kızlar geçen yıl eylülde bir arkadaşım evlenmişti üniversite biter bitmez bizim sınıftandı. şimdi 8 aylık hamileymiş. şok oldum. dünde doğum günüydü kutladım. sonradan göbeğim büyüdü falan gibi bişey yazmış ordan öğrendim. benim laboratuvar arkadaşımdı, 4sene boyunca hep beraber yaptık deneylerimizi, beni düğününe çağırmadı. beni bırakın en yakın iki arkadaşını düğüne çağırmış, kınaya çağırmamış onlar da gitmediler düğününe de. neyse dedim o zaman da tebrik ettim. şimdi de hamile misin dedim evet dedi tebrik ettim yine soğuk soğuk cevaplar yazmış. ilişiğimi kesmeyi düşünüyorum. evlendi bi havalara mı girdi yoksa arkadaş çevresini mi değiştirmeye çalışıyor anlamadım.
evlenen kızlar havalanır der bir ablam. buna da ondan oldu herhalde.
Sana daa yapçammm kuzifessttttyaaaaaaa bende istiyooomm banada yapp
kızlar geçen yıl eylülde bir arkadaşım evlenmişti üniversite biter bitmez bizim sınıftandı. şimdi 8 aylık hamileymiş. şok oldum. dünde doğum günüydü kutladım. sonradan göbeğim büyüdü falan gibi bişey yazmış ordan öğrendim. benim laboratuvar arkadaşımdı, 4sene boyunca hep beraber yaptık deneylerimizi, beni düğününe çağırmadı. beni bırakın en yakın iki arkadaşını düğüne çağırmış, kınaya çağırmamış onlar da gitmediler düğününe de. neyse dedim o zaman da tebrik ettim. şimdi de hamile misin dedim evet dedi tebrik ettim yine soğuk soğuk cevaplar yazmış. ilişiğimi kesmeyi düşünüyorum. evlendi bi havalara mı girdi yoksa arkadaş çevresini mi değiştirmeye çalışıyor anlamadım.
Cocişlenmiş ya başı göğe ermiştir.
zehracım. aynı kayınpederden bende de varcanım şu anda net bi erteleme yok.. işyerimde biz iki ikişiyiz ikimizde izinli olamayz birimiz burda durmak zorunda.. 10 eylülden sonra izne çıkıo x abla.. cumartesi söz yapalım ki ertesi gün dinlensinler/dinlenelim istanbuldan gelicekler diye düşünüyorduk.. x abla izne çıkacağı için ben 15 eylülde cumartesi günü izin alamam.. bu yüzden 8 inde yapalım dedim benimkine söyledim.. babamı bilmiosun ben inat edersem o da inat eder diyor.. sormuş baba ne zaman yapıcaz die tekrar tekrar sorup durma eylülün ortası işte demiş..
yani oğlum gel ne düşünüosunuz ne olucak diye sormak yok kafalarına göre işte buna kızıorum bende.. Sanki benim ailem yokmuş gibi davranıyorlar... Ama söze kadar sözden sonra yırtsalarda kendilerini onlrın keyiflerine göre davranamam
tatlım takmak değil inan ki.. biz geçen sene nişan söz nişan yapıcaktık.. Allah tan aileme hiç açmadım konuyu öyle bir döndüler ki.. ne kadar üzülmüştüm..
Benim ailemde devreye girsin bakalım inşallah karışmaz o zaman ortalık..
kıymetcim, çok geçmiş olsun allah şifalar versin inşallah..tünaydın güzeller
herkes iyi maşallah, bende iyiyim çok şükür.
