'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Güldeniimmmm nazooommmm ve gülimimmm burayıı okucağınızıı tahmınn ederekk yazıorum msn imde ciddi bi problem var sanırım bana trip atıooo hiç bi sorun yok netim var ama açılmıo sinir oldummm buraya yazıyımm dediiimmm

döverimkii o msniii

yolladım kardeşimi, ağlayacağım hiç aklıma gelmedi ama o kadar ağladım ki
ağlama nolur kötü oluyorum dedi hemen toparlanmaya çalıştım
kız arkadaşı da nasıl ağladı yavrum ona da kıyamadım hiç
görümce, gelin sarılıp ağlaştık kardeşimi yolladıktan sonra
çok kalabalıktık çok güzel oldu..bizim aile, sevdiceğim (ailesi dün akşam gelmişti), kardeşimin kızarkadaşı ve babası
kocaman bi aile olduk
içimde bi yumru var sanki

Özgeemmmm kuzumm kıyamam sanaaa... Allah kavustursunn bebeğimmm inşallah sağ salim dönücekk...

Bende gizotumla mesajlastım kızlar... Şuan için iyi.. sabah 9da yolcuymuşş eniştee ama ailesinin yanında gizoott daha fena olur die şimdiden vedalaşmışlarrr

canımm Allahh kavuştursunn.. Rabbimin izniyle hiçbişi olmadan gelicekk.. sen gönlünü ferah tut

Canlarım Allah kavuştursun.

Babam askere ben 7 yaşımdayken gitti.

Bilir,m asker yolu beklemek nedir,hele de uzun dönemse...

bızım arkadasta gıttı kızlaar sabıha gokcenden gıttıgı ıcın ben gıdemedım yanlarınaa ama sevgılısı coook kotuymuss benim kurbaa sölediii benımkurbaa gıderkende kız cok aglamıstı hıc dayanamam demıstı bole ayrılıklara.. Kurbaala konusurkeen sesinii duyduuumm kızıınn cook kotu oldum 9dan berı aglıorumm resmeeenn Allah sabır versınnn yaa herkesee bıan oncede kavussunn herkeess

Giziiiiimmde bugun kotu olmaz ıns canım benımmm guclu bırıı o bılıyorum ama aşk güç falan dinlemiyoo..

kızlar günaydınlar herkese pelimim sölemiş ben iyim çok şükür

nazlım 460 gün dayanıyor herkes bide doğuya gönderiyor ben 5 ay 5 gün beklicem dayanıcağımı düşünüyorum bazen boşluğa düşsemde toparlıcam ağlamıcama dair söz verdim dün çok kötü oldum bide ben 5 kilo verdim dünde midem bulandı ağladım sürekli mideme vurdu oda o halimi görünce uğurlamaya gidemedim malesef gidipte onu daha kötü etmek istemedim

normalde naıslsam öyle olucak herhalde mehtaba 27 28 gün var bu hızla günler çabucak geçer bana herhalde

sizin arkadaş kısa dönemmi gidiyor canım

canımm benım caaanııımmmm dayanıcaaksın tabıkıı cok guclusuuun seeenn bende kurbama agladıgımı gostermıcem dıye soz vermıstım ama son ayrılıkta dayanamamıstımm metrobuse bınıp dönerkeen tanımadıgım ınsanlara sarılıp sarılıp agladım yol boyuu sabah berı yasadıklarımı dusunduumm sızı cok ıyı anlıorum o yuzden hassas bıgun oldu benım ıcındeee.. bizim arkadasta kısa kusumm acemı antalya usta kıbrıs

aayyy kızlarr babam biliyomuşş nazommm annem babama anlatmışş 2 3 gün olmuş dünde denizdelerdi bende anne sevgilicik senle konşmak istiyo dedim annemi gafil avlamşm nazlım annem demiş babanlayım die ama babamın yanında sevgilicikle konşp hayırlı olsun dedi şimdi annem dediki baban biliyor vee biraz geç gitseydi babanla tanıştırırdık babanı alıştırmamız lazımdı gizim zaten anlattım herşeyi bilsin başkasından duyarsa kötü olur dedi

ben şu anda odamdan nasıl çıkacağım babam öğrenmiş ama dünde resmi olarak anladı amanınnn utanıyoreee neyseki bişey dememiş sadece ankaradaki kuzenime gidersem sevgilimin bahsini geçirmememi istemiş eğitime gittim dicem mecbur yada günübirlik uçakla gidicekmişim

ay ınanmıoruuummmmmmmmm olsun kotu tepkı almadın kuzuuummm ne guzeeelll ıstee gızlın saklın olmıcaaak artık hıcc sıkıntı yapmıcaakksınnn balımmmmm

ay ınanmıoruuummmmmmmmm olsun kotu tepkı almadın kuzuuummm ne guzeeelll ıstee gızlın saklın olmıcaaak artık hıcc sıkıntı yapmıcaakksınnn balımmmmm

nazllım yolda ara verilmiş mola hemen aradı ne heycanlandım allahım buda gerekliymiş gelen her msjı ondan beklemek şimdi ağlıyorum ama telefonu kapatıktan sonra ağladım ohh çok şükür rahatladım nazlım aşılcak saatler geçiyr şafak 156 mehtaba 28 gün var

nazlım ben anakraya günübirlik gidebilirmiyim canım

giziiiiiiiiiiiiim seni gördüme coook sevindim kusummmmm

üzülmeeee zaman o kdr cabk geciyo ki 5 ay dedigin nedir bak ben 15 aydan saymaya baslamıstım dugune 5 ayını coktaaan geride bıraktım ne ara gitmiş anlamadım bile

sevdicek uzakta olunca gecmek bilmez gunler evet ama bizim bunyeler hasrete zaten alısık be kuzum... her ne kadar onlar yokken aglayıp zırlasak da geciyo bi sekilde...

sonra kavusması daha tatlı olucaaak hem artık sen de kesin 2013 gelinisinnnn babacık da kabullendigine gore durumuuuuuuuuu

çağlam cidden benim bünyede hasrete alışık bu son hasret olucak gibi dursada hayat bu engelelr çıkabiliyor bakalım

benimki molada aradı 12 gibi bide 1 saat önce indi o zaman aradı şimdide birliğe teslim oluyordur arayığ haber vermesi çok hoşuma gitti giderken telefonunu bana bırakmıştı kullanmıcam işte dokunmatik beceremiyorm die inat etmiştim o ise direttti meğersem not defterine ufacık notlar yazmış çok şaşırdım menüde not defteri vardı dedim ohh kafama ne takılırsa yazar sonra araştırrım derken bir baktım şoking içinde minik notlar

dünde doğum günümü kutladık daha çok var ama yanımda olmucak hediyeler almış bana çok sevindim bu onsuz ilk doğum günüm olcak benim için

babama gelince şaşkınım biliyor anlatmıcam onada ayrı baskı geçmicem buna sevindim hattaha ne kadar harcarız kızımıza sebep rahat nakit paramız olsun herşeyini alalım demiş kabullenmiş hemen

çağlam berbat burası canım nasıl yağdı anlatamam bulutlar yere indi sis gibi oldu heryer çok farklıydı çok fırtına resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…