'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

özgem ve gizemimmmmmm allah kavustursunn. siz şimdi anlatınca bizim vedalaşmamız gelmişti aklımıza ben ağlamamıştım tutmuştum kendimi bu tür konularda güçlüyümdür ağlayıp da onu üzmek istememiştim ama eve gelince tabi o ne ağlamaktır o! 1 hafta yatagımdan cıkamamıstım sabır gerektiriyor.. sık sık gidersin gizemcim ankara bu kadar ucakla ne kadar ki günü birlik gidersin.ben elazıga gıtmıştım ahh neyse anılarım geldi gözüme... üzmeyin kendinizi yapsınlar gelsinler kendilerine dair bir engeli kalmasın...

Gookyuzuuuu ayrılaaan her cıft ıcın agladı sanırım buguuunn

ay mehtalaraa safaklaraaa baaak sennn tatlım ben genelde gunu bırlık gıttım hep carsı ıznınde gece 12de bındım otobuse sabah ındım gene aksam 5 gıbı bındım 12 gıbı ınıyodumm otogaraaa

burcucum canım saol thy den 7 eylüle şimdiden rezerve yaptım kesinleşincede alıcam biletimi gidicem uçakla gitmek daha doğru bana gibi geziyor hayatımda hiç binmedim 24 saat ylol gittim yine uçağa binmedm ama dayancam bincem

nazlım sen karşıda oturuyorsun diye çok güzel belki bende arkadaşımda felan kalırım bana hiç uymuyo kuzum adadan zor olur o yüzden sabah 9 uçağı ve akşam 4 te 5 te uçak felan bana uyar gibi geldi ama otobüsle gitmeyide denize havaalanı mamağa 2 saat uzakta olsa bile gelir benimki alır trafikte beraber boğuluruz artık zaten adaya havaalanları hep uzak sabiha gökçenden binerm artık alışcam

liseden arkadaşıda aynı acemilikte artık arkadaşı var rahat rahat yaparlar destek olurlar inşallah

ben şimdilik iyim arkadaşım bizdeydi gitti akşam 9 gibi sahile incez yürüyüş yapıcaz 20 hafta çok çabuk geçicek inanıyorum

Özgemm kardeşine Gizemim sende yarine hayırlısıyla kavuşursun inşALLAH..

Rabbim bütün askerilerimize sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin..

Özgemm kardeşine Gizemim sende yarine hayırlısıyla kavuşursun inşALLAH..

Rabbim bütün askerilerimize sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin..

canım canım çok sağol canım

kızlar beni aşkım daha yeni aradı birliğinden kamuflaj giydirmişler aradı kapadı ailesini aradı sonra beni tekrar aradı

aşkım golmü oldu dedi bende dalgnlğma geldi salona geçip aşkım 2 1 gs önde oley dedim babam bana bakıyordu geçenlerde babama telde aşkım demiştim bide neyse galiba suyunu çıkardım

nazlım bu arada şaşırıcaksın son 20 dakkadır 2 kez konuştuk hiç ağlamadım şenşakrak konuştum normalde gün boyu sızlandım oda alıştın artık asker sevgln var güçlü olcan dio

bu arada benimkinin babası kızımız bize uğrasın muhakak demiş bende aşkım yemin törenine onlarla gelmemi gerekiyor dedim oda istersen gel aklım sende kalcak uçakla gidersen dedi

şimdi ben ne edeyim onlar davet ederse napcam yada gideceiğimi sölememmi gerekiyor

kuzucuuuummm ne güzeeeeeeeeeelllll hepinizi beraber karsısında gorunce kimbilir nası sevincek eniştemizzzzzz

seni de tebrik ediorum bebişimmm hep böle ol seni mutlu gordukce gunler ona daha kolay gecicektir...

bu arada aklıma geldi bak bizimkide bikeresinde telefon goturemicei bi seyire gitmişti o zman bana bıraktı telefonlarını

o telefonlarla yaptıgım sapsallıklar geldi aklıma... telefonun tuslarını opup kokluyodum askımın elimi değmiş bunlara diye

ve son bomba... telefonu acıp kendi telefonuma mesaj yolluyodum sanki o yolluyoo gibi

sacmalık işte ama yapıodum... hosuma gidiodu kendi telefonumda onun telefonundan gelen mesajı gormek...

