeyecek gibi ama olup bittikten sonrada zaman su gibi sanki kuzum..
benim daha ortada net bi tarih yok ya çok canım sıkılıyo öyle böyle değil
Pamuğuuummmm kıyamammm inşallah orta bi yol bulunurr canımm hiç yıpranmaa üzülmee tatlı telaşlar bunlaarrr..
Kızlaarr bana zaman cok hızlı gecio size de ole oluo mu yaaa dün pazartesiydiii sanki bugun haftasonu geldiii bu kısır dongu uzun zamandırr oluoo bilmiorum acaba gun saymıorum die mi bole hızlı geçioo
böyle güzel bi günde kardeşini yanında istemen çok normal canım ya..
hem madem müsait bi zaman var ne diye kardeşin git gel yapsınki hem yorgunluk hem masraf..
erteleme nedenleri ne canım?
hayırlısı olsun canım... bozma moralini böle seylerde yasanıyo illa ki cok takmamak lazım yıpranıosun yoksa
kuzucum kpss den sonra bişeyler olucaktı diye hatırlıyorum :44:
enişte bey ne diyor bu konularda?
aaa kaldırmıslar mııııbizim de burdan minibus kalkıo cekmekoyden umarım onları da kaldırmamıslardır ne guzel binip gidioduk
limonatacık o herkese oluyo bu ara yaaa hatta gecen ofiste konusyoduk biz bir ara dunyada eksen kayması oldu hatırlıyormusunuz bilmiorum o ara zaman yine bole cok hızlı akıp geciyodu herkes aynı seyi soluodu
yeniden öle bişey mi yasanıyo acaba dedik :44: dun ofisten cıkarken iyi tatiller demiorum nasılsa hemen pazartesi gelcek gunaydınlasıcaz burda dediler
bu arada meteor yagmurlaru baslıyo kızlar sanırım bu geceeeeeeeeeeeee
canım şu anda net bi erteleme yok.. işyerimde biz iki ikişiyiz ikimizde izinli olamayz birimiz burda durmak zorunda.. 10 eylülden sonra izne çıkıo x abla.. cumartesi söz yapalım ki ertesi gün dinlensinler/dinlenelim istanbuldan gelicekler diye düşünüyorduk.. x abla izne çıkacağı için ben 15 eylülde cumartesi günü izin alamam.. bu yüzden 8 inde yapalım dedim benimkine söyledim.. babamı bilmiosun ben inat edersem o da inat eder diyor.. sormuş baba ne zaman yapıcaz die tekrar tekrar sorup durma eylülün ortası işte demiş..
yani oğlum gel ne düşünüosunuz ne olucak diye sormak yok kafalarına göre işte buna kızıorum bende.. Sanki benim ailem yokmuş gibi davranıyorlar... Ama söze kadar sözden sonra yırtsalarda kendilerini onlrın keyiflerine göre davranamam
tatlım takmak değil inan ki.. biz geçen sene nişan söz nişan yapıcaktık.. Allah tan aileme hiç açmadım konuyu öyle bir döndüler ki.. ne kadar üzülmüştüm..
Benim ailemde devreye girsin bakalım inşallah karışmaz o zaman ortalık..
anladımm canımm..
izin olayı kötü olmuş ya..
sevdiceğinede bişi deme onun durumunu çok iyi anlıyorumm.. onun babasndan bizim evde anne rolünde var..
üstüne giderse işler daha kötü olurr.. hayırlısı olsun kuzum..
üzülmemeye çalışş..
tatlım gebzeden yok sizin orayı bilmiyorumm.. yanlış bilgi vermiyimm
o ne desin prüz annem.. hiç güven vermiyo bana sanki kpssden sonrada oyalıcak gibi gelio..
bilmiyorum karamsarım ügünüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?