nazllım yolda ara verilmiş mola hemen aradı ne heycanlandım allahım buda gerekliymiş gelen her msjı ondan beklemek şimdi ağlıyorum ama telefonu kapatıktan sonra ağladım ohh çok şükür rahatladım nazlım aşılcak saatler geçiyr şafak 156 mehtaba 28 gün var
nazlım ben anakraya günübirlik gidebilirmiyim canım
Özgemm kardeşine Gizemim sende yarine hayırlısıyla kavuşursun inşALLAH..
Rabbim bütün askerilerimize sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin..
canım canım çok sağol canım
kızlar beni aşkım daha yeni aradı birliğinden kamuflaj giydirmişler aradı kapadı ailesini aradı sonra beni tekrar aradı
aşkım golmü oldu dedi bende dalgnlğma geldi salona geçip aşkım 2 1 gs önde oley dedim babam bana bakıyordugeçenlerde babama telde aşkım demiştim bide neyse galiba suyunu çıkardım
nazlım bu arada şaşırıcaksın son 20 dakkadır 2 kez konuştuk hiç ağlamadım şenşakrak konuştum normalde gün boyu sızlandım oda alıştın artık asker sevgln var güçlü olcan dio
bu arada benimkinin babası kızımız bize uğrasın muhakak demiş bende aşkım yemin törenine onlarla gelmemi gerekiyor dedim oda istersen gel aklım sende kalcak uçakla gidersen dedi
şimdi ben ne edeyim onlar davet ederse napcam yada gideceiğimi sölememmi gerekiyor
canım canım çok sağol canım
kızlar beni aşkım daha yeni aradı birliğinden kamuflaj giydirmişler aradı kapadı ailesini aradı sonra beni tekrar aradı
aşkım golmü oldu dedi bende dalgnlğma geldi salona geçip aşkım 2 1 gs önde oley dedim babam bana bakıyordugeçenlerde babama telde aşkım demiştim bide neyse galiba suyunu çıkardım
nazlım bu arada şaşırıcaksın son 20 dakkadır 2 kez konuştuk hiç ağlamadım şenşakrak konuştum normalde gün boyu sızlandım oda alıştın artık asker sevgln var güçlü olcan dio
bu arada benimkinin babası kızımız bize uğrasın muhakak demiş bende aşkım yemin törenine onlarla gelmemi gerekiyor dedim oda istersen gel aklım sende kalcak uçakla gidersen dedi
şimdi ben ne edeyim onlar davet ederse napcam yada gideceiğimi sölememmi gerekiyor
gizom seni gördüğüme çok sevindim, güçlü durman da çok çok güzel
zaman çabucak geççek inşallah gizim hep destek olcaz birbirimize
kardeşim de tam teslim olurken aradı bugün beni..benle konuşurken ağlamadı da b.annemlerle konuşurken ağlamış
annemler onla gitmişti..ankaradaki kardeşim de ankaradan gitti yanlarına..hepsiçok ağlamışlar ayrılırken
bu akşam ilk gecesi olcak..
bugün aptal gibiydim..durup durup ağladım..yeri geldi sevdicekle çok güldük
tüm gün birlikteydik..iyi ki o var
bayramlıklar aldık birbrimize, alınıyomuş öyle nişanlıyken diye..
güzel oldu
sonra english home da gittik pike, çarşaf yastık kılıfı aldık
sevdiceğimle beğendik falan
öyle işte..
giziiimm bende hıc agladıgımııı bellı etmedımmm kurbaamaaa cunku kahrolurduuu guclu durdumm ama Allah bılıyo nerdeyse her geceem aglamakla gectı bılmıorum benım en zayıf noktam onsuzlukmus , askerlıge alısamadım dayandım sabrettım... Allah bıdaha yasatmasın 460 gunu nası atlattım bılmıorum sımdıı.. Gucluu ol heep boylee gızııımmm ...