ya da sıyırmıstım bilemiorum

gizom seni gördüğüme çok sevindim, güçlü durman da çok çok güzel
zaman çabucak geççek inşallah gizim hep destek olcaz birbirimize

kardeşim de tam teslim olurken aradı bugün beni..benle konuşurken ağlamadı da b.annemlerle konuşurken ağlamış
annemler onla gitmişti..ankaradaki kardeşim de ankaradan gitti yanlarına..hepsiçok ağlamışlar ayrılırken
bu akşam ilk gecesi olcak..
bugün aptal gibiydim..durup durup ağladım..yeri geldi sevdicekle çok güldük
tüm gün birlikteydik..iyi ki o var

bayramlıklar aldık birbrimize, alınıyomuş öyle nişanlıyken diye..
güzel oldu
sonra english home da gittik pike, çarşaf yastık kılıfı aldık
sevdiceğimle beğendik falan
öyle işte..

gizemcimm ben onurun ailesiyle onur askere gitmeden 2 3 hafta önce tanışmıtım ve onur askerdeyken sık sık ailesini telefonla aramıstım. sen de ailesini ara zatenonlar seni davet ederler özledik kızım gel filan derler. sen de yavas yavas git gel yaparsın bağlarınız kuvvetlenir. ayrıca yemin törenine de bizimle gel diye cagırarlar bence. bizimkiler kendilerine bilet alırken bana da almıslardı kızım senin biletini de aldık demisti.o işler biraz da enişteye baglı o söyler ailesine. aynı yere ayrı ayrı gitmek olmaz cnm. zaten yemin töreni tarihleri tam belli olmuyor son haftaya doğru kesinleşiyor.

giziiimm bende hıc agladıgımııı bellı etmedımmm kurbaamaaa cunku kahrolurduuu guclu durdumm ama Allah bılıyo nerdeyse her geceem aglamakla gectı bılmıorum benım en zayıf noktam onsuzlukmus , askerlıge alısamadım dayandım sabrettım... Allah bıdaha yasatmasın 460 gunu nası atlattım bılmıorum sımdıı.. Gucluu ol heep boylee gızııımmm ...
bız yemın torenıne kayınannımle gıtmıstık cok keyıflı bı yolculuktuuu.. ılk donemler sureklı msj atıodum kurbamaa telefonu kapalı oldugu halde pastammm senı cok ıyı anlıorum o yuzdeennn sonra maıle basladım hergun yazıodumm herseyı carsı gunlerı sabahları onla kalkıodummm hemen net basına kameraaa acıcam dıye suslenırdım sankı bulusmaya gıder gıbı gece nobetlerı oluyodu 11-1, 1-3, 3-5 hepsınde onla nobet tuttum hep telefondaydıkkk hatta sonradan ogrendım arkadasları kızıomus nıye uyandırıosun kızı o satte dıyeee halbukı ben onlaa 2 dk konusmak ıcın uykusuz gunlerce durabılırdım... Askım deprestı suaannn geneee ben sevgılıcımı arııım sesını duyarakk uyiiimmm sabah is var ıyı geceler bebeklerııımmm

topicikimiz artık şafak sayan bi topic olmuş ben görmeyeli
gizimm Allah kavuştursun canım tez tezkereler diyorum kuzum eminim çok zor gelcek zaman hiç geçmiyor gibi gelcektir ama aslında okadar hızlı geçyorki bittiginde anlıyor insan bende aşkımı 5 ay beklemiştim hemde ünv son sınıftaydım sınavlar,tez hazırlama okadar yogun bi dönemde benim için çok zor olmuştu ama yinede bittiginde çabuk geçti diyebildik çok şükür darısı sana..askerlik bizi birbirimize daha çok baglamıştı ayrı yapamayacagımızı birlikte olmadıgımız bi hayatı istemedigimizi anlamıştık umarım sizede böyle katkıları olur
özgemmm kardeşin içinde hayırlı tezkeler diyorum Allah kavuştursun canım
offf biz okulu bitirdik,askerliği bitirdik,nişanlandık ama hala 2 aydır görüşemiyoruz dahada üzücü olan bayramdada görüşemicez çok ama çok mutsuzum gelmesin bana bayram falan

