'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar tünaydınnnn çok fazla geçmişi okuyamadım ezgimle ilgili bişi okudum sadecee

Ezgim geçmiş olsun bal köpüğüümmm umarım ciddii bişii cıkmaz canparemmm

Mayısııı sevenlerden biri de benimm Aşk ayı, mayıs ayı benim için...

umarımm herkes iyidirr

sıkıcı bi gün
hava da kapalı kasvetli biraz
her ne kadar bu havaları sevmesem de en azından yaz bitiyo ve zaman geçiyo diye seviniyorum bu havalara

aynennnnnnnnnn

bu havalar icimi ısıtıyo zamanın gectigini hatırlattgı için

her aksam evimi ve askımı dusunerek uyuyorum yıh yıh yıh

yaa çeyiz topiclerine bakıyodumm genelde hep
English Home, Bernardo, Bi ev vs.
ama ama amaaaaaaa bunların hiçbirisi Boluda yook
bende o ciciklerden istiyorumm siteleri varmı ki bunların kızlar ?

yaa çeyiz topiclerine bakıyodumm genelde hep
English Home, Bernardo, Bi ev vs.
ama ama amaaaaaaa bunların hiçbirisi Boluda yook
bende o ciciklerden istiyorumm siteleri varmı ki bunların kızlar ?

vaar tabi kusum olmaz mı ama butun urunleri olmuyo sanırım english home un falan ama cogunu bulabilirsin

kızlar az önce öğle yemeine çıktığımda bakkalın köpeği parmağımı ısırdı. başparmağımda minik bir diş izi kaldı. aşıları tammış aile hekimine gittim oradaki hemşireler aşılara tam da olsa numune hastanesine git diyolar napim yaa çok moralim bozuldu

Son düzenleme:

tatlım gecmiş olsun cok cok yaaa işe bak

bence de git hemen hastaneye ne olur ne olmaz şakaya gelmez

Kızlar akşama Silivri'ye gidicez sevdicekle,orda çeyizle ilgili herhangi bi markanın satış noktası var mı bildiğiniz?

ben kuzenim gidince bile ağlamıştım o kadar yakın olmadığımız halde, şimdi senin neler hissettiğini tahmin edebiliyorum, Allah kavuştursun Özgecimm

Gizemcim inşallah çok çabuk geçer kavuşursunuz bir an önce, musmutlu günlerinize devam edersiniz

canımm ya metrobüstekilere sarılmış kıyamam ben dayanamazdım herhalde 460gün kesin hasta olurdum, çok büyük saygı duyuyorum bekleyebilenlere.

bende normal günlerde konuşup kapattıktan sonra telefonuma sarılıyorum öpüyorum fotoğraflarımıza bakıyorum bütün gün bana yazdığı mesajları tekrar tekrar okuyorum pek iç açıcı değil yani. uzakta olsa napardım düşünmek istemiyorum. Allah sabır versin hemencecik kavuşun inşallah

hemen git tabi ki, ihmal edilemez birşey..

sağ ol cnm kuzenim veterinerlik mezunu aşıları tamsa bir şey olmaz dedi. kuduz aşısı da ilk 72 saat içinde yapılmalıymış
geçmiş olsun

Kızlar akşama Silivri'ye gidicez sevdicekle,orda çeyizle ilgili herhangi bi markanın satış noktası var mı bildiğiniz?
Biz gezemiyoruz bari siz gönlünüzce gezin.

Özel günün falanmı yaklaştı acaba?:44:
Canım buluşabilmek ne büyük bir nimet bilemezsin ben kaç bir aydır göremiyorum.

Yok aslında 15 gün falan var daha sanırım

Ama dün sabahtan akşama kadar gezzdik ikimiz de çok yorgunuz,gece de geç yattık o yüzden çok yorgunuz bu da gerginlik ve anlayışsızlık yaratıyo bu yüzden tedirginim.Ona da söyledim ama kötü düşünme 5 dak.da geçer istersek sıkıntımız dedi ama geçmiyo işte

kuzum marka önermicem ama olta restorana gidin onu önericem
evlenme teklifimi orda aldıydım ben

sağol canımıniçi..zaman geççek işte bi şekilde

sağ ol cnm kuzenim veterinerlik mezunu aşıları tamsa bir şey olmaz dedi. kuduz aşısı da ilk 72 saat içinde yapılmalıymış

canım benim sen yine de ihmal etmesen mi acaba..git bence hastaneye
çok çok geçmiş olsun

özgemle gizemim, askerlerinize hayırlı tezkereler diliyorum.. zaman su gibi akıp geçsin inşallah..

bebeklerim nasıllar napıyolaarrr

burcucum canım çok geçmiş olsun o alanı hafif ılık bir bez yada suyla sabunlar

ben çok pimpirikliyim saniyesidne giderdim hastahaneye benim kuzenmii kedi tırmaladı sırf aşıları tam die annemö aşı yaptırmadı kuzenime ama çok kızdım mesuliyet alınmaz bu dikkatli olmak lazım belki biliynemeyn bir mikrop vardır aman uzak olsun

burcucum hadi git hemen kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…