Henüz işe gireli 6 ay olduğu için öyle bir şansım yok maalesef tatlım
canım iplik fabrikası.. müdür muhtemelen çalışıcaz dedi.. sevkiyat falan çıkarırsa mecbur gelicez buraya..
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
tatlım silivride mağaza konusunda bi bilgim yok ama ordada bizdeki gibi evgez falan var belki içinde farklı markalar vardır :26: avantajda dekorium mu neydi çok beğenmiştim ben orayı harika şeyler var bakmanı öneririm tatlımtez zamandada istanbula çıkarma yapılmalı.. marmara forumda bir çok markayı bulmak mümkün kuzum
güle güle kullanın canım
güraldakileri bende hiç beğenmemiştim mağazanın bi albenisi bile yoktu kapatıyoruz da kapatıyoruz uğruna dağınık dağınıktı herşey
maşallah kuzum nettiniz siz öleee
günaydın güzellikler
çağlam göremedim ben topiğinde ben mi bakar körüm acaba :26:
gülinim tavayı kaça aldınnnn
6.caddede tefal var ondan daha mı ucuza geldi merak ettim
kuzucum şimdi ekledimm cunkuuson sayfadaaa
günaydın güzellikler
çağlam göremedim ben topiğinde ben mi bakar körüm acaba :26:
gülinim tavayı kaça aldınnnn
6.caddede tefal var ondan daha mı ucuza geldi merak ettim
Kuzucuğumm Maxi'de ki Tefal'in Outlet'i.Kesinlikle uğramalısın.Ben bu tavayı 40 TL 'ye aldım çok istiyodum,daha başka şeyler de alcaktım ama saat 11'di ve kasayı kapatmışlardı,dükkanı da kapatıyolardı son müşterileri ben oldum
günaydın kızlarrr
özgemmmmm geldimmmmm geldimmm
ben wok tavayıda seramik aldım çok seviyorum bide tencere aldımmmı seramik takımı yapmış olucam
korkmazın demir dökmeleri var gerçi benimki tepe homede gördüğünde sen bunları imkansız kaldıramazsn dedi ama sağlıklı olsun benim olsun diyerek güzel etler olur ki onlarlaaa
tefalde 1 alana 1 bedava kampanyası vardı en son sanki öyle hatırlıyorum
gülinim güle güle kullan tavanı canım
amaninnn gerçekten çok ucuza almışsın kuzummmm
ben teflon almıcam, seramik alıcam tencereleri ama krep tavası ile vok tavayı belki teflon alabilirim diyorum
çağlışkom ve gülinikk güle güle kullanın çeyizciklerinizi
Peliminotaammm regl sıkıntısıdır o şekerparem geçer o geçer
özgecanım doğru diyosunda olmuyor inan ki kitlenip kalıyorum.çıkmıyor bir türlü ağzımdan...
gülincikkk sen de güle güle kullan tavanıııı
benimde bir ara monetaları almam lazım... moneta mıydı?
hep unutuyorum gerci adını
günaydın kızlarrr
özgemmmmm geldimmmmm geldimmm
ben wok tavayıda seramik aldım çok seviyorum bide tencere aldımmmı seramik takımı yapmış olucam
korkmazın demir dökmeleri var gerçi benimki tepe homede gördüğünde sen bunları imkansız kaldıramazsn dedi ama sağlıklı olsun benim olsun diyerek güzel etler olur ki onlarlaaa
tefalde 1 alana 1 bedava kampanyası vardı en son sanki öyle hatırlıyorum
gülinim güle güle kullan tavanı canım
ben de seramikçiyimmm benden çok sevgilicik seramikçii
daha hiç çeyiz muhabbeti yokken tembihlemişti beni seramik alırız di mi diye
wok u da öyle alayım o zamnnn
döküm ben de istiyodum bi ara ama o kadar çok tencere almıcam vazgeçtim..bi takım çelik bi takıms eramik yeter diye düşündüm gizomm
Özgişim oraya muhakak uğra,bi çok şey çok çok uygundu.
Kızlar genel de Tefal'in dışı beyaz olan serisi daha çok hoşumuza gidiyo,daha şık duruyo ama sakın almayın.Defolu ürünler diye sepet yapmışlar ve çoğu beyaz serisindendi.Dış yüzeyi tamamen çizilmiş.Satıcı kız da söyledi zaten,tencereleri tavaları üst üste koyunca çizilir diye.
Şu seriden bahsediyorum;
Eki Görüntüle 488957
Teşekkür ederim canımmm
Teşekkür ederim canım
O marka iyimidir?Benim tencelere takımlarımın içinde de tavalar var.Çelik sette de,teflon sette de var.
Ama ben şu woklara çok özeniyodum 1 tane aldım.1 Tanede grill almak istiyorum ve yumurta sahanı alıcam,onu cam kapaklılardan istiyorum.Hangi marka alıyım sizce?
Günaydınnn canlarımm
Gülimimmm geçti zatenn ara ara geriliorumm sadeceeeenöbet gibi gelio
canım zaten her markanın seramigini önermiyolar....
seramik işini ilk cıkaran moneta italyan markası herkes onu tavsiye ediyo eger ismini karırstırmıosam
sonradan da cok seramik cıktı am dikkat etmek lazım teflonun üzerini kaplayıp yutturuyolar seramik diye yüzey cızılınce alttan yine teflon cıkıyo
gercek seramik de altının da seramik ve cam alasamı bişey olması gerek diye biliorum uzeri cizilse de alttan saglıgı tehdit edecek bişey cıkmamalı
çağlammm o moneta mı nedir onlar seramil di miii
ben de seramikte markaya karar vermedim henüz..korkmazın da var galiba
o monetalar iyiyse ben de onlardan aliiimmm
gülinimmm üzülme hiçç wok tavan teflon olsun nolcak..seramik de alırsın eğer istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?