'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım sen de muhasebe bürosun da çalışmıyomuydun,başkasıyla mı karıştırdım :26:

Maddiyat konusu geçince bende bikaç bişey söyliyim bari
Biz birbirimizin maddi anlamda gelir-giderini biliriz ki,benim maaşım sabit olsa da onun kendi işi olduğu için değişken ama yine de bilirim ne kadar kazandığını.Bu şekilde rahat oluyoruz.Mesela biyere gidicez,o fikrimi sorduğun da takılıp kalmıyorum acaba parası var mı,fikrimi söylesem mi diye.Bunların dışında da bankada ortak hesabımız var her ay eşit miktar da para yatırıyoruz,ilerde evimize detayları alırken masraf olur düşüncesiyle ucuza kaçmayalım hazır olsun paramız diye

Pelimiğimikimmmiiiin gerginlik sarmış dört bi yanını,merak etme geçicidir bebeğimmm regl durumun gerginlik yapıyodur.

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dün english home cıkartması yaptım topikcigime ekliciiiim

yol calısması yuzunden de zehirlenmiş olabilirim ilaç dokmusler sanırım oldugu gibi otobuse doldu koku hala genzim yanıyo

Hemen lafa dalmışım günaydın demeyi atlamışım

Günaydınnn ballı kaymaklarrrr

Dün akşam Silivri gezmemiz süperdi,dönüşte de Maxi Tefal'e uğradık veeee

Tefal so tasty wok tava benim olduuuuu

günaydın güzellikler

çağlam göremedim ben topiğinde ben mi bakar körüm acaba :26:

gülinim tavayı kaça aldınnnn
6.caddede tefal var ondan daha mı ucuza geldi merak ettim

günaydın güzellikler

çağlam göremedim ben topiğinde ben mi bakar körüm acaba :26:

gülinim tavayı kaça aldınnnn
6.caddede tefal var ondan daha mı ucuza geldi merak ettim

Kuzucuğumm Maxi'de ki Tefal'in Outlet'i.Kesinlikle uğramalısın.Ben bu tavayı 40 TL 'ye aldım çok istiyodum,daha başka şeyler de alcaktım ama saat 11'di ve kasayı kapatmışlardı,dükkanı da kapatıyolardı son müşterileri ben oldum

amaninnn gerçekten çok ucuza almışsın kuzummmm
ben teflon almıcam, seramik alıcam tencereleri ama krep tavası ile vok tavayı belki teflon alabilirim diyorum

çağlışkom ve gülinikk güle güle kullanın çeyizciklerinizi
Peliminotaammm regl sıkıntısıdır o şekerparem geçer o geçer
özgecanım doğru diyosunda olmuyor inan ki kitlenip kalıyorum.çıkmıyor bir türlü ağzımdan...

gülincikkk sen de güle güle kullan tavanıııı

benimde bir ara monetaları almam lazım... moneta mıydı?

hep unutuyorum gerci adını

günaydın kızlarrr

özgemmmmm geldimmmmm geldimmm

ben wok tavayıda seramik aldım çok seviyorum bide tencere aldımmmı seramik takımı yapmış olucam

korkmazın demir dökmeleri var gerçi benimki tepe homede gördüğünde sen bunları imkansız kaldıramazsn dedi ama sağlıklı olsun benim olsun diyerek güzel etler olur ki onlarlaaa

tefalde 1 alana 1 bedava kampanyası vardı en son sanki öyle hatırlıyorum

gülinim güle güle kullan tavanı canım

ben de seramikçiyimmm benden çok sevgilicik seramikçii
daha hiç çeyiz muhabbeti yokken tembihlemişti beni seramik alırız di mi diye
wok u da öyle alayım o zamnnn
döküm ben de istiyodum bi ara ama o kadar çok tencere almıcam vazgeçtim..bi takım çelik bi takıms eramik yeter diye düşündüm gizomm

Son düzenleme:
amaninnn gerçekten çok ucuza almışsın kuzummmm
ben teflon almıcam, seramik alıcam tencereleri ama krep tavası ile vok tavayı belki teflon alabilirim diyorum

Özgişim oraya muhakak uğra,bi çok şey çok çok uygundu.
Kızlar genel de Tefal'in dışı beyaz olan serisi daha çok hoşumuza gidiyo,daha şık duruyo ama sakın almayın.Defolu ürünler diye sepet yapmışlar ve çoğu beyaz serisindendi.Dış yüzeyi tamamen çizilmiş.Satıcı kız da söyledi zaten,tencereleri tavaları üst üste koyunca çizilir diye.

Şu seriden bahsediyorum;

Teşekkür ederim canımmm

gülincikkk sen de güle güle kullan tavanıııı

benimde bir ara monetaları almam lazım... moneta mıydı?

hep unutuyorum gerci adını

Teşekkür ederim canım

O marka iyimidir?Benim tencelere takımlarımın içinde de tavalar var.Çelik sette de,teflon sette de var.
Ama ben şu woklara çok özeniyodum 1 tane aldım.1 Tanede grill almak istiyorum ve yumurta sahanı alıcam,onu cam kapaklılardan istiyorum.Hangi marka alıyım sizce?

Ayyy ben hata mı ettim şimdi bu tavayı alarak :26:

canım zaten her markanın seramigini önermiyolar....

seramik işini ilk cıkaran moneta italyan markası herkes onu tavsiye ediyo eger ismini karırstırmıosam

sonradan da cok seramik cıktı am dikkat etmek lazım teflonun üzerini kaplayıp yutturuyolar seramik diye yüzey cızılınce alttan yine teflon cıkıyo

gercek seramik de altının da seramik ve cam alasamı bişey olması gerek diye biliorum uzeri cizilse de alttan saglıgı tehdit edecek bişey cıkmamalı

Günaydınnn canlarımm

Gülimimmm geçti zatenn ara ara geriliorumm sadeceeee nöbet gibi gelio

Bu ara bende de var aynı gerginlik kuzum umarım büyük bi tartışma patlatmadan atlatırız

Ayy ne zor şey şu tencere,tava olayı yaa kafam çok karışıyo benim

çağlammm o moneta mı nedir onlar seramil di miii
ben de seramikte markaya karar vermedim henüz..korkmazın da var galiba
o monetalar iyiyse ben de onlardan aliiimmm

gülinimmm üzülme hiçç wok tavan teflon olsun nolcak..seramik de alırsın eğer istersen

Evet seramikte alayım ben canımcım yaa essenso nasıl acaba kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…