kızlar sağ olun.. bu akşam gitcme hastaneye her ihtimale karşı ilk 72 saat içinde aşı vurulmalıymış doktor öngörürse :))
özgem bu arada siz bohçaya neler koydunuz bizde bohça hazırlıcaz
Henüz işe gireli 6 ay olduğu için öyle bir şansım yok maalesef tatlımkötü olmuş ben başarırsam bayramdan sonra izin alacağım.
canım iplik fabrikası.. müdür muhtemelen çalışıcaz dedi.. sevkiyat falan çıkarırsa mecbur gelicez buraya..direk istifa ederdimmm
bayram bayrm ne çalışması canım ne iş yapıodun sen ne üzerine calıstıgın yer ??
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendinekızlar az önce öğle yemeine çıktığımda bakkalın köpeği parmağımı ısırdı. başparmağımda minik bir diş izi kaldı. aşıları tammış aile hekimine gittim oradaki hemşireler aşılara tam da olsa numune hastanesine git diyolar napim yaaçok moralim bozuldu
tatlım silivride mağaza konusunda bi bilgim yok ama ordada bizdeki gibi evgez falan var belki içinde farklı markalar vardır :26: avantajda dekorium mu neydi çok beğenmiştim ben orayı harika şeyler var bakmanı öneririm tatlımKızlar akşama Silivri'ye gidicez sevdicekle,orda çeyizle ilgili herhangi bi markanın satış noktası var mı bildiğiniz?
Eki Görüntüle 488118
viitrin bu kuzucanlar..tv ünitesi zaten vardı
ya tekli olarak iki tane alıp bi sağına bi soluna koycaz
ya da ikiliyi alıp sağ tarafına koycaz
o anki psikolojik durumumuza bağlı biraz
güraldakileri bende hiç beğenmemiştim mağazanın bi albenisi bile yoktu kapatıyoruz da kapatıyoruz uğruna dağınık dağınıktı herşey
evettt
tabikine koycam fotolarımızı seve seve
gürala biz de gitmiştik..fiyat uygundu ama almadık bişi biz de..
karşılabülürüz benceeee
canım çift kişilik pikeyi 30 liraya aldım benn
yanına da lastikli çarşaf ve yastık kılıfları aldım hepsine 75 lira gibi bişi verdim sanırsam
kuzum bizim bohça olayını sorma hiç..
ben sadece sevdicekle bana yapılsın istemiştim ama bizimkiler abarttı da abarttı
teyzesinin kızına, babaannesinin abisine (hatta onun karısına )kadar yaptılar düşün
o nedenle ben iyi bi örnek değilim
sevdiceğinkini söyliyim ben..
parfüm, çamaşır, terlik, traş takımı (krem,losyon vs. ), jilet takımı (makine istemedi), deodorant, pijama takımı, cüzdan, gömlek, pantolon (takım ayrı olarak alındı zaten ayakkabası, kravatı, kemeri falan )
bu kadar galiba..aklıma gelmedi başka canım
kuzum bizim bohça olayını sorma hiç..
ben sadece sevdicekle bana yapılsın istemiştim ama bizimkiler abarttı da abarttı
teyzesinin kızına, babaannesinin abisine (hatta onun karısına )kadar yaptılar düşün
o nedenle ben iyi bi örnek değilim
sevdiceğinkini söyliyim ben..
parfüm, çamaşır, terlik, traş takımı (krem,losyon vs. ), jilet takımı (makine istemedi), deodorant, pijama takımı, cüzdan, gömlek, pantolon (takım ayrı olarak alındı zaten ayakkabası, kravatı, kemeri falan )
bu kadar galiba..aklıma gelmedi başka canım
yukarıyı gordunuzmuuuuu artık kk ya herkesi almıyorlar cok sevindim
nasıl yani canımm
yukarıyı gordunuzmuuuuu artık kk ya herkesi almıyorlar cok sevindim
özgemm, tam düşündüğüm şeyler.. bide saat alıcaz işte buna ek olarak ama onu artık düğünde mi takarız bohçada mı veririz bilmiyorum.
şu kişisel bakım malzemelerinin arasına tırnak makası, diş fırçası, duş jeli vs. de eklesem mi diye düşünüyorumo kadar kafayı yedim yani
seccade, lif, tesbih vs. bunlar zaten bohçanın temelinde var
yaaa az önce uyarı vardı yukardı kuzum sadece kurumsalmail adresi olanlar (trendyol.com, vestel.com uzantılı gibi) uye olabilcek olmayanlar da forumda uye olan birinin tavsiyesiyle olabilcek diye simdi gitmiş
Kızlar tünaydınnnn çok fazla geçmişi okuyamadım ezgimle ilgili bişi okudum sadecee
Ezgim geçmiş olsun bal köpüğüümmm umarım ciddii bişii cıkmaz canparemmm
Mayısııı sevenlerden biri de benimmAşk ayı, mayıs ayı benim için...
umarımm herkes iyidirr
oy ezgiiim inşallah canım..Peliminotaam sağoll kuşum benimm kaymaklı kadayıfımm iftara gelde yiyimm senii
burcucum sanada geçmiş olsunn
nuraaaayyımm senin tickerın beni heyecanlandırıyorr çok az kaldııherşey güzel olacak çok güzel olacak sen hiiiç merak etme
nurayım ziyaretciler icin degil zaten bu yeni uyellik almak isteyenler icin ama ziyaretcilere de cozum bulunmalı acilen kesinlikle katılıyorum size....
canım traş losyonu, nemlendiricisi falan herbişeyi olucak kişisel bakım ürünleri yani.ezgim sağ ol cnmmnurayım ben bir de gömlek, kol düğmesi ve vücut kremi de eklicem benimki benim kremlerimi bitiryor sonra saati biz de alıcaz ama nişana taksak düğünde bu sefer ne takıcaz diye düşünüyoruz.
çağloşkom biz de saatini düğünde takıcaz gibi görünüyo. ama setimi nişanda takacak onlar. düğünde artık damat bey ne takar bilemiyorum .. belki bi inci gerdanlıııkkziyaretci akını olabilir buraya seeneye kuzum
ben de düğünde takıcam saatini böörtlenin... gittigim dugunlerde ole yapıolardı takı toreni sonunda damat geline set takıo gelin de damada saat
canım traş losyonu, nemlendiricisi falan herbişeyi olucak kişisel bakım ürünleri yani.
kol düğmesini damatlığıyla alıcaz biz. smokiniyleeeayyyy
saati evet düğünde takıcaz büyük ihtimalle
çağloşkom biz de saatini düğünde takıcaz gibi görünüyo. ama setimi nişanda takacak onlar. düğünde artık damat bey ne takar bilemiyorum .. belki bi inci gerdanlıııkk
aa setini nasıl aldın burcum?ya onlar benim setlerimi bileziklerimi her syelerimi aldılar nişanda takcaklar şimdi biz takmasak olmazkiiii kafam karışık bu konuda.düğünde mi nişanda mı taksak diye
mini set de olabilir kuzum belki...
bizim nişan söz isteme hepsi birarada gecip gittigi ve basta söz diye konusulmus oldugu için takı işlerine girmedik hiç düğüne kaldı o yuzden belli ne takıcagımız birbirimize
sadece kafamı karıstıran böörtlen seti dugunde takıcak ya benim boynum bos mu durcak dugun sonuna kadar diye dusunuyorum... gittigim dugunler de inci takmıslardı ya da bostu gelinlerin boyunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?