günaydın kızçelerr
Özgem ve Gizimm Allah tez zamanda askerlerinize kavuştursun inşallah.Sağ salim gidip gelsinler zamanda çabucak akıp gitsinn
gizim böyle güçlü durmanı tebrik ediyorum zaten senden beklediğimde buydu şaşırtmadın beni güçlü arkadaşım benim.
ayrıca ve ayrıcaa babanla olan gelişmelere çoooooooooooooooook sevindim ve şunu demek istiyorum: ben sana demiştiiiiimmm
Çağlam sabah sabah güldürdün beni hee
buarada dün geçmişi şöyle bir okudum ama çok hatırlayamıyorum aklımda nurayımın kurabişleri var sadece yorum yazdımmı hatırlamıyorum ama çoooook beğendim onları:26:
hee bide bide pamukpufumuz gelmişşş hoşgelmişşş Allah sağlıklı ömür versin
buarada haftasonu kpss açıklandı. ablamda girmişti ve biz 4 yıldır falan heyecanla onun atanmasını bekliyoruz. 72 almış dua edinde atansın kızlar nolurrr.4 yıllık evli benim bitaneemmm ama her sene kpss yüzünden çocuk yapmayı erteliyor.

Son düzenleme:

kıyamam sana özgem yaaa kardeşimi düşünüyorumda oda gitse fena olur bir güler bir ağlardım atlatcaz canım atlatcaz

dün bende msj ve mail attım çaresizlik galiba ama çok rahatladım bulduğu her fırsatta arıyor beni az öncede aradı nazlım sevindim

ablasını arıcam arkadaşlarım çok kızdı allah kavuştursun için annesini ara muhakak dediler dün arayamadım kötüydüm dicem bugün daha rahat hissettim arıyım dedim dicem

belki ailesiyle giderim yemin töreninne bende nazlım

canım bende tanışalı 2 3 hafta oldu :)))))) arıycam gün içinde haber aldıkça sevgilicik beni arayıp ailesinide arıyor ama yeri gelir onalrı arayamazsam die telefonlarını verdi ulaşayım yemin töreni içinde bende aynı şeleri düşünüyorum onlarla gitmem uygun olur gibi herhalde

canım inşallah sende görüşürsün tez vakit bizde kavuşuruz zaman geçsin 2013 ocak gelsin hemen istiyorum ocak gelince haziranda gelcek ve çoğumuz evlenmiş olcak canım

inşallah ezgim te zamanda kavuşalım

babamla gelişmelere şaşırıyorum nasıl oldude öğrendi alıştı hiçbişi yokmuş gibi davranıyor ama mutluymuş annem çok bahsetmiş sevgilicikten sevindim alışmasına zorlamasn beni

Günaydınn hepinizee

Özgecim kardeşine,gizim sen de tez zaman da sevdiceğine kavuşursunuz inşallah,su gibi geçsin size zaman

Günaydınn hepinizee

Özgecim kardeşine,gizim sen de tez zaman da sevdiceğine kavuşursunuz inşallah,su gibi geçsin size zaman

günaydın benim güzel arkadaşlarım
bi pazartesi daha..umarım bu hafta da ışık hızıyla geçer

Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım taze gelincikler?
Herkese mutlu hayırlı bir hafta diliyorum.

günaydınnlarrrrrr bol öpücüklerrrrrrrr ben hala uyuyorummmm yatağımda olmak istiyorummmmmmmmmm pazartesileri sevmiyorummm

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr

burcucum sana katılıyorum yatagımdan zor ayrıldım bugunnnn tam da ruyamda askımı goruyordummm

rüyada bile rahat yok

günaydınnn
ağustosda bolu montlarlaa dolaşıyoooo
çok soğukkk yaaa bu kadar erken gelmemeliydi kışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…