aa setini nasıl aldın burcum?
bana da bilezik almışlar ama nasıl aldılar bilmiyorum.. aşk buraya gelince birlikte setimi alıcaz, yüzüklerimizi bir de saatimi.
fotoğraf çekimi için setini takabilirsin bebeğim. sonra çıkarır koyarsın kutusuna düğün sonunda takar damat bey .. veya bişey takmasanda olur.. ya da inci de.. her türlü olur yani
canım ben su yolu aldırıcam.. trabzon falan sevmiyorum ben de. yani öyle ağır 22 ayar setleri takmam asla.cnm ben setimi çok beğenerek aldım eğer bulabilirsem koyayım nete. öyle su yolu trabzon hasırı filan beğenmedim. bileziklerimi de ben seçtim. sağ olsunlar çok anlayışlılar her şeyimi bana seçtiriyorlar
pelmikoom, ben de daha önce saat almıştım hediye. swatch markalı.. traş makinası bile almıştımKızlaar sizin nişanda takacaklarınızı ben hep sevgiliciğe hediye vermiştim ben nişanda ne takçam ona
geçen sene doğum gününde isim-soyisim kol düğmesi yaptırmıştım, gümüş. Çok sevmişti.
Yıl dönümümüzde armani saat almıştım
Bu çocuğa ben ne ascam nişanda yiaaaşuan günün bombası oldu bu bana zaten 2 saattr stresten ölüyoruummm sanırımmmm ( bi hatamı yakaladımm vee yarın mali müşavirr gelioooo zamanlamam ne kadar da guzel bu hatayı 1 gün sonra farketseydim benim için dönüşü olmayan bi yola gircektim
bu aradaaaa ayın 31i sevgiliciğin doğum günüsü. ne almalıyım bilmiyorum :26: yardımcı olabilicek var mı banaaa
Nurayimkoom, bende su yolu seviyorumkiiiiii bende ilerde kısmet olursa su yolu aldırıciiimcanım ben su yolu aldırıcam.. trabzon falan sevmiyorum ben de. yani öyle ağır 22 ayar setleri takmam asla.
bilezikte takmam. onlar bana istemeye geldiklerinde sormuştu ne istiyosun diye bişey istememiştim, sonradan sevgilicikle konuştuk sete karar verdik. bilezikte kendileri almış. birikim amaçlı saklarız madem.
pelmikoom, ben de daha önce saat almıştım hediye. swatch markalı.. traş makinası bile almıştımartık 4 sene de almadığım şey kalmamıştır tahmin edeceğin üzere
ama saat tekrar alıcaz bakalım
Lokumum yemeğe gidemeyiz o gece beraber düğüne katılıciiiiz :132: Düşününce heyecanlanıyorumbu arada peliniiim, baş başa çok şık bir yere yemeğe gidebilirsiniz.
nazlimunun sevgiliciğinin yıldönümünde yaptığı süpriz gibi bişeyde yapabilirsin..
pelincim biz de yıllar içerisinde birbirimize çok şey hediye ettik ama bohça başka bir şey adetten :)))
kızlar bu maddi şeyleri nasıl konuşuyorsunuz aşklarla? bizde Onur bana para lafı ettirmiyor. seninle böyle şeyler konuşmak istemiyorum ben sevmiyorum maddi konuşmaları diyor. ne kadar para kazandığı hakkında bile en ufak fikrim yok. soramıyorum da. zaten değişiklik gösteriyordur muhtemelen kendi işi maaşla çalışmıyor.
ben 2013te evlenmicem büyük ihtimalle. bu evlilik fikrinden dolayı kendimi yıpratmaya başladım, o yüzden hiç düşünmemeye çalışıcam. bakıyorum herkes bir hazırlık plan bişey yapıyor. bizde öyle planlar yok. başlarda yaptık ama insan üzerine hiç konuşmaz mı? tamam daha çok var ama olsun. şu zamanda aileleler tanışır şu zamanda söz yapılır bilmem ne hiç bişey konuşmuyoruz biz. nerdeyse vazgeçtiğini düşünüyordum sordum da. artık şüphen var herhalde bana öyle geliyor inşallah yanılıyorumdur dedim. o da evet yanılıyorsun ama bu konuya çok taktın bu aralar dedi. haklı da. bilmiyorum işte. eğer seneye evlenmezsek hayal kırıklığına uğrarım ama evlenmediğimiz için değil, bana dediği şey olmadığı için. yani insan karşısındakinin sözüne inanmalı hemde yüzde yüz hiç şüphe duymamalı gerçekleştireceğinden. öyle karışığım biraz.
