'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın hatunçeler

prensessss 8 eylülde mi sözleniyosun

benim de 10 eylülde yıldonumum olucak nişanlanalı 1 yıl dolucak vay beeee

Gaddar kral baban mı ki
Yok canım valla benim anne babam gibi anada abbada bulunmaz herhalde
yanlış anlamayın kimseyi kötülediğim yok benim..
ama kız olmama rağmen şu gün şunu yaparız dediğimde tmm diyorlar..
ama karşı taraf bunu yapmıyo..
hep bi karışma.. söylencek çok şey varda yaşayıp görücez tatlım..

günaydın hatunçeler

prensessss 8 eylülde mi sözleniyosun

benim de 10 eylülde yıldonumum olucak nişanlanalı 1 yıl dolucak vay beeee

canım biraz önce tekrar konuştuk muhtemelen 16 eylül de olucak.. kıçı kırık bi söz bile bu kadar olay oluyor bilmiyorum sonrasında ne olucak

kızlar kardeşim ünide okuyor.. o tarihlerde geri gidecek ben de o gitmeden önce söz olsun diye istiyorum.. sonraki tarihlerde olmazmı elbette olur.. ama insanın içindeki hevesi yerle bir ediyorlar işte

kızlar kardeşim ünide okuyor.. o tarihlerde geri gidecek ben de o gitmeden önce söz olsun diye istiyorum.. sonraki tarihlerde olmazmı elbette olur.. ama insanın içindeki hevesi yerle bir ediyorlar işte

böyle güzel bi günde kardeşini yanında istemen çok normal canım ya..
hem madem müsait bi zaman var ne diye kardeşin git gel yapsınki hem yorgunluk hem masraf..
erteleme nedenleri ne canım?

günaydıınn kurabiyemmm..
nasılsıınnn??
zaman ne çabuk geçiyo dimi canımm... acaba bende dyebilecekmiyim vay be nişanlandık

yerim seniii ama beeeenn iyiyim kuzum nolsun işteeee yine aşk yolu gözlüyorummmm

sen nasılsnnnn

valla öle bebişim cooooook ama cooooooooooooook cabuk geciyo sanırım evlilik gunu gelsin die beklerken bi bakıcam onun da yıldonumu gelmiş

nişan olayım öle olmustu cunku sayıyoduk gunler gecsin de gelsin diye geldi de 1 sene bile geçti

diceksin tabiki dee neden demeyesin kuzummmm

canım biraz önce tekrar konuştuk muhtemelen 16 eylül de olucak.. kıçı kırık bi söz bile bu kadar olay oluyor bilmiyorum sonrasında ne olucak

hayırlısı olsun canım... bozma moralini böle seylerde yasanıyo illa ki cok takmamak lazım yıpranıosun yoksa

bende seni yerimkiiiiii
nasıl olayım balımm ofisteyim booş booşş oturuyorumm..
yarın alışverişe gitme planları yapıodum viaporta ama gidemicem burdan otobüsleri kaldırmışlarr.. çok moralim bozulduu
işte beklerken hiç gelmeyecek gibi ama olup bittikten sonrada zaman su gibi sanki kuzum..
benim daha ortada net bi tarih yok ya çok canım sıkılıyo öyle böyle değil

Pamuğuuummmm kıyamammm inşallah orta bi yol bulunurr canımm hiç yıpranmaa üzülmee tatlı telaşlar bunlaarrr..

Kızlaarr bana zaman cok hızlı gecio size de ole oluo mu yaaa dün pazartesiydiii sanki bugun haftasonu geldiii bu kısır dongu uzun zamandırr oluoo bilmiorum acaba gun saymıorum die mi bole hızlı geçioo

Ahh pelinimm bu zaman olayı bende de var.. Bana da öyle çabuk geçiyomuş gibi geliyo ki.. Daha haftaya yeni başşlamıştık ne zaman hafta sonu oldu diyorum.. Şaka maka koskoca seneyi bitiriyoruz valla...

kuzucum kpss den sonra bişeyler olucaktı diye hatırlıyorum :44:

enişte bey ne diyor bu konularda?

