'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tekrar günaydınlaar
kızlarr özellikle anadolu yakasında oturan gelincikler bir sorum var sizlere eva ayak sağlığı diye bir merkez duydunuz mu hiç?

hiç duymadım ezgim yaaa :44:

siboş ve pamık hoşgeldiniz

kuzum dun burası da fenaydı resmen uctu her yer kıs gelmiş gibiydi... ama iyi oldu cunku sıcaklar o kdr felaketti ki dısarda durulcak hal yoktu

nefes bile alamıyoduk resmen sıcaktan

hoşbuldukk kuzumm
inşallah düzelir burasıda yarın falann

ezgicimm neymiş ki o merak ettim ? :26:

hoşbuldum kuzum
ayy dün bureayada yağdı yaa ne güzeldii o yağmuru izlemek toprak kokusunu çekmek..
havada mis gibi serinledi valla

hoşbuldukk kuzumm
inşallah düzelir burasıda yarın falann

ezgicimm neymiş ki o merak ettim ? :26:

ayak bakım merkezi sibelcim.ama öyle manikür pedikür falan değil tedavi amaçlı. benim ayak tırnaklarım sararmaya başladı hatta bi tanesi koptu((( burayıda netten tesadüf buldum.olumlu yorumlar var. gitmeyi düşünüyorumda gelinciklerimede danışayım dedim

iyi sayılırım haticem
sen nasılsın?
Üşüyorum sabahda duş yapmıştım. Saat 4 gibi şimdi montla oturuyorum.

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr

burcucum sana katılıyorum yatagımdan zor ayrıldım bugunnnn tam da ruyamda askımı goruyordummm

rüyada bile rahat yok

Günaydınnn akşam olsada eve gitsek diye düşünüyorum.

günaydınnn
ağustosda bolu montlarlaa dolaşıyoooo
çok soğukkk yaaa bu kadar erken gelmemeliydi kışş

Canım haklısın sanırım ya gerçekten soğuk içime işlemiş yada hasta oluyorum.

İyiyiz canım sen nasılsınnn?
Bayramda aşkım bize gelecek diye tatlı bir heyeccan içerisindeyim. Günlerde bir türlü geçemedi.

Günaydın kızlarr
Nasılsınız
Güzel haftalar diliyorum hepinize
pamukcum sanada inşallah

Geçmiş olsun ezgi ama öncelikle yediklerine dikkat etmeli dengeli beslenmelisin diye düşünüyorum.

ezgim geçmiş olsun canım
ihmal etme git muhakkak,tedavi ol

ben de baharı seviyorum

aa canım geçmiş olsunn neden olurmuş ki böyle ?
:26::26:

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızçelerimm
neden olduğu konusunda hiç bir fikrim yok malesef
özgeemm ben ilkbaharı sevmezdim hiiç 17 Mayıs 2008 'de aşkın ellerini tutana dek...o günden beri ben hep baharı yaşıyorum:98:

ben de ben deee
3 mayıs da bizim miladımız..hayatımın enn enn enn güzel günü
hala hatırladıkça heyecanlanırım
aşkım depreşti şimdi

ben de ben deee
3 mayıs da bizim miladımız..hayatımın enn enn enn güzel günü
hala hatırladıkça heyecanlanırım
aşkım depreşti şimdi

aynen yaa.hatırladıkça böyle içim titriyor...aşkı ilk günkü gibi canlı tutabilmek öyle güzel ki..bitaneciğim hala elimi kalbine götürüp bana nasıl heyecanlandığını, kalbinin nasıl çarptığını gösterir.
aşkı tatmak herkese nasip olmuyor bize böylesine büyük bir aşkı tatmayı nasip ettiği için Allah a hep şükrediyorum. inşallah hepimizin aşkı ilk günkü heyecanıyla, katlanarak artarak ömür boyu sürer
anaammm noluyo bana yine aşk böcüğü moduma döndüm

eveeeeet aksam olsun hatta gnler fırt fırt gecsinnnnn bayram bitsinnnn aşk kokulu bi böörtlencik kurabiyesinin kollarına pıt diye düşsüüüünn

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

forever

eveeeeet aksam olsun hatta gnler fırt fırt gecsinnnnn bayram bitsinnnn aşk kokulu bi böörtlencik kurabiyesinin kollarına pıt diye düşsüüüünn

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

forever
İnşallah canımmm

bayramın 3. günü çalışabilirmişiz yaaaaa
zaten 1. günü pazara denk gelio 1 güncük tatil demek bu yaaa

kötü olmuş ben başarırsam bayramdan sonra izin alacağım.

sıkıcı bi gün
hava da kapalı kasvetli biraz
her ne kadar bu havaları sevmesem de en azından yaz bitiyo ve zaman geçiyo diye seviniyorum bu havalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…