bız yemın torenıne kayınannımle gıtmıstık cok keyıflı bı yolculuktuuu.. ılk donemler sureklı msj atıodum kurbamaa telefonu kapalı oldugu halde pastammm senı cok ıyı anlıorum o yuzdeennnsonra maıle basladım hergun yazıodumm herseyı carsı gunlerı sabahları onla kalkıodummm hemen net basına kameraaa acıcam dıye suslenırdım sankı bulusmaya gıder gıbı gece nobetlerı oluyodu 11-1, 1-3, 3-5 hepsınde onla nobet tuttum hep telefondaydıkkk hatta sonradan ogrendım arkadasları kızıomus nıye uyandırıosun kızı o satte dıyeee halbukı ben onlaa 2 dk konusmak ıcın uykusuz gunlerce durabılırdım... Askım deprestı suaannn geneee ben sevgılıcımı arııım sesını duyarakk uyiiimmm sabah is var ıyı geceler bebeklerııımmm
gizemcimm ben onurun ailesiyle onur askere gitmeden 2 3 hafta önce tanışmıtım ve onur askerdeyken sık sık ailesini telefonla aramıstım. sen de ailesini ara zatenonlar seni davet ederler özledik kızım gel filan derler. sen de yavas yavas git gel yaparsın bağlarınız kuvvetlenir. ayrıca yemin törenine de bizimle gel diye cagırarlar bence. bizimkiler kendilerine bilet alırken bana da almıslardı kızım senin biletini de aldık demisti.o işler biraz da enişteye baglı o söyler ailesine. aynı yere ayrı ayrı gitmek olmaz cnm. zaten yemin töreni tarihleri tam belli olmuyor son haftaya doğru kesinleşiyor.
topicikimiz artık şafak sayan bi topic olmuş ben görmeyeli
gizimm Allah kavuştursun canım tez tezkereler diyorumkuzum eminim çok zor gelcek zaman hiç geçmiyor gibi gelcektir ama aslında okadar hızlı geçyorki bittiginde anlıyor insan bende aşkımı 5 ay beklemiştim hemde ünv son sınıftaydım sınavlar,tez hazırlama okadar yogun bi dönemde benim için çok zor olmuştu ama yinede bittiginde çabuk geçti diyebildik çok şükür darısı sana..askerlik bizi birbirimize daha çok baglamıştı ayrı yapamayacagımızı birlikte olmadıgımız bi hayatı istemedigimizi anlamıştık umarım sizede böyle katkıları olur
özgemmm kardeşin içinde hayırlı tezkeler diyorum Allah kavuştursun canım
offf biz okulu bitirdik,askerliği bitirdik,nişanlandık ama hala 2 aydır görüşemiyoruz dahada üzücü olan bayramdada görüşemicez çok ama çok mutsuzum gelmesin bana bayram falan
günaydın kızçelerr
Özgem ve Gizimm Allah tez zamanda askerlerinize kavuştursun inşallah.Sağ salim gidip gelsinler zamanda çabucak akıp gitsinn
gizim böyle güçlü durmanı tebrik ediyorum zaten senden beklediğimde buydu şaşırtmadın beni güçlü arkadaşım benim.
ayrıca ve ayrıcaa babanla olan gelişmelere çoooooooooooooooook sevindim ve şunu demek istiyorum: ben sana demiştiiiiimmm
Çağlam sabah sabah güldürdün beni hee
buarada dün geçmişi şöyle bir okudum ama çok hatırlayamıyorum aklımda nurayımın kurabişleri var sadece yorum yazdımmı hatırlamıyorum ama çoooook beğendim onları:26:
hee bide bide pamukpufumuz gelmişşş hoşgelmişşş Allah sağlıklı ömür versin
buarada haftasonu kpss açıklandı. ablamda girmişti ve biz 4 yıldır falan heyecanla onun atanmasını bekliyoruz. 72 almış dua edinde atansın kızlar nolurrr.4 yıllık evli benim bitaneemmm ama her sene kpss yüzünden çocuk yapmayı erteliyor.
Günaydınn hepinizee
Özgecim kardeşine,gizim sen de tez zaman da sevdiceğine kavuşursunuz inşallah,su gibi geçsin size zaman
günaydın benim güzel arkadaşlarım
bi pazartesi daha..umarım bu hafta da ışık hızıyla geçer
Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım taze gelincikler?
Herkese mutlu hayırlı bir hafta diliyorum.
Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım taze gelincikler?
Herkese mutlu hayırlı bir hafta diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?