'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nurayım ben de iyi sayılırımmm
geçen hafta adet dolayısıyla oruç tutmamıştım bugün sahalara geri döndüm azıcık zorlanıo gibiyim
bi de çok fena bi miskinlik var üzerimde

ay biz bugün gidip vitrin alıcuğuz nişanlıcanımlaaa
ilk mobilyamız

Bu restorantın adını duymuştum kuzucuk ama tuzludur orda ki balıkların fiyatları çok

özgem ben de oruca alıştım şimdi de bişey yiyip içmek aklıma gelmiyo, dün başladı işte foruma bile giremedim o nasıl bi ağrıydı çekenler bilir, şimdi iyiyim çok şükür.
ayyyy vitriiin mi alıyosunuuuuzzz fotoğrafını çek kuzum.

gizooom gizom ne zamandır görüşemedik öperim seni deee
burcuya ne oldu diye baktım geçmişe, ay bence de bi hastaneye gitsin ne olur ne olmaz. çokta geçmiş olsun

Bu restorantın adını duymuştum kuzucuk ama tuzludur orda ki balıkların fiyatları çok
gülincim, akşama kutlama falan mı var sevdicekle

nurayımm kıyamaaaam gecmiş olsun beter bişi o sancı

hayırlı olsun vitrininiz simdiden özgecim

ben vitrin dusunmuyorum salonuma konsol alıcam sanırım sadece :44:

evet biraz öyle gerçekten ama özel günlerde gidilebilir kuzum..hizmet falan harika gerçekten

nette var fotosu eklerim az sonra kuzum
demiştim ya salon değişmicek die..ıvır zıvırlarımı koymaya bi vitrin alıcuk sadece

nurayımm kıyamaaaam gecmiş olsun beter bişi o sancı

hayırlı olsun vitrininiz simdiden özgecim

ben vitrin dusunmuyorum salonuma konsol alıcam sanırım sadece :44:

canım ben de pek istemiyorum aslında ama benimki biraz mecburiyetten
çünkü bizim salonumuz da minnakötesi tv ünitesi var o nedenle konsol hayatta sığmaz
anca dar uzun bi vitrin işte..o da sırf tabaklar çanaklar toparlansın die

viitrin bu kuzucanlar..tv ünitesi zaten vardı
ya tekli olarak iki tane alıp bi sağına bi soluna koycaz
ya da ikiliyi alıp sağ tarafına koycaz
o anki psikolojik durumumuza bağlı biraz

evet rengi de bu kuzum
sevgilim taa o zamanlar gitmiş bulunması en zor rengi almış
şimdi ona uygun bişey alamıyoruz..anca kendi takımını alabiliyoz renk uysun die

Yok canım kutlama falan yok,gezmek amaçlı sadece.Annem Silivri'ye gitmemişti hiç o merak ettiği için sevdiceğin annesi ve benim annem de geliyo.Gitmişken de çeyiz bakarım belki diye düşünmüştüm çünkü alıcak hiç bişey bulamıyorum

O zaman özel bi zaman da gideriz bebikim biz oraya,şimdilik balık ekmek yiyelim

evet rengi de bu kuzum
sevgilim taa o zamanlar gitmiş bulunması en zor rengi almış
şimdi ona uygun bişey alamıyoruz..anca kendi takımını alabiliyoz renk uysun die

olsun canım, koltuklarınız da açık renk mi? harika durur.
ay özgem ben de görebilecek miyim o günleri, evimize mobilya alacak mıyız biz deeeee

gülinimoooo saol canımıniçiii
dün english home çıkartması yaparken gözlerim seni aradı valla
şimdi karşılaşsak ne kaddar gözel olur diye geçirdim içimden

ay özgem ben de görebilecek miyim o günleri, evimize mobilya alacak mıyız biz deeeee

yok canım koltuklar da kırmızı ve siyah..salonumuzda kırmızı ve siyahın hakimiyeti mevcut
sevdicek öyle beğenmiş öyle almış geçen sene..ama ben de seviyom beğeniyom minnak aşk yuvamızı

görcen tabi nurayımmm en güzel kanıtı hemen çizelgene bak
zaman cidden hızlı geçiyo yaaa

yok canım koltuklar da kırmızı ve siyah..salonumuzda kırmızı ve siyahın hakimiyeti mevcut
sevdicek öyle beğenmiş öyle almış geçen sene..ama ben de seviyom beğeniyom minnak aşk yuvamızı

kulağa çok güzel geliyor,zaten eviniz yuvanız belli,bu demektir ki yakında sizin aşk yuvanızın resimlerini görebileceğiz

gülinimoooo saol canımıniçiii
dün english home çıkartması yaparken gözlerim seni aradı valla
şimdi karşılaşsak ne kaddar gözel olur diye geçirdim içimden

Ayyy Özgişimmm yeğğriimmm seniiii
Ben de geçenler de yolda yürürken aklımdan geçirdim.Karşılaşabilirmiyiz ki acaba diye

Dün gitmeyi düşünüyoduk English'e ama kısmet olmadı,güral porselen var ya benim hiç dikkatimi çekmemişti orası daha önce onu gördük oraya girdik ama pek hoş şeyler yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…