anlatmak istediklerim var. biz Onurla geçen hafta sonu yazlığa annesini babasını görmeye gittiğinden görüşemedik bu pazar yani yarın görüşücez inşallah. dün geceki telefonumuzda annesinin babasının bozcaadaya gitme fikirleri olduğunu söyledi giderlerse bende gidicem dedi. bu arada Onurun ablası ve onun çocukları da yazlıkta duruyorlar. Onur burda normal evlerinde eniştesiyle kalıyor haftaiçi. normal kışın da annesi çocuklara baktığından beraber yaşıyorlar. neyse bunlar ayrıntılar. sonuçta enişte ablası annesi babası çocuklar hep si bozcaadaya gitmek istiyorlar. eğer eniştenin işi müsait olursa yarın gideriz dedi, ben şokee yarın biz görüşmicez mi 15 gün oluyor dedim. hayatım biliyorsun durumu diyor. kastettiği şey annesinin hastalığı. malesef kanser annesi, tedavi görüyor. bundan dolayı o ne zaman çağırırsa gitmek zorundayım, giderim diyor. açıkçası ben annesi hasta diye gitmek zorunda olduğunu düşünmüyordum. ilk anda biraz alındım da, sanki hep beni erteliyor fikrine kapıldım. sonradan düşününce anlayışsızlık etmemem gerektiği fikrine vardım. Allah korusun aynısı benim başıma gelse annemi bırakıp bakkala gitmezdim sarılırdım bırakmazdım yani bir an. zaten normalde de ben annemi her gün sıkıştırıp mıncıklıyorum Allahım şifa versin, dua ediyorum bişey olmasın kötüleşmesin, dayanamam sevdiğim adamın üzülmesine. normalde hastalık lafını ağzına almaz, ölüm kelimesini hayatımızdan çıkardık etkileniyor. bana annesinin hastalığını mesajla anlattı konuşamıyor bile bu konuyu sevdiceğim kıyamıyorum bende. üzmicem hiç beklerim ben gitmek isterse gitsin. doğrusu bu di mi kızlar ?? yani haksızlığa uğradığımı düşünmemeliyim.?
orkideemmm, son ayrılık değil ki malesefnurayımın sevdiceğine sıkı sıkı sarılmasına 8 güncük kalmışşşş
son ayrılık olsun inşallah, acısını çatır çatır çıkarın.
Nurayımmm kıyamam sana Rabbim güzel gönlüne göre versin.
Uzaklık,gün sayma nedir bilirim.
Su olsun aksın günler inşallah.
Kizlar merhaba yeniden bugun biraz dolasmak icin ciktim normal giyim magazalarinda oldugu gbi bi cok ev urunleri satan yerlerde cogu urunde cok guzel indirimler var bernardo esse tefal hisar haberiniz olsun bu aralar almayi dusundugunuz biseyler varsa bakin derim hele bide outletine giderseniz cok uyguna alabileceginiz seyler olabilir :) buda benden :))
Soylemek istedigim bisey daha var( asker yolu beklemek cok zorr bugun artik sabrimin son noktasindayim 36 gunumuz kaldi. Allah izin verirse (( kisa donem falan farketmiyor asker beklemek cok ama cok zor ((
ben geldim
bugün bol bol aşklandım
şuan da kardeşleniyorum
şaka bi yana bu akşam gidio kardeşim..annem ve babam da gidicek onunla
evde matem havası var..çok zor valla
zaman çabucak geçer inşallah
bu arada annemin aldıklarını ben çok beğendim ve anneciğimin gönlünü de aldım
bernardoyu belki almayabilirim bile
bakalım zaman göstercek
ozgeeem Allah kavustursuuunnnnn vallahııı gozlerım doluyooo suan gızımııde cok merak edıyoruuum bızımde yakın arkadasımız gıdıyoo antalyaya dustu Allah her bekleyene sabır versııın
kesınlıkklee oyleeee.. hele son gunler hıc gecmek bılmıyooo.. Ben askerıme kavusalı 1 sene olucak sımdı su gıbı gecen zamaaann gecen sene bu donemlerde gecmek bılmıodu.. Allah sabır versın canımm
Cok sagol canim benim( o kadar zor ki bunu ancak yasayan anlar gercekten su son günler hic gecmek bilmiyor sanki zaman yerinde sayıyo biz 157den saymaya baslamıstık düsünüyorumda koskoca 121 gün nasıl gecmistee su 36 güün gecmiyorr ( artık aglamaktan yoruldumm kavusacagımız gün gelsin bir an önce (((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?