'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar kızlar konunun seramik olduğu iyi oldu bende ne zamandır size bunu danışmak istiyordum. cumartesi esse ye gitik sevdicekle acayip indirim vardı. %50+%20 indirim. 3lü seramik set (kapaklı tencere+sahan+tava) 199tl ydi hemide kırmızııı. kii ben kırmızıya deli olurum.almayı düşünüyorum onları.sizce fiyat ve marka olarak nasıl sizce?

Güliniiimmmm wok tavanı güle güle kullan bebişimmm çok güzel kiii

Bende seramikte Moneta'yı dusunuorm, hatta gecen gun westwing de vardı yanılmıosam ama almadım daha sonraki harcamalarımda var seramikler:)

Canım sen de muhasebe bürosun da çalışmıyomuydun,başkasıyla mı karıştırdım :26:
kuzum ben muhasebe okudum belki o yüzden karıştırmış olabilirsin.. büroda çalışmıorum canım 1,5 yıllık büro deneyiminin ardından illallah gelmişti bürodan

Günaydın mutlu sabahlar taze gelincikler
Mübarek kadir gecenizi tebrik ediyorum.
Ömrümüzce sevgiyle/sevdiğimizle olmamız dileğiyle

merhaba canım

Senin ve tüm kızların kadir gecesi mübarek olsun

Kızlar biraz önce işle ilgili Şehir merkezine gitmem gerekti.. Şoför başka işle ilgilenirken bende dolaştım ve gönlüme göre bir alyans buldum aslında benim gönlümde yatan bambaşka bişi ama onu hiç bir kuyumcuda nette göremedim birinin parmağında görüp beğenmiştim :44: Ama olsunn en nihayetinde buldum istediğim modelii Sevgilim gümüş istiyor gümüşünüde yapıyorlarmış vallahi çok iyi oldu yaaa

Son düzenleme:

sahiplensin zaten sahiplenmeden olmaz da ne bilim ben başlarda çok rahatsız oluyordum, birşey yesek içsek her seferinde teşekkür ederim diyorum hala. evlilik işlerine girersek o zaman artık konuşmak zorundayız herşeyi. evet ilişkimiz çok uzun olmadı ama baştan beri beni mutlu eden bir ilişki ne kadar yakınsamda bazı şeylerden.

aynı şeyler iste tatlım. hemen yaparız ederiz sanki ne olucak havasında. ama öyle kolay olmadığını biliyorum ben o yüzden böyle bi zaman derdine düştüm. bana dese ki seneye evlilik zor olur erteleyelim hiç itiraz etmem. ya belki de ortada büyütücek bişey yok. şuan aramızda ne bir soğukluk var ne tartıştık ne de başka bişey. hep buraya yazdıklarım iç dünyamdaki sıkıntılarım. gelecek hayali kuruyoruz ama şu zaman şunu yaparız demiyoruz benim derdim bu. önümü görmek. o da haklı bi yerde kesin bişey söylemek ne kadar mümkün bilmiyorum. mutlu muyuz seviyor muyuz demişsin seviyoruz ikimizde sevgisinden hiç şüphem yok.

tatile gidiyormuş aşkcığın aynı şeyleri yaşıyoruz galiba. ben de negatifleri döküyorum ama onun kadar anlayışlı bir erkek olamaz derim mesela benim nazımı da kimse çekmez. bakalım zaman ne göstericek. hiç sormıcam artık zamanını

bende bu muhabbetlerden hoşlanmazdım, o evleniriz diye hayaller kurardı ben pek oralı olmazdım yine öyle yapıcam. evlenmicem diye tutturmuştum zor ikna oldum başlarda. yine mesafeli durucam. zaman ne göstericek bakalım. bunun dışında ben çok mutluyum hiçbir sorun yok çok şükür.

amin canımcım bütün dualarımız kabul olsun inşallah

Son düzenleme:

fotosu var mı canım
çekeydin fotosunu merak ettim çokkkk

çağlaa sonunda bende aldım o anahtarlıktann sende arabalı istiyordun sanki öyle bişey hatırlıyorum? markafoniye gelmiş kampanya bak istersen

bide buzdolabı magneti aldım

Eklentiler

• $buzdolabı magnetimiz.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 20
fotosu var mı canım
çekeydin fotosunu merak ettim çokkkk

yok cnaım maalesef..
hani şu çift tarafı taşlı modeller varya.. ben taşlı istemiyordum taşlı ışıltılı modellerde görsel olarak çok hoşuma gidiyordu.. bu yüzden gönlüme göre bulmakta zorlanıodum. altta kk dan bi kızdan alıntı yaptım ( esraburak ) onların alyansının kalem oyması olanı şekil olarak çok benziyorlar..

çağlaa sonunda bende aldım o anahtarlıktann sende arabalı istiyordun sanki öyle bişey hatırlıyorum? markafoniye gelmiş kampanya bak istersen
Eki Görüntüle 489018
bide buzdolabı magneti aldım

güle güle kullan kuzuuuuuuuuuuummmmmm evli anahtarlık bir çığ gibi büyüyorrr büyün 2013 gelinlerinde olcak sanırım

evet arabalısını istiorum ben artık... müstakbel arabamız için hemen bakıyımmm

ayyy o anahtarı ben de istiyoreeee
kargo bedava yapiim bari dedim ama fırsat tükenmiştir dio
neyse nasılsa sık sık geliyo markafoniye bu anahtarlık

bebekler bu wok tavalar içi çok derin olan tavalar değil mi?? annem onda her türlü kızartmayı sıçratmıyo içi derin diye yapıyor ben de gereksiz buluyordum. ne amaçlı kullanılacakki o tava? bilmiyorum ben bir de seramikler çok ağır yaa nasıl indir kaldır yapcaz onları üst raflara sığdırmak da zor olmaz mı? ben seramik salata kasesi bile elime alınca bir an önce bırakmak istiyorum

Sağoll canımmm Aminn.

Senin ve tüm kızların mübarek kadir geceniz mübarek olsun

Pardon kuzucan o zaman karıştırdım ben

Biz evde kızartma yapmak için sac wok tava aldık valla hem lezzetli oluo içine yağı fazla emmesini engelliyor hemde çok ucuz bir tavaydı ben kendimede ondan bir adet edinmeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…