'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tünaydınnnnnn

sabahtan beri aşkoşumlaydıkkk vee az öncee gönderdimm onu bi kere daha vee aylarca görmemekkk üzereee
bıktımmmm bu ayrılıklardannn aamaaa

kıymetcim elbette haksızlıga ugramamıssın

aksine haksızlıga ugradıgını dusunursen karsı tarafa sen haksızlık edersin

hastalık bu hem de agza alıınmayaacak bir hastalık annesinin yanında olmak istemesinden dogal hiçbişey yok

Allah korusun

değil canımm ne yazıkkii.. çocuğunu üzmekten öteye geçmiyolarr..

kuzuum ne güzel aşmışsınız..
ben annemle konuşamıyorm bile bu konuda hemen sinirleniyo tersliyo..
çok yoruldumm artıkk..
herkes ne zaman ne zman ne zaman diye soruyoo.. insan içine çıkasım yok artık..
bugün aşırı depresifimm moralim çok bozulduşu alışveriş olayına..

kurabiyem anlayışsız bencil biri olmak istemiyorum hiç, dün telefonda ilk şokla bir an alındım azıcık ama toparladım. sabah da hatta tekrar söyledim gidebilirsin kırılmam diye. o da salı günü gidicez dedi yani yarın bütün gün akşama kadar benimmm

her derdimi burda anlatıyor gibiyim bu aralar ama anlatınca rahatlıyorum inşallah kafanızı şişirmiyorumdur

Nuraycım 8 gün kaldı yazmışsın Allah kavuştursun zaman çabucak geçsin inşallah.

Sibelcim sana da Allah sabır güç kuvvet versin Allah kavuştursun.:26::26::26:

vee tabi ki Çağlacım seni de Allah enişteye kavuştursun tez zamanda.

ben de bıktım sibooooooooooooşşşş

bıkılmıcakk gibi değil yaaa çaalaamm bugün daha kötü oldum dönüşü belli bile değil
20 gün de 2 ay düşmüşler ama şarktan tam tamına 12 ayımız kaldıı :26:
enişteecikk ne zaman dönüyoo kuzum bellli mi ?

kıymetimm saoll canımmmm

Pelinimmm dün ben hazır dr oetker in kutularından çıkan karışımla muffin yaptım. çok güzel oldu ama hazır kutudan değil de kendim yapmak istiyorum. sen yaptığın tarifi bana yollayabilir misin acıbağ seninkiler pek güzel olmuştu da

seni çook iyi anlıyorum tatlım benzer bir durum bende de var.

sevgilimin annesi de beyin kanaması geçirmiş biz tanışmadan 1 ay önce falan,felç olmuş ve hala çok hasta,haftanın bir günü acillik olur öyle, annesini hastaneye götürmek için de çoook randevumuz iptal oldu ama ben kızmıyorum,hastalık bu,benim de başımda olabilirdi. hem iyi evlat olmak da çok önemli, annesine verdiği değer ve bağlılık da ileride iyi bir aile kurmanın temeli.

Allah sağlık versin annelerine:2:

nurayımın sevdiceğine sıkı sıkı sarılmasına 8 güncük kalmışşşş

son ayrılık olsun inşallah, acısını çatır çatır çıkarın.

darısı basına kuzikommm uzulme amaa diorum ya benim annem de oleydi ve hayatımda etmedigimiz kavgaları ettik biz... öle böle deillerdi

asıcaksınız inanıyorum bbennnnn

vee tabi ki Çağlacım seni de Allah enişteye kavuştursun tez zamanda.

teşekkr ederim kuzuuum amin inşallah

istedigin zaman anlat tabikiii estafurullahhhh sen bu donemde iki kat daha anlayıslı olmalısın canım ona karsı cok zordur allah koruusun

20 gunde iki ay dusmuslerse cok iyi hep böle olsun

27 sinde donucak siboşum eger izne cıkabilirse yoksa eylulun ilk haftası gelir ama izne cıkar buyuk ihtimal daha bu seneki izinlerini hiç kullanmadı

aralıktan once kullanıcak artık biz de ıvır zıvır işlerimizi halledicez o arada... aralkta o gitmeden yapmamız gerekenler var onları cıkarıcaz aradan

bizim anne 3haftada bir kemoterapiye gidiyor. o hafta istirahat ediyor genelde. babasıyla gidiyorlar hastaneye. bizim hayatımızı çok fazla etkilemiyor aslında. dediğin gibi ben annesiyle ilişkisine çok dikkat ediyorum, beraber vakit geçirdiğimizde de nasıl davranıyor ince ince gözlemliyorum. ilk tanıştığımızda da anneni seviyor musun demiştim. annesini sevmeyen kimseyi sevemez gibime geliyor.

sağol orkidem inşallah sağlığına kavuşur. yani ileri yaşlarda hastalıkla yaşamak öğreniliyor, hastalığın yüzde yüz geçmesi mümkün olmuyor diye biliyorum. yinede Allah şifa verir inşallah.

kızlar geçen yıl eylülde bir arkadaşım evlenmişti üniversite biter bitmez bizim sınıftandı. şimdi 8 aylık hamileymiş. şok oldum. dünde doğum günüydü kutladım. sonradan göbeğim büyüdü falan gibi bişey yazmış ordan öğrendim. benim laboratuvar arkadaşımdı, 4sene boyunca hep beraber yaptık deneylerimizi, beni düğününe çağırmadı. beni bırakın en yakın iki arkadaşını düğüne çağırmış, kınaya çağırmamış onlar da gitmediler düğününe de. neyse dedim o zaman da tebrik ettim. şimdi de hamile misin dedim evet dedi tebrik ettim yine soğuk soğuk cevaplar yazmış. ilişiğimi kesmeyi düşünüyorum. evlendi bi havalara mı girdi yoksa arkadaş çevresini mi değiştirmeye çalışıyor anlamadım.

evlenen kızlar havalanır der bir ablam. buna da ondan oldu herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…