'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım ya kişiliklede alakalı birazz..
misal benim çok yakın arkadaşım evledi biz ayda yılda 1 görüşebliriz iş güç hayat mücadelesi derken. ama onunla sanki son buluşmamzın üstünde aylar geçmemişte o günde kalmışız gibidir.. hiç soğukluk mesafe olmazz.. hatta hadi ayarla bize gel şuraya gidelim falan die o baskı yapar.. eşin var derim olsn bize engel diilki der..
başka bi arkadaşım daha var.. sevgilisi olduğunda bile tavırları değişir.. evlendiğinde napar düşünemiyorumm
ben bu arkadaşımı bazı durumlrdan dolayı hayatımdan çıkaramıyorum ama mesafeliyim..

eğer senin arkadaşında böyle hayatındn çıkaramayacağın bi konumdaysa mesafeni koru.. ama yok diosan yol ver gitsinn..

yaaaaaaa bende istiyooomm banada yapp
Sana daa yapçammm kuzifesstttt

Canım benim çevremde olmadı açıkçası... 2 arkadaşımı evlendirdim her anlarında yanlarındaydım... sıra 3.sünde, her ne kadar kalbimi kırmış olsa da onun da yanında olcam. Galiba bu özellik senin arkadaşına has bi durum. Sinir oluyorum böyle şeyler duyunca. Neysen o ol ya...

Cocişlenmiş ya başı göğe ermiştir.

Cocişlenmiş ya başı göğe ermiştir.

kimisi de vardı:'ben kızken şöyleydi, kadın oldum böyle oldu' diye konuşur.

şükür benim yakın çevremde hiçç olmadı ama duyuyorum bazı tipleri.

aynen başları göğe ermiş

valla umrumda değil demek boşuna değer vermişim. ne yaparsa yapsın. yol veremeyeceğim biri değil. varsın bildiği gibi yapsın, hıhhhhh

zehracım. aynı kayınpederden bende de var
biz hep 2013 mayısta olsun istiyorduk düğünümüzü, adam eylül de olacak diyodu sevgilime.. düğün tarihimizi bile o belirliyor.
maddi durumdan böyle davranıyo desem, hayır ondan değil. zaten yıllarca erteleyelim demiyor 3 ay diyor. ama neden.. demek keyfi öyle istiyor. uyuz..
istemeye geldiler, biz ramazandan sonra nişan yaparız diye konuşuyoduk sevgilimle. ve mayısta düğün için konuşmuştu güya babasıyla.. adam demesin mi 'benim düşüncem kurban bayramından sonra bi nişan, seneye ramazanda sonra da düğün' ya nişan alttarafı bi yüzük takıcaz adam onu bile erteliyor. canı ne zaman isterse.. şok oldum orda.. neyse ki gelen akrabalarından biri gençlere de soralım dedi ve ramazandan sonraya aldık nişanı..
düğün de ağustos ta.. birsürü akrabaları aradı biz yurtdışındayız kızım ağustosta geliyoruz o zaman yapın diye.. bişey diyemedim kabul ettim napıyım
babam da işi karşı tarafa bırakmış durumda, yani siz ne zaman isterseniz o zaman yapalım diyo resmen. illa şu zaman olacak diye diretmiyo gayet ılımlı yumuşak davranıyo.

kıymetcim, çok geçmiş olsun allah şifalar versin inşallah..
bence de asla haksızlığa uğramamışsın, aksine böyle davranmasaydın o zaman haksızlık ederdin.
her zaman böyle sevgilinin yanında ol, onun buna çok ihtiyacı var belli ki.

nurayımın sevdiceğine sıkı sıkı sarılmasına 8 güncük kalmışşşş

son ayrılık olsun inşallah, acısını çatır çatır çıkarın.
orkideemmm, son ayrılık değil ki malesef nişan için geliyo
6-7 gün sonra gidecek geri .. biz evlenene kadar gün sayıcaz böyle.

Nurayımmm kıyamam sana Rabbim güzel gönlüne göre versin.

Uzaklık,gün sayma nedir bilirim.

Su olsun aksın günler inşallah.

