'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nurayımmmmm görceksin tabiki deeee geciyo zaman

biz de belki askım izne cıkınca baslarız artık esya gezmelerine ole dusunuoruz ama bakalım

nurayım nasıl gidiyor hazırlıklar çok az kaldıı kiii

giziim, şimdilik bişey yapmıyoruz. son hazırlıklarımız kaldı işte, yemekler yapılacak bizde kalacak misafirlerimiz için. hem bayram hem nişan hazırlıkları, bir kaç gün sonra başlarız onlara da ...
sevgiliciğimin gelmesine 6 gün kaldı. 1 hafta bizde kalacak ya öyle mutluyum kiii
ailesi de nişandan bir gün önce gelecek.
ben o hafta foruma hiç giremezsem merak etmeyin bebeklerim :13:
şehir dışından iki halam gelecek. erkek tarafından da baya gelen var, hala, amca, dayı vs. çok kişi ağırlayacağız evde de yani.
inşallah güzel olur nişanımız. inşallah moralimi bozan insanlar ve detaylar olmaz artık.
ben de bol bol fotoğraflayıp sizlerle paylaşırım sonra

ay kırmızı mıııııııııııııııııııı dediiiiinnnnnnnn.... en sevdiğim renk oturma odama kırmızı L koltuk istiyorum. istiyoruuuummmmm heeeyyy
şu an zaman bana hiç geçmiyomuş gibi geliyo, gün sayıyorum, bekliyorum ya sürekli.. ama geçmişe bakınca evet ne kadar hızlı geçmiş diyorum, daha istemeye gelmeleri dün gibi ama bir buçuk ay oldu.

nurayımmmmm görceksin tabiki deeee geciyo zaman

biz de belki askım izne cıkınca baslarız artık esya gezmelerine ole dusunuoruz ama bakalım
evett cicim bi ön tur yapın, gözünüze kestirin bakalım

Ayyy Özgişimmm kırmızı siyah uyumuna bayılıyorum ben,mutfak eşyalarımı kırmızı siyah almaya çalışıyorum

kulağa çok güzel geliyor,zaten eviniz yuvanız belli,bu demektir ki yakında sizin aşk yuvanızın resimlerini görebileceğiz

evettt
tabikine koycam fotolarımızı seve seve

gürala biz de gitmiştik..fiyat uygundu ama almadık bişi biz de..
karşılabülürüz benceeee

bebişler bana da indirim mesajı geldi english home'dan neler vardı özgecim, pike falan indirimli yazıyordu.

canım çift kişilik pikeyi 30 liraya aldım benn
yanına da lastikli çarşaf ve yastık kılıfları aldım hepsine 75 lira gibi bişi verdim sanırsam

evettt kırmızıı ve de siyahhhh
benim sevdicek de seviyo kırmızıyı ben de severimmm
herşeyimiz var bizim nerdeyse..bi şu vitrin, yatak odası, çamaşır makinesi, mutfağa minik bi masa sandalyeler
bi de işte çeyiz zımbırtıları olucak o kadarrr

Ayyy Özgişimmm kırmızı siyah uyumuna bayılıyorum ben,mutfak eşyalarımı kırmızı siyah almaya çalışıyorum

kayınannişin mutfak kırmızı ben pek beğeniyom onu
iyi düşünmüşsün eşyaları kıırmızı isyah kuzummm
ya senin çeyiz topiğin yok di mii
açsana sen de gülinimmm

Çeyiz konusunda benden tecrübeli olduğun için özel olarak nerelerden alışveriş yaptığını sorucam sana ve bikaç sorum daha olucak
Umarım yaşadığın yeri değiştirmezsin

Ama fazla yok ki henüz benim çeyizim

Aslında açmayı düşünüyorum ama güzel bi şekilde sayfa düzenlemesi yapamam diye vazgeçiyorum

Çeyiz konusunda benden tecrübeli olduğun için özel olarak nerelerden alışveriş yaptığını sorucam sana ve bikaç sorum daha olucak
Umarım yaşadığın yeri değiştirmezsin

yok be kuzum hiç tecrübeli değilim aslında..kızlar biliyolar daha yeni başladım bu işlere
hatta aldığım ilk şey bambu bıçak takımıydı

yok değiştirmicem kısmetseee
sevdiceğin bi beylikdüzüne taşınma sevdası var ama olmaz dedim
benim bürom burda çevrem burda..taa ordan buraya git gel zor olur
ilerde belki almanyaya gidebilirmişiz..inşallah olmaz öyle bişi
ben bu çorluda ölcem banane

