sıkıcı bi gün
hava da kapalı kasvetli biraz
her ne kadar bu havaları sevmesem de en azından yaz bitiyo ve zaman geçiyo diye seviniyorum bu havalara
yaa çeyiz topiclerine bakıyodumm genelde hep
English Home, Bernardo, Bi ev vs.
ama ama amaaaaaaa bunların hiçbirisi Boluda yook
bende o ciciklerden istiyorumm siteleri varmı ki bunların kızlar ?
vaar tabi kusum olmaz mı ama butun urunleri olmuyo sanırım english home un falan ama cogunu bulabilirsin
kızlar az önce öğle yemeine çıktığımda bakkalın köpeği parmağımı ısırdı. başparmağımda minik bir diş izi kaldı. aşıları tammış aile hekimine gittim oradaki hemşireler aşılara tam da olsa numune hastanesine git diyolar napim yaaçok moralim bozuldu
tatlım gecmiş olsun cok cok yaaa işe bak
bence de git hemen hastaneye ne olur ne olmaz şakaya gelmez
yolladım kardeşimi, ağlayacağım hiç aklıma gelmedi ama o kadar ağladım ki
ağlama nolur kötü oluyorum dedi hemen toparlanmaya çalıştım
kız arkadaşı da nasıl ağladı yavrum ona da kıyamadım hiç
görümce, gelin sarılıp ağlaştık kardeşimi yolladıktan sonra
çok kalabalıktık çok güzel oldu..bizim aile, sevdiceğim (ailesi dün akşam gelmişti), kardeşimin kızarkadaşı ve babası
kocaman bi aile olduk
içimde bi yumru var sanki
kızlar günaydınlar herkese pelimim sölemiş ben iyim çok şükür
nazlım 460 gün dayanıyor herkes bide doğuya gönderiyor ben 5 ay 5 gün beklicem dayanıcağımı düşünüyorum bazen boşluğa düşsemde toparlıcam ağlamıcama dair söz verdim dün çok kötü oldum bide ben 5 kilo verdim dünde midem bulandı ağladım sürekli mideme vurdu oda o halimi görünce uğurlamaya gidemedim malesef gidipte onu daha kötü etmek istemedim
normalde naıslsam öyle olucak herhalde mehtaba 27 28 gün var bu hızla günler çabucak geçer bana herhalde
sizin arkadaş kısa dönemmi gidiyor canım
canımm benım caaanııımmmmdayanıcaaksın tabıkıı cok guclusuuun seeenn bende kurbama agladıgımı gostermıcem dıye soz vermıstım ama son ayrılıkta dayanamamıstımm metrobuse bınıp dönerkeen tanımadıgım ınsanlara sarılıp sarılıp agladım yol boyuu sabah berı yasadıklarımı dusunduumm sızı cok ıyı anlıorum o yuzden hassas bıgun oldu benım ıcındeee.. bizim arkadasta kısa kusumm acemı antalya usta kıbrıs
kuzucuuuummm ne güzeeeeeeeeeelllll hepinizi beraber karsısında gorunce kimbilir nası sevincek eniştemizzzzzz
seni de tebrik ediorum bebişimmm hep böle ol seni mutlu gordukce gunler ona daha kolay gecicektir...
bu arada aklıma geldi bak bizimkide bikeresinde telefon goturemicei bi seyire gitmişti o zman bana bıraktı telefonlarını
o telefonlarla yaptıgım sapsallıklar geldi aklıma... telefonun tuslarını opup kokluyodum askımın elimi değmiş bunlara diye
ve son bomba... telefonu acıp kendi telefonuma mesaj yolluyodum sanki o yolluyoo gibi
sacmalık işte ama yapıodum... hosuma gidiodu kendi telefonumda onun telefonundan gelen mesajı gormek...
ya da sıyırmıstım bilemiorum
kızlar az önce öğle yemeine çıktığımda bakkalın köpeği parmağımı ısırdı. başparmağımda minik bir diş izi kaldı. aşıları tammış aile hekimine gittim oradaki hemşireler aşılara tam da olsa numune hastanesine git diyolar napim yaaçok moralim bozuldu
geçmiş olsunsağ ol cnmkuzenim veterinerlik mezunu aşıları tamsa bir şey olmaz dedi. kuduz aşısı da ilk 72 saat içinde yapılmalıymış
Biz gezemiyoruz bari siz gönlünüzce gezin.Kızlar akşama Silivri'ye gidicez sevdicekle,orda çeyizle ilgili herhangi bi markanın satış noktası var mı bildiğiniz?
geçmiş olsun
Biz gezemiyoruz bari siz gönlünüzce gezin.
Nedense bu akşam gitmeyi istemiyorum hiç,huzursuz çok içim umarım akşam eve geldiğimde kötüyüm diye yazmam buraya
Özel günün falanmı yaklaştı acaba?:44:
Canım buluşabilmek ne büyük bir nimet bilemezsin ben kaç bir aydır göremiyorum.
Kızlar akşama Silivri'ye gidicez sevdicekle,orda çeyizle ilgili herhangi bi markanın satış noktası var mı bildiğiniz?
ben kuzenim gidince bile ağlamıştım o kadar yakın olmadığımız halde, şimdi senin neler hissettiğini tahmin edebiliyorum, Allah kavuştursun Özgecimm
Gizemcim inşallah çok çabuk geçer kavuşursunuz bir an önce, musmutlu günlerinize devam edersiniz
canımm ya metrobüstekilere sarılmış kıyamamben dayanamazdım herhalde 460gün kesin hasta olurdum, çok büyük saygı duyuyorum bekleyebilenlere.
bende normal günlerde konuşup kapattıktan sonra telefonuma sarılıyorum öpüyorum fotoğraflarımıza bakıyorum bütün gün bana yazdığı mesajları tekrar tekrar okuyorumpek iç açıcı değil yani. uzakta olsa napardım düşünmek istemiyorum. Allah sabır versin hemencecik kavuşun inşallah
hemen git tabi ki, ihmal edilemez birşey..
sağ ol cnmkuzenim veterinerlik mezunu aşıları tamsa bir şey olmaz dedi. kuduz aşısı da ilk 72 saat içinde yapılmalıymış
özgemle gizemim, askerlerinize hayırlı tezkereler diliyorum.. zaman su gibi akıp geçsin inşallah..
bebeklerim nasıllar napıyolaarrr
uykuya ve aşka olan hasretim dısında iyiyim ben kuzucuk sen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?