Kizlar merhaba yeniden bugun biraz dolasmak icin ciktim normal giyim magazalarinda oldugu gbi bi cok ev urunleri satan yerlerde cogu urunde cok guzel indirimler var bernardo esse tefal hisar haberiniz olsun bu aralar almayi dusundugunuz biseyler varsa bakin derim hele bide outletine giderseniz cok uyguna alabileceginiz seyler olabilir :) buda benden :))
Soylemek istedigim bisey daha var ( asker yolu beklemek cok zorr bugun artik sabrimin son noktasindayim 36 gunumuz kaldi. Allah izin verirse (( kisa donem falan farketmiyor asker beklemek cok ama cok zor ((

kesınlıkklee oyleeee.. hele son gunler hıc gecmek bılmıyooo.. Ben askerıme kavusalı 1 sene olucak sımdı su gıbı gecen zamaaann gecen sene bu donemlerde gecmek bılmıodu.. Allah sabır versın canımm

ben geldim
bugün bol bol aşklandım
şuan da kardeşleniyorum
şaka bi yana bu akşam gidio kardeşim..annem ve babam da gidicek onunla
evde matem havası var..çok zor valla
zaman çabucak geçer inşallah

bu arada annemin aldıklarını ben çok beğendim ve anneciğimin gönlünü de aldım
bernardoyu belki almayabilirim bile
bakalım zaman göstercek

Ohhh senin de keyfin yerinde,ne güzeliz bugün maşallah.

Kardeşleniyoruma bayıldım.

ozgeeem Allah kavustursuuunnnnn vallahııı gozlerım doluyooo suan gızımııde cok merak edıyoruuum bızımde yakın arkadasımız gıdıyoo antalyaya dustu Allah her bekleyene sabır versııın

ozgeeem Allah kavustursuuunnnnn vallahııı gozlerım doluyooo suan gızımııde cok merak edıyoruuum bızımde yakın arkadasımız gıdıyoo antalyaya dustu Allah her bekleyene sabır versııın

amin bitanem
şimdilik kütahyaya düştü ama orda dağıtım olcakmış ya ankara ya diyarbakır diyolar
inşallah ankara olur inşallah..diğer kardeşim orda..ne güzel yalnız bırakmaz onu

senin arkadaşın için de Allah kavuştursun kuzummm zaman çabucak geçsin

kesınlıkklee oyleeee.. hele son gunler hıc gecmek bılmıyooo.. Ben askerıme kavusalı 1 sene olucak sımdı su gıbı gecen zamaaann gecen sene bu donemlerde gecmek bılmıodu.. Allah sabır versın canımm

Cok sagol canim benim ( o kadar zor ki bunu ancak yasayan anlar gercekten su son günler hic gecmek bilmiyor sanki zaman yerinde sayıyo biz 157den saymaya baslamıstık düsünüyorumda koskoca 121 gün nasıl gecmistee su 36 güün gecmiyorr ( artık aglamaktan yoruldumm kavusacagımız gün gelsin bir an önce (((((

gizimi çoook merak ediyorummmmmm

seviniyorum da onun için aynı zamanda 6 ay sonra kavuscak eniştemize...

benimse böyle sınırlı bir tarihim bile yok... kimbilir daha kaaaaç 6 aylar beklerim...

2 gündür sadece 20 dk sesini duyabildim yine zıkkım telefon cekmio denizin ortasında

resimleriyle aşk yasıorum ben de napim

bekleyen herkesi Allah kavustursunnn

ammiinnn özgeeemm kısa donem bızım arkadasta ustası kıbrıs cıktı uzaakkta olcak ama napalımm.. o benım kurbamın yemın torenıne gelmıstı burduraa bızde nası olursa onunkıne gıtmek ıstıoruzz kardescııınde ınss ankaraayaa duseeerr dualarımız onlarla heeep

bılmemm mıı bende 46 gun boyunca yasadımm canım... askın en zor ama guzel sınavı ıste Allah sabrını verıyo ve tum yasanılanların hedıyesını geldıgındee mutluluklarla yasıyooosunn

Giizz yolcu edıcekkktııı enıstemızııı en asııık askerr bızıımm askeeerr Allah'ımm korusun onlarıııın hepsınııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…