Canım zaten elimden geldiğince onun üzerine gitmemye çalışıorum.. elinden birşey gelmio çünkü görüyorum biliyorum..
Ama işte insan üzülüyor böyle basit şeylerle ileride ailesiyle aramız açılıcak belki..
Yapıcı hareketler değil bunlar
benm annem de mırın kırın etmişti cokhatta ilk zamanlar ananemle bana baskı yapan kendisi oldugu halde 90 derece donmustu
ben de cok uzuluodum canım senin gibi hatta bir ara annemle de cok kotu tartıstık o zamanlar tanımıodu nişanlımı hiç gormemişti ve meslegi yuzunden falan istemiodu evlenmemi aslında komple evlenmemi istemiodu o fikre alısamamıstı hala gozunde kucuk kızıydım onun buyudugumu kabullenmesi o kdr kolay olmadı
bi gun o kdr umudum kırılmıstıki telefonda aglayarak nisanlıma bu işin olmıcanı tek yolumun kacmak olduguunu ama ne kdr asık olsam da ailemin ozelllikle de babamın yuzunu yere egdirmemek icin bunu da yapamıcamı soledim dusun o durumdaydık yani
ama benimki acayip inatcıdır hala da sole inadım sayesinde kazandım seni kolay kolay vazgecmem ben diye
o zaman bana mücadele edilmeden kazanılmıs bi zaferin anlamı da yoktur zaten askım mücadelen vaz mı geciosun demşti
o gun bi karar verdik ve ısrarla bıkmadan usanmadan her gun anneme bu konuyu actım... kusmustu bana benle konusmuodu ama ben yine de sanki sarkı soler gibi icerdeki odadan beni istemye geliceklerrrr tanısan sen de cok seviceksin anneee lutfen bize bi sans verrrr
diyodum
en sonunda dayanamadı tabi inadımız onu yendi... illa biyerde pes ediolar kuzummm bu yuzden moralini hiç bozma o yuzdennn
kıymetcim elbette haksızlıga ugramamıssın
aksine haksızlıga ugradıgını dusunursen karsı tarafa sen haksızlık edersin
hastalık bu hem de agza alıınmayaacak bir hastalık annesinin yanında olmak istemesinden dogal hiçbişey yok
Allah korusun
tünaydınnnnnn
sabahtan beri aşkoşumlaydıkkk vee az öncee gönderdimm onu bi kere daha vee aylarca görmemekkk üzereee
bıktımmmm bu ayrılıklardannn aamaaa
ben de bıktım sibooooooooooooşşşş
Nuraycım 8 gün kaldı yazmışsın Allah kavuştursun zaman çabucak geçsin inşallah.
Sibelcim sana da Allah sabır güç kuvvet versin Allah kavuştursun.:26::26::26:
vee tabi ki Çağlacım seni de Allah enişteye kavuştursun tez zamanda.
Pelinimmm dün ben hazır dr oetker in kutularından çıkan karışımla muffin yaptım. çok güzel oldu ama hazır kutudan değil de kendim yapmak istiyorum. sen yaptığın tarifi bana yollayabilir misin acıbağseninkiler pek güzel olmuştu da
tünaydın güzeller
herkes iyi maşallah, bende iyiyim çok şükür.
anlatmak istediklerim var. biz Onurla geçen hafta sonu yazlığa annesini babasını görmeye gittiğinden görüşemedik bu pazar yani yarın görüşücez inşallah. dün geceki telefonumuzda annesinin babasının bozcaadaya gitme fikirleri olduğunu söyledi giderlerse bende gidicem dedi. bu arada Onurun ablası ve onun çocukları da yazlıkta duruyorlar. Onur burda normal evlerinde eniştesiyle kalıyor haftaiçi. normal kışın da annesi çocuklara baktığından beraber yaşıyorlar. neyse bunlar ayrıntılar. sonuçta enişte ablası annesi babası çocuklar hep si bozcaadaya gitmek istiyorlar. eğer eniştenin işi müsait olursa yarın gideriz dedi, ben şokee yarın biz görüşmicez mi 15 gün oluyor dedim. hayatım biliyorsun durumu diyor. kastettiği şey annesinin hastalığı. malesef kanser annesi, tedavi görüyor. bundan dolayı o ne zaman çağırırsa gitmek zorundayım, giderim diyor. açıkçası ben annesi hasta diye gitmek zorunda olduğunu düşünmüyordum. ilk anda biraz alındım da, sanki hep beni erteliyor fikrine kapıldım. sonradan düşününce anlayışsızlık etmemem gerektiği fikrine vardım. Allah korusun aynısı benim başıma gelse annemi bırakıp bakkala gitmezdim sarılırdım bırakmazdım yani bir an. zaten normalde de ben annemi her gün sıkıştırıp mıncıklıyorum Allahım şifa versin, dua ediyorum bişey olmasın kötüleşmesin, dayanamam sevdiğim adamın üzülmesine. normalde hastalık lafını ağzına almaz, ölüm kelimesini hayatımızdan çıkardık etkileniyor. bana annesinin hastalığını mesajla anlattı konuşamıyor bile bu konuyu sevdiceğim kıyamıyorum bende. üzmicem hiç beklerim ben gitmek isterse gitsin. doğrusu bu di mi kızlar ?? yani haksızlığa uğradığımı düşünmemeliyim.?
kuzuum ne güzel aşmışsınız..
ben annemle konuşamıyorm bile bu konuda hemen sinirleniyo tersliyo..
çok yoruldumm artıkk..
herkes ne zaman ne zman ne zaman diye soruyoo.. insan içine çıkasım yok artık..
bugün aşırı depresifimm moralim çok bozulduşu alışveriş olayına..
kurabiyem anlayışsız bencil biri olmak istemiyorum hiç, dün telefonda ilk şokla bir an alındım azıcık ama toparladım. sabah da hatta tekrar söyledim gidebilirsin kırılmam diye. o da salı günü gidicez dedi yani yarın bütün gün akşama kadar benimmm
her derdimi burda anlatıyor gibiyim bu aralar ama anlatınca rahatlıyorum inşallah kafanızı şişirmiyorumdur
vee tabi ki Çağlacım seni de Allah enişteye kavuştursun tez zamanda.
bıkılmıcakk gibi değil yaaa çaalaamm bugün daha kötü oldum dönüşü belli bile değil
20 gün de 2 ay düşmüşler ama şarktan tam tamına 12 ayımız kaldıı :26:
enişteecikk ne zaman dönüyoo kuzum bellli mi ?
seni çook iyi anlıyorum tatlım benzer bir durum bende de var.
sevgilimin annesi de beyin kanaması geçirmiş biz tanışmadan 1 ay önce falan,felç olmuş ve hala çok hasta,haftanın bir günü acillik olur öyle, annesini hastaneye götürmek için de çoook randevumuz iptal oldu ama ben kızmıyorum,hastalık bu,benim de başımda olabilirdi. hem iyi evlat olmak da çok önemli, annesine verdiği değer ve bağlılık da ileride iyi bir aile kurmanın temeli.
Allah sağlık versin annelerine:2:
Rica ederim canımçookkk teşekkür ederimmm
tatlışım kekten daha yoğun bir karışım oluyor bu değil mi?
Rica ederim canım
evett orkidem daha yoğun oluyor nemli kek gibi ıslak demiyim tam ıslak değil
Canım çekti yaaa eve gidince yapıyım bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?