evet özgecimmm seramik tava onlar da... diğerlerine gore biraz daha pahalı ama baska marka dusunmuyorum ben
ezgicim esse nin tencereleri hakkında hiç iyi yorumlar duymadım bebişim arastırmadan alma bence
kuzum ben muhasebe okudum belki o yüzden karıştırmış olabilirsin..Canım sen de muhasebe bürosun da çalışmıyomuydun,başkasıyla mı karıştırdım :26:
Günaydın mutlu sabahlar taze gelincikler
Mübarek kadir gecenizi tebrik ediyorum.
Ömrümüzce sevgiyle/sevdiğimizle olmamız dileğiyle
canım biraz damdan düşer gibi olcak amaerkeklerin sahiplenme duygusuyla alakalı bir durum sanırım bu
bizde nişanlımla ilk yılımızda maddiyat konusu açmadık bile üstelik ögrenci olmamıza ragmen yinede 5 kuruş verdirmiyordu daha sonrasında ise bunu konuşmak için özel bi çaba harcamadık yeri geldiginde birlikte karar verdik yeri geldiginde birlikte ödedik sanırım ilişkinin rayına oturması ile alakalı bir durum
ticerından gördügüm kadarıyla ilişkiniz henüz taze maddiyat gibi konular için bence biraz zaman lazım
Selam bebeklerimmmm
Icimde sebebini bilmedigim bi huzursuzluk var aslinda cok mutluydum bu aksam icin sevgilikkle de gorustuk bu halim ona da yansidi... haliyle onun da psikolojisini etkiledi bu durum. Onunla vakit gecirmek guzel degil miydi... elbette cok guzeldi ama bilmiyorum iste. Yine stres olmaya basladim... bu ay regl de olamadim. Ramazanin ilk haftasi olmam gerekirdi, onun etkisidr belki de bilmiorum ama umarim gecicidir bu suratsiz halim. Neyeeki yanmzda uzun zamandr gorusmedgmz sevgiligin arkadasi vardi oyle dagildi birazcik ortam
Kiymetlim sana gelicek olursam bizde 2013 yilinda evlenmicez. Bu konuyu erkeklern onune koymak onlari skiyo.. onlar istiolarki hemen isteme soz dugun hoop :) ama oyle degil.. biz kizlar detayciyiz.. hayal kurmayi seviyoruz.. ben artik akisina biraktim kismetse olur diyorum yani. Iliskimiz guzel mi, seviyor muyuz ? Evet. Amabzi seyler icin zaman gerek. Bizde sizin gibi cok erkrn konustk bu konulari.. daha 1 haftalik sevgiliydik ki bana evlenelim die yalvardi... smdi sorsan o da zamana yaydi. Bizim icin demekki hala bisiler olgunlasmadi. Evlenememiz benden kaynakli olsa da ondan guzel seyler duymaya ihtiyacim var. Ozellikle su sira! Hakkimizda hayirlisini diliyorum. Hepimumiz icin. Bi de para mevzuusu demissin bende evrenin kazancini bilmiyorum. Tek bildigim cok fazla harcama yaptigi... gecen haftalarda bu konuda onu uyardim dikkate aldi ama surdurebilir mi inan bilmiyorum. Bu konuda buyuk korkularim var cunku benim... har vurup harman savuran biri degilim ama i daha farkli. Paraya pek acimiyor cok zor sartlar altinda uykusuz kaldigi nobetlet tuttugu gecelere ragmenn. .
Ooofff negatif miyim neyim yaa cocugun ne kadar kotu huyu varsa yakindimtosun pasam asigim ona yine de hic kiyamam ki...
Busram canim suan telefondan giriyorum detayli bi seklde yarin bakicam hemen cok sag ol canim benim dusundugunn icinnnn
Pasamizinn temmuzda gitmeyi planladigi bodrum tatili eylule kaldi... bnde gitsin istiyorum yasasin hayatini doyasiya
Onu skmak istemiorum ben cok kiskancim ama bu duygumu bastiricam cnku onun da eglenmeye ihtiyaci var ve bikac gunde olsa bu ozlem bize iyi geleblr die dusunuorumm
Cok konustum yine :) gunluk yazar gbi yazdim
Hepimize iyi geceler canlarimmm
cnm bizde hiç onurla maddi şeyler konuşmazdık bana hiç de hesap ödetmezdi hala da ödetmez çoğu zaman. bir dönem ben de senin gibi çalışmıyordum o ay beni de beslemiştiyani bu durumlar zamanla ve samimiyetle oluşuyor samimiyet için zaman kesinlikle gerekli.o bana ödetmediği için ben de ona sık sık hediye alırım. bir de kızlar tam benim düşündüklerimi yazmışlar. akışına bırak erkekler bu sohbetlerden hoşlanmazlar kendilerini kısıtlanmış hissediyorlar. hatta bizde onur açardı bu konuyu ben hep üstü kapalı yorumlar yapardım ben öyle yaptıkça onur daha çok evlenmekten konuşurdu onun da kendi kafasında hazır olması için gereken bir şeyler vardır. mesela maddiyat gibi, çünküü evlilik hazırlığına girince nefes alsan para! bir de siz çok yenisiniz sen de onu bi tanı tart bakalım senin hayallerindeki adam mı değil mi bebeğimmm
Kızlar biraz önce işle ilgili Şehir merkezine gitmem gerekti.. Şoför başka işle ilgilenirken bende dolaştım ve gömlüme göre bir alyans buldumaslında benim gönlümde yatan bambaşka bişi ama onu hiç bir kuyumcuda nette göremedim birinin parmağında görüp beğenmiştim :44: Ama olsunn en nihayetinde buldum istediğim modelii Sevgilim gümüş istiyor gümüşünüde yapıyorlarmış vallahi çok iyi oldu yaaa
çağlaa sonunda bende aldım o anahtarlıktannsende arabalı istiyordun sanki öyle bişey hatırlıyorum? markafoniye gelmiş kampanya bak istersen
Eki Görüntüle 489018
bide buzdolabı magneti aldım
fotosu var mı canım
çekeydin fotosunu merak ettim çokkkk
çağlaa sonunda bende aldım o anahtarlıktannsende arabalı istiyordun sanki öyle bişey hatırlıyorum? markafoniye gelmiş kampanya bak istersen
Eki Görüntüle 489018
bide buzdolabı magneti aldım
kuzum kargo bedava nasıl yapılıoooo eger ole fırsatlar oluyosa ben de bekliim almıyım şimdi :44:
kuzum ben muhasebe okudum belki o yüzden karıştırmış olabilirsin..büroda çalışmıorum canım 1,5 yıllık büro deneyiminin ardından illallah gelmişti bürodan
merhaba canım
Senin ve tüm kızların kadir gecesi mübarek olsun
bebekler bu wok tavalar içi çok derin olan tavalar değil mi?? annem onda her türlü kızartmayı sıçratmıyo içi derin diye yapıyor ben de gereksiz buluyordum. ne amaçlı kullanılacakki o tava? bilmiyorum benbir de seramikler çok ağır yaa nasıl indir kaldır yapcaz onları üst raflara sığdırmak da zor olmaz mı? ben seramik salata kasesi bile elime alınca bir an önce bırakmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?