Ama fazla yok ki henüz benim çeyizim

Aslında açmayı düşünüyorum ama güzel bi şekilde sayfa düzenlemesi yapamam diye vazgeçiyorum

bence aç, yavaş yavaş aldıkça eklersin
ben öyle yapıom canımmm..hiçbişeyim yoktu resmen açtığımda

ben de pike almak istiorum ya umarım talan etmemişlerdi yata ortusundeki gibi son anda birtaneye kalmam

valla çağlam ben son 1 taneyi aldımmm
sömürmüş olabilirler söyliyim

Son düzenleme:
ben bişey sorucam. biraz komik olabilir ama olsun sorucam yine dee
nişan pastasını kesip sonra pastadan birbirimize yediricez ya, bide pastanın yanında 2 kadeh geliyo, içecekler oluyo içinde.. o ne olacak onu anlamadım ben.
hatta kadehler süsleniyo falan artık..

ben de yatak ortusunde almıstım son bitaneyi son anda

eminim somurmuslerdir... arkadasım da tutturdu illa gidip bakalım die... zaten d&r a gitmemiz gerek ordan ugrayıp sansımızı deneriz olmadı

kuzucum işte kadeh kaldırmak icin onlar aslında... ecnebi gelenegi... kadeh kaldırmayanlar napıo bilmiorum icine meyve suyu falan koyup iciriolar mı birbirlerine iciolar mı

ayy yerim seniiii
valla bizde içecekler yoktu öyle kadehte pastanın yanındaaa
biz sadece pastayı yedirdik birbirimize

o süslü kadeh olayı 'evet bohçası' adı verilen bişeyin içinde vardı bizim..
erkek tarafına verdik..evet anlamına geliyomuş

Yok benden bıkıpta değiştirmezsin anlamınd asöylemiştim Özgişiğimmm
Ama sevdiceğini dinleme sen,burda kal hem anneciğini özlersin hem de ben seni tanıyamam

Boş bi vaktim de uğraşıyım bakalım azcık becerebilirsem açarım

Son düzenleme:

ayyyy hemen bu akşam gidip bakmalıyımmmmmmm

ben de anlayamadım o meyvesularını birbirlerine içirmiyolardır heralde. çok komik
bi arkadaşımın nişan fotoğraflarına bakarken gördüm, pastalarının yanında iki kadeh içinde de fanta olduğunu düşündüğüm bi içecek duruyo
nişana gitmiştim ama pasta keserken herkes başlarına toplandığından görmedim kadehle naptılar, hatta kadeh olduğunu da görmemiştim.
şimdi size sorayım dedim.

bizde de olmasın kadeh falan, pasta yedirelim biz sadece
kadehler evet anlamına mı geliyormuş, ilk defa duydum değişikmiş..

nurayım bak böle bişi
içinde kadeh, havlu, çorap,parfüm falan oluyo sanırsam
bana saçma geldiği için ben hiç karışmadım bizimkiler yaptı bişiler

kızlar sağ olun.. bu akşam gitcme hastaneye her ihtimale karşı ilk 72 saat içinde aşı vurulmalıymış doktor öngörürse :))
özgem bu arada siz bohçaya neler koydunuz bizde bohça hazırlıcaz

nurayım bak böle bişi
içinde kadeh, havlu, çorap,parfüm falan oluyo sanırsam
bana saçma geldiği için ben hiç karışmadım bizimkiler yaptı bişiler

özgekuşum, adet demekki bu sizin tarafta.
güzel olmuş.

kızlar sağ olun.. bu akşam gitcme hastaneye her ihtimale karşı ilk 72 saat içinde aşı vurulmalıymış doktor öngörürse :))
özgem bu arada siz bohçaya neler koydunuz bizde bohça hazırlıcaz
eveeett burcuya katılıyorum. yalnız bizde biraz farklı..
nişanda bana bohça hazırlanacak. gelin bohçası.
düğünden önce de biz damat bohçası götüreceğiz.
şimdi biz de bayramlık aldık sevgiliciğe. geldiğinde vereceğiz. iç çamaşırına kadar aldık ama bohça gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…