'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar sağ olun.. bu akşam gitcme hastaneye her ihtimale karşı ilk 72 saat içinde aşı vurulmalıymış doktor öngörürse :))
özgem bu arada siz bohçaya neler koydunuz bizde bohça hazırlıcaz

kuzum bizim bohça olayını sorma hiç..
ben sadece sevdicekle bana yapılsın istemiştim ama bizimkiler abarttı da abarttı
teyzesinin kızına, babaannesinin abisine (hatta onun karısına )kadar yaptılar düşün
o nedenle ben iyi bi örnek değilim

sevdiceğinkini söyliyim ben..
parfüm, çamaşır, terlik, traş takımı (krem,losyon vs. ), jilet takımı (makine istemedi), deodorant, pijama takımı, cüzdan, gömlek, pantolon (takım ayrı olarak alındı zaten ayakkabası, kravatı, kemeri falan )
bu kadar galiba..aklıma gelmedi başka canım

kötü olmuş ben başarırsam bayramdan sonra izin alacağım.
Henüz işe gireli 6 ay olduğu için öyle bir şansım yok maalesef tatlım

direk istifa ederdimmm
bayram bayrm ne çalışması canım ne iş yapıodun sen ne üzerine calıstıgın yer ??
canım iplik fabrikası.. müdür muhtemelen çalışıcaz dedi.. sevkiyat falan çıkarırsa mecbur gelicez buraya..

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
Kızlar akşama Silivri'ye gidicez sevdicekle,orda çeyizle ilgili herhangi bi markanın satış noktası var mı bildiğiniz?
tatlım silivride mağaza konusunda bi bilgim yok ama ordada bizdeki gibi evgez falan var belki içinde farklı markalar vardır :26: avantajda dekorium mu neydi çok beğenmiştim ben orayı harika şeyler var bakmanı öneririm tatlım tez zamandada istanbula çıkarma yapılmalı.. marmara forumda bir çok markayı bulmak mümkün kuzum
Eki Görüntüle 488118
viitrin bu kuzucanlar..tv ünitesi zaten vardı
ya tekli olarak iki tane alıp bi sağına bi soluna koycaz
ya da ikiliyi alıp sağ tarafına koycaz
o anki psikolojik durumumuza bağlı biraz

güle güle kullanın canım

güraldakileri bende hiç beğenmemiştim mağazanın bi albenisi bile yoktu kapatıyoruz da kapatıyoruz uğruna dağınık dağınıktı herşey

maşallah kuzum nettiniz siz öleee

özgemm, tam düşündüğüm şeyler.. bide saat alıcaz işte buna ek olarak ama onu artık düğünde mi takarız bohçada mı veririz bilmiyorum.
şu kişisel bakım malzemelerinin arasına tırnak makası, diş fırçası, duş jeli vs. de eklesem mi diye düşünüyorum o kadar kafayı yedim yani
seccade, lif, tesbih vs. bunlar zaten bohçanın temelinde var

evet kuzum saatte aldık biz, nişanda taktı babam
seccade, tespih, namaz takkesi falan alındı sahi bak unutmuşum onları

yaaa az önce uyarı vardı yukardı kuzum sadece kurumsalmail adresi olanlar (trendyol.com, vestel.com uzantılı gibi) uye olabilcek olmayanlar da forumda uye olan birinin tavsiyesiyle olabilcek diye simdi gitmiş

aa süpermiş canım yaaa.. her önüne gelen üyelik alıo saçma sapan sahtekarlıklarla dolduruolar burayı sonra
birde şu ziyaretçilere bir çözüm getirseler daha iyi olucak

Peliminotaam sağoll kuşum benimm kaymaklı kadayıfımm iftara gelde yiyimm senii
burcucum sanada geçmiş olsunn
nuraaaayyımm senin tickerın beni heyecanlandırıyorr çok az kaldıı herşey güzel olacak çok güzel olacak sen hiiiç merak etme

nurayım ziyaretciler icin degil zaten bu yeni uyellik almak isteyenler icin ama ziyaretcilere de cozum bulunmalı acilen kesinlikle katılıyorum size....

oy ezgiiim inşallah canım..
darısı da başına :)

nurayım ziyaretciler icin degil zaten bu yeni uyellik almak isteyenler icin ama ziyaretcilere de cozum bulunmalı acilen kesinlikle katılıyorum size....

anladım canım. evet daha şimdiden ziyaretçiler de fazla olmaya başladı seneye bu zamanlar düşünemiyorum bileeee

ezgim sağ ol cnmm nurayım ben bir de gömlek, kol düğmesi ve vücut kremi de eklicem benimki benim kremlerimi bitiryor sonra saati biz de alıcaz ama nişana taksak düğünde bu sefer ne takıcaz diye düşünüyoruz.

ziyaretci akını olabilir buraya seeneye kuzum

ben de düğünde takıcam saatini böörtlenin... gittigim dugunlerde ole yapıolardı takı toreni sonunda damat geline set takıo gelin de damada saat

canım traş losyonu, nemlendiricisi falan herbişeyi olucak kişisel bakım ürünleri yani.
kol düğmesini damatlığıyla alıcaz biz. smokiniyleee ayyyy
saati evet düğünde takıcaz büyük ihtimalle

ziyaretci akını olabilir buraya seeneye kuzum

ben de düğünde takıcam saatini böörtlenin... gittigim dugunlerde ole yapıolardı takı toreni sonunda damat geline set takıo gelin de damada saat
çağloşkom biz de saatini düğünde takıcaz gibi görünüyo. ama setimi nişanda takacak onlar. düğünde artık damat bey ne takar bilemiyorum .. belki bi inci gerdanlıııkk

ya onlar benim setlerimi bileziklerimi her syelerimi aldılar nişanda takcaklar şimdi biz takmasak olmazkiiii kafam karışık bu konuda.düğünde mi nişanda mı taksak diye

mini set de olabilir kuzum belki...

bizim nişan söz isteme hepsi birarada gecip gittigi ve basta söz diye konusulmus oldugu için takı işlerine girmedik hiç düğüne kaldı o yuzden belli ne takıcagımız birbirimize

sadece kafamı karıstıran böörtlen seti dugunde takıcak ya benim boynum bos mu durcak dugun sonuna kadar diye dusunuyorum... gittigim dugunler de inci takmıslardı ya da bostu gelinlerin boyunları

ya onlar benim setlerimi bileziklerimi her syelerimi aldılar nişanda takcaklar şimdi biz takmasak olmazkiiii kafam karışık bu konuda.düğünde mi nişanda mı taksak diye
aa setini nasıl aldın burcum?
bana da bilezik almışlar ama nasıl aldılar bilmiyorum.. aşk buraya gelince birlikte setimi alıcaz, yüzüklerimizi bir de saatimi.

fotoğraf çekimi için setini takabilirsin bebeğim. sonra çıkarır koyarsın kutusuna düğün sonunda takar damat bey .. veya bişey takmasanda olur.. ya da inci de.. her türlü olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…