Güldeniimmmm nazooommmm ve gülimimmm burayıı okucağınızıı tahmınn ederekk yazıorum msn imde ciddi bi problem varsanırım bana trip atıooo hiç bi sorun yok netim var ama açılmıo sinir oldummm buraya yazıyımm dediiimmm
yolladım kardeşimi, ağlayacağım hiç aklıma gelmedi ama o kadar ağladım ki
ağlama nolur kötü oluyorum dedi hemen toparlanmaya çalıştım
kız arkadaşı da nasıl ağladı yavrum ona da kıyamadım hiç
görümce, gelin sarılıp ağlaştık kardeşimi yolladıktan sonra
çok kalabalıktık çok güzel oldu..bizim aile, sevdiceğim (ailesi dün akşam gelmişti), kardeşimin kızarkadaşı ve babası
kocaman bi aile olduk
içimde bi yumru var sanki
Canlarım Allah kavuştursun.
Babam askere ben 7 yaşımdayken gitti.
Bilir,m asker yolu beklemek nedir,hele de uzun dönemse...
kız Allah seni napmasın öldürdün beni gece gece
kızlar günaydınlar herkese pelimim sölemiş ben iyim çok şükür
nazlım 460 gün dayanıyor herkes bide doğuya gönderiyor ben 5 ay 5 gün beklicem dayanıcağımı düşünüyorum bazen boşluğa düşsemde toparlıcam ağlamıcama dair söz verdim dün çok kötü oldum bide ben 5 kilo verdim dünde midem bulandı ağladım sürekli mideme vurdu oda o halimi görünce uğurlamaya gidemedim malesef gidipte onu daha kötü etmek istemedim
normalde naıslsam öyle olucak herhalde mehtaba 27 28 gün var bu hızla günler çabucak geçer bana herhalde
sizin arkadaş kısa dönemmi gidiyor canım
aayyy kızlarr babam biliyomuşş nazommm annem babama anlatmışş 2 3 gün olmuş dünde denizdelerdi bende anne sevgilicik senle konşmak istiyo dedim annemi gafil avlamşm nazlım annem demiş babanlayım die ama babamın yanında sevgilicikle konşp hayırlı olsun dedi şimdi annem dediki baban biliyor vee biraz geç gitseydi babanla tanıştırırdık babanı alıştırmamız lazımdı gizim zaten anlattım herşeyi bilsin başkasından duyarsa kötü olur dedi
ben şu anda odamdan nasıl çıkacağım babam öğrenmiş ama dünde resmi olarak anladı amanınnn utanıyoreee neyseki bişey dememiş sadece ankaradaki kuzenime gidersem sevgilimin bahsini geçirmememi istemiş eğitime gittim dicem mecbur yada günübirlik uçakla gidicekmişim
ay ınanmıoruuummmmmmmmmolsun kotu tepkı almadın kuzuuummm ne guzeeelll ıstee gızlın saklın olmıcaaak artık hıcc sıkıntı yapmıcaakksınnn balımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?