canım daha çok yeni olduğunuzdan maaş mevzusunu konuşamıyosunuzdur biz de zor konuşmuştuk
evlilik konusunda da bi süre hiç mevzuyu açma sen..erkekler baskı altında hissetmeyi sevmiyolar..bizde de bi ara takmıştım ben, o bişey demiyodu
sonra uyardı beni..böyle baskı altında hissediyorum, ben zaten istiyorum evlenmeyi bana bırak zamanı gelince olcak die
dediğini yaptım o da dediğini yaptı
o nedenle bi süre rafa kaldır bakalım canım değişçek mi onur
özgeemm, başta aile ziyaretlerinde, bayramlarda mesela, el öpmede falan takmalısın bilezikleri bencede.. ben de öyle yapıcam..burcum pek güzelmiş kolyen çok beğendim güle güle kullnan canımm
benim takı setim de su yolu..2 düğünde taktım ve muhtemelen sadece düğünlerde ve şık yemeklerde takıcam
bileziklerimi tabi ki takmıyorum ama sevdiceğin babaannesi çok istiyo takmamı
bayram kıyafetim sütlü kahve gibi bi renk aslında bilezik uyabilir elbiseme..belki 2 tanesini takarım onların da gönlü olsun bayramda
bu arada ezgimmmm babişle nolduuu, konuştunuz mu fırsat olmadı mı merak ettim çok :26:
güle güle kullan canım. ben çok beğendim..nuraycım bak buldum mailimde bi fotom varmış :) ben de bunu beğenemeseydim eğer zairf bi su yolu istiyordum ama onu ancak düğünden düğüne giderken takardım. bu aldığım daha günlük spor bir şey takabileceğim kullanabileceğim bi model üstelikte pırlanta gibi duruyor.sarı beyaz karışık altın,küpesi sallantılı bilekliği de klasik aynı böyle siz de beğenirsiniz umarım. ben de asla bilezik takmam da işte yatırım amaçlı aldılar :)
aynen özgeye katılıyorum canım.. fazla üstüne gitme kendiliğinden gelişecektir urum.kızlar bu maddi şeyleri nasıl konuşuyorsunuz aşklarla? bizde Onur bana para lafı ettirmiyor. seninle böyle şeyler konuşmak istemiyorum ben sevmiyorum maddi konuşmaları diyor. ne kadar para kazandığı hakkında bile en ufak fikrim yok. soramıyorum da. zaten değişiklik gösteriyordur muhtemelen kendi işi maaşla çalışmıyor.
ben 2013te evlenmicem büyük ihtimalle. bu evlilik fikrinden dolayı kendimi yıpratmaya başladım, o yüzden hiç düşünmemeye çalışıcam. bakıyorum herkes bir hazırlık plan bişey yapıyor. bizde öyle planlar yok. başlarda yaptık ama insan üzerine hiç konuşmaz mı? tamam daha çok var ama olsun. şu zamanda aileleler tanışır şu zamanda söz yapılır bilmem ne hiç bişey konuşmuyoruz biz. nerdeyse vazgeçtiğini düşünüyordum sordum da. artık şüphen var herhalde bana öyle geliyor inşallah yanılıyorumdur dedim. o da evet yanılıyorsun ama bu konuya çok taktın bu aralar dedi. haklı da. bilmiyorum işte. eğer seneye evlenmezsek hayal kırıklığına uğrarım ama evlenmediğimiz için değil, bana dediği şey olmadığı için. yani insan karşısındakinin sözüne inanmalı hemde yüzde yüz hiç şüphe duymamalı gerçekleştireceğinden. öyle karışığım biraz.
Nurayimkoom, bende su yolu seviyorumkiiiiii bende ilerde kısmet olursa su yolu aldırıciiim
Lokumum yemeğe gidemeyiz o gece beraber düğüne katılıciiiiz :132: Düşününce heyecanlanıyorumOnun çok yakın arkadaşı, aynı zamanda bizimde aile dostumuzun oğlu evleniyor. Düğün şık bi yerde olucak ona niyet gideriz ahaha
Adidas'tan şişme yelek istiyordu internette bulursam alıcam. Bulamazsam da küçük süprizler yapıcam aklıma gelmiyo nedense bişey. :/ Galatasaray forması alabilirim.. ben biraz daha düşüneyim iyisi mi
Değil mi Burcucum çok haklısın.. Zaman her şeye yetiyor aslında.. Ne hediyeler alınıp veriliyor.. Ben bile bakıyorum 15 ayda ne çok şey almışız birbirimize.Ama artık ilişkimiz daha ağır başlı.
Özellikle kıskançlık mevzularından sonra ben bayağı bi ağırbaşlı oldum yanii.. İster istemez.