aaa kaldırmıslar mıııı bizim de burdan minibus kalkıo cekmekoyden umarım onları da kaldırmamıslardır ne guzel binip gidioduk

limonatacık o herkese oluyo bu ara yaaa hatta gecen ofiste konusyoduk biz bir ara dunyada eksen kayması oldu hatırlıyormusunuz bilmiorum o ara zaman yine bole cok hızlı akıp geciyodu herkes aynı seyi soluodu

yeniden öle bişey mi yasanıyo acaba dedik :44: dun ofisten cıkarken iyi tatiller demiorum nasılsa hemen pazartesi gelcek gunaydınlasıcaz burda dediler

bu arada meteor yagmurlaru baslıyo kızlar sanırım bu geceeeeeeeeeeeee

böyle güzel bi günde kardeşini yanında istemen çok normal canım ya..
hem madem müsait bi zaman var ne diye kardeşin git gel yapsınki hem yorgunluk hem masraf..
erteleme nedenleri ne canım?

canım şu anda net bi erteleme yok.. işyerimde biz iki ikişiyiz ikimizde izinli olamayz birimiz burda durmak zorunda.. 10 eylülden sonra izne çıkıo x abla.. cumartesi söz yapalım ki ertesi gün dinlensinler/dinlenelim istanbuldan gelicekler diye düşünüyorduk.. x abla izne çıkacağı için ben 15 eylülde cumartesi günü izin alamam.. bu yüzden 8 inde yapalım dedim benimkine söyledim.. babamı bilmiosun ben inat edersem o da inat eder diyor.. sormuş baba ne zaman yapıcaz die tekrar tekrar sorup durma eylülün ortası işte demiş..
yani oğlum gel ne düşünüosunuz ne olucak diye sormak yok kafalarına göre işte buna kızıorum bende.. Sanki benim ailem yokmuş gibi davranıyorlar... Ama söze kadar sözden sonra yırtsalarda kendilerini onlrın keyiflerine göre davranamam

hayırlısı olsun canım... bozma moralini böle seylerde yasanıyo illa ki cok takmamak lazım yıpranıosun yoksa

tatlım takmak değil inan ki.. biz geçen sene nişan söz nişan yapıcaktık.. Allah tan aileme hiç açmadım konuyu öyle bir döndüler ki.. ne kadar üzülmüştüm..
Benim ailemde devreye girsin bakalım inşallah karışmaz o zaman ortalık..

İnşallah tatlım ya.. Benimkinede kızamıyorum ki ne yapayım diyor haklı olarak.. Onların da üzerine gidemiorum ki eve gidip şu gün şöyle olucak diye esip gürleyeyim mi herşey daha kötü olucak diyo.. benim tek arzum biranönce kendi evimize girip tüm sıkııntıları geride bırakıp sana huzurla sarılmak diyor

balbademim evet zaman banada çabuk geçiyo ama benim sıkıntım belirsizlikk.. hızlı aktığı halde ucunda hala bi tarih göremiyorum..
yoksa seninle aynı fikirdeyim ne zaman haftsonu gelmiş ne zaman işe başlamışım anlamıyorumm.

tatlım gebzeden yok sizin orayı bilmiyorumm.. yanlış bilgi vermiyimm
o ne desin prüz annem.. hiç güven vermiyo bana sanki kpssden sonrada oyalıcak gibi gelio..
bilmiyorum karamsarım ügünüm..

anladımm canımm..
izin olayı kötü olmuş ya..
sevdiceğinede bişi deme onun durumunu çok iyi anlıyorumm.. onun babasndan bizim evde anne rolünde var..
üstüne giderse işler daha kötü olurr.. hayırlısı olsun kuzum..
üzülmemeye çalışş..

Canım zaten elimden geldiğince onun üzerine gitmemye çalışıorum.. elinden birşey gelmio çünkü görüyorum biliyorum..
Ama işte insan üzülüyor böyle basit şeylerle ileride ailesiyle aramız açılıcak belki..
Yapıcı hareketler değil bunlar

tatlım gebzeden yok sizin orayı bilmiyorumm.. yanlış bilgi vermiyimm
o ne desin prüz annem.. hiç güven vermiyo bana sanki kpssden sonrada oyalıcak gibi gelio..
bilmiyorum karamsarım ügünüm..

benm annem de mırın kırın etmişti cok hatta ilk zamanlar ananemle bana baskı yapan kendisi oldugu halde 90 derece donmustu

ben de cok uzuluodum canım senin gibi hatta bir ara annemle de cok kotu tartıstık o zamanlar tanımıodu nişanlımı hiç gormemişti ve meslegi yuzunden falan istemiodu evlenmemi aslında komple evlenmemi istemiodu o fikre alısamamıstı hala gozunde kucuk kızıydım onun buyudugumu kabullenmesi o kdr kolay olmadı

bi gun o kdr umudum kırılmıstıki telefonda aglayarak nisanlıma bu işin olmıcanı tek yolumun kacmak olduguunu ama ne kdr asık olsam da ailemin ozelllikle de babamın yuzunu yere egdirmemek icin bunu da yapamıcamı soledim dusun o durumdaydık yani

ama benimki acayip inatcıdır hala da sole inadım sayesinde kazandım seni kolay kolay vazgecmem ben diye

o zaman bana mücadele edilmeden kazanılmıs bi zaferin anlamı da yoktur zaten askım mücadelen vaz mı geciosun demşti

o gun bi karar verdik ve ısrarla bıkmadan usanmadan her gun anneme bu konuyu actım... kusmustu bana benle konusmuodu ama ben yine de sanki sarkı soler gibi icerdeki odadan beni istemye geliceklerrrr tanısan sen de cok seviceksin anneee lutfen bize bi sans verrrr

diyodum

en sonunda dayanamadı tabi inadımız onu yendi... illa biyerde pes ediolar kuzummm bu yuzden moralini hiç bozma o yuzdennn

tünaydın güzeller

herkes iyi maşallah, bende iyiyim çok şükür.

anlatmak istediklerim var. biz Onurla geçen hafta sonu yazlığa annesini babasını görmeye gittiğinden görüşemedik bu pazar yani yarın görüşücez inşallah. dün geceki telefonumuzda annesinin babasının bozcaadaya gitme fikirleri olduğunu söyledi giderlerse bende gidicem dedi. bu arada Onurun ablası ve onun çocukları da yazlıkta duruyorlar. Onur burda normal evlerinde eniştesiyle kalıyor haftaiçi. normal kışın da annesi çocuklara baktığından beraber yaşıyorlar. neyse bunlar ayrıntılar. sonuçta enişte ablası annesi babası çocuklar hep si bozcaadaya gitmek istiyorlar. eğer eniştenin işi müsait olursa yarın gideriz dedi, ben şok ee yarın biz görüşmicez mi 15 gün oluyor dedim. hayatım biliyorsun durumu diyor. kastettiği şey annesinin hastalığı. malesef kanser annesi, tedavi görüyor. bundan dolayı o ne zaman çağırırsa gitmek zorundayım, giderim diyor. açıkçası ben annesi hasta diye gitmek zorunda olduğunu düşünmüyordum. ilk anda biraz alındım da, sanki hep beni erteliyor fikrine kapıldım. sonradan düşününce anlayışsızlık etmemem gerektiği fikrine vardım. Allah korusun aynısı benim başıma gelse annemi bırakıp bakkala gitmezdim sarılırdım bırakmazdım yani bir an. zaten normalde de ben annemi her gün sıkıştırıp mıncıklıyorum Allahım şifa versin, dua ediyorum bişey olmasın kötüleşmesin, dayanamam sevdiğim adamın üzülmesine. normalde hastalık lafını ağzına almaz, ölüm kelimesini hayatımızdan çıkardık etkileniyor. bana annesinin hastalığını mesajla anlattı konuşamıyor bile bu konuyu sevdiceğim kıyamıyorum bende. üzmicem hiç beklerim ben gitmek isterse gitsin. doğrusu bu di mi kızlar ?? yani haksızlığa uğradığımı düşünmemeliyim.?

Sizin annelerinizin yaptığı tavrı şimdi bende ablama yapıyorum... Annem tamamen ablamın arkasında sen nasıl mutlu olursan diye ama ben bu işin olmayacağını söylüyorum hep ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…