özgeemm, başta aile ziyaretlerinde, bayramlarda mesela, el öpmede falan takmalısın bilezikleri bencede.. ben de öyle yapıcam..
aileler de haklı, gelinlerinin elinde kolunda görmek istiyolar.
senin setin çok şıııkk kuzum.
güle güle kullan canım. ben çok beğendim..
ben de su yolu düşünüyorum işte, bunu burdaki komşularımız duyunca sanki adam öldürmüşüm gibi tepkiler verdiler. 14 ayar set mi olur, bizim falancanın kızına trabzon set almışlar 19 milyara falan muhabbetleri oldu.. ne kadar sinir olduğumu anlatamam. moralimde çok bozuldu çünkü tepkileri çok çok abartılı ve kırıcıydı.
burda benim gibi düşünen insanlar görmek çok mutlu ediyo beni
aynen özgeye katılıyorum canım.. fazla üstüne gitme kendiliğinden gelişecektir urum.
maddi konulara gelince bizim 4 seneyi geçti birlikteliğimiz.. zamanla konuşur hale geldik. ilk başlarda bi yerde bişey yesek içsek hesabı bile ödediğinde rahatsız oluyodum. ama şimdi çok rahatım. zaman geçtikçe, bağlar güçlendikçe herşeyimiz birbirimizin gibi düşünmeye başlıyo insan. çekinecek bişey görmüyo.
bana hesap falan ödetmiyor onu geçtim beni her buluşmamızda gece gündüz illa eve bırakacak tek yollamıyor taksi parasını bile o ödüyor. çalışınca bende ortak olucam diyorum belki yılda bir iki defa izin veririm diyor. bu iş durumu hepten canımı sıkıyor zaten.
hiç lafını etmicem artık oluruna bırakıcam. ben desem de demesem de farketmeyecek en iyisi konuşmamam.
burcum pek güzelmiş kolyen çok beğendim güle güle kullnan canımm
benim takı setim de su yolu..2 düğünde taktım ve muhtemelen sadece düğünlerde ve şık yemeklerde takıcam
bayram kıyafetim sütlü kahve gibi bi renk aslında bilezik uyabilir elbiseme..belki 2 tanesini takarım onların da gönlü olsun bayramda
bu arada ezgimmmm babişle nolduuu, konuştunuz mu fırsat olmadı mı merak ettim çok :26:
cnm bizde hiç onurla maddi şeyler konuşmazdık bana hiç de hesap ödetmezdi hala da ödetmez çoğu zaman. bir dönem ben de senin gibi çalışmıyordum o ay beni de beslemiştikızlar bu maddi şeyleri nasıl konuşuyorsunuz aşklarla? bizde Onur bana para lafı ettirmiyor. seninle böyle şeyler konuşmak istemiyorum ben sevmiyorum maddi konuşmaları diyor. ne kadar para kazandığı hakkında bile en ufak fikrim yok. soramıyorum da. zaten değişiklik gösteriyordur muhtemelen kendi işi maaşla çalışmıyor.
sağ ol cnm daha güzelleri sizin olur inşallah. ben de hiçbir şey bulamasam su yolu alacaktım. onu da sadece düğünlerde takabilirdim.bunu en azından kullanabilirim günlük bir şey diye tercih ettim. ama doğum yaptığımda trabzon set alacaklarmış hiç gerek yok dedim bana kalsa bu seti bile aldırmazdım ki. yazık o insanlara da kıyamam ben..sen de kafana takma o insanların dediklerini. herkesin bütçesi bir değilki..özgeemm, başta aile ziyaretlerinde, bayramlarda mesela, el öpmede falan takmalısın bilezikleri bencede.. ben de öyle yapıcam..
aileler de haklı, gelinlerinin elinde kolunda görmek istiyolar.
senin setin çok şıııkk kuzum.
güle güle kullan canım. ben çok beğendim..
ben de su yolu düşünüyorum işte, bunu burdaki komşularımız duyunca sanki adam öldürmüşüm gibi tepkiler verdiler. 14 ayar set mi olur, bizim falancanın kızına trabzon set almışlar 19 milyara falan muhabbetleri oldu.. ne kadar sinir olduğumu anlatamam. moralimde çok bozuldu çünkü tepkileri çok çok abartılı ve kırıcıydı.
burda benim gibi düşünen insanlar görmek çok mutlu ediyo beni
aynen özgeye katılıyorum canım.. fazla üstüne gitme kendiliğinden gelişecektir urum.
maddi konulara gelince bizim 4 seneyi geçti birlikteliğimiz.. zamanla konuşur hale geldik. ilk başlarda bi yerde bişey yesek içsek hesabı bile ödediğinde rahatsız oluyodum. ama şimdi çok rahatım. zaman geçtikçe, bağlar güçlendikçe herşeyimiz birbirimizin gibi düşünmeye başlıyo insan. çekinecek bişey görmüyo.
ayyyy kıyamammm babannesi bilezikleri tak diyomuş yaa :)) tak cnm sen de gönlü olsunnn :) ben konu arasında hep söylerdim ben bilezik takmamki almayalım filan diye sağ olsun kaynanam da pek tarzım olmadığının farkında kendi de takmıyor zaten yatırım diye aldım diyorburcum pek güzelmiş kolyen çok beğendim güle güle